13 Απριλίου 2021

Γιατί υποχωρούν τα ύδατα σε όλη την Μεσόγειο;

Το ανεξήγητο φαινόμενο κρατάει σε αγωνία όλο τον κόσμο....
(πάνω εικόνα από την Χαλκιδική)
 
Στην Ελλάδα είναι εντονότατο αλλά όπως φαίνεται είναι και σε διάφορες άλλες χώρες της Μεσογείου...
Η παρακάτω εικόνα είναι από την Βενετία....
 
Μερικά ενδεικτικά βίντεο 
 
 
από το κανάλι  Μιχάλης Κ
 
από το κανάλι ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 
 
από το κανάλι giannis klrsShare

1 σχόλιο:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Διαβάστε μια θεωρία μεταξύ σοβαρού και πολύ σοβαρού αστείου εν συντομία από φίλο μου λαογράφο .. "επιστήμονα γεωλογίας" όσον αφορά άμπωτη Μεσογείου.

Οι υπό πίεση υδρογονάνθρακες, που βρίσκονται υποθαλάσσια κρατούν τα τοιχώματα του βυθού (φλοιού) της γης, για να μην καταρρεύσουν....και ταυτόχρονα είναι θερμομονωτικό στρώμα... Όταν αυτοί οι υπό πίεση άνθρακες με γεωτρήσεις αφαιρούνται το στήριγμα αυτό εξασθενεί.... και ταυτόχρονα η εσωτερική θερμοκρασία του πυρήνα της γης διοχετεύεται στην επιφάνεια και εξατμίζει τη θάλασσα ....και ακολούθως το πλέον πιθανόν είναι να καταρρεύσει το τοίχωμα με επακόλουθο τα θαλάσσια ύδατα να βρούν διέξοδο προς το άπειρο κενό προς τα κάτω.....
Οι Τούρκοι λοιπόν στην Μεσόγειο με παλαιές μεθόδους και με γεωτρύπανα της δεκαετίας του 40, κάνουν πειραματικές γεωτρήσεις .... Και εδώ δύσκολο να πούμε άνθρακες ο θησαυρός...διότι ούτε άνθρακες βρίσκουν ... μόνο αέρα κουπανιστό.... Στο δια ταύτα, πρώτον κάπου δεν έκλεισαν ερμητικά τις οπές των γεωτρήσεων και διέφυγε το υπό πίεση αέριο και δεύτερον δημιουργήθηκε μεγάλο χάσμα μέσω του οποίου διαφεύγουν τα θαλάσσια ύδατα προς το κενό που είναι κάτω από τον φλοιό της γής υποθαλάσσια ..... και αδειάζει η Μεσόγειος... Δηλαδή ναι μεν έκαναν μια τρύπα στο νερό, αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτές οι τρύπες που κάνουν στο τέλος καταντήσουν όλη την ΜΕΣΌΓΕΙΟ ξηρά ...

Ίσως είναι επιστημονικής φαντασία... αλλά όλες οι επιστημονικές φαντασίες στο τέλος πραγματοποιούνται .....
Λέτε;
Και όπως μου έγραψε και ο φίλος Θάνος και γελώ ακόμη: ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΕΡΙΑ ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΔΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ; Χα χα χα Το πλέον πιθανόν είναι, διότι και στις Ελληνικές θάλασσες θα βυθιστούν, αλλά και στους Ελληνικούς αιθέρες θα καταρριφθούν ... αλλά και στη ξηρά θα απωθηθούν .... έστω και αν το προτιμούν ... και εμείς το μόνο που θα πάθουμε είναι ότι φεύγοντας οι βάρβαροι τροχάδην όσοι προλάβουν θα ανεχθούμε τα βρωμοαέρια τους δηλ. τα ξεπορδ ...τα τους...
Μόλις αδειάσει θάνο μου θα το διαπιστώσουμε .... Α! και ουδέν κακό αμιγές καλού ... Θα ενωθεί επί τέλους και η Κύπρος με μητέρα πατρίδα μέσω στεριάς Ας ετοιμάσουμε λοιπόν σχέδιο ... ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ ....μέσω εθνικής οδού ...

ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ .... Ας το διακεδάζουμε και λίγο .... μεταξύ σοβαρού και αστείου ....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.