25 Απριλίου 2021

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ

Γράφει ο Αμφικτύων
 
Με ανακούφιση και χαρά δεχθήκαμε την είδηση της αναγνωρίσεως της Αρμενικής Γενοκτονίας από την Οθωμανική και Κεμαλική Τουρκία.Ήταν ένα μέγιστο ηθικό ζήτημα και τοιούτο δικαιοσύνης. Αυτή η εκκρεμότης συνέβαλλε στην επανάληψη νέων γενοκτονιών εκ μέρους της βάρβαρης τουρκικής σπείρας που διατηρεί υπό κατοχή τη Μικρά Ασία. Ελπίζουμε αυτό να βάλει φραγμό για μελλοντικές της γενοκτονίες.
 
Παράλληλα, ξυπνά στον Ελληνισμό αισθήματα ενοχής και ευθύνης διότι αδρανήσαμε στην προώθηση των δικών μας διαχρονικών Γενοκτονιών που εκτέλεσαν βάρβαρα έθνη σε βάρος της φυλής μας. Αν σήμερα κινδυνεύουμε με εξαφάνιση αυτό οφείλεται στις διαδοχικές γενοκτονίες που υφίσταται η φυλή μας εδώ και πολλούς αιώνες.
 
Το έθνος μας ενώ γράφει πάντα την ιστορία, έχει ισχνή συλλογική μνήμη και ξεχνά εύκολα ακόμη και τις πρόσφατες σφαγές και γενοκτονίες του. Δεν θα αναφέρω τη γενοκτονία που έγινε στον Ελληνισμό από τον 3ον αιώνα και μετά από τους Ρωμαίους αυτοκράτορες εν ονόματι του Χριστιανισμού. Μάρτυρες μου τα Ελληνικά αγάλματα, κατεστραμμένα έργα τέχνης, κλεμμένοι αρχαιολογικοί θησαυροί, εξαφανισμένοι ναοί, βιβλιοθήκες και ο ίδιος ο λαός μας που σφαγιάστηκε κατά εκατομμύρια στις Σκυθουπόλεις. Και επειδή δεν πρόβαλε αντίσταση τότε, όλοι οι μετέπειτα παγκόσμιοι εξουσιαστές Ρωμαίοι, Γότθοι, Φράγκοι, Ενετοί, Γερμανοί, Λομβαρδοί, Άραβες και τέλος οι Οθωμανοί επί 400 χρόνια ανηλεώς τον μακέλεψαν. Το φταίξιμο του ήταν ότι τους μετάγγισε πολιτισμό και τους έκανε «πολιτισμένους». Όμως θα αρκεστώ στις πρόσφατες Γενοκτονίες που έζησαν οι πατέρες μας και εμείς οι ίδιοι: 
 
Γιατί λησμονήσαμε τις σφαγές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων της Ιωνίας, Αιολίδας, Ανατ. Θράκης, οι οποίες άρχισαν το 1906 και πιο μπρος και επεκτάθηκαν σε όλη την Μικρά Ασία για να καταλήξουν στο κάψιμο της Σμύρνης και το ξερίζωμα από τις πανάρχαιες πατρογονικές τους εστίες 2,5 εκατομμυρίων Ελλήνων το 1922 και το διασκορπισμό τους στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΑΔΕΛΦΙΑ.
 
Γιατί λησμονήσαμε τη σφαγή 350.000 Ελλήνων του Πόντου και το ξερίζωμα των υπολοίπων από τις πανάρχαιες πατρογονικές τους εστίες (από την εποχή του Φρίξου και της Έλλης); ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.
 
Γιατί λησμονήσαμε τον σφαγιασμό των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως το 1955 από τους παρακρατικούς Τούρκους και το ξερίζωμα 350.000 Ελλήνων ομογενών; Αυτός ο διωγμός συνεχίστηκε και το 1964 με αποτέλεσμα στην Πόλη σήμερα να έχουν απομείνει 2,500 γέροντες και οι αυθάδεις Τούρκοι να μας κουνούν το δάχτυλο για τη «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ 
 
Γιατί λησμονήσαμε τον Τουρκικό Αττίλα του 1974 όπου διαπράχθηκε πλήρης Γενοκτονία στον Κυπριακό Ελληνισμό (εκατοντάδες νεκροί, 1600 αγνοούμενοι, 200.000 πρόσφυγες και επιβολή κατοχής στο ήμισυ της Κύπρου); Και τώρα συρόμαστε στη Γενεύη για πλήρη υποταγή; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 
 
Και σήμερα ο ίδιος τουρκικός εγκληματικός εθνικισμός διεκδικεί το ήμισυ του Αιγαίου, τη Δυτική Θράκη, ολόκληρη την Κύπρο και την Ελλάδα φόρου υποτελή και προτεκτοράτο της Τουρκίας. Δυστυχώς, το Ελληνικό κατεστημένο έχει συμβιβαστεί με την Τουρκία για την εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων και σιωπά ενώ θα έπρεπε να έχει όλες τις γενοκτονίες στην ατζέντα του σε κάθε διαπραγμάτευση. 
 
Έλληνες! με τον συντελούμενο ταχύτατο εποικισμό εκ μέρους των λαθρομεταναστών του Ισλάμ βαδίζουμε προς πλήρη εξαφάνιση, εξανδραποδισμό και εκτουρκισμό.  
 
Η Γερμανία ευθύνεται και αυτή για παλαιές και πρόσφατες Γενοκτονίες. Οι Εβραίοι προς τιμήν τους που αγωνίστηκαν δικαιώθηκαν για το Ολοκαύτωμα. Οι Ελληνικές Γενοκτονίες ακόμη εκκρεμούν ήτοι: 
 
1/ Γερμανικής Κατοχής 1941-44(750.000 νεκροί ασύλληπτες καταστροφές)  
2/ Μνημονίων 2010-19 (γενοκτονία με μέσα οικονομικά -450.000 ξενιτεμένοι)  
3/ Εθνική δημογραφική αλλοίωση και κατάκτηση της Ελλάδος από τη λαθροεισβολή μεταναστών. Αυτή συντελείται από την Τουρκία εν συνεργασία με τη Γερμανία.
 
Όμως η Γερμανία ευθύνεται ως ηθικός αυτουργός και συνεργός με την Τουρκία και για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας, των Ποντίων, των Αρμενίων, Ασσυρίων κ.α. Ο βαθύτερος δεσμός του Γερμανικού έθνους με το Τουρκομογγολικό φύλο εδράζεται συν τοις άλλοις εκτός από τους δεσμούς αίματος, και στη συναντίληψη και οικονομική συνεργασία υποτάξεως των λαών δια πυρός και σιδήρου χωρίς έλεος (Γενοκτονίες) προς εκμετάλλευσιν 
 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ 
 
Αδέλφια! Τι άλλο αναμένουμε για να διεκδικήσουμε τα δίκαια μας; Γιατί δεν καταγγέλλουμε την Τουρκία για ειδεχθείς σε βάρος μας γενοκτονίες;  
 
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ 
ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΓΟΥΛΙΑ- ΓΟΥΛΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ. 
ΜΑΣ ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ! 
 
Αμφικτύων 
25/4/ 2021 
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών  



Share

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Αδέλφια! Τι άλλο αναμένουμε για να διεκδικήσουμε τα δίκαια μας; Γιατί δεν καταγγέλλουμε την Τουρκία για ειδεχθείς σε βάρος μας γενοκτονίες;

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ
ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΓΟΥΛΙΑ- ΓΟΥΛΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ.
ΜΑΣ ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!
ΕΥΓΕ ΕΥΤΟΛΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη (Οι οθωμανοί) ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα.
Β. Ουγκώ.

Αυτά για να διαχωρίσουμε την ήρα απ το στάρι, αν και στην περίπτωση των Τούρκων υπάρχει μόνο το καθαρό παράσιτο της ήρας .... και δεν υπάρχει λόγος να διαχωρισθεί....

ΑΑ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.