9 Μαΐου 2021

Μωρό 2 ετών πεθαίνει μετά το εμβόλιο COVID της Pfizer. Το σύστημα VAERS καταγράφει την αναφορά θανάτου και μετά την εξαφανίζει!

Πριν μερικές ημέρες, "αλιεύσαμε" στο διαδίκτυο την παραπάνω φωτό.
 
Πρόκειται για την αναφορά θανάτου ενός δίχρονου κοριτσιού στην Πολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ, μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου COVID της Pfizer/Biontech, στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS).
 
Όσο κι αν φαίνεται έγκυρη η φωτό, δεν μπορούσαμε να τη χρησιμοποιήσουμε χωρίς να την επιβεβαιώσουμε. Δηλαδή, να βρούμε την αναφορά με δική μας αναζήτηση στο σύστημα VAERS.  
 
Η φωτογραφία είναι κομμένη σε σημείο που δεν εμφανίζεται ο αριθμός καταχώρησης στο σύστημα (VAERS ID), αλλά σκεφτήκαμε ότι δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να τη βρούμε, άλλωστε πόσα δίχρονα κοριτσάκια να έχουν πεθάνει στις ΗΠΑ μετά από εμβόλιο COVID - σωστά; 
 
Κι όμως, η αναζήτηση με βάση την ηλικία δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα! Τουλάχιστον όχι για το συγκεκριμένο κοριτσάκι, γιατί κάποιο άλλο αποτέλεσμα υπήρχε, αλλά αυτό θα το πούμε παρακάτω. 
 
Δοκιμάσαμε διάφορες αναζητήσεις και συνδυασμούς όρων αναζήτησης, με την Πολιτεία, τις ημερομηνίες, τις δόσεις του εμβολιασμού κλπ, αλλά μάταιο.  
 
Προτού όμως αποφασίσουμε ότι η φωτό ήταν μούφα και να τελειώσει εκεί το θέμα, λέμε ας ψάξουμε και στο MedAlerts. Το MedAlerts είναι μια υπηρεσία του National Vaccine Information Center, που περιλαμβάνει μια βάση δεδομένων που αντλεί τα στοιχεία της από το σύστημα VAERS. Χωρίς πολλές ελπίδες, κάνουμε την αναζήτηση με βάση την ηλικία και - ω, του θαύματος! - το κοριτσάκι ευρέθη!  
 
 
Τώρα λοιπόν που είχαμε το VAERS ID, ξαναπήγαμε στο VAERS, για να βρούμε την αρχική κάρτα, κάνοντας αναζήτηση για τον συγκεκριμένο αριθμό. Αλλά και πάλι, το VAERS επέμενε ότι ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει! 
 
Μια τελευταία επιβεβαίωση, ήταν να ζητήσουμε και από τα δυο συστήματα, VAERS και MedAlerts, μια κατάταξη των θανάτων μετά από εμβόλιο COVID ανά ηλικιακή ομάδα. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε στις παρακάτω φωτό. 
 

Φαίνεται λοιπόν, και εδώ, ότι ενώ στο MedAlerts οι θάνατοι παιδιών κάτω των 3 ετών είναι τρεις, στο VAERS είναι μόνο δύο. Και αντίστοιχα, το σύνολο των θανάτων στο VAERS υπολείπεται κατά έναν, σε σχέση με το MedAlerts. 
 
Το τι συνέβη και γιατί εξαφανίστηκε η αναφορά θανάτου του 2χρονου κοριτσιού από το VAERS, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, ούτε και θα επιχειρήσουμε οποιοδήποτε σενάριο για να το ερμηνεύσουμε (μη μας πούνε και... συνωμοσιολόγους - αλίμονο!) Θα συνοψίσουμε απλώς τα δεδομένα μας: 
 
Ένα κοριτσάκι 2 ετών, καθ' όλα, όπως φαίνεται από την αναφορά, υγιές, έκανε τη 2η δόση του εμβολίου COVID της Pfizer/Biontech στις 25 Φεβρουαρίου και 4 ημέρες μετά, 1 Μαρτίου, 
εμφάνισε παρενέργειες.
Νοσηλεύτηκε για 17 ημέρες και πέθανε.  
Ο θάνατός του αναφέρθηκε στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων VAERS και, κάποια στιγμή, μυστηριωδώς, η αναφορά αυτή εξαφανίστηκε. 
 
Ψάχνοντας για το 2χρονο κοριτσάκι, εντύπωση μας προκάλεσε ότι υπήρχαν άλλες δύο αναφορές θανάτων παιδιών κάτω των τριών ετών.  
Η πρώτη είναι η αναφορά θανάτου ενός μωρού κάτω των 6 μηνών. 
 
Όπως φαίνεται στην κάρτα, πρόκειται για ένα βρέφος 5 μηνών, το οποίο δεν εμβολιάστηκε το ίδιο, αλλά η μητέρα του που το θήλαζε.  
 
Στις 17 Μαρτίου η μητέρα έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer/Biontech. Την επόμενη ημέρα, 18 Μαρτίου, το μωρό εμφάνισε εξανθήματα, έκλαιγε απαρηγόρητα, αρνιόταν να φάει και ανέβασε πυρετό. Η μητέρα το πήγε σε νοσοκομείο, σε τμήμα επειγόντων, όπου του έκαναν διάφορες εξετάσεις και διαπίστωσαν αυξημένα ηπατικά ένζυμα. Το μωρό νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες, αλλά δεν παρουσίασε βελτίωση και τελικά πέθανε στις 20 Μαρτίου. Διάγνωση: θρομβωτική θρομβοκυτοπενική πορφύρα. Το παιδί δεν είχε εμφανίσει κάποια άλλη αλλεργία και δεν είχε εκτεθεί σε κάτι άλλο, εκτός από το μητρικό γάλα. 
 
Τα συμπτώματα που αναφέρονται στην κάρτα είναι: άρνηση λήψης τροφής, συναισθηματική δυσφορία, έκθεση μέσω μητρικού γάλακτος, ανεπαρκής ανάπτυξη, αυξημένα ηπατικά ένζυμα, πυρετός, εξάνθημα, θρομβωτική θρομβοκυτοπενική πορφύρα. 
 
Η άλλη αναφορά θανάτου παιδιού κάτω των 2 ετών στο σύστημα VAERS αφορά στον θάνατο ενός μωρού από αυτοπυροβολισμό!  
 
Το εντυπωσιακό εδώ είναι ότι η αιτία θανάτου αναφέρεται ως "αυτοκτονία" και όχι ως ατύχημα, όπως - προφανώς - πρέπει να ήταν...
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.