3 Δεκεμβρίου 2022

Όλο το «ανφάν γκατέ» της κομπλεξικής Αθεΐας θα παραστεί στην Ημερίδα της «Ένωσης Αθέων», μέχρι και θεολόγος!

Γράφει ο Ελευθέριος Ανρώνης
 
Πλησιάζοντας προς την μεγάλη Δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης, τα Χριστούγεννα, βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν την εθιμοτυπική πλέον επίθεση κατά της Ορθοδοξίας οι «καλικάντζαροι» της «υψηλής διανόησης», που η δράση τους προσομοιάζει με τον γνωστό θρύλο, αφού όλο τον χρόνο πριονίζουν το δέντρο της Ορθόδοξης πίστης και προς φρικτή τους απογοήτευση, σε μια στιγμή το βρίσκουν και πάλι άθικτο. Και δώσ’ του πάλι απ’ την αρχή.
 
Ο λόγος για την ημερίδα της «Ένωσης Αθέων» με τίτλο «Παιδεία & Θρησκεία», η οποία λαμβάνει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου και γίνεται υπό την αιγίδα του Τμήματος Κοινωνιολογίας του… Παντείου Πανεπιστημίου. Μόνο η λέξη «κατάντια» ταιριάζει για την διοίκηση του Παντείου, που δίνει βήμα σε υβριστές της Ορθοδοξίας.  
 
Οι «στοχαστές» της χοληστερίνης
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ένωση Αθέων, είναι ένα Σωματείο που απαρτίζεται από γραφικούς τύπους που έχουν καθιερώσει ως έθιμο την γελοιότητα του «φανερού δείπνου» που γίνεται πάντα εντός της Μεγάλης Εβδομάδας (χλευάζοντας το Μυστικό Δείπνο του Χριστού) και προσκαλούνται ομοϊδεάτες για να κάνουν «πάρτι κρεοφαγίας», προκειμένου να πικάρουν τους Χριστιανούς και να εξάγουν «πολιτισμό» με το να παραγεμίζουν επιδεικτικά τις γαστέρες τους. Μιλάμε για τόσο σοβαρό Σωματείο. Στολίδι του νεοελληνικού πολιτισμού. 
 
Αυτοί οι γίγαντες της διανόησης λοιπόν, σταματούν προσώρας να ασχολούνται με την παχυντική μερίδα και πιάνουν για λίγο την ημερίδα. Και τι ημερίδα! Ρίχνοντας μια ματιά στην λίστα των ομιλητών, καταλαβαίνει κανείς πως μιλάμε για το «ανφάν γκατέ» της συμπλεγματικής αθεΐας. Ωστόσο υπάρχει και κάποια συμμετοχή – «έκπληξη», στην οποία θα αναφερθώ ξεχωριστά.  
 
H θεματολογία της ημερίδας, είναι σαφέστατη:  
 
«Η Ημερίδα προσβλέπει στο να ενημερώσει το κοινό στις μορφές και στην έκταση της εμπλοκής της θρησκείας στην κοινωνία και στην παιδεία, με έμφαση στο μάθημα των θρησκευτικών, ενώ θα υπάρχουν και εισηγήσεις για τις πρόσφατες νομικές εξελίξεις σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικών και το εναλλακτικό του. Τέλος, υπάρχουν εισηγήσεις που αφορούν ζητήματα επίδρασης της θρησκείας στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα», αναφέρει η ανακοίνωση της εκδήλωσης.  
 
Με απλά λόγια: «μαζευόμαστε για να συζητήσουμε το πώς θα καταργήσουμε το μάθημα των θρησκευτικών, πώς θα εξοστρακίσουμε την Εκκλησία από την κοινωνία και πως θα την αποσυνδέσουμε πλήρως από το κράτος, κάνοντας την ένα απομονωμένο «φιλανθρωπικό ίδρυμα». Επίσης για να αποκτήσουμε μεγαλύτερο ακροατήριο, ‘’κοτσάρουμε’’ και μια θεματική ενότητα για την ‘’καταπίεση’’ που υφίστανται οι ΛΟΑΤΚΙ+, γιατί αυτό πουλιέται σαν ζεστή φραντζόλα, από τον πρόεδρο της Αμερικής μέχρι και την ‘’κυρά Σούλα’’ από το instagram».  
 
Άλλωστε η Ένωση Αθέων ουδέποτε έχει κρύψει τις αντορθόδοξες επιδιώξεις της, αφού στο καταστατικό της αναφέρει ως σκοπό τον «θρησκευτικό αποχρωματισμό των δημόσιων υπηρεσιών και του κράτους εν γένει». Επίσης ως σκοπός του Σωματείου αναφέρεται και «η υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας». Εδώ πραγματικά γελάνε και τα τσιμέντα της Παντείου. Αγωνιστές υπέρ της θρησκευτικής ελευθερίας, αυτοί που τσικνίζουν γουρουνόπουλα για να προσβάλουν μια θρησκευτική εορτή και έχουν κάνει έθιμο την ύβρη.  
 
Όποιος βρίζει την Ορθοδοξία, ευπρόσδεκτος στην ημερίδα
 
Πρώτα απ’ όλα στην λίστα των ομιλητών φιγουράρει φαρδύ – πλατύ το όνομα του Νίκου Φίλη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Παιδείας. Ο Νίκος Φίλης είναι γνωστότατος για τον ανοιχτό πόλεμο που διεξάγει στο μάθημα των θρησκευτικών, στην Εκκλησία και την Ορθόδοξη πίστη, χωρίς να δείχνει τον παραμικρό σεβασμό στην επικρατούσα θρησκεία. Θυμόμαστε πως όταν είχε προβληθεί η μορφή της Παναγίας στην Βουλή των Ελλήνων, είχε «αφρίσει» μιλώντας για «προσβολή της Δημοκρατίας», για «αισθητικά αποκρουστικό θέαμα» και για «σκοταδισμό».  
 
Είναι γνωστές οι μπαρουφολογίες του κ. Φίλη, ο οποίος δεν σέβεται ούτε το Σύνταγμα της Ελλάδος που με τα άρθρα 3 και 16,2 κατοχυρώνει την υποχρεωτικότητα της ορθόδοξης χριστιανικής αγωγής στα σχολεία της χώρας μας, ούτε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), το οποίο αποδέχεται την υποχρεωτικότητα του μαθήματος των θρησκευτικών, αρκεί να υπάρχει δυνατότητα εθελούσιας εξαίρεσης ετερόδοξων, αλλόδοξων ή άθρησκων.  
 
Σε περίοπτη θέση στις αθεϊστικές περσόνες της ημερίδας, βρίσκεται και – ποιος άλλος – ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο γνωστός γυρολόγος που για μεροδούλι – μεροφάι, έχει το να κρώζει εναντίον της Ορθοδοξίας, με τα γνωστά του παραληρήματα . Ο εθνικός μας παραμυθάς, που ειδικεύεται στα ιστορικά παραμύθια. Ο μοιραίος εραστής της μισής Αθήνας, που έχει αναλάβει τον ρόλο του «αφυπνιστή» του ελληνισμού. Ο άνθρωπος που αποκαλούσε «πρεζόνια» όσους συμπολίτες του δεν ήθελαν να εμβολιαστούν. Ο συγγραφέας που έχτισε μια ολόκληρη καριέρα πάνω στην λάσπη και την δανεική δημοσιότητα. Αυτός και αν δεν έχει ιδέα τι θα πει σεβασμός στην θρησκευτική ελευθερία και σε κάθε είδους ελευθερία.  
 
Ως ένας εκ των συντονιστών της ημερίδας, παρουσιάζεται ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, γνωστός παρουσιαστής που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει εκπομπή με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην ΕΡΤ, ο οποίος είχε εκθειάσει το δημοφιλές κινούμενο σχέδιο «Πέππα το Γουρουνάκι», διότι πρόβαλε επεισόδιο που έδειχνε μια φίλη της Πέππας, την Πέννυ, να ζει με δύο… μαμάδες.  
 
Ο κ. Αναγνωστόπουλος είχε αποθεώσει τότε στην εκπομπή του τους δημιουργούς της Πέππας, που έδειχναν στα μικρά παιδάκια πως είναι φυσιολογικό να έχουν λεσβίες μαμάδες, λέγοντας: «Δόξα τω Θεώ που αλλάζει ο κόσμος» και τονίζοντας πως «είναι σημαντικό ότι η Πέππα περνάει και άλλα μηνύματα για το πώς έχουμε εκσυγχρονιστεί» και ότι «έτσι πρέπει χτίζεται η ψυχή των παιδιών, από μικρή ηλικία». Απλά ασχολίαστο. Χάριν της ασύδοτης ελευθεριότητας γκρεμίζεται εκ θεμελίων η βάση της κοινωνιολογίας και της παιδοψυχολογίας. Αυτά τα τρικυμισμένα μυαλά συντηρούν στην ΕΡΤ οι φορολογούμενοι πολίτες, είτε το θέλουν – είτε όχι.  
 
Άλλος ένας συντονιστής της ημερίδας, είναι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Καμία έκπληξη κι εδώ. Σφοδρός πολέμιος του μαθήματος των θρησκευτικών και «ακτιβιστής» που υπερασπίζεται σθεναρά την LGBTQ+ ατζέντα. Έχει αγωνιστεί για την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στα δικαστήρια και την απόσυρση των χριστιανικών συμβόλων από τα δημόσια κτήρια, έχει επιτεθεί επανειλημμένως σε πρόσωπα του Ορθόδοξου κλήρου, έχει βλασφημήσει τα ιερά και τα όσια μιλώντας μέχρι και για «Epitapheios Pride». Ακόμη έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της αναγνώρισης του ονόματος «Μακεδονία» για τους Σκοπιανούς αρκετά χρόνια πριν την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα αναγνώριζε και «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα. Λαμπρό μυαλό και αυτό.  
 
Ακόμη ως ομιλητής εμφανίζεται ο Συράκος Κεσέν, ο πρώην ιερέας που έκανε καριέρα με το «πως πέταξα τα ράσα», ο οποίος κατασυκοφαντεί την Ορθοδοξία κατ’ εξακολούθηση, παραπληροφορεί κόσμο επιστρατεύοντας «θεολογικές» μπουρδολογίες για να αιτιολογήσει την «επανάσταση» του, έχει αφιερώσει ολόκληρο το «είναι» του στην ρατσιστική στοχοποίηση των Χριστιανών, χαρακτήρισε τον Άγιο Παΐσιο ως «ημίτρελο μοναχό», χλευάζει τα θαύματα της Ορθοδοξίας και προσφάτως έγινε ακόμα και… «ιστορικός», επιστρατεύοντας έναν οχετό από συκοφαντικά επινοήματα για την προσφορά της εκκλησίας στο 1821.  
 
Τι δουλειά έχει ένας θεολόγος με τους υβριστές του Χριστού;
 
Όλοι αυτοί οι συμμετέχοντες λίγο – πολύ είναι αναμενόμενα ονόματα για την ημερίδα της Ένωσης Αθέων. Αυτό που δεν είναι αναμενόμενο είναι η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κορναράκη, καθηγητή Χριστιανικής Ηθικής – Βιοηθικής, του τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ.  
 
Άραγε τι δουλειά έχει ένας θεολόγος, σε μια ολοφάνερα αντιχριστιανική ημερίδα; Τι ακριβώς θα συζητήσει ο κ. Κορναράκης ως θεολόγος με ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την Εκκλησία ως «σκοταδισμό», δόγμα «καθυστερημένων» ανθρώπων, «τυραννία», «μάστιγα» της ανθρωπότητας, «μεσαίωνα» και «σπείρα απατεώνων»;  
 
Υπάρχει γόνιμο έδαφος συζήτησης μεταξύ του κ. Κορναράκη και μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν αποκτήσει νόημα ζωής με το να βλασφημούν κάθε πτυχή της Ορθοδοξίας; Είναι δυνατόν να προκύψει το οποιοδήποτε όφελος σε ένα τοξικό περιβάλλον που αποτελείται από σκουριασμένα μυαλά και «ταλιμπάν» της αθεΐας που λυσσομανούν εναντίον του Θεού και της Ορθοδοξίας;  
 
Ποιον εκπροσωπεί ο κ. Κορναράκης σε αυτήν την αντιχριστιανική ημερίδα; Τον εαυτό του; Την επιστήμη της Θεολογίας που θα απευθύνεται σε… άθεους; Τις δημόσιες σχέσεις του; Την Εκκλησία δεν την εκπροσωπεί σίγουρα. Και μόνο το ονοματεπώνυμο ενός θεολόγου, σε μια λίστα ονομάτων που στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από διώκτες της Ορθοδοξίας, «χτυπάει» πολύ άσχημα. Ένας θεολόγος στην εκδήλωση της Ένωσης Αθέων, ακούγεται σαν ένα πολύ κακόγουστο ανέκδοτο.  
 
Μήπως ο κ. Κορναράκης βρίσκεται εκεί για να εκπροσωπήσει κάποιες οικουμενιστικές ιδέες του, που ταυτίζονται με την νεοταξική ρητορική; Έχει την σημασία του πως υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος και συγγραφέας της συγγραφικής ομάδας των βιβλίων Θρησκευτικών της Ε΄ Δημοτικού. Η πρόσκληση του στην ημερίδα δεν είναι διόλου τυχαία. Η πολυετής προσπάθεια να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας των θρησκευτικών και να καταντήσει ένα εντελώς άχρωμο, άγευστο και «γκρίζο» μάθημα θρησκειολογίας, επίσης δεν είναι τυχαία.  
 
Ασφαλώς «έχουν γνώση οι φύλακες» για όλα αυτά. Η φθοροποιός δράση της Ένωσης Αθέων, είναι πλέον εντελώς προβλέψιμη. Οι τακτικές τους είναι γνωστές. Η αντιχριστιανική μανία που τους χαρακτηρίζει, τους προδίδει συνεχώς και τους εκθέτει. Ίσως θα ήταν φρονιμότερο να παρατήσουν την προώθηση των ρατσιστικών ιδεών τους και να επιστρέψουν στις σπαλομπριζόλες, γιατί σίγουρα εκεί τα καταφέρνουν καλύτερα…
 



Share

2 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Απόσπασμα.
Είναι πραγματικά να γελάει (και να κλαίει) κανείς με παρατηρήσεις και δηλώσεις κάποιων «ενεργητικών» αθέων σε ελληνικά ιστολόγια, με τις οποίες πιστεύουν οι αφελέστατοι ότι θα δώσουν απαντήσεις (και μάλιστα σε άλλους! Ε-λ-ε-ο-ς) ως προς αναπάντητα εξ ορισμού ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την κοινή σε όλους μας, βαθιά, υπαρξιακή αγωνία. Δεν δείχνει όμως μόνο βλακεία αυτή η τάση. Δείχνει και έναν ναρκισσισμό και αυταρχισμό άνευ προηγουμένου, τους οποίους δικαιούται να επιδεικνύει (αν δικαιούται) μόνο όποιος δεν έχει, πραγματικά, τον Θεό του! Αλλά αυτό δικαιολογείται, μάλλον, λογικώς: Γιατί ο άθεος δεν έχει, εξ ορισμού, τον Θεό του… διότι πιστεύει ότι ο ίδιος είναι θεός ..

Προπαγανδισμός της αθεΐας. Αντίστροφος προσηλυτισμός δηλαδή. Επιχωριάζων με γερή δόση εξυπνακισμού και in-μοδίστικης διαθέσεως, με ολίγη πρόζα και στυλ ψευτοάνετου και cool τύπου που δεν μασάει από παπαδαριά που εξ ορισμού «πάνε να τον κοροϊδέψουν», συνδυασμένη με απαράδεκτο, αφ’ υψηλού παραινετικό υφάκι του τύπου «μπορείς κι εσύ να βγεις από τον σκοταδιστικό μεσαίωνα (κάθε) θρησκείας, στον οποίο μπήκες από μικρός: Έλα-τώρα-που-πιστεύεις – μα –είσαι-με- τα- καλά- σου-βρε παιδί-μου; Στην σύγχρονη εποχή;!» κ.λπ. κ.λπ. Μέχρι και κάποια -αναμφιβόλως ευφυή εξ απόψεως στιχουργικής συλλήψεως!- τραγουδάκια έχει τύχει να ακούσω στο ελληνικό ίντερνετ, τα οποία προπαγανδίζουν την αθεϊα… Σημεία των καιρών θα είναι όλα αυτά, σκέπτομαι. Μήπως όμως είναι και καιρός να σημειωθούν ορισμένα πράγματα γύρω από αυτή την τάση (η οποία μάλιστα δίνει εντύπωση σχεδόν οργανωμένου σχεδίου) και να απευθυνθούν στους άθεους εκφραστές της σταράτα και χύμα για να πάψουν πλέον να μας κάνουν τους έξυπνους οι ξεδιάντροποι.
ΥΠΟΛΟΓΗ η πρυτανική αρχή του Παντείου Πανεπιστημίου έπειτα από την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ παραχώρηση της αίθουσας ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ στην ΓΝΩΣΤΗ- ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ με σκοπό να χειραγωγήσουν το ελληνικό πανεπιστήμιο για να μεταδώσουν ρατσιστικά μηνύματα μίσους κατά των Χριστιανών.

Ομιλητές οι συνήθεις (ΑΘΕΟΙ) ύποπτοι Νίκος Φίλης, Πέτρος Τατσόπουλος και ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ο πρώην ιερομόναχος Αρχιμανδρίτης πνευματικό τέκνο του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, Συρράκος Κεσέν.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ πρέπει επιτρέψει ακόμη και με νομικά μέτρα να χρησιμοποιηθεί αίθουσα δημοσίου πανεπιστημίου για να τελεστούν ΒΑΡΙΑ Ποινικά αδικήματα όπως η διασπορά του ρατσισμού, η προσβολή προσωπικοτήτων ιερέων και το δικαίωμα των χριστιανών στην Πίστη.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΣΕΒΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ... ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ... ΜΙΑ ΟΛΟΠΡΟΣΩΠΗ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ, ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΝΕΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΛΈΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙΡΟ ή ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΡΧΩΝ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΦΙΛΗ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ .. Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ή ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙ ή ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΘΑ ΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ... ΚΛΟΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΓΙΑΣΜΟ ... ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ... ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΘΑ ΓΙΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΟΥ..
Μ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.