8 Μαΐου 2021

Η ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Σε επικίνδυνους ατραπούς οδεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την κοινωνία με το διαχωρισμό της κοινωνίας σε καθεστωτικούς και προνομιούχους εμβολιασμένους και περιθωριακούς και αποκλεισμένους ανεμβολίαστους. Το ιατρικό απόρρητο καταλύεται βάναυσα και οι πολίτες διαλαλούν τα δεδομένα τους ως διαβατήριο ελευθερίας ή υποταγής στον αφέντη και την αυλή του ανάλογα.
 
Η προσπάθεια με εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη να προωθήσει τα προϊόντα συγκεκριμένων εταιρειών που πλουτίζουν ανεύθυνα, μετά από τις εισηγήσεις μίας ανεύθυνης διά νόμου Επιτροπής και τις πολιτικές αποφάσεις μίας ανεύθυνης Κυβέρνησης στην Ελλάδα για το COVID-19 προκαλούν απορία και βέρτιγκο για τις πραγματικές προθέσεις του στους πολίτες εύλογα. Εφόσον το εμβόλιο είναι τόσο ευεργετικό γιατί εταιρείες, επιτροπή και Κυβέρνηση δεν αναλαμβάνoυν ευθύνες και κρατάνε μόνο την εξουσία; 
 
Στο δόγμα της προσπάθειας ενός ηγέτη να ενώνει ένα λαό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και Πραιτωριανοί Υπουργοί του, εντός και εκτός Μαξίμου, διαλαλούν το δόγμα των επίλεκτων να ζουν ελεύθεροι με βάση την υποταγή τους στις προτροπές του Κυριάκου Μητσοτάκη και του γερμανικού άξονα που ιστορικά διέλυε την Ελλάδα εις όφελος όμορων χωρών. 
 
Περίεργη σύμπτωση αποτελεί ότι οι λαλίστατοι Υπουργοί υπέρ του διαχωρισμού των προνομίων ελευθερίας με βάση το πιστοποιητικό υγειονομικών φρονημάτων του εμβολιασμού αποτελούν διορισμένα πρόσωπα χωρίς λαϊκή ψήφο στο πρόσωπό τους όπως οι Υπουργοί Επικρτείας Γεραπετρίτης, Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Χαρδαλιάς και Υπουργοί με εκκρεμότητες στη Δικαιοσύνη χωρίς διαλεύκανση για προκλητικά μεγάλο χρονικό διάστημα. 
 
Το παραμύθι ή καλύτερα ο εφιάλτης με την κοινωνία δύο ταχυτήτων, την ελίτ των εμβολιασμένων και τους αναρχικούς των μη εμβολιασμένων, πρέπει να τελειώνει άμεσα γιατί είναι επικίνδυνο εθνικά. Η Ελευθερία είναι για όλους και προκύπτει από τις θυσίες όλων των προγόνων μας κυρίως. Η Ελευθερία και τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν μπορούν να είναι τοπικά ή προσωπικά σε ένα Κράτος καθώς τότε δεν έχει έννοια το Κράτος και οι πολίτες αλλά η Αυλή και οι αυλικοί. 
 
Ύποπτη εξέλιξη αποτελεί η μη δημοσίευση από τον Υπουργό Υγείας κ.Κικίλια και την Επιτροπή του των μελετών για τις αρνητικές συνέπειες από τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους χωρίς συνωστισμό, για την κυκλοφορία πολιτών τη νύχτα στους δρόμους, για τη μουσική στους χώρους αναψυχής, για τον αθλητισμό στις ακαδημίες μετά από τρεις εβδομάδες όπως ορίστηκε και γενικά όλα αυτά τα αυταρχικά μέτρα που επιβάλλονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, καταστρέφουν την οικονομία μας και βασανίζουν τους Έλληνες επί μήνες χωρίς προηγούμενο. 
 
Ίσως ο διακεκριμένος επιστήμονας κ.Μόσιαλος θα μπορούσε να μας ενημερώσει δημόσια γιατί ένας πολίτης δεν μπορεί να περπατάει μόνος χωρίς μάσκα ανεξάρτητα αν έχει επιλέξει να εμβολιαστεί ή όχι. Να μας παρουσιάσει τις επιστημονικές μελέτες που διαθέτει η διεθνής επιστημονική κοινότητα. 
 
ΝΑΙ στο εμβόλιο, ΟΧΙ στις διακρίσεις, ΝΑΙ στο δημόσιο αγαθό της Ελευθερίας για όλους χωρίς διακρίσεις. 
 
Στο τέλος ο κ.Μητσοτάκης θα ορίσει και τον αέρα που αναπνέουμε ως Έλληνες με βάση αν είμαστε πελάτες της Pfizer, Moderna, Astrazeneca, J&J. 
 
Ντροπή τόση δουλεία σε μία υπέροχη χώρα που δίδαξε την Ελευθερία ως υπέρτατο αγαθό υπεράνω όλων.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.