19 Απριλίου 2021

ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ: ΣΤΕΡΝΗ ΣΑΣ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΩΤΑ….

Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά.
 
Συνεχείς εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούν τελευταία, οι χιλιάδεςς ακτιβιστές ειρηνόφιλοι Μουσουλμάνοι της Κύπρου κατά Ερντογάν, Τατάρ και εποίκων.
 
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω … 
 
Με συνθήματα όπως «η Κύπρος είναι κοσμική και θα παραμείνει», «Δεν θέλουμε διορισμένο διαχειριστή», «Με αντίσταση θα κερδίσουμε» και πολλά άλλα, οι Τουρκοκύπριοι διαδηλώνου εδώ και καιρό, κατά του τούρκου προέδρου, του Τατάρ και των εποίκων … 
 
Την οργή του Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε απόφαση του «συνταγματικού δικαστηρίου» στα Κατεχόμενα για τη μη «διδασκαλία» του *Κορανίου. Εντολές στον Τσαβούσογλου να παρέμβει. 
 
*Περί Κορανίου μερικά ενδεικτικά αποσπάσματα. 
 
Ο πόλεμος, οι γενοκτονίες, οι λεηλασίες, η καταπάτηση και παραβίαση ξένων εδαφών, αιθέρων και θαλασσών, τα βασανιστήρια για την επικράτηση του Ισλάμ επιζητείται μέσα από τις σελίδες του Κορανίου:  
 
«Μην επιδιώκεται την ειρήνη, για να είστε οι κερδισμένοι» (47: 35). Και αλλού: «Οι Τούρκοι ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πολεμοχαρούς ΠροφήτηΜωάμεθ…  
 
«Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο του έχει εξασφαλίσει τη ζωή του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για τον σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος του είναι μικρό πράγμα για μας» Σούρα (9: 69).» 
 
«Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193). 
 
«Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους”» (8: 12). 
 
– «Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά» (47: 4). 
 
– «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους ανθρώπους του Βιβλίου (χριστιανοί και Εβραίοι) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29). Κ.ά.π. 
 
Μία απόφαση του συνταγματικού δικαστηρίου των Κατεχόμενων, με την οποία ακυρώνεται η αρμοδιότητα του "Γραφείου Θρησκευμάτων" να διεξάγει μαθήματα αποστήθισης του κορανίου, επισκίασε την χθεσινή επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στην κατεχόμενη Κύπρο για συντονισμό με την ηγεσία των Τουρκοκυπρίων ενόψει Πενταμερούς. Η απόφαση για απαγόρευση της διδαχής του κορανίου, η οποία μάλιστα λήφθηκε με το σκεπτικό της προστασίας της κοσμικότητας της τουρκοκυπριακής κοινότητας, εξόργισε τον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε δηλώσεις απείλησε ευθέως πως αν οι Τουρκοκύπριοι δεν διορθώσουν το "λάθος", τότε η Τουρκία θα προχωρήσει σε μέτρα "άλλου χαρακτήρα". Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι έδωσε ρητές εντολές στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να συζητήσει το θέμα με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ, ενώ προανήγγειλε την κάθοδο και του Φουάτ Οκτάι στην Κύπρο, για να διασφαλίσει ότι πραγματοποιούνται τα κατάλληλα βήματα για την διόρθωση αυτού του ζητήματος. 
 
Έντονες αντιδράσεις στην Μουσουλμανική Κυπριακή κοινότητα 
 
Η νέα παρέμβαση Ερντογάν επέφερε πρωτοφανείς αντιδράσεις της πλειοψηφίας των τουρκοκυπριακών κομμάτων. Ο τέως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι παρακολουθεί με μεγάλη θλίψη και αγανάκτηση τα απειλητικά λόγια του Τούρκου προέδρου. Η προσέγγιση του Ερντογάν, σημειώνει ο Μουσταφά Ακιντζί, εκφράζει ανοικτά ότι βλέπει την "βόρεια Κύπρο" ως επαρχία της Τουρκίας. Εντονότερη ήταν η στάση του κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας, του οποίου ο ηγέτης Τζεμάλ Όζγιγιτ δεν παρευρέθηκε στην σύσκεψη κομμάτων υπό τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την προετοιμασία της Πενταμερούς διάσκεψης για την Κύπρο. Σε ανακοίνωσή του, εξάλλου, το Ρεμπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα τονίζει ότι η προσέγγιση πως ό,τι ισχύει στην Τουρκία θα ισχύει και στην τουρκοκυπριακή κοινότητα, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Πρέπει να σημειωθεί τέλος ότι εκατοντάδες Τουρκοκύπριοι πολιτικοί, δικηγόροι, αλλά και χιλιάδες απλοί πολίτες εκφράζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αγανάκτηση για τις δηλώσεις Ερντογάν.. 
 
Και δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που ο Ερντογάν…αγάς καταφέρεται κατά των «αδελφών» του Μουσουλμάνων της Κύπρου, για τους οποίους διακαώς επιθυμεί την πλήρη εξόντωση (Λινοπάμπακους κρυπτοχριστιανούς και ασεβείς Μουσουλμάνους τους θεωρεί) όπως και των Κυπρίων Χριστιανών…, πλήν βεβαίως των εξτρεμιστών του Ταταρικού καθεστώτος και των χιλιάδων κουβαλητών εποίκων, τους οποίους χρησιμοποιεί σαν Δούρειο Ίππο για την τελική Άλωση όλης της Κύπρου.  
 
Δεν θα προσθέσω οτιδήποτε νεότερο. Απλά θα καταθέσω αποσπάσματα με πρόσθετα σχόλια από παλαιότερα άρθρα μου ….. 
 
Τι άλλο να γράψω ουκ ημπορώ, τι άλλο να λαλώ ουκ οίδα, στερεύει γνώση στο μυαλό και ο θυμός θεριεύει, για τα έργα και ημέρες του νεοσουλτάνου και νέου βεζύρη, που θεωρεί προτεκτοράτο του την Κύπρο και όλη την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μεσόγειο, που από γένεσης της Ελληνική ήταν και Ελληνική θα παραμείνει …. Το πάλαι ΠΟΤΕ για την Οθωμανική Αυτοκρατορία …. Έσβησε … 
 
Προς αφύπνιση μνήμης … 
 
Το 1974 οι Τούρκοι εισβολείς επιτέθηκαν άνανδρα σε ένα μικρό άοπλο νησί την Ελληνική Κύπρο 500.000 κατοίκων…. με τον εκατονταπλάσιο στρατό τους εισβολής, αφού παραποίησαν και διαστρέβλωσαν το άρθρο 4 της συνθήκης Ζυρίχης- Λονδίνου…., ως βάρβαροι, το λεηλάτησαν, το ρήμαξαν, χιλιάδες οι νεκροί, το 37% των εδαφών του, αυθαίρετα το οικειοποιήθηκαν. Ήρθαν πένητες – βάρβαροι και φύγανε εκατομμυριούχοι από τις λεηλασίες της πλούσιας Βόρειας Ελληνικής Κύπρου. Δεν αφήσαν όρθιο τίποτα, ούτε Μουσεία, ούτε εκκλησιαστικούς θησαυρούς, ούτε το πλούσιο περιεχόμενο των νοικοκυρεμένων σπιτιών των Ελληνοκυπρίων, τα κρατικά θησαυροφυλάκια, τις τράπεζες…. Δεν χόρτασαν ούτε από το αίμα αθώων, ούτε από τις λεηλασίες. Και τώρα θέλουν να λεηλατήσουν και τον ορυκτό πλούτο και της Κύπρου και της Ελλάδας… με βάση το «δίκαιο» του ισχυροτέρου….. και ταυτόχρονα να εξαφανίσουν ότι Κυπριακό απέμεινε … ακόμη και αυτούς τους γηγενείς Κυπρίους Μουσουλμάνους … ΑΙΔΩΣ  
 
Και περί σημερινού πραιτωριανού του «Ερντοναγά» δοτού ηγέτη των «ΤΚ» *Τατάρ, ο οποίος είναι Τούρκος εξ αίματος και όχι Κύπριος και μόνο τους εποίκους και εξτρεμιστές Τούρκους εκπροσωπεί.  
 
*Οι «σκοτεινές διαδρομές» του Ερσίν Τατάρ: H εμπλοκή του νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων σε σκάνδαλο-μαμούθ στη Βρετανία, ο ρόλος του καταδικασθέντος επιχειρηματία Ασίλ Ναντίρ και πώς αυτοί «δένουν» με τα ύπουλα σχέδια του Ερντογάν.  
 
Ο Τατάρ έχει μία βαριά ιστορία, που χαρακτηρίζεται από κάποιες ενδιαφέρουσες συμπτώσεις. Γεννήθηκε το 1960, λίγο μετά την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο πατέρας του Τούρκος εκ γενετής Ρουστέμ Τατάρ ήταν ο πρώτος Γενικός Ελεγκτής (επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής οικονομικού ελέγχου) του νεοσύστατου, ενιαίου τότε, κράτους. Τη θέση αυτή κατείχε επί οκτώ χρόνια, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του 1980 το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση διαφθοράς, που είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα στον Τύπο της εποχής. Ανάλογη δράση έμελλε να έχει μερικές δεκαετίες αργότερα και ο γιος του… Κατά μάνα, κατά κύρην, κατά γιο καραβοκύρη …. 
 
Ο Ερντογάν ανάμεσα στις δεκάδες «διπλωματικές» νίκες που πέτυχε εις βάρος του Ελληνισμού, αλλά και τις παράνομες εισβολές του σε γειτονικές χώρες, με την ανοχή των δόλιων μας συμμάχων, πέτυχε ακόμη μια σημαντικότατη «επική» νίκη στην κατεχομένη Κύπρο με την εκλογή του εκλεκτού του εξτρεμιστή Τατάρ και εξαφάνιση του τελευταίου μετριοπαθούς ειρηνόφιλου ηγέτη Ακιντζί μαζί με τους γηγενείς Κύπριους Μουσουλμάνους. (Ας ευχόμαστε να μην έχει την τύχη δεκάδων, άλλων ΤΚ που δολοφόνησε η ΤΜΤ και η τουρκική ΜΙΤ)… Με Δούρειο ίππο τους εποίκους με αρχηγό τον δολοφόνο του εθνομάρτυρα Τάσσου Ισαάκ, Αρικλί, τον επίσης δολοφόνο του Σολωμού Σολωμού Κενάν Ακίν, τους γκρίζους λύκους, την εξτρεμιστική ΤΚ οργάνωση ΤΜΤ, τον υιό του τρομοκράτη Ντενκτάς, τα μικρά φασιστικά ΤΚ κόμματα, τους υποψήφιους καταπατητές Τούρκους επενδυτές, για Αμμόχωστο και για όλη την κατεχόμενη Ελληνική Κύπρο, που αφειδώς χρηματοδότησαν τον Τατάρ, με εντολή και προτροπή Ερντογάν, ο οποίος τους έταξε …λαγούς με πετραχήλια… Ένα συνοθύλεμα εγκληματικών στοιχείων επίδοξων ολετήρων και των ΤΚ και των ΕΚ.  
 
Οι γηγενείς ΤΚ οδεύουν προς εξαφάνιση και πλέον τα ηνία έχουν οι έποικοι και φανατικοί μουσουλμάνοι…. Αναμείνατε λοιπόν, ότι σύντομα θα έχουμε και προσάρτηση των κατεχομένων στην Τουρκία, με ότι αυτό ήθελε επηρεάσει και την Κυπριακή Δημοκρατία…..  
 
Δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμη πώς θα είναι η «επανένωση» την οποία διαπραγματευόμαστε, δεν αντιλαμβανόμαστε τη δολιότητα των τουρκικών σχεδίων και δεν ήμαστε σε θέση να κατανοήσουμε πως ακόμη και εάν καταλήξει όποια λύση, την εφαρμογή της, η Κ.Δ. θα τη διαχειριστεί όχι με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ειδικά σήμερα με τον εγκάθετο της Τατάρ, αλλά με την Τουρκία.  
 
Τα μακρυνά κοντά έγιναν … Σε λίγο αρχίζουν «ειρηνευτικές» συνομιλίες με τους Τούρκους … Τον δρόμο χάραξε ο ΥΠ.ΕΞ. κ. Δένδιας προχθές, όταν έδωσε «κατάλληλες» απαντήσεις στον επίδοξο ολετήρα του Ελληνισμού Τσαβούσογλου, αφού αργά διαπίστωσε για πολλοστή φορά …Με Τούρκο φίλευε, αλλά κ@@@ο φύλαγε …  
 
Διζωνική (Διχοτόμηση) της Κύπρου με την Τουρκία και τον Τατάρ θα διαπραγματευθούμε και όχι με τους Μουσουλμάνους γηγενείς Τουρκόφωνους Κυπρίους…. Αυτοί είναι είδος προς εξαφάνιση …. (Από 145-150000 προ 1974, σήμερα υπό την πίεση του στρατού κατοχής και των 140000 εποίκων παρέμειναν στη Κύπρο 85-90000 (Search: ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΔΕΛΦΙΑ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ….)  
 
Και τώρα στο προκείμενο….. Ισχυρίζονται ψευδώς όποτε τους συμφέρει οι μπαμπέσηδες Τούρκοι, ότι θα προασπίσουν τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων. Ποιων ΤΚ; Αυτών που συρρίκνωσαν και εκτόπισαν σε ξένες χώρες, υπό την πίεση του κατοχικού στρατού και των 140.000 εποίκων; Από το 18% στο 9%. Αυτών που αποκαλούν ξένο σώμα, των κρυπτοχριστιανών, λινοβάμβακων…; Από 147. 000 το 1974, τους συρρίκνωσαν στις 97.000 και τους συντηρεί η Κυπριακή Δημοκρατία. Και σημειώστε ότι σχεδόν σε όλους τους ΤΚ η ΚΔ παραχώρησε Κυπριακό Ευρωπαϊκό διαβατήριο και ταυτότητες και μύριες άλλε ανθρωπιστικέ παροχές … Από το 1963….. Η Κυπριακή Δημοκρατία παραχωρούσε «δωρεάν» φως, νερό τηλέφωνο, ακόμη και ανθρωπιστική βοήθεια… και οι Τουρκοκύπριοι ποτέ δεν πλήρωσαν ούτε σεντ, προς Κυπριακή Δημοκρατία…. Τις οφειλές εισέπραττε από τους ΤΚ η Τουρκική παράνομη Διοίκηση και τα χρησιμοποιούσε κατά το δοκούν…. εξοπλισμοί, ανέγερση φρουρίων κλπ…. Αυτό το ποσό αποτιμάται μέχρι σήμερα σε δισεκατομμύρια και τα επωμίσθηκε ο Ελληνοκύπριος φορολογούμενος… Μέχρι σήμερα η ΚΔ, συμμετέχει σε «ανθρωπιστικές» βοήθειες μέσω ΕΕ, που ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ … 
 
Σήμερα οι Κύπριοι Μουσουλμάνοι άρχισαν να αφυπνίζονται, αλλά είναι μάλλον αργά… ΣΤΕΡΝΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΑ ….. 
 
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΚ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΑΤΑΡ, ΕΠΟΙΚΩΝ.. 
 
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΥΩΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΑΤΑΡ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. 
 
KAI ME THN NIKH … VE ZAFERLE … KONZAMAK 
 
KAI ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! 
 
Επιμέλεια – Έρευνα από Αντώνη Αντωνά 
www.ledrastory.com.Share

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΑΤΑΡ, ΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΙ ... ΑΦΟΎ ΗΔΗ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ... ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ... ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΤΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ...ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΦΥΜΠΝΙΖΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ DNA... ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ....

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το σήμερα ενώπιον του «ανωτάτου/συνταγματικού δικαστηρίου» τα μέλη του τ/κ δικηγορικού συλλόγου καταδικάζοντας τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που αφορούσαν στην απόφασή του για τα μαθήματα κορανίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Γενί Ντουζέν, οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Ινονού της κατεχόμενης Λευκωσίας με σύνθημα «Δημοκρατία και Βούληση».

Τουρκοκυπριακά μέσα μετέδωσαν ότι μέρος της τουρκοκυπριακής κοινότητας υποστηρίζει ότι η Τουρκία με την τακτική της, προσπαθεί να αλλοιώσει την κοσμικότητα της τουρκοκυπριακής κοινότητας...

Αυτή χώρα είναι δική μας»… Τουρκοκύπριοι διαδήλωσαν και κατά της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα Βαρώσια.

Η Οργάνωση Νεολαίας του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) και άλλες οργανώσεις πραγματοποίησαν διαδήλωση κατά της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου με σύνθημα: «Αγώνας για την ειρήνη και τη δημοκρατία».

Οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην παρέμβαση της Τουρκίας στα πράγματα της Κύπρου.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ .... ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .... ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ .... Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ .... ΗΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΤΑΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΛΕΟΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΟΥΝ (;) ΣΤΟ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΌ ΚΟΜΜΑ ΑΚΚΙΝΤΖΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΖΥΡΗ ΝΕΟΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΡΝΤΟΝ..ΑΓΑ...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.