19 Απριλίου 2021

Περί Παιδεραστών και κυναίδων. Φρικτός θάνατος πρώην Μητροπολιτών...

Όλβιος ός της Ιστορίης έσχε μάθησιν
 
Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης
 
Βρε βρε τι ανακαλύπτει κανείς ψάχνοντας ιστορικά βιβλία και αλλες γραπτές πηγες του παρελθόντος εν καιρώ μάλιστα εγκλεισμού μας λόγω ιού! Αιτία του σημερινού ξαφνιάσματός μου ήτο η έρευνα για τους παιδεραστές του παρελθόντος και πως αυτοί ετιμωρούντο και δή στην Βυζαντινή περίοδο. Τα όσα διάβασα φρίττουσι τον ανθρώπινο λογισμό και χρήζουσιν ειδικού πονήματος προς διδαχήν των σημερινών κρατούντων αλλά και των επανακαμψάντων δρυμιτέρων Παιδεραστών και κυναίδων της νέας εποχής. Δεν θα μακρυγορήσω περί των ψυχολογικών και λοιπών αιτίων του φαινομένου της ανωμαλίας αυτής. Είναι πεδίον ερεύνης άλλων επιστημόνων. 
 
Θα σταθώ λοιπόν μόνον στο ιστορικό γεγονός της τιμωρίας 2 Αρχιθυτών ήτοι 2 Αρχιερέων -Μητροπολιτών - τους οποίους τιμώρησε υποδειγματικά ο Αυτοκράτορας Ιουστινιανός ο Α (527-565 μΧ). Τον επίσκοπο Ησαία από το νησί μου την Ρόδο και τον Αλέξανδρο από την Διόσπολη της Θράκης, που συνελήφθησαν να ασελγούν σε μικρά παιδιά (αγόρια), ως εξής: Συγκέντρωσε όλους τους επισκόπους, αρχιερείς,και συγκλητικούς και αφού ξεγύμνωσε τους δύο παιδεραστές, τους διαπόμπευσαν στο χριστιανικό πλήθος. Μετα τους έμπηξαν στην ουρήθρα τους μυτερό καλάμι και πέθαναν από φρικτούς πόνους και αιμορραγία. Ακούστε πως περιγράφει ο ιστορικός Γ.Κεδρινός το γεγονός στο βιβλίο του (τόμος Ι σελ. 645) " και τους μεν εκαυλοκόπησεν, τους δε καλάμους οξείς εμβάλλεσθαι εις τους πόρους των αιδοίων προσέταξε και γυμνούς κατά την αγοράν θριαμβεύσαι. Υπήρχον δε και των πολιτών και των συγκλητικών και των αρχιερέων ουκ ολίγοι. Οι εκτιμηθέντες και δημευθέντες κατά την αγοράν γυμνοί οικτρώς ετελεύτησαν και γενομένου φόβου μεγάλου οι λοιποί εσωφρονίσθησαν νόμους δε σφοδρούς κατά των ασελγαινόντων ετίθετο..."
 
Καταλάβατε μωρέ πως τιμωρούσαν τους παιδεραστές; Μήπως, λέω μήπως, πρέπει να επανέλθουν κάτι τέτοιες ποινές στην εποχή μας γιατί το κακό παράγινε με πολλους επωνύμους της Πολιτικής, του Θεάτρου και της Εκκλησίας; Μήπως οι ΛΟΑΤΚΙ δεν πρέπει να γίνουν το πάνω χέρι της κοινωνίας μας; Μήπως κι αυτούς τους λαθροεισβολείς παιδεραστές 90% κάτι ανάλογο; Ε, τι λέτε;

(Το παρόν άρθρο αφιερούται εξαιρετικά στην φίλη μου από την περιοχή Ανάληψη Ρόδου, που με διέγραψε από φίλο της στο Φ.Βοοκ επειδή κακολόγησα μερικούς ιερωμένους της σήμερον. Είδες φίλη μου τι έπαθε ο Ησαίας μας;)
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.