9 Μαΐου 2021

«Θα με ρίξουν…»

Γράφει ο ΠαπαΗλίας Υφαντής
 
Δεκατρεισήμιση (13,5) μονάδες μπροστά ο Κορωνο-Κούλης απ’ τον Σκοπιαν-Αλέξη!!! Τι φαντασθήκατε; Ότι τζάμπα καναλάρχες και δημοσιογράφοι εισέπραξαν τα εκατομμύρια! Και διαφημίζουν Κούλη και κορονοϊό επί 24ώρου βάσεως; Και έχουν επιβάλει ομερτά σε όσους αρνούνται τα κορονο-φίμωτρα, τους εμβολιασμούς τα τεστ και όλα τα σχετικά!...
 
Δεκατρεισήμισι μονάδες μπροστά! Κι όμως ο Κορονο-Κούλης μας, τρέμει μήπως «τον ρίξουν»! Γεγονός που αποκαλύπτει πολλαπλά τον βούρκο μέσα στον οποίο μας έχουν παγιδεύσει τα πολιτικά αυτά κουμάσια και οι πάτρωνές τους! Αν αληθεύει ότι κάποιοι μπορεί να τον ρίξουν, τότε οι «δημοσκοπήσεις» είναι πέρα για πέρα κάλπικες. Γιατί ποιοι επιτέλους μπορεί να μελετούν κακά για τον κανακάρη της σατανικής Μπίλντεμπεργκ και το χαϊδεμένο της Κίρκης του Βερολίνου; Που η κόλαση χρόνια κοιλοπονούσε, για να μας τον προσφέρει; Δεν είναι κάτι τέτοιο μια άνευ προηγουμένου παραδοξότητα!  
 
Αλλά ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι κάποιοι, που απειλούν να γκρεμοτσακίσουν το πολιτικό μας κελεπούρι; Ποιοι άλλοι απ’ αυτούς που ανεβάζουν και κατεβάζουν των πρωθυπουργικών θώκων τέτοια κουμάσια…  
 
Δεν θυμάστε τι έγινε με την ανάδειξη στην προεδρία της ΝεόΔουλης του μαμωνά και σατανά του Κορονο-Κούλη; Που δήθεν το μηχάνημα, που έβγαζε τον εκλεκτό του λαού είχε χαλάσει Δεδομένου ότι έβγαζε τον κ. Μεϊμαράκη, που, όπως φαίνεται, δεν καλοστεκόταν στο στομάχι των σατανικών αφεντικών. Για να επιστρατεύσουν την διαβόητη SINGULAR LOGIC που μας πρόσφερε τον Κορωνο-Κούλη.  
 
Ή μήπως δεν θυμάστε την άλλη παρόμοια δύσοσμη ιστορία το Σκοπιαν-Αλέξη. Που καταπρόδωσε αλλεπάλληλες φορές Ελλάδα και Έλληνες! Που κλωτσοπάτησε το ηρωικό δημοψήφισμα του λαού, που, παρόλη την κατατρομοκράτηση, που υφίστατο, ψήφισε παλικαρίσια ΟΧΙ στο καθεστώς της δολοφονικής εξάρτησης απ’ το συνδικάτο του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου εγκλήματος. Για να εκλεγεί και πάλι ο Σκοπιαν-Αλέξης πανηγυρικά, πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία στις αμέσως επόμενες εκλογές μαζί με τον συμπροδότη του Καμένο. Για ν’ αποφύγουν στη συνέχεια, όπως ο διάβολος το λιβάνι, το σχετικό, με την ιστορική γι’ αυτούς προδοσία της Μακεδονίας, δημοψήφισμα.  
 
Το ίδιο αυτό σατανικό καθεστώς που τα τελευταία χρόνια «εκλέγει» τα καθάρματα, που ανελλιπώς φορτώνει ως πρωθυπουργούς, στο σβέρκο μας. Αυτά που συστηματικά και προγραμματισμένα μας κουβαλούν εδώ τους λαθρομετανάστες, μέχρις ότου καταφέρουν να μεταλλάξουν ολοκληρωτικά (φυλετικά, πληθυσμιακά, πολιτισμικά) την Ελλάδα, ώστε Ελλάδα να μην είναι. Που έχουν μπασταρδέψει την ιστορία μας, την παιδεία μας, τα θρησκευτικά, τη γλώσσα, κλπ, ώστε να συντομεύσουν την σατανική μας αυτή μετάλλαξη. Και τώρα με τις κορονο-ιστορίες, τα τεστ, τους εμβολιασμούς κλπ προχωρούν, όπως φαίνεται, και στην εκ βάθρων μετάλλαξη της οντολογικής μας υπόστασης με την μετάλλαξη του DNA μας. Προκειμένου να εκτελούμε τα παραγγέλματά τους, χωρίς αντιλογία, όπως τα γουρουνάκια της ομηρικής Κίρκης. Όπως μέχρι τώρα και με τους πρωθυπουργούς μας συμβαίνει…  
 
Όμως το χριστεπώνυμο πλήρωμα, που αισθάνεται «ως πρόβατα ερριμμένα και μη έχοντα ποιμένα», περίμενε στήριξη από την, όπως ναρκισσιστικά αυτοχαρακτηρίζεται, «μητέρα εκκλησία» . Η οποία όμως πολυειδώς και πολυτρόπως αποδεικνύεται μητριά του χειρίστου είδους. Και δεν αναφερόμαστε εδώ μόνο στο, λεγόμενο, φιλανθρωπικό έργο, με το οποίο προσφέρει ένα πιάτο φαγητό. Που είναι ευνόητο για τους ανάπηρους και τους πάσης φύσεως ανήμπορους να εργαστούν. Αλλά αποτελεί προσβολή χειρίστου είδους γι’ αυτούς , που σφύζουν από ζωή και το πολλαπλά προδοτικό κατεστημένο τους έχει κλείσει όλους τους δρόμους, ώστε να μη μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια.  
 
Με άλλα λόγια, πατέρες, ο λαός χρειάζεται τη δικαιοσύνη, που τη βλέπει ποικιλοτρόπως σε όλα τα επίπεδα να στραγγαλίζεται. Και δεν βλέπει κάποιους να στέκονται απέναντι στο καθεστώς της συστηματικής πολυεπίπεδης δολοφονίας του. Που πρώτοι και καλύτεροι θα έπρεπα να είστε εσείς. Ή μήπως νομίζετε ότι οι προκάτοχοί σας αρχιερείς, που σταύρωσαν το Χριστό, το έκαμαν, επειδή σκοτίστηκαν για το Θεό. Για τα συμφέροντά τους καίγονταν και τσουρουφλίζονταν. Γιατί τους είπε ότι ήρθε να αναποδογυρίσει ολοκληρωτικά το φαύλο καθεστώς που επικρατούσε. Όταν ένιωθαν ότι ψυχή και καρδιά αυτού του σάπιου καθεστώτος ήταν αυτοί οι ίδιοι.  
 
Όπως νιώθετε κι εσείς ότι είστε η ψυχή και καρδιά του σημερινού σάπιου καθεστώτος. Με αποτέλεσμα να στηρίξετε σκανδαλωδέστατα το συνεορτασμό του ορθόδοξου Πάσχα με τους αντίχριστους νεοταξίτες. Σε προφανέστατη αντίθεση με το Ευαγγέλιο και την ορθόδοξη παράδοση. Επειδή ακριβώς σκέφτεστε και αισθάνεστε παρόμοια με τους Κορονο-Κούληδες, τους Σκοπιανο-αλέξηδες, τους μνημονιο-ΓΑΠηδες και όλη αυτή την προδοτική συμμορία. Γιατί αν στεκόσασταν αποφασιστικά απέναντί τους και πλάι στο λαό και την πατρίδα δεν θα τολμούσαν το παραμικρό. Αλλά σουλατσάρουν, επειδή ακριβώς κι εσείς σκέφτεστε παρόμοια με αυτούς και δεν τολμάτε να κάμετε το παραμικρό.  
 
Βλέπετε η Νεα Τάξη δολοφόνησε τον Χριστόδουλο, που, αν μη τι άλλο έβλεπε κάποια πράγματα κι έλεγε κάποιες αλήθειες. Και τον αντικατέστησαν με τον Ιερώνυμο, που, για να θυμηθούμε και το Χρυσόστομο είναι «αφωνότερος ιχθύος και απραγότερος βατράχου». Αφού σκέφτεται παρόμοια με τον Κορωνο-Κούλη: «Αν πάω-σκέφτεται- αντίθετα, θα με ρίξουν». Και ακολουθούν οι υπόλοιποι, παρόμοια σκεπτόμενοι, μιτροφόροι και μπαστουνοφόροι τσελιγκάδες, που πρωταρχικό έργο τους θεωρούν να εφαρμόζουν τυφλά το νόμο της Κορονο-κυβέρνησης και της ομερτά για τους παπάδες. Που, στο τέλος ης γραφής, έχουν στην πλάτη τους και το τσούρμο της φαμελιάς τους.  
 
Ενώ οι θρονο-κένταυροι δεσποτάδες τίποτε άλλο δεν έχουν να σκεφθούν, πέρα απ’ το θρόνο τους. Κι όχι βέβαια την υγεία του λαού και την πατρίδα! 
 



Share

2 σχόλια:

dim de schilder είπε...

Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο πιά να τρέφουμε και την μικρότερη ελπίδα οτι κάποια στιγμή μιά κυβέρνηση θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Οι προηγούμενες, οι τωρινή, και οι επόμενες που θα έρθουν θα συνεχίσουν το προδοτικό και καταστρεπτικό τους έργο μέχρι να σβήσουν κάθε τι Ελληνικό. Τα αντανακλαστικά των περισσοτέρων Ελλήνων είναι πολύ αδύναμα και υπακούν στα πάντα χωρίς ίχνος αντίστασης και ως πρόβατα ακολουθούν τον δρόμο για το σφαγείο δίχως να έχουν επίγνωση για που τους πηγαίνουν. Ειναι ζήτημα χρόνου η μετάβαση του κόσμου όπως τον ξέρουμε, σε ένα πιο σκοτεινό, ανελέητο και τρομακτικό καθεστώς οπου η ελευθερία, ιδιοτικότητα και ανθρώπινες αξίες θα είναι λέξεις άγνωστες..

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Παρτε τον εναν κ βαρατε τον αλλον κ μετα βαραμε ολοι μαζι κ την κεφαλα μας μπας κ ξεκολλησουν οι στοκοι.
Οσο για την θεα της μαγειρικης SINGULAR LOGIC ....λογια δεν υπαρχουν !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.