18 Μαΐου 2021

ΑΡΧΙΣΕ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Tης Λέττας Καλαμαρά 
 
Πρωτοφανής διαταγή διαχωρισμού των Ελλήνων από το Κράτος της Ελλάδας διά μέσου του εκπροσώπου του Αρχηγού της Πυροσβεστικής Αντιστρατήγου Στέφανου Δ. Κολοκούρη ανάλογα με την ιδιωτική τους απόφαση πράξης εμβολιασμού τους από τις εταιρείες Pfizer, Astrazeneca, Moderna και J&J. Εκατομμύρια μη εμβολιασμένων Ελλήνων και κυρίως νέων αποκλείονται από την επίλεκτη υπηρεσία της ΕΜΑΚ και αποχαιρετούν τυχόν όνειρο τους, αν δεν δοκιμάσουν τα προϊόντα των παραπάνω εταιρειών, με αποκλειστική φυσικά δική τους ευθύνη για κάθε μελλοντική παρενέργεια.
 
Ένα 24ωρο μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μαξίμου και του Υπουργού χωρίς λαϊκή ψήφο κ.Γεραπετρίτη έρχεται το επίσημο Κράτος να υποβιβάζει την πλειοψηφία των μη εμβολιασμένων Ελλήνων και να περιορίζει τους ελεύθερους Έλληνες που δικαιούνται να υπηρετούν την πατρίδα τους στην ΕΜΑΚ αποκλειστικά σε μία μειοψηφία 4,5 εκατομμυρίων. 
 
Ο Ασκός του Αιόλου για τη διάλυση της Ελλάδας άνοιξε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πλέον κάθε κρατική υπηρεσία η Πυροσβεστική σήμερα, το Λιμενικό και η Αστυνομία αύριο, ο Στρατός, η Εφορία, τα Τελωνεία, τα Μουσεία, τα Σχολεία μπορούν να επικαλούνται διάφορες λογικοφανείς δικαιολογίες και να αποκλείουν και στην ουσία να διώκουν τους μη εμβολιασμένους Έλληνες. 
 
Η ελεύθερη βούληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων απέναντι στο εμβόλιο κατά του COVID-19 φέρνει απάνθρωπα μέτρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως ο εκβιασμός ουσιαστικά του εξαναγκασμού Ελλήνων στην ιατρική πράξη του εμβολιασμού με πρωτοφανή κρατική απόφαση. Από την εποχή του τέλους του Β'ΠΠ και της ήττας της ιδεολογίας της Γερμανίας ουδέποτε η Δύση βίωσε τόσο ωμό εξαναγκασμό για την επέμβαση του ανθρώπου στον εαυτό του. 
 
Κύριε Μητσοτάκη και κύριε Αρχηγέ της Πυροσβεστικής, ανακαλέστε αμέσως αυτή τη διαταγή γιατί καταστρέφετε την Ελλάδα και αμαυρώνετε την ιστορία της. Η Ελλάδα υπήρξε κοιτίδα της ελευθερίας της Δύσης και της ατομικής πρωτοβουλίας που μέσα από μάχες ανέδειξε τον Ιπποκράτη. Τον Πατέρα της ιατρικής που δίδαξε το τρόπο διενέργειας των ιατρικών επεμβάσεων. Η ιατρική ελευθερώνει, δεν κάνει δούλο τον άνθρωπο διά του εκβιασμού.  
 
Η ρατσιστική δίωξη των Ελλήνων με βάση την πράξη του εμβολιασμού ξεκίνησε σήμερα επίσημα. Το τι έρχεται δεν μπορεί κανείς να το διανοηθεί με το Σεπτέμβριο και το άνοιγμα των σχολείων να προμηνύεται φρικιαστικό. Η απόφαση του Αρχηγού της Πυροσβεστικής παραπέμπει στο σύνθημα "ΕΜΒΟΛΙΟ Η' ΘΑΝΑΤΟΣ" αντί "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ¨Η ΘΑΝΑΤΟΣ" καθόσον ο μη εμβολιασμός σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Αρχηγό του Κράτους οδηγεί πολίτες σε υποβιβασμό της επαγγελματικής ικανότητας, αίσθημα ντροπής και απομόνωσής τους. 
 
Ας δει ο κάθε κρατικός αξιωματούχος στα αντίστοιχα κλιμάκια τι εφαρμόζεται σε όμορες χώρες απέναντι στο COVID-19 που βίωσαν τον κομμουνισμό στο πετσί τους και θα διδαχθεί πού οδηγεί την Ελλάδα. Κρίμα στην ένδοξη Πυροσβεστική που ανέδειξε ήρωες στην εκτέλεση του καθήκοντός τους να αμαυρώνεται με αυτή τη διαταγή. Η εξουσία οφείλει να αναλαμβάνει και την ευθύνη και αν ο εμβολιασμός κρίνεται απαραίτητος δεν μπορεί να εκβιάζεται πλαγίως αλλά να διατάζεται ευθέως με ανάληψη και της ευθύνης.  
 
Η γενναιότητα οφείλει να είναι χαρακτηριστικό όλων των ηγετών πολιτικών και μη. Ειδάλλως η Ελλάδα διαμελίζεται στα δύο από σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είναι ιστορικά υπόλογος για ό,τι επακολουθήσει.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.