22 Απριλίου 2021

ΜΑΓΙΚO: H εποχική γρίππη ΔΕΝ υπάρχει πλέον, τώρα, μόνον COVID-19

19 Απριλίου 2021 Δείτε το άρθρο του S.D. Wells, Humans Are Free εδώ: https://tinyl.io/3xNn [1]
 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Το καλύτερο με τη Covid είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν άλλες ασθένειες. Όλες εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.
 
Έχετε πονοκέφαλο..;;; Covid. Έχετε πονόλαιμο..;;; Covid. Έχετε συχνό βήχα...;;; Έχετε Covid. Πυρετός..;;; Σίγουρα Covid. Ακόμα και όλοι οι θάνατοι χαρακτηρίζονται τώρα ως προκαλούμενοι από τη Covid. Πήδηξε κάποιος από ένα 10όροφο κτίριο..;;; Covid. Πνίγηκε κάποιος από μια μεγάλη μπριζόλα..;;; Covid.
 
Ναι, το CDC (ΚΕΕΛΠΝΟ των ΗΠΑ) έχει αναστείλει ΟΛΗ τη συλλογή δεδομένων για την εποχική γρίπη από τότε που ξεκίνησε η «πανδημία» της Covid, και όποιος πεθαίνει από τη γρίπη, από εδώ και πέρα, θα χαρακτηρίζεται ως θάνατος που προκλήθηκε από τη Covid. 
 
Τα νοσοκομεία σε όλη την Αμερική πληρώνονται με μεγάλα ποσά μετρητών για κάθε θάνατο που καταγράφεται ως Covid. 
 
Μέχρι τώρα, σχεδόν κάθε Αμερικανός έχει εκτεθεί στην Covid, και πιθανότατα έχει ήδη δημιουργήσει αντισώματα, γι' αυτό και τα τεστ είναι άκυρα, ψευδώς αρνητικά, ψευδώς θετικά - όλα είναι ένα μεγάλο κόλπο για να κρατήσουν τα πρόβατα σε σύγχυση, αλλά και να υπακούουν στις εντολές. 
 
Παρατηρήστε τη μετάβαση από τους μαζικούς αριθμούς γρίπης και τα συνιστώμενα εμβόλια γρίπης στα εμβόλια μόνον Covid-19 και το θανατηφόρο MRNA. 
 
Ναι, οι αριθμοί γρίπης εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από τον Μάρτιο του 2020. Τέρμα η τρομολαγνεία για την προσβολή από γρίπη. Ποτέ δεν συστήθηκαν μάσκες γι' αυτό, ούτε κοινωνική αποστασιοποίηση, μόνο ετήσιες ενέσεις υδραργύρου σε πολλαπλές δόσεις για να κρατηθεί ο πληθυσμός βουβός και αργόστροφος και να υποφέρει από το "Σύνδρομο του Τρελού Καπελά" (Mad Hatter Syndrome). 
 
Μεγάλο ερώτημα: Όταν οι μάσκες Covid προκαλούν βακτηριακές λοιμώξεις του στόματος, που οδηγούν σε πνευμονία, τα νοσοκομεία το αποκαλούν και αυτό Covid..;;; 
 
Οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εφημερίδες σε όλη τη χώρα επιβεβαίωσαν κυριολεκτικά ότι τα νοσοκομεία αποζημιώνονται για οτιδήποτε σχετίζεται με τον κορονοϊό, οπότε δεν έχει σημασία η ασθένεια, η διαταραχή, η δυσλειτουργία, η δηλητηρίαση, η αυτοκτονία - όλοι εξετάζονται για αντισώματα Covid, και αν τα έχεις (ή έχεις ψευδώς θετικό αποτέλεσμα) τότε μπαμ! Κάνεις θεραπεία για Covid και πιθανότατα θα πεθάνεις από Covid. 
 
Είναι λογικό μόνον με το παιχνίδι του χρήματος στο οποίο συμμετέχουν όλα τα νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι αντιδεοντολογικό. Είναι ανήθικο. Είναι παράνομο, αλλά κανείς δεν κάνει μήνυση. 
 
Αυτό αναφέρεται σε όλη τη χώρα, για να μην αναφέρω την αποκάλυψη των γιατρών που δεν εγκρίνουν την πλαστογράφηση και την παραποίηση των ιατρικών φακέλων για χάρη των αποζημιώσεων της μαρξιστικής Ψευτοπανδημίας (Plandemic). 
 
«Το ABC10 μπορεί να επαληθεύσει ότι τα νοσοκομεία λαμβάνουν αποζημίωση για τη φροντίδα που σχετίζεται με τον κορονοϊό, η οποία δυστυχώς περιλαμβάνει και θανάτους», παραδέχεται ο τηλεοπτικός σταθμός ABC10 του Σακραμέντο κατά τη διάρκεια ενός ειδησεογραφικού προγράμματος για την υγεία. 
 
Για παράδειγμα, αν πεθαίνεις από καρκίνο του παγκρέατος εδώ και 5 χρόνια και οι γιατροί σου λένε ότι έχεις δύο εβδομάδες ζωής, αν κατά τη διάρκεια αυτών των 2 εβδομάδων κάνεις θετικό τεστ για τη Covid, τότε όταν πεθάνεις, πέθανες από τη Covid, στα χαρτιά. 
 
Κατάλαβες..;;; Ακόμα και αν η χημειοθεραπεία σε σκότωσε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο αριθμός έγινε τόσο υπερβολικός και οι θάνατοι έγιναν τόσο τρομακτικοί. 
 
Όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα από την αρχή, και αυτό είναι που διαχωρίζει τις αληθινές ειδήσεις από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
 
Όλα αφορούν τον θανατηφόρο δούρειο ίππο mRNA, και πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί στέκονται στην ουρά για το εμβόλιο «διακόπτη τερματισμού» ("Kill Switch") που έρχεται στη συνέχεια. 
 
Η μαρξιστική πανδημία διαγράφει, Μαγικά, την εποχιακή γρίπη 
 
Τα καθημερινά στοιχεία θανάτου της Covid-19 είναι τόσο αναξιόπιστα, που κανείς δεν έχει καν μέτρο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν είναι διαφανής σχετικά με το τι μετράει ως θάνατος από το Covid-19. 
 
Δεν υπάρχουν άλλα δεδομένα για τη γρίπη, και γιατί συμβαίνει αυτό..;;; Τι απέγινε το "FluView", αυτή η εβδομαδιαία "έκθεση επιτήρησης" της γρίπης που προκάλεσε τόσο σοκ και δέος στις εκστρατείες εμβολιασμού κατά της γρίπης σε όλη την Αμερική…;;; 
 
Σίγουρα, η γρίπη είναι ακόμα ζωντανή και σε καλή «υγεία» στις ΗΠΑ, απλά δεν αναφέρεται ή δεν της δίνεται ούτε ένα γραμμάριο προσοχής από τον Τύπο ή το ιατρικό βιομηχανικό σύμπλεγμα. 
 
Ούτε για τις συννοσηρότητες γίνεται πλέον αναφορά. Το θυμάστε αυτό…;;; Αυτοί ήταν άνθρωποι με προϋπάρχουσες συνθήκες υγείας που βρέθηκαν θετικοί στη Covid-19, αλλά πέθαναν ΜΕΤΑ, οι οποίοι εξακολουθούσαν να υπολογίζονται επίσημα ως θάνατοι από το Covid-19. 
 
Πόσο βολικό είναι να διαλέγουν τώρα όλους τους θανάτους, όλα αυτά για περισσότερη στατιστική προπαγάνδα που τρομάζει τόσο πολύ τον κόσμο που είναι πρόθυμος να πνιγεί, να χρεοκοπήσει, να απομονωθεί, να καταστρέψει τις επιχειρήσεις του, να κάνει τα βρώμικα εμβόλια και να ψηφίσει για περισσότερη τιμωρία σύντομα. 
 
Ετοιμαστείτε να επεξεργαστούν τα γονίδιά σας ώστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα να καταστραφεί και να μην μπορεί να καταπολεμήσει την Covid-22. 
 
Δικτυογραφία: 
 
1.-- MAGIC: Seasonal Flu Doesn’t Exist Anymore, Only COVID-19 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ..... ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ !

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.