18 Μαΐου 2021

O νεοσουλτάνος Ερντογάν χαρακτηρίζει τους πάντες εγκληματίες ναζιστές, πλην του ιδίου και της χώρας, που ηγείται.

Β΄ΠΠ Γερμανοτουρκική φιλία και συμμαχία
 
Ο νεοσουλτάνος Ερντογάν χαρακτηρίζει τους πάντες εγκληματίες ναζιστές, πλην του ιδίου και της χώρας, που ηγείται.
 
Πιο κάτω αυτονόητου περιεχομένου και συμπερασμάτων σχετική συνοπτική έρευνα. 
 
 
Επιμέλεια – Έρευνα από Αντώνιο Αντωνά. 
(Αποσπασματικά) 
 
*Η Γερμανο–Τουρκική Συνθήκη Φιλίας (γερμανικά: Türkisch-Deutscher Freundschaftsvertrag‎, τουρκικά: Türk-Alman Dostluk Paktı) ήταν σύμφωνο μη επίθεσης που υπεγράφη μεταξύ της Ναζιστικής Γερμανίας και της Τουρκίας στις 18 Ιουνίου 1941 στην Άγκυρα από τον Γερμανό πρέσβη στην Τουρκία, τον Φραντς φον Πάπεν και τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Σουκρού Σαράτζογλου. Αυτή άρχισε να ισχύει την ίδια ημέρα. WIKIPEDIA. 
 
Το σύμφωνο, το οποίο προοριζόταν να είναι σε ισχύ για μια περίοδο δέκα ετών, κράτησε μόνο μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου του 1945, όταν η Τουρκία «κήρυξε πόλεμο» στη Γερμανία και όταν πλέον η πλάστιγκα έγειρε πλέον υπέρ των συμμάχων ….74 ημέρες πριν την λήξη του πολέμου και όταν η Ναζιστική Γερμανία πλέον ισοπεδώθηκε ( Η συνθηκολόγηση της Γερμανίας στις 7 Μαΐου 1945.)  
 
Ο φιλοκυβερνητικός τουρκικός τύπος ως την τελευταία στιγμή συμφωνούσε με τη βοήθεια που δινόταν στη Γερμανία και με τη φιλία με τους Γερμανούς: «Σ΄όλο αυτό το πόλεμο δείξαμε τη φιλία μας στους Γερμανούς και το κάναμε τη στιγμή που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη», έγραψε η «Ανατολή»στις 7 του Μάη του 1944. «Παραμένουμε φίλοι της Γερμανίας ως το τέλος» έγραψε με παρρησία η «Σον Πόστα»στις 22 του Απρίλη του 1944. 
 
ΑΧ ΠΑΜΠΕΣΗΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΩΝΤΑΙ …..ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ….. 
 
Πρόλογος.  
 
Ο Ερντογάν αγάς πρόσφατα... απήγγειλε ποίημα, λόγω των βομβαρδισμών των Ισραηλιτών κατά των Παλαιστινιών απευθυνόμενος σε αυτούς, που δολοφόνησαν τον ISA MESIH ( Ιησούς Μεσσίας) , τον οποίο οι Οθωμανοί αναγνωρίζουν μόνο σαν προ Μωάμεθ προφήτη, όχι όμως σαν Θεάνθρωπο, αλλά έστω, ποτέ δεν εφαρμόζουν τις ειρηνικές του εντολές και διδάγματα ... και ούτε αναγνωρίζουν ότι σταυρώθηκε ....Θυμήθηκε τον ΕΙΡΗΝΙΚΟ Θεάνθρωπο Ιησού, ο Ερντογάν μετά από τα μύρια εγκλήματα, που διαπράττουν από γένεσης τους οι Τούρκοι..... Μπροστά στο φάσμα της προπαγάνδας δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσοιο .... 
 
Ο Ερντογάν διαβάζει ποίημα: Ποιος σώζει τον Ιησού, από αυτούς που τον δολοφόνησαν… 
 

Σύμφωνα με τη σούρα 4, 157-158 ( Ιερό Κοράνι) ο Ιησούς δε σταυρώθηκε, (ή εκτελέσθηκε ή δολοφονήθηκε …;) όπως καυχήθηκαν οι εχθροί του, αλλά «έτσι φάνηκε σ’ αυτούς», ενώ, στην πραγματικότητα, ο Αλλάχ τον σήκωσε ψηλά κοντά του. 
 
Aφού λοιπόν οι Μουσουλμάνοι - Μωαμεθανοί δεν αναγνωρίζουν ότι ο ISA MESIH σταυρώθηκε, αλλά στην πραγματικότητα αναλήφθηκε στους ουρανούς, βγαίνει το αυτονόητο συμπέρασμα.... Ότι ο Ερντογάν ασεβεί έναντι του Κορανίου και αθέμιτα μπροστά στο φάσμα της προπαγάνδας απαγγέλλει ένα ποίημα, που εμπεριέχει σοβαρή ανακρίβεια ….. Κάτι που τιμωρείται αυστηρά σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο….. !!!! 
 
Επικαλείται επίσης ότι η Ιερουσαλήμ ήταν Οθωμανική και πρέπει να ξαναγίνει, αναφερόμενος μάλλον στον κατακτητή *SALADIN o οποίος ήταν Άραβας Κουρδικής καταγωγής ... και τους οποίους απογόνους του κατασφάζει σήμερα, αλλά και παλαιότερα επι Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατέσφαζαν και Άραβες. Σημειώνεται ότι ο Σαλαντίν σεβάσθηκε τα χριστιανικά ιερά και όσια όταν κατέλαβε με συνθηκολόγηση την Ιερουσαλήμ στις 2 Οκτ. 1187 και παρεχώρησε στους Χριστιανούς προνόμια ανεξιθρησκείας ....  
 
*Γεννήθηκε στο Τικρίτ της Μεσοποταμίας το 1138 και ήταν Κούρδος. Πατέρας του ήταν ο ισχυρός αξιωματούχος των Σελτζούκων της Συρίας Αγιούμπ, που ανήκε στην κουρδική φυλή Ριβαδιέ, μια φυλή που οι απόγονοι της σήμερα πολεμούν τους Τούρκους ...... στο Κουρδιστάν ... 
 
Γκαίμπελς: Η προπαγάνδα είναι σαν την τέχνη – Δεν χρειάζεται να σέβεσαι την αλήθεια 
 
Στο δια ταύτα, αφού ο Ερντογάν είναι ο υπερασπιστής εκ του μακρόθεν των ταλαίπωρων Μουσουλμάνων Παλαστινίων, αν κρατούν τα κότσια του ας κάνει μια απόβαση στο Ισραήλ..., όπως έκανε ο πρόγονος του Ετσεβίτ το 1974 στην άοπλη Κύπρο….κοντά είναι και το Ισραήλ, για να απελευθερώσει την ιερή πόλη, που είναι λίκνο διαφορετικών θρησκειών... και να πάψει να χρησιμοποιεί τον Παλαιστινιακό λαό ως θύμα και εργαλείο για τους αλλότριους σκοπούς του, που ένα και μοναδικό στόχο έχει, να επικαρπωθεί την Παλαιστινιακή ΑΟΖ εις βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου, μαζί με την *Χαμάς την οποία στηρίζει η Τουρκία με Κατάρ και Σαουδική Αραβία, αποστέλλοντας χιλιάδες ρουκέττες και πυρομαχικά από τις υπόγειες σήραγγες του Σινά, μέσω των αδελφών τους Μουσουλμάνων της Αιγύπτου, που υποσκάπτουν τον φιλέλληνα Πρόεδρο Σίσι, … 4000 ρουκέτες εξαπέλυσε η φιλότουρκη *Χαμάς κατά Ισραήλ, το οποίο πλήγμα ανταπέδωσε το Ισραήλ χρησιμοποιώντας το δικαίωμα περί αυτοάμυνας και τηρώντας το εβραϊκο «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» με σφοδρούς βομβαρδισμούς και δυστυχώς με εκατέρωθεν ποτάμια αίματος αθώων να ρέουν …. Επί πτωμάτων αυτών των αθώων θυμάτων, πατά ο Ερντογάν για να καταστεί ο νέος εθνικός ηγέτης του Μουσουλμανικού κόσμου. ( Πλην των Σιϊτών τους οποίους μισεί θανάσιμα και οι οποίοι κατασφάζονται και αυτοί από τους συμμάχους του εξτρεμιστές, του Μουσουλμανικού Σουνίτικου σαλαφιστικού «κράτους» ..) 
 
*Σημειώνεται ότι ποτέ οι ηγέτες των Παλαιστινίων ή της Χαμάς, δεν υπερασπίσθηκαν τα δίκαια της Ελλάδος και Κύπρου, αντίθετα θεωρούν την Τουρκία ως μητέρα πατρίδα, παρ΄όλον ότι χιλιάδες πρόσφυγες από Παλαιστίνη, φιλοξενούνται στις χώρες μας. Εξαίρεση αποτελούσε ο Γιασέρ Αραφάτ, ο οποίος έγκαιρα αντιλήφθηκε τον ύποπτο ρόλο της Τουρκίας στο Παλαιστινιακό, αλλά δυστυχώς αυτός έφυγε νωρίς( Φήμες λένε ότι δηλητηριάσθηκε από στέλεχος της Χαμάς) χωρίς να προλάβει να ολοκληρώσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες με Ισραήλ, οι οποίες θα ήταν σωτήριες σήμερα για τον λαό του. ΦΕΥ! Για να λέμε την σκάφη σκάφη και τα σύκα, σύκα και όχι την σκάφη σύκα και τα σύκα σκάφη ….. 
 
Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, σήμερα ισχύει η λαογραφική παροιμία … Οι εχθροί των εχθρών μας (Τουρκίας) ,είναι σύμμαχοι και φίλοι μας… Ας επιλέξουν λοιπόν κάποιοι με ποιανού το μέρος είναι, για να υπερασπισθούμε και εμείς τα δίκαια τους ….. 
 
ΑΝΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ.... PALESTINE BARIS HAREKATI.... (Ειρηνευτική επιχείρηση) ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ, ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ..... 
 
ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΤΟΠΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΘΩΩΝ ΡΕΟΥΝ ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ... ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ. 
 
Ίδε. 
 
Μερικές ενδεικτικες δηλώσεις …. Ερντογάν . 
 
Απευθυνόμενος στο ακροατήριό του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδειξε εικόνες που, όπως είπε, προέρχονται από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στο Έβρο λέγοντας: «Βλέπουμε ότι αυτά που έκαναν οι Έλληνες είναι παρόμοια με αυτά που έκαναν οι ναζί, δεν έχουν καμία διαφορά». 
 
«Ό,τι έκαναν οι ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, το κάνουν και οι Έλληνες εκ μέρους της Δύσης στα σύνορά τους», ανέφερε ο Ερντογάν εμμένοντας στην τουρκική θεωρία περί νεκρών στον Έβρο. 
 
«Ξέφυγε» τη Δευτέρα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας λόγο για «αιματοβαμμένα χέρια» του... Τζο Μπάιντεν.  
 
Καταδικάζοντας την απόφαση των ΗΠΑ για πώληση οπλικών συστημάτων στο Ισραήλ ανέφερε ότι από τη μια ο αμερικανός πρόεδρος αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων από την άλλη στηρίζεται σε αυτούς που δολοφονούν ανθρώπους στη Γάζα.  
 
«Γράφετε ιστορία με χέρια αιματοβαμμένα χέρια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν όπως αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης απευθυνόμενος στον ένοικο του Λευκού Οίκου. Παράλληλα αποκάλεσε το Ισραήλ «δολοφόνο» Παλαιστινίων όλων των ηλικιών 
 
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασε για πολλοστή φορά την στάση των ΗΠΑ απέναντι στην νέα κρίση της Μέσης Ανατολής με την στήριξη προς το Ισραήλ, κατηγορώντας τον Αμερικανό πρόεδρο ότι έχει βάψει τα χέρια του με αίμα. 
 
«Είστε δίπλα σε αυτούς που με ασύμμετρη επίθεση χτυπούν τη Γάζα. Γίνονται μάρτυρες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Βάφετε την ιστορία με τα αιματοβαμμένα σας χέρια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ δεν έλειψε να «χτυπήσει» μέσα σε όλα και την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ. 
 
Στο ίδιος μήκος κύματος αναφερόμενος στο Ισραήλ, ο Ερντογάν ανέφερε ότι η χώρα διενεργεί εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν έχει προκαθορισμένα σύνορα ως κράτος και λειτουργεί ως εργαλείο τρομοκρατίας. 
 
Ο Ερντογάν έστρεψε επίσης τα βέλη του και κατά της Αυστρίας την οποία και καταράστηκε γιατί ύψωσε τη σημαία του Ισραήλ το οποίο και χαρακτήρισε κράτος – τρομοκράτη. 
 
«Καταριέμαι το Αυστριακό κράτος το οποίο ύψωσε τη σημαία του Ισραήλ στο κτίριο της πρωθυπουργίας. Σε ένα κρατικό κτίριο το να υψώνεις τη σημαία αυτού του κράτους-τρομοκράτη , σημαίνει πως ζεις ζωή ίδια με την τρομοκρατία. Το Αυστριακό κράτος φαίνεται πως τον λογαριασμό της Γενοκτονίας που έκανε στους Εβραίους θα τον χρεώσει στους Μουσουλμάνους», ανέφερε χαρακτηριστικά. 
 
Παράλληλα, η εφημερίδα «Τούρκι», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ αναφέρεται στις δηλώσεις Ερντογάν και στην πρόταση να διοικείται με τριπλό τρόπο η Ιερουσαλήμ και εκπρόσωποι των τριών θρησκειών που συνυπάρχουν στην περιοχή να κυβερνούν. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι θα πρέπει να ιδρυθούν δύο κράτη, Παλαστινιακό και ισραηλινό «όπως προτείνουν για τηνδιχοτόμηση της Κύπρου». Παρουσίασε επίσης σχετικούς χάρτες. 
 
Στο πρωτοσέλιδό της η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ καταθέτει σχέδιο προστασίας της Παλαιστίνης και προτείνει να στείλουν δυνάμεις στην περιοχή η Τουρκία, το Ιράν, το Πακιστάν και το Κατάρ. Προτείνει επίσης να σταλούν δυνάμεις αν χρειαστεί στον Λίβανο και την Ιορδανία και να δημιουργηθεί μια βάση που να προστατεύει την Παλαιστίνη. 
 
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ....ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΝ ΒΠΠ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΑΘΗΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΠΑΘΗΣ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΜΕΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΞΑΝΑ LATET UNGUI IN HERBA ....A SNAKE HIDDEN IN THE GRASS....! Η ΑΣΠΟΝΔΗ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ....ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ...ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..... 
 
Κοράνι. 8.12....Ο Αλλάχ είπε...Είμαι μαζί σας. Θα σπείρω τρόμο στις καρδιές των απίστων ...Τσακίστε τους λαιμούς τους, σακατέψατε τα ακροδάκτυλα τους..... 
 
Κοράνι. 33.26. Και εκείνους τους ανθρώπους της Βίβλου, Εβραίους και Χριστιανούς...σκοτώστε τους και πάρτε αιχμαλώτους.......Και άλλες εκατοντάδες απεχθείς αιμοβόρες εντολές ...  
 
Υπό το βλέμμα του «Τούρκου Φύρερ»: Ο Χίτλερ και ο Γκέμπελς στο εργαστήριο του επίσημου γλύπτη του Γ΄ Ράιχ, Γιόζεφ Τόρακ, στις 10 Φεβρουαρίου 1937. Eνα αντίγραφο της προτομής του Ατατούρκ (δεξιά) συγκαταλεγόταν μεταξύ των «πιο αγαπημένων αντικειμένων» του Αδόλφου.
 
Ο Γερμανός στρατηγός Λίμαν φον Σόντερς εμπρός και αριστερά του ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Το 1913 ο Σάντερς ανέλαβε την αναδιοργάνωση του τουρκικού στρατού. Ήταν ο ιθύνων νους της τρόικας των Νεότουρκων (Εμβέρ, Ταλαάτ και Τζεμάλ πασάς) που είναι υπεύθυνοι της Γενοκτονίας των Αρμενίων (1915) και των Ποντίων έως το 1918, οπότε δράση ανέλαβαν αποκλειστικά οι κεμαλικοί (φωτ.: Αρχείο Κ. Φωτιάδη). 
 
Στις μέρες μας, όταν ακούμε τη λέξη γενοκτονία, η σκέψη μας αυτόματα πηγαίνει στα δύο τραγικά γεγονότα του 20ού αιώνα, τη γενοκτονία των Αρμενίων το 1915 από τους Νεότουρκους και τη γενοκτονία των Εβραίων και των σλαβικών λαών στα 1940-44 από τους Γερμανούς.
 
Στον αιώνα μας διαπράχθηκαν εγκλήματα γενοκτονίας και σ' άλλους λαούς τα οποία, είτε επισκιάστηκαν από τον όγκο των δύο ανωτέρω τραγικών περιπτώσεων, είτε αποσιωπήθηκαν από κυβερνητικές και πολιτικές επιταγές στο όνομα διακρατικών συμφωνιών και συμφερόντων. Ένας από τους λαούς, που έχει υποστεί όλες τις μορφές και τις μεθόδους γενοκτονίας, μάλιστα από τον Ίδιο το σφαγέα του αρμενικού λαού, είναι και ο Ελληνισμός του Πόντου. 
 
Ο Ποντιακός Ελληνισμός αλλά και οι υπόλοιποι γηγενέις Έλληνες κατοικοι της Ελληνικής Μικράς Ασίας ατύχησαν να δοκιμάσουν όλες τις κατηγορίες των πράξεων που αναφέρονται στη σύμβαση για την πρόληψη και την καταστολή του εγκλήματος της γενοκτονίας, όπως ακριβώς ψηφίστηκε στις 9/12/1948 από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. 
 
Περί καταγωγής Τούρκων… 
 
«Τούτων δε των βαρβάρων τινές μεν γυμνοί το παραπάν βιούντες, κοινάς έχουσι τας γυναίκας και τα τέκνα παραπλησίως ταις των θρεμμάτων αγέλαις, ηδονής δε και πόνου την φυσική μόνο αντίληψη ποιούμενοι των αισχρών και καλώς ουδεμίαν λαμβάνουσιν έννοιαν». 
 
Τα έγγραφα του Φόρειν ΄Οφις 1894 – 1922 που το σημερινό Φόρειν ΄Οφις δεν τολμά να προβάλει! 
 
Ο Βρετανός (με αυστραλιανή καταγωγή) δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δικαστικός, ακαδημαϊκός και συγγραφέας Geoffrey Robertson QC κλείνοντας το κεφάλαιο 7 του βιβλίου του «Μια άβολη Γενοκτονία – Ποίος θυμάται τώρα τους Αρμένιους;» στο οποίο αναφέρεται στην πολιτική του Φόρειν ΄Οφις (βάση εγγράφων για τα χρόνια 1997 -2009) για το πως και γιατί να αποφεύγουν οι Βρετανοί υπουργοί και διπλωμάτες να ενοχλούν την Τουρκία με αναγνώριση της Γενοκτονίας, γράφει για την άρνηση του Φόρειν ΄Οφις: 
 
«Πρέπει να πάει πιο πέρα. Πρέπει να σταματήσει να μιλά για τραγωδία. Να χρησιμοποιεί τη σωστή λέξη, τα γεγονότα του 1915 δεν ήταν τραγωδία αλλά έγκλημα. Ένα έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας - όπως είχε πει η Βρετανία το 1915 και πρέπει να το επαναλάβει και σήμερα!». 
 
Όσο και αν κάποιοι επιθυμούν να μας παρουσιάσουν την ομορφιά ενός τέρατος, παραγνωρίζοντας πως αναφέρονται σε «κράτος εγκληματία», που αυτό είναι η Τουρκία! 
 
Ο ρόλος της Τουρκίας στην διεθνή σκηνή σήμερα δείχνει να αναβαθμίζεται όσο ποτέ άλλοτε. Αυτό αν και συμβαίνει καθαρά λόγω συγκυριών της διεθνούς γεωπολιτικής σκηνής και κυρίως λόγω των ενεργειακών δρόμων που σχεδιάσθηκαν να περάσουν μέσα από την Τουρκία, δεν είναι σε θέση να αναιρέσει ή να διαγράψει την πραγματική Τουρκία, η οποία δεν θα διστάσει σε καμία περίπτωση να μετατραπεί σε δυνάστη της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και Μεσογέιου ή και του Καυκάσου, εάν κάποιοι αποφασίσουν να της δώσουν ισχύ (όπως έπραξε ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα αλλά και οι σημερινοί δόλιοι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων, σε ένα αποκορύφωμα απερισκεψίας…) 
 
Η δράση της Τουρκίας, η μηδενιστική ανθρωπιστική αντίληψη που διακατέχει το «είναι» των τούρκων και η αντίληψη της κτήσης μέσω της αρπαγής και της χρήσης οποιουδήποτε μέσου απαιτηθεί, είναι στοιχεία καταγεγραμμένα ιστορικά και αποδεικνύουν πως ίσως η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά για την Τουρκία και την πραγματική της εικόνα. 
 
Ο *άτυπος συμπυκνωμένος «κατάλογος» εγκλημάτων, που η διεθνής ιστορία κατέγραψε ανεξίτηλα μόνο στην άπατη πίθο των Δαναϊδών χωρά και … αν… Δυστυχώς δεν μπορεί να καταγράψει όλα τα εγκλήματα της «ανθρωπιστικής» και «πολιτισμένης» Τουρκίας κατά των Ελλήνων, όπως επίσης και άλλων λαών και Χριστιανικών μειονοτήτων της Ελληνικής Μικράς Ασίας… ΦΕΥ! 
 
Ολόκληρη η ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της σημερινής Τουρκίας, είναι μια συνέχεια εγκληματικού ιμπεριαλισμού σφαγών και λεηλασιών και μιας ατελείωτης αιματοχυσίας και γενοκτονίας λαών, που είχαν την ατυχία να κατακτηθούν, από βαρβάρους εισβολείς, όπως πρόσφατα το 1974 συνέβη στην μικρή ανυπεράσπιστη και μόνη Ελληνική Κύπρο, που έκειτο μακράν της μητέρας πατρίδας Ελλάδας…… 
 
Εν συντομία θα αναφερθώ στην τραγωδία και άλωση της ιδιαίτερης μου αγαπημένης πατρίδας μαρτυρικής Κύπρου, διότι και αυτό είναι ένα ατελείωτο ιστορικό κεφάλαιο και είναι τοις πάσι γνωστά τα απεχθή εγκλήματα των βαρβάρων εισβολέων, για τα οποία έγραψα δεκάδες τεκμηριωμένα άρθρα. 
 
Ίδετε google. ΜΙΚΡΗ «ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ 

Atilla Harekâtı, Επιχείρηση Αττίλας ήταν τουρκική στρατιωτική εισβολή στην Κυπριακή Δημοκρατία. Ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου 1974, πέντε μέρες μετά το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Η Τουρκία υποστηρίζει πως η επιχείρηση ήταν «ειρηνευτική» αφού κατέλαβε δια της βίας το 36,2% του νησιού, εκτόπισε 250 χιλιάδες Κύπριους (άλλες 20 χιλιάδες παρέμειναν εγκλωβισμένοι), και δολοφονησαν περίπου 6 χιλιάδες Ελληνοκύπριους άμαχους και αιχμάλωτους πολέμου. 
 
Είναι σημείο των καιρών μας και της ηθικής παρακμής, που μας διακατέχει, η Διεθνής Κοινή Γνώμη να ανέχεται αυτές τις πράξεις της Τουρκίας, που υποβαθμίζουν την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό της, και να μην επιβάλλει, μια δίκαιη τιμωρία στους κατά συρροή εγκληματίες. 
 
Τι είπαν όσοι γνώρισαν πραγματικά, τι σημαίνει τούρκος, εκτουρκισμός και φυσικά… Τουρκία 
«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν». 
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876 
 
«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή». 
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος) 
 
«Για την τουρκική λογική το σπαθί αποτελεί το πιο σίγουρο μέσον επίλυσης των προβλημάτων». 
Ντομινίκ Ντυφούρ ντε Πραντ, Γάλλος διπλωμάτης (Dominique Dufour De Pradt 1759-1837) 
 
Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα.  
Β. Ουγκώ. 
 
Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού.  
 
Απαγορεύεται να σκοτώνεις. Γι’ αυτό, όλοι οι δολοφόνοι τιμωρούνται, εκτός αν σκοτώνουν σε μεγάλους αριθμούς και υπό τον ήχο σαλπίγγων.  
 
Ο πολιτισμός τελειώνει όταν δραπετεύουν απ’ αυτόν οι βάρβαροι.  
 
Η Ασία μας καταπίνει. Όπου και αν κοιτάξεις, Ταρτάρικες φάτσες.  
 
Σας ζηλεύω, κανίβαλοι! Μπορείτε να τρώτε τους εχθρούς σας και μετά να τους ξερνάτεκιόλας! 
Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, 1712-1778, Γαλλοελβετός φιλόσοφος 
 
Όποτε μαθαίνουμε για μια γενοκτονία στη Μικρά Ασία, όλοι υποθέτουν ότι έγινε μετά από διαταγές του ενός ή του άλλου. Κανένας δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι απλά μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που κάπου-κάπου τους αρέσει να σκοτώνουν τους γείτονές τους
Hector Hugh Munro (Saki), 1870-1916, Βρετανός διηγηματογράφος 
 
Περί Κορανίου (Ενδεικτικά), εντολές, που ακολούθησαν κατά γράμμα οι σουλτάνοι της Οθωμανική Αυτοκρατορία και σήμερα ο νεοσουλτάνος Ερντογάν … (Μέρος από τις 150 περίπου σελίδες αιματόβρεκτων εντολών) 
 
α). Στείλαμε το βιβλίο τής αλήθειας για να δικάζεις τούς ανθρώπους μέ όσα σου δίδαξε το Κοράνιο. (Δ/103.96). Βιβλίο ξεκάθαρο προορισμένο να απειλήσει τούς ανθρώπους με σκληρά βασανιστήρια. (ΙΗ, 2.63) β). Όσοι εγκατέλειψαν τη Χώρα τους και θυσιάζουν τούς εαυτούς τους και την περιουσία τους στη μάχη υπέρ τής πίστης, αυτοί θα καταλάβουν την υψηλότερη βαθμίδα ενώπιον του Θεού και θα είναι μακάριοι. (Θ, 20,173) γ). Οι πιστοί ας μην κάνουν φίλους τούς απίστους… (Γ, 28,63). Πιστοί, μη συνάπτετε στενές σχέσεις μέ απίστους παρά μόνο μεταξύ σας. (Γ, 118,72) δ). Όταν ακούσεις τούς απίστους να συζητούν για τις αποκαλύψεις μας να απομακρυνθείς από κοντά τους έως ότου συζητήσουν κάποιο άλλο θέμα. (ΣΤ, 68,128) ε). Πιστοί να πολεμάτε τούς απίστους, οι όποιοι έρχονται σε επαφή μαζί σας και να τούς υποδέχεστε σκληρά. (Θ, 123,186) στ). Να πολεμάτε (τούς απίστους)… έως ότου δεν θα υπάρχει άλλη θρησκεία. (Η, 39,166) Θα εξαφανίσουμε ή θα τιμωρήσουμε σκληρά όλες τις χώρες τής γης πριν από την ημέρα τής κρίσεως. Αυτή είναι μια απόφαση γραμμένη στα αιώνια βιβλία του Θεού. (ΙΖ, 58,257) ζ). Άπιστοι είναι όσοι λένε ότι ο γιος τής Μαρίας είναι θεός… (Ε, 17,107) η.) Όσοι προσβάλουν τούς πιστούς και τις πιστές χωρίς λόγο διαπράττουν θανάσιμο αμάρτημα. (ΛΓ, 58,383) θ). Ορκίζομαι στην γραφίδα και στα γραμμένα ότι εσύ Μωάμεθ μέ τη χάρη του Θεού δεν είσαι «τρελός». (Σημ. ομιλεί ο άγγελος Γαβριήλ) (ΞΗ, 1-2,516) ι). Οι γυναίκες είναι το χωράφι σας. Να πηγαίνετε λοιπόν στο χωράφι σας με όποιον τρόπο σας αρέσει. (Β, 223,50) ια). Ό Θεός αφού στήριξε τούς ουρανούς πάνω σε αόρατες στήλες, κάθισε στο θρόνο του. (ΙΓ, 2,223) και έδωσε εντολή «Σκοτώστε τους εχθρούς σας – τους «άπιστους» – παντού όπου τους βρίσκετε…», Κοράνι, σ.191, κεφ.2 
 
Και τέλος…. 
 
«Οι Έλληνες [πάντα] θα… νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ» [Surah ΧΧΧ, 1-5] 
(Φυσικά, με το ισχυρότερο όπλο στον κόσμο: τον πολιτισμό τους! Τα κανόνια σκουριάζουν. Ο πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.)
 
Αυτά τα ολίγα και άλλα μύρια περί Τούρκων. 
Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά. 
 
 
Όποιος ξεχνά τα δικά του σφάλματα, αποθρασύνεται. 
 
Αποσπασματικές πληροφορίες από ιστορικά βιβλία του Α, Αντωνά, ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ, ΕΣΧΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ, ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 
 
Επιμέλεια – Έρευνα από Αντώνιο Αντωνά
www.ledrastory.com  
 
ΥΓ. Και η απάντηση του Χριστιανικού Ευαγγελίου….. 
Κατά Μάρκον 16 : «…ὁ πιστεύσας καὶ βαπτισθεὶς σωθήσεται, ὁ δὲ ἀπιστήσας κατακριθήσεται…» 
Λέει απλά «κατακριθήσεται»… και όχι …σφάξτε αυτόν που δεν θα γίνει Χριστιανός.



Share

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Θλιβερή μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων αδελφών Ποντίων από τους Οθωμανούς βαρβάρους. Το koukfamily τους τιμά με συμβολική εξαιρετική φώτο στην προμετωπίδα της ιστοseλίδας του. Τιμή και αιώνια δόξα.

Η Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου καθιερώθηκε το 1994 με απόφαση της Βουλής των Ελλήνων και τιμάται κάθε χρόνο στις 19 Μαΐου.

Στις 19 Μαΐου 1919, κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας, ο γενοκτόνος εγκληματίας Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα του Πόντου και δρομολόγησε τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της Γενοκτονίας των Ποντιακού Ελληνισμού, η οποία έγινε στο πλαίσιο του Απελευθερωτικού Αγώνα των Τούρκων κατά των Δυτικών (Αγγλογάλλων, Ιταλών, Ελλήνων), που κατείχαν εδάφη της Μικράς Ασίας. Από 350.000 έως 450.000 είναι οι Ελληνoπόντιοι, που εξολοθρεύθηκαν από τους Νεότουρκους Οθωμανούς κατά την περίοδο 1916-1923, σ' ένα τελικό σύνολο 750.000 και άνω.

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ....
ΤURKEY IS GUILTY OVER 3,5 - 4,O MILLION PEOPLE, TO THE GREEK MINOR ASIA.
GREEKs, ARMENIANs, ASSYRIANs, KURDS AND ALL CHRISTIAN MINORITIES! ALL MISSING! AS HAPPENED IN CYPRUS 1974.
ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑΖΙ....;;;;
AN KAI MONO O ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ BARBARIANS ΟΠΩΣ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ 1974, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.