4 Δεκεμβρίου 2022

Ο εξευτελισμός της Σουηδίας – Παρέδωσε στην Τουρκία τον πρώτο Κούρδο πατριώτη

Η Σουηδία από κράτος δικαίου μετατρέπεται σε κράτος-συμμορία, σαν την Τουρκία
 
Ο Ερντογάν εκβίασε τη Σουηδία και το ΝΑΤΟ, να μετρατραπεί η σκανδιναβική χώρα από κράτος δικαίου σε κράτος-συμμορία, όπως είναι η Τουρκία, για να άρει το βέτο της ένταξης στην βορειοατλαντική συμμαχία.
 
Η νέα κεντροδεξιά κυβέρνηση της Σουηδίας υπέκυψε στον τουρκικό εκβιασμό και παρέδωσε χθες τον πρώτο Κούρδο πατριώτη, που ζητούσε άσυλο στη χώρα αυτή. 
 
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή “η Σουηδία άρχισε να εκπληρώνει τις υποσχέσεις της στην Τουρκία στο δρόμο προς την ένταξη στο ΝΑΤΟ. Μετά την δήλωση του Προέδρου Erdoğan προς τη Στοκχόλμη, “ικανοποιείστε τις ανησυχίες μας”, η Σουηδία παρέδωσε τον Mahmut Tat στην Τουρκία, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών και 10 μηνών για συμμετοχή την τρομοκρατική οργάνωση PKK/KCK. 
 
Η Τουρκία αντιτάχθηκε στη Σουηδία για την ένταξη στο ΝΑΤΟ, με το σκεπτικό ότι ως χώρα υποστήριζε την τρομοκρατία. Ο Σουηδός πρωθυπουργός Ulf Krisston, ο οποίος χρειαζόταν την έγκριση της Τουρκίας για την ένταξη, δήλωσε: “Θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας”.  
 
Η Σουηδία έκανε το πρώτο βήμα. 
Το έστειλαν με αεροπλάνο
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο Tat πήγε στη Σουηδία το 2015 λόγω φυλάκισης που του είχε επιβληθεί στην Τουρκία και ζήτησε άσυλο. Οι σουηδικές αρχές εξέτασαν το αίτημα και το απέρριψαν. Ο Tat, ο οποίος κρατήθηκε από την αστυνομία στη Σουηδία πριν από λίγο καιρό, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στο Mölndal. Αφού ολοκληρώθηκε η εξέταση του φακέλου του, ο Tat στάλθηκε στην Τουρκία με αεροπλάνο.  
Θα παραπεμφθεί σε δικαστήριο
 
Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Mahmut Tat απογειώθηκε από την πρωτεύουσα της Στοκχόλμης και προσγειώθηκε το βράδυ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Τον παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, όπου ο Tat πέρασε από έλεγχο υγείας και κρατήθηκσε στην Διεύθυνση Υποκαταστημάτων Αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης. Ο Mahmut Tat, ο οποίος είχε καταδικαστεί από τουρκικό δικαστήριο σε φυλάκιση 6 ετών και 10 μηνών για συμμετοχή στο PKK/KCK, αναμένεται να παραπεμφθεί στο δικαστήριο μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του. 
 
“Θέλουμε μια Σουηδία που θα εξαλείφει τις ανησυχίες μας”
 
Ο Σουηδός πρωθυπουργός Ulf Kristerson, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα την Τουρκία, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Erdoğan.  
 
Ο Ερντογάν τότε είχε πει στον Σουηδό πρωθυπουργό: “Η Σουηδία θέλει την ένταξη στο ΝΑΤΟ για την ασφάλειά της, θέλουμε κι εμείς να δούμε μια Σουηδία που να υποστηρίζει την εξάλειψη των δικών μας ανησυχιών για την ασφάλεια”.”
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Ποια Σουηδία;
Αυτο το πολυπολιτισμικό σχεδόν ισλαμικό κράτος;
Μην τρέφουμε αυταπάτες... και μην ξεχνάμε ότι στην Σουηδία και σε όλες τις Σκανδιναβικές χώρες, κυβερνούν εδώ και δεκαετίες νεοταξικά ανδρείκελα σαν και αυτά που μας κυβερνούν κι εμάς από το 2000 και μετά...Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.