8 Μαΐου 2021

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ: ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ COVID19 ΘΥΜΙΣΟΥ…ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ !

Τρεις νέες Ελληνίδες, δύο στην Ελλάδα και μία στην Κύπρο είναι τα πρόσφατα θύματα των γενετικά τροποποιημένων εμβολίων του Covid19. Δυστυχώς, ΔΕΝ θα είναι τα τελευταία! Η ταπεινότητα μου έχει αναφερθεί πολλάκις, σε εκατοντάδες άρθρα μου, στην ΑΠΑΤΗ των εν λόγω εμβολίων, καθώς και σε αυτήν της… πανδημίας, στο μεγαλύτερο δλδ πείραμα, που έγινε ποτέ στην έως τώρα ιστορία της ανθρωπότητας! Πρωτόκολλα και κλινικές δοκιμές δεκαετίας συμπτύχθησαν σε ολίγους μήνες, δίχως να ληφθούν υπόψιν παράγοντες, όπως το φύλο, η ηλικία, το γενετικό ιστορικό και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δείγματος, εάν εν τέλει υπήρξε δείγμα κι εθελοντές… 

Άγνωσται αι βουλαι των παρενεργειών, τούτων των γενετικών εμβολίων! Μπορεί να είναι άμεσες και οξείες, όπως θρομβοεμβολές, καρδιαγγειακά επεισόδια, ηπατική δυσλειτουργία και μια πληθώρα επιβλαβών συνεπειών για όλα τα ανθρώπινα βιολογικά συστήματα, (ότι ακριβώς έπαθαν οι ατυχησασες συμπατριώτισσες μας) μπορεί ενδεχομένως να είναι και χρόνιες, όπως οι μηχανισμοί αυτοάνοσων νοσημάτων. Ποιος δύναται εξάλλου να αποκλείσει την εμφάνιση επιγενετικων μηχανισμών, ύστερα από την εισαγωγή αλλοτρίου γενετικού υλικού (DNA ή RNA δεν έχει καμιά σημασία) μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα και δη σε κυτταρικά οργανίδια, όπως τα ριβοσώματα και ο πυρήνας;; Επιγενετική είναι η αλλαγή του φαινοτύπου, δλδ της έκφρασης των γονιδίων ενός οργανισμού, τουτέστιν της εξωτερικής του εικόνας, η οποία όμως ουδόλως συνοδεύεται από αλλαγή της ακολουθίας των βάσεων του μορίου του DNA, όπως είναι για παράδειγμα οι μεταλλάξεις.

Γελώ τώρα που έγραψα μεταλλάξεις (κανονικά θα έπρεπε να κλαίω) διότι οι κορωνοιοι μεταλλάσσονται με πολύ βραδύτερο ρυθμό από τον ιό της γρίπης, παρόλα αυτά τα παρόντα…ανοσιουργήματα (λέγε μας γενετικά τροποποιημένα εμβόλια) κατόρθωσαν να επιφέρουν πλείστες όσες μεταλλάξεις στο RNA του Covid19, κάτι που σημαίνει, ότι τα τωρινά εμβόλια (απαξαπαντα) έχουν κατασκευαστεί, χρησιμοποιώντας τις…εργαστηριακές ρυθμίσεις του ιού (τις 28.000 βάσεις του γενετικού υλικού του) όπως αυτός ΗΤΑΝ πέρυσι το Καλοκαίρι. Σήμερα, τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι σχεδόν άχρηστα διότι ο ιός προηγείται χρονικά, κατά έξι με οκτώ μήνες! Κατά συνέπεια, το μόνο, το οποίο πέτυχαν τα εμβόλια είναι να ισχυροποιήσουν τον SARS/COV2 μεταλλάσσοντας τον!

Αντί λοιπόν να δοθεί έμφαση στις τροφές, που θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, αντί να προωθηθεί η έρευνα και να επισπευσθει η παραγωγή συγκεκριμένων αντιικων φαρμάκων και μονοκλωνικων αντισωμάτων, έφτιαξαν εμβόλια, (καταστρατηγώντας κάθε πρωτόκολλο) τα οποία αφενός είναι άχρηστα τώρα πλέον κι αφετέρου θα παράξουν θεωρητικό αποτέλεσμα στην μείωση της εξάπλωσης της νόσου, ένα χρόνο μετά!! Έχω καταντήσει γραφικός να λέω συνεχώς τα ίδια πράγματα αλλά η επανάληψη μήτηρ, πάσης μαθήσεως εστί, ιδιαίτερα δε στους χαλεπούς καιρούς μας! Οικτίρω, μέσα από την ψυχή μου τους… υπάκουους θιασώτες της παρούσης υγειονομικής Χούντας! Ομνύουν στο όνομα της ασφάλειας και ξεχνούν, ότι δίχως ελευθερία δεν υφίσταται, όχι ασφάλεια αλλά ούτε καν η έννοια της ζωής! Αξιοθρήνητες οντότητες, περιμένουν χαιρεκακα τους αρνητές των μέτρων να βγουν… ραντεβού με τον ιό στις ΜΕΘ για να πείσουν τον ίδιο τους τον εαυτό, ότι έκαναν το σωστό, για να καλύψουν την εσωτερική τους γύμνια, για να ξεχάσουν την… σφετερη έλλειψη θάρρους κι αξιοπρέπειας! Αποστεωμενες ψυχικά φιγούρες, έχουν μπολιαστει με… τόνους προπαγάνδας από τα βοθροκαναλα, πολύ πριν βάλουν μέσα τους το μπόλι του εμβολίου! Αντί όμως να αρρωσταίνουν οι… ψεκασμενοι, αρχίζουν και πέφτουν ένας-ένας οι ίδιοι, ωσάν ζαλισμένα κοτόπουλα, από τις παρενέργειες των…αμόλυντων κι αθώων εμβολίων!

Ομοιάζουν με θύματα βιασμού, που συν τον χρόνο καταλήγουν να…ερωτεύονται τον βιαστή τους βιώνοντας μια σχέση εξάρτησης, όπως πρεσβεύει η ψυχολογία! Τω καιρώ τούτω, οι βιαστές των ψυχών ημών, οι τύραννοι του λαού και τα τσιράκια αυτών, απολαμβάνουν ασυλίες και ακαταδίωκτα, στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να καθυστερήσουν το έργο της Νεμέσεως! Όσους νομικιστικους νεολογισμούς όμως κι εάν ψηφίσουν, αυτοί αναιρούνται, εν ριπή οφθαλμού, από μια ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ Ελληνική Κυβέρνηση. Αρκεί να είναι πατριωτών…

Υπάρχει άλλωστε δεδικασμένο. Πόσοι από εσάς γνωρίζουν, ότι οι συνταγματάρχες της 21ης Απριλίου 1967 κατεδικασθησαν και φυλακίσθησαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, από νόμο…αναδρομικής ισχύος;; Τί συνέβη;; Απλά, στο Ελληνικό Σύνταγμα (το οποίο ουσιαστικά είναι το Βαυαρικό Σύνταγμα του Όθωνα, το οποίο εν πολλοίς διατηρείται μέχρι και σήμερα) δεν υφίσταται διάταξη, που να απαγορεύει τα στρατιωτικά κινήματα! Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, είχαν λάβει χώρα περί τα 15 κινήματα, από τας αρχάς του εικοστού αιώνος κι εντεύθεν, (βλέπε Πλαστήρας, Κονδύλης, Βενιζέλος, κ.α.) δίχως να προβλέπεται η τιμωρία των κινηματιών. Μόλις όμως επέστρεψε από την Γαλλία ο φυγομαχος ψευτοεθναρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής κι ανέλαβε τα ηνία της χώρας, άρχισε τις αλχημείες! Πήρε το Ελληνικό Σύνταγμα του 1956 και προσέθεσε άρθρα, τα οποία να καθιστούν παράνομα τα στρατιωτικά κινήματα, προσδίδοντας τους την κατηγορία, περί κατάλυσης πολιτεύματος! Τοιουτοτρόπως, το κίνημα του Παπαδόπουλου μετετράπη σε…επάρατη Χούντα, οι δε πατριώτες μετηλλαχθησαν σε εγκληματίες!

Συνεπώς, τα ΠΑΝΤΑ μπορούν να γίνουν, εάν η φωνή του λαού (οργή Θεού) εστιάζεται, προς την σωστή κατεύθυνση. Το ερώτημα, που τίθεται βέβαια είναι: Τί άλλο αξίζει να υποστεί ο Ελληνικός λαός για να αποφασίσει να σπάσει αυγά;; (Κανονικά, θα πρέπει κεφάλια…)

Τα σέβη μου.
Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΟΥΦΑ ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ''....ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΝΤΕΤΕ !
ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ....ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΦΑΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ;;;;.
ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.