9 Μαΐου 2021

Έρευνα: Μόνο ΔΥΟ εταιρείες ελέγχουν τον πλανήτη και η πανδημία σχεδιάστηκε για την παντοδυναμία της Ελίτ. (μέρος 1ο)

Εάν αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν η παγκόσμια οικονομία να έχει παραβιαστεί και η ανθρωπότητα να έχει παρασυρθεί από μια εντελώς ψευδή αφήγηση, μην ψάχνετε αλλού για την αλήθεια προτού σκεφτείτε τα όσα αποκαλύφθηκαν πρόσφατα στο βίντεο Monopoly – Follow The Money σχετικά με το ποιες εταιρείες είναι οι πλουσιότερες και ισχυρότερες στον πλανήτη.
 
Αυτό που αποκαλύπτεται είναι ότι το απόθεμα των μεγαλύτερων εταιρειών στον κόσμο ανήκει στους ίδιους θεσμικούς επενδυτές. Όλοι έχουν ο….. ένας τον άλλον!
 
Αυτό σημαίνει ότι οι «ανταγωνιστικές» μάρκες, όπως η Coke και η Pepsi, δεν είναι πραγματικά ανταγωνιστές, καθόσον το απόθεμα τους ανήκει ακριβώς στις ίδιες εταιρείες επενδύσεων, επενδυτικά κεφάλαια, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, κυβερνήσεις. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους κλάδους. Όπως ειπώθηκε:  
 
«Οι μικρότεροι επενδυτές ανήκουν σε μεγαλύτερους επενδυτές. Αυτά ανήκουν σε ακόμη μεγαλύτερους επενδυτές. Η ορατή κορυφή αυτής της πυραμίδας δείχνει μόνο δύο εταιρείες των οποίων τα ονόματα έχουμε δει συχνά…»  
 
Είναι η Vanguard και η BlackRock.  
 
Η δύναμη αυτών των δύο εταιρειών είναι πέρα ​​από τη φαντασία σας. Όχι μόνο κατέχουν μεγάλο μέρος των μετοχών σχεδόν όλων των μεγάλων εταιρειών, αλλά και των αποθεμάτων των επενδυτών σε αυτές τις εταιρείες. Αυτό τους δίνει ένα πλήρες μονοπώλιο.  
 
Μια έκθεση του Bloomberg αναφέρει ότι και οι δύο αυτές εταιρείες το έτος 2028, μαζί θα έχουν επενδύσεις ύψους 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι θα κατέχουν σχεδόν τα πάντα.  
 
Το Bloomberg αποκαλεί την BlackRock «Το τέταρτο τμήμα της κυβέρνησης», επειδή είναι ο μόνος ιδιωτικός οργανισμός που συνεργάζεται στενά με τις κεντρικές τράπεζες.  
 
Η BlackRock δανείζει χρήματα στην κεντρική τράπεζα, αλλά είναι επίσης και ο σύμβουλος. Αναπτύσσει επίσης το λογισμικό που χρησιμοποιεί η κεντρική τράπεζα. Πολλοί υπάλληλοι της BlackRock ήταν στο Λευκό Οίκο με τον Μπους και τον Ομπάμα.  
 
Ο διευθύνων σύμβουλός αυτής της εταιρίας, Larry Fink μπορεί να υπολογίζει σε ένα θερμό…. καλωσόρισμα από ηγέτες και πολιτικούς. Όχι και τόσο περίεργο, αν γνωρίζετε ότι είναι ο πρώτος άνθρωπος στην ιεραρχία της εταιρείας, ωστόσο είναι ένας άνθρωπος που κρατάει χαμηλό προφίλ και δεν προβάλλει τον εαυτό του.  
 
Η BlackRock , η ίδια ανήκει επίσης στους μετόχους. Ποιοι είναι αυτοί οι μέτοχοι; Καταλήγουμε σε ένα παράξενο συμπέρασμα. 
 
Ο μεγαλύτερος μέτοχος είναι η Vanguard.  
 
Αλλά τώρα το θέμα γίνεται σκοτεινό. Η Vanguard είναι ιδιωτική εταιρεία και δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιοι είναι οι μέτοχοι.  
 
Η ελίτ που κατέχει την Vanguard προφανώς δεν της αρέσει να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά φυσικά δεν μπορεί να κρυφτεί από κάποιον που είναι πρόθυμος να ψάξει βαθειά.  
 
Αναφορές από την Oxfam και το Bloomberg λένε ότι το 1% του κόσμου, μαζί κατέχει περισσότερα χρήματα από το άλλο 99%. Ακόμα χειρότερα, η Oxfam λέει ότι το 82% όλων των κερδισμένων χρημάτων το 2017 πήγε σε αυτό το 1%.  
 
Με άλλα λόγια, αυτές οι δύο εταιρείες επενδύσεων, η Vanguard και η BlackRock κατέχουν το μονοπώλιο σε όλες τις βιομηχανίες του κόσμου και, με τη σειρά τους, ανήκουν στις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο, μερικές από τις οποίες είναι βασιλείς και που ήταν πολύ πλούσιες από πριν την Βιομηχανική επανάσταση.  
 
Γιατί δεν το γνωρίζουν όλοι; Γιατί δεν υπάρχουν ταινίες και ντοκιμαντέρ για αυτό; Γιατί δεν είναι στις ειδήσεις; Επειδή το 90% των διεθνών μέσων ανήκει σε εννέα συγκροτήματα πολυμέσων.  
 
Ο δημιουργός σε ένα πρόσφατο βίντεο ρωτά: «Ποιος χρηματοδοτεί τον οργανισμό και τα πρακτορεία τύπου που παράγουν τις ειδήσεις μας; Με το Project Syndicate, βλέπουμε το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το Ίδρυμα Open Society και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσιογραφίας. Οι οργανισμοί που φέρνουν τις ειδήσεις πληρώνονται από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, της ίδιας ελίτ που κατέχει επίσης ολόκληρα τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και ένα μέρος των χρημάτων των φορολογουμένων χρησιμοποιείται για την πληρωμή τους. » 
 
Ή, όπως είπε ο Τζορτζ Κάρλιν, «Είναι ένα μικρό κλαμπ και δεν είστε σε αυτό».  
 
Έτσι, όταν η Lynn Forester de Rothschild θέλει οι Ηνωμένες Πολιτείες να είναι μια μονοκομματική χώρα (όπως η Κίνα) και δεν θέλει νόμους για την ταυτότητα των ψηφοφόρων στις ΗΠΑ, έτσι ώστε να πραγματοποιείται περισσότερη εκλογική απάτη για να επιτευχθεί αυτό, τι κάνει; 
 
Πραγματοποιεί μια τηλεδιάσκεψη με τους 100 κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους του κόσμου και τους λέει να αποκρυπτογραφήσουν δημοσίως το ψήφισμα του «Τζιμ Κρόου» από τη Γεωργία και διατάζει τους αξιωματούχους διευθυντές της να μποϊκοτάρουν την πολιτεία της Γεωργίας, όπως είδαμε με την Coca-Cola και Major League Baseball, ακόμη και με το αστέρι του Χόλιγουντ, Will Smith.  
 
Σε αυτήν την τηλεδιάσκεψη, όμως βλέπουμε αποχρώσεις του Great Reset, Agenda 2030, the New World Order.  
 
Ο ΟΗΕ θέλει να διασφαλίσει, όπως και ο Schwab ότι το 2030, η φτώχεια, η πείνα, η ρύπανση και οι ασθένειες δεν θα μαστίζουν πλέον τη Γη. Για να το επιτύχει αυτό, ο ΟΗΕ θέλει να χωριστούν οι φόροι από τις δυτικές χώρες από τις μεγάλες εταιρείες της ελίτ για να δημιουργήσουν μια ολοκαίνουργια κοινωνία.  
 
Για αυτό το έργο, ο ΟΗΕ λέει ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση – δηλαδή τον ίδιο τον ΟΗΕ. Και είναι σαφές ότι η «πανδημία» ενορχηστρώθηκε για να επιτευχθεί αυτό.  
 
Μεταφορά διαλόγων από το βίντεο Monopoly – Follow The Money:  
 
Καθώς βλέπετε εκατομμύρια ανθρώπους να πέφτουν στη φτώχεια εξαιτίας των μέτρων του κορωνοιού του περασμένου έτους, ακόμη και αν η μεγαλύτερη οικονομική κρίση στην ιστορία δεν σας έχει επηρεάσει ακόμη, είναι μόνο θέμα χρόνου έως να σας χτυπήσει την πόρτα.  
 
Αυτό δεν το λέω για να προκαλέσω φόβο αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα. Πιστεύω επίσης ότι ενδέχεται να μετριάσουμε την ζημιά και ακόμη και να πάμε καλύτερα, με την προϋπόθεση ότι έχουμε ενημερωθεί σωστά για την κατάστασή μας.  
 
Γι ‘αυτό θα ήθελα να σας δείξω μερικά γεγονότα που μπορείτε εύκολα να ελέγξετε -γεγονότα που είναι ζωτικής σημασίας-.  
 
Λιγότερο από… λίγες μεγάλες εταιρείες κυριαρχούν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Αυτό μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά από το πρωινό που τρώμε μέχρι το στρώμα στο οποίο κοιμόμαστε και ό, τι φορούμε και καταναλώνουμε στο μεταξύ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτές τις εταιρείες.  
 
Αυτές είναι τεράστιες εταιρείες επενδύσεων που καθορίζουν την πορεία της ροής χρήματος. Είναι οι κύριοι χαρακτήρες του έργου που παρακολουθούμε. Ξέρω ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, οπότε συνοψίζω τα πιο σημαντικά δεδομένα.  
 
Πώς λειτουργεί αυτό το παιχνίδι;  
 
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  
 
Ας πάρουμε την Pepsico ως παράδειγμα. Είναι η μητρική εταιρεία πολλών εταιρειών σόδας και σνακ. Οι λεγόμενες ανταγωνιστικές μάρκες προέρχονται από εργοστάσια από λίγες εταιρείες που μονοπωλούν ολόκληρη τη βιομηχανία.  
 
Στη βιομηχανία συσκευασμένων τροφίμων, υπάρχουν μερικές μεγάλες εταιρείες, όπως η Unilever, η Coca-Cola Company, η Mondelez και η Nestlé. Οι περισσότερες μάρκες στη βιομηχανία τροφίμων ανήκουν σε μία από αυτές τις εταιρείες. Οι μεγάλες εταιρείες είναι στο χρηματιστήριο και έχουν τους μεγάλους μετόχους στο διοικητικό συμβούλιο.  
 
Σε πηγές όπως το Yahoo Finance, μπορούμε να δούμε λεπτομερείς πληροφορίες της κάθε εταιρείας, όπως και ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι μέτοχοι στην πραγματικότητα.  
 
Ας πάρουμε ξανά το Pepsico, για παράδειγμα. Βλέπουμε ότι περίπου το 72% των μετοχών ανήκει σε τουλάχιστον 1.155 θεσμικούς επενδυτές.Πρόκειται για εταιρείες επενδύσεων, επενδυτικά κεφάλαια, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, κυβερνήσεις.  
 
Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι θεσμικοί επενδυτές της Pepsico; Όπως μπορείτε να δείτε, μόνο 10 από τους επενδυτές κατέχουν σχεδόν το ένα τρίτο της μετοχής.  
 
Οι κορυφαίοι 10 επενδυτές ανέρχονται συνολικά σε αξία 59 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά από αυτούς τους δέκα, μόνο τρεις έχουν περισσότερες μετοχές από τους άλλους επτά.  
 
Αφού τα σημειώσετε αυτά, αναζητήστε ποιος κατέχει τα περισσότερα αποθέματα της εταιρείας Coca-Cola, του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της Pepsi.  
 
Το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών ανήκει και πάλι σε θεσμικούς επενδυτές. Ας δούμε τους πρώτους 10 και ας ξεκινήσουμε από τους έξι κάτω. Τέσσερις από αυτούς τους θεσμικούς επενδυτές είδαμε επίσης στο κάτω μέρος του Pepsico.  
 
Αυτές είναι οι Northern Trust, JPMorgan-Chase, Geode Capital Management και Wellington Management. Τώρα, ας δούμε τους τέσσερις μεγαλύτερους ιδιοκτήτες μετοχών. Είναι οι BlackRock, Vanguard και State Street.  
 
Αυτές είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων στον κόσμο, οπότε η Pepsico και η Coca-Cola δεν είναι καθόλου ανταγωνιστές.  
 
Οι άλλες μεγάλες εταιρείες που κατέχουν πολλές μάρκες, όπως η Unilever, η Mondelez και η Nestlé προέρχονται από την…. ίδια μικρή ομάδα επενδυτών!  
 
Τώρα θα δούμε στην Wikipedia, ποιές είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας.  
 
 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  
 
Το Facebook είναι ο ιδιοκτήτης του Whatsapp και του Instagram. Μαζί με το Twitter, αποτελούν τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.  
 
Το Alphabet είναι ο γονέας όλων των εταιρειών Google, όπως το YouTube και το Gmail, αλλά είναι επίσης ο μεγαλύτερος επενδυτής στο Android, ένα από τα δύο λειτουργικά συστήματα για σχεδόν όλα τα smartphone και τα tablet.  
 
Το άλλο λειτουργικό σύστημα είναι το iOS της Apple. Εάν προσθέσουμε τη Microsoft, βλέπουμε τέσσερις εταιρείες να κάνουν το λογισμικό για σχεδόν όλους τους υπολογιστές, τα tablet και τα smartphone στον κόσμο.  
 
Ας δούμε ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι μέτοχοι αυτών των εταιρειών.  
 
Πάρτε το Facebook: βλέπουμε ότι το 80% των μετοχών ανήκει σε θεσμικούς επενδυτές.  
 
Αυτά είναι τα ίδια ονόματα που εμφανίστηκαν στη βιομηχανία τροφίμων! Οι ίδιοι επενδυτές είναι στους τρεις πρώτους.  
 
Στη συνέχεια, είναι το Twitter. Διαμορφώνει με το Facebook και το Instagram τις τρεις πρώτες.  
 
Παραδόξως, αυτή η εταιρεία βρίσκεται επίσης στα χέρια των ίδιων επενδυτών. Τα βλέπουμε ξανά, με την Apple και ακόμη και με τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή τους, τη Microsoft.  
 
Επίσης, αν κοιτάξουμε άλλες μεγάλες εταιρείες στον κλάδο της τεχνολογίας που αναπτύσσουν και κατασκευάζουν τους υπολογιστές μας, τις τηλεοράσεις, τα τηλέφωνα και τις οικιακές συσκευές, βλέπουμε τους ίδιους μεγάλους επενδυτές, οι οποίοι μαζί κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της μετοχής.  
 
Είναι αλήθεια για όλες τις βιομηχανίες. Δεν υπερβάλλω.  
 
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΑ)  
 
Ένα τελευταίο παράδειγμα. Ας κλείσουμε διακοπές σε υπολογιστή ή smartphone. Ψάχνουμε για μια πτήση προς μια ηλιόλουστη χώρα μέσω Skyscanner ή Expedia. Και οι δύο προέρχονται από την ίδια μικρή ομάδα επενδυτών.  
 
Πετάμε με μία από τις πολλές αεροπορικές εταιρείες. Πολλές από αυτές βρίσκονται στα χέρια των ίδιων επενδυτών και κυβερνήσεων, όπως συμβαίνει με την Air France, KLM.  
 
Το αεροπλάνο που επιβιβαζόμαστε είναι, στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα Boeing ή ένα Airbus, που ανήκουν επίσης στα ίδια ονόματα. Κάνουμε κράτηση μέσω Booking.com ή AirBnB και όταν φτάνουμε βγαίνουμε για δείπνο και κάνουμε ένα σχόλιο στο Tripadvisor.  
 
Οι ίδιοι μεγάλοι επενδυτές εμφανίζονται σε κάθε πτυχή του ταξιδιού μας και η ισχύς τους είναι ακόμη μεγαλύτερη, επειδή η κηροζίνη προέρχεται από τις εταιρείες πετρελαίου ή τα διυλιστήρια τους.  
 
Ο χάλυβας από τον οποίο κατασκευάζεται το αεροπλάνο προέρχεται από τις εταιρείες εξόρυξης. Αυτός ο μικρός όμιλος εταιρειών επενδύσεων και αμοιβαίων κεφαλαίων και τραπεζών είναι επίσης οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη βιομηχανία που ψάχνουν για πρώτες ύλες.  
 
Η Wikipedia δείχνει ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες εξόρυξης έχουν τους ίδιους μεγάλους επενδυτές που βλέπουμε παντού.  
 
Επίσης, οι μεγάλες γεωργικές επιχειρήσεις, από τις οποίες εξαρτάται ολόκληρη η βιομηχανία τροφίμων. Κατέχουν την Bayer, τη μητρική εταιρεία της Monsanto, τον μεγαλύτερο παραγωγό σπόρων στον κόσμο, αλλά είναι επίσης οι μέτοχοι της μεγάλης κλωστοϋφαντουργίας.  
 
Ακόμα και πολλές δημοφιλείς μάρκες μόδας που φτιάχνουν ρούχα από βαμβάκι ανήκουν στους ίδιους επενδυτές.  
 
Είτε εξετάζουμε τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλιακών συλλεκτών στον κόσμο είτε τα διυλιστήρια πετρελαίου, τα αποθέματα βρίσκονται στα χέρια των ίδιων εταιρειών.  
 
Κατέχουν τις εταιρείες καπνού που παράγουν όλες τις δημοφιλείς μάρκες καπνού, αλλά κατέχουν επίσης όλες τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και τα επιστημονικά ιδρύματα που παράγουν φάρμακα.  
 
Κατέχουν τις εταιρείες που παράγουν τα μέταλλα μας και επίσης ολόκληρη τη βιομηχανία αυτοκινήτων, αεροπλάνων και όπλων, όπου χρησιμοποιούνται πολλά μέταλλα και πρώτες ύλες.  
 
Οι ιδιοκτήτες των εταιρειών που κατασκευάζουν τα ηλεκτρονικά μας, διαθέτουν τις μεγάλες αποθήκες και τις διαδικτυακές αγορές, ακόμη και τα μέσα πληρωμής που χρησιμοποιούμε για να αγοράσουμε τα προϊόντα τους.  
 
Για να κάνω αυτό το βίντεο όσο το δυνατόν συντομότερο, σας έδειξα μόνο την κορυφή του παγόβουνου.  
 
Εάν αποφασίσετε να το ερευνήσετε με τις πηγές που μόλις σας έδειξα, τότε θα δείτε ότι οι πιο δημοφιλείς ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες, κατασκευαστικές εταιρείες, τηλεφωνικές αλυσίδες εστιατορίων και καλλυντικών ανήκουν στους ίδιους θεσμικούς επενδυτές που μόλις είδαμε.  

συνεχίζεται στο 2ο μέρος




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.