27 Απριλίου 2021

ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
 
Επιμέλεια από Α. Αντωνά.
 
Πριν καν ξεκινήσει, η πενταμερής, ήδη το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters πρόλαβε να αναφερθεί στον κατοχικό ψευτοπρόεδρο Ερσίν Τατάρ, αποκαλώντας τον «πρόεδρο της Βόρειας Κύπρου», δείχνοντας έτσι που οδηγεί τα πράγματα ο διεθνής παράγων.  
 
Στην πραγματικότητα, η συνάντηση αυτή δεν έπρεπε να γίνει ποτέ!  
Η εξίσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας με το κατοχικό καθεστώς αποτελεί από μόνη της τραγωδία, ενώ η προκλητικότητα της Τουρκίας δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις επιδιώξεις της.  
 
Η κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας θα σημάνει ακρωτηριασμό του Ελληνισμού. Και η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο εφιαλτική!  
 
Έχουμε χρέος να συνεχίσουμε τον Αγώνα για Ελευθερία, μέχρι την τελική δικαίωση. (Απόσπασμα)  
 
Πιο κάτω απόσπασμα από σχετικό άρθρο έκκληση της αγαπητής Φανούλλας Αργυρου, το οποίο με αντιπροσωπεύει….  
 
Αγία και Μεγάλη Τρίτη ξανά στην Ελβετία για ακόμα μια δοκιμή οι αποικιοκράτες κηδεμόνες Βρετανοί. Από ιδρύσεως της ΚΔ παιδεύονται να επιβάλουν με δική μας υπογραφή την βρετανο-τουρκική τους δι-κοινοτική, δι-ζωνική ομοσπονδία. Και σ΄ολο το διάστημα βασίζονταν και βασίζονται στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ…  
 
Πρόεδρε Αναστασιάδη,  
 
Με το χέρι στο φέρετρο της αξιαγάπητης αγωνίστριας Κλαίρης Αγγελίδου θα σε θυμόμαστε, για τον συγκινητικό σου λόγο για τις μάχες της που θα αποτελέσουν τον φάρο που θα «καθοδηγεί τα βήματα των δικών αγώνων».  
 
Η ΔΔΟ και τα σχέδια που θα αντιμετωπίσεις στην Ελβετία την Αγία Τρίτη δεν ανταποκρίνονται στους αγώνες της εκλιπούσας αγωνίστριας και στο «όραμα μιας ελεύθερης ευημερούσας πατρίδας», αλλά στην νομιμοποίηση των τετελεσμένων των δύο βάρβαρων τουρκικών εισβολών που συνεχίζονται και στην τελική τουρκοποίηση της πατρίδας μας. Και το γνωρίζεις πολύ καλά.  
 
Ούτε στις «αρχές και αξίες του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59 στον οποία προσέφερε ανυπολόγιστη συνεισφορά»  
 
Μίλησες για «μίμηση του φωτεινού της παραδείγματος», και της υποσχέθηκες με το χέρι στο φέρετρο: “Να γνωρίζεις αγαπημένης μας Κλαίρη ότι… οι δικές σου μάχες θα αποτελέσουν τον φάρο που θα καθοδηγεί τα βήματα των δικών μας αγώνων, μέχρι να μπορούμε, όπως εσύ οραματίστηκες, να περπατάμε ελεύθεροι σε κάθε σπιθαμή τούτου του τόπου.  
 
Είπες ότι αυτό « που καθόρισε την Κλαίρη Αγγελίδου ως άνθρωπο και διαχρονικά τον βηματισμό της διαδρομής της, ήταν το όραμα μιας ελεύθερης και ευημερούσας πατρίδας».
 
Αναμένουμε να κάνεις πράξεις τις υποσχέσεις σου. Γιατί και εσένα η ιστορία θα σε καθορίσει ως άνθρωπο, ως Πρόεδρο ως Έλληνα της Κύπρου με τις πράξεις σου. Τόλμησε την υπέρβαση. Που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί σου είτε από τριτοκοσμικό «φόβο» των Βρετανών είτε από τυφλή υπακοή προς τους Βρετανούς (θυμίσου τον ανελέητο αποικιοκράτη αλαζόνα και την ομάδα του Alan Duncan στο Κραν Μοντανά, τον «προδομένο» Μatthew Kidd) φέρε μπροστά σου την Κλαίρη Αγγελίδου… Φ.Α.  
 
To 9% Τ/Κ επί συνόλου του Κυπριακού πληθυσμού διεκδικεί ισότιμα δικαιώματα συνδιαχείρηση των οικονομικών πόρων της Κύπρου και ανεξάρτητο ισότιμο κράτος …! Σηκώθηκαν τα πόδια να κτυπήσουν το κεφάλι!  
 
Και οι πρώην ολετήρες της Κύπρου….  
 

Ο αρχιεγκληματίας Ντεκτάς, αρχηγός της τρομοκρατικής ΤΚ ΤΜΤ, σε φώτο της 1ης Νοεμβρίου 1967, όταν προσπάθησε να επανέλθει στην Κύπρο λαθραία, από την Τουρκία όπου ήταν εξόριστος λόγω της τρομοκρατικής του δράσης και συνελήφθη από τις Κυπριακές αρχές στην Καρπασία... Παρεδόθη στον Λόχο Στρατηγείου του ΓΕΕΦ. Τις πρώτες μέρες λογω φόβου ότι θα εκτελεσθεί ( Πολλοί πρόθυμοι υπήρχαν), ήταν χεσ.....ς. Πάντα πρώτος το έβαζε στα πόδια, όταν η ΕΦ, εφορμούσε π.χ. Κόκκινα, Αγύρτα, Κιόνελι κλπ...Όταν διέρρευσε η πληροφορία για την σύλληψη του και πληροφορήθηκε ότι θα απελευθερωθεί ( Ο Λ.Σ. περικυκλώθηκε από Κυπριακή Αστυνομία για να μην γίνει προσπάθεια μεταφοράς του Ντεκτάς σε άλλο μυστικό σημείο...), έγινε... λύκος.... ο θρασύδειλος. 
 
Μετά από λίγες μέρες αφού ...υπέγραψε δήλωση μετανοίας...με άνωθεν εντολές απελευθερώθηκε και συνέχισε το καταστροφικό εγκληματικό του έργο και κατέστρεψε την Κύπρο.... Ναί, αυτός με τα μαύρα του τα χάλια (κατά το κυπριακό ο καταχάλλης). Εκπροσωπούσε το 2-3% εξτρεμιστών διότι το υπόλοιπο 14-15% ήταν μετριοπαθείς Τ.Κ. τότε και με την συνδρομή της ...μητέρας Τουρκίας, κατάφερε να αλώσει το ΕΚ 82%...Καμαρώστε τον... 
 
Σημειώνω ότι το 67 υπηρετούσα στο Λ.Σ. με διοικητή τον Ε/Ε Διακάκη Κων/νο με απόσπαση στο 3ο ΕΓ - Επιχειρήσων, με διευθυντή τον Ε/Ε Αγγελέττο Κων/νο, ως εκ τούτου πολλές λεπτομέρειες γνωρίζω και για Ντεκτάς και περί γεγονότων Κοφίνου - Αγ. Θεοδόρων.κ.ά.π.. Το 3ο Ε/Γ και ειδικά ο Αγγελέττος ήταν ο έμπιστος του Στρατηγού Διγενή και διαχειριζόταν όλη την άκρως απόρρητη αλληλογραφία του, την οποία αρχειοθετούσα εγώ και ο Π.Ν. Όταν ο Ραούφ, ήταν κρατούμενος μερικοί Ε/Κύπριοι πολιτικοί τον επισκέφθηκαν προς συμπαράσταση τον καημένο...τρομοκράτη...
Ενδεικτικές πληροφορίες στο βιβλίο...
 
Συμπληρωματικά αναφέρω ότι εκτός των άλλων εγκληματων του επί Αγγλοκρατίας, διετέλεσε χαφιές και εισαγγελέας των Βρεττανών και αρκετούς αγωνιστές έστειλε στην αγχόνη. Αρκετοί άλλοι γλύτωσαν χάριν του δικηγόρου τότε των αγωνιστών αείμνηστου Γλαύκου Κληρίδη. (Υπερείδη)  
 
Φαζίλ Κουτσιούκ ο πρώτος Τ/Κ αντιπρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με βάση τις επάρατες συμφωνίες Ζυρίχης – Λονδίνου… Ένα φίδι κρυβόταν στο χορτάρι ….Latet anguis in herba.
 
 
Το φασιστικό έμβλημα της εγκληματικής οργάνωσης των Τ/Κ εξτρεμιστών. Οι γκρίζοι λύκοι, που κατασπάραξαν την Κύπρο και έτοιμοι είναι να το ξαναπράξουν μέσω του Ερσίν Τατάρ και τους συν αυτώ….  
 
ΕΤΖΕΒΙΤ - ΝΤΕΚΤΑΣ. ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΟΠΛΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.....
 
Eυχαριστίες αποδίδονται απο τους ΤΚ εξτρεμιστές στην μητέρα Τουρκία για την απελευθέρωση τους... Και στο τέλος και αυτοί αιχμάλωτοι κατέληξαν του κατοχικού στρατού ...και διαφεύγουν στο εξωτερικό...από 18% το 1974 σήμερα το 9-10%... Με τους βαρβάρου έποικους να τους έχουν υπερκεράσει..... ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΙΚΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ...  
 

 
KIBRIS BARIS HARREKATI ή KIBRISTA TURK BARIS GUCU. H ειρηνευτική αποστολη των Τούρκων στη Κύπρο... Καμαρώστε Τούρκο βάρβαρο εισβολέα γιουρούκη, φορτωμένο με δώρα ειρήνης.
 
ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΝΕΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ….  
 
Ο νεοσουλτάνος Ερντογάν ..αγάς και το ανδρείκελο του Ερσίν Τατάρ. 
 
Ο καταζητούμενος δολοφόνος του εθνομάρτυρα Ισάακ. Σήμερα αναπληρωτής Πρωθυπουργός του ψευδοκράτους!!!
 
 
Ο καταζητούμενος Κενάν Ακίν δολοφόνος του εθνομάρτυρα Σολωμού, στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Ερσίν Τατάρ.  
 
*Στην περίπτωση του Σολωμού Σολωμού οι φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνουν 5 δολοφόνους. Η «μοιραία» σφαίρα ήρθε από το όπλο του Κενάν Ακίν, «Υπουργό Γεωργίας» του ψευδοκράτους. Χρήση των όπλων τους έκαναν επίσης ο Αττίλα Σαβ «Αρχηγός Αστυνομίας», ο Αντιστράτηγος Χασάν Κουντακσί, Διοικητής των Τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων/ Ο Διοικητής της 28ης Μεραρχίας, Υποστράτηγος Μεχμέτ Καρλί και ο Ανώτερος Υπαστυνόμος των ειδικών δυνάμεων Ερτάλ Εμανέτ.  
 
Τα ονόματα των καταζητουμένων για τη δολοφονία Τάσου Ισαάκ, που καταζητούνται διεθνώς σύμφωνα και με ανακοίνωση ημερομηνίας 22 Νοεμβρίου 1996, ήταν:  
 
Χασίμ Γιλμάζ: Τούρκος έποικος και πρώην μέλος της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας (ΜΙΤ), ο οποίος διέθετε το 1996 καφενείο στην πόλη της Κερύνειας.  
 
Νεϊφέλ Μουσταφά Εργκούν: Τούρκος έποικος, 26 ετών τότε και μέλος της παράνομης τουρκοκυπριακής αστυνομίας, που έφτασε στις κατεχόμενες περιοχές όταν ήταν παιδί.  
 
Πολάτ Φικρέτ Κορελί: Τουρκοκύπριος, 17 ετών τότε και κάτοικος της κατεχόμενης Αμμοχώστου.  
 
Μεχμέτ Μουσταφά Αρσλάν: Τούρκος έποικος 41 ετών και αρχηγός των Γκρίζων Λύκων στα κατεχόμενα. Κάτοικος τότε της κατεχόμενης πλευράς της Λευκωσίας.  
 
Ερχάν Αρικλί: Ο σημερινός υποψήφιος για την "προεδρία" των κατεχομένων, 40 ετών τότε με καταγωγή από την πρώην Σοβιετική Ένωση και μόνιμος κάτοικος κατεχομένων από το 1986.  
 
Για τη δολοφονία Σολωμού που πυροβολήθηκε επάνω στον ιστό, ενώ σφαίρες είχαν τραυματίσει και δύο άνδρες των ΗΕ, η Γενική Εισαγγελία είχε ζητήσει στις 30 Οκτωβρίου 1996 τη σύλληψη πέντε συνολικά προσώπων.  
 
Οι ύποπτοι που καταζητούνται από την Interpol είναι οι ακόλουθοι:  
Κενάν Ακίν: Ήταν τότε "υπουργός" Γεωργίας και δασών των κατεχομένων.  
 
Ερτάλ Χατζιαλί Εμανέτ: Υπηρετούσε ως διοικητής των λεγόμενων "Ειδικών Δυνάμεων" των κατεχομένων.  
Χασάν Κοντακσί: Πρώην διοικητής του κατοχικού στρατού.  
 
Αττίλα Σαβ: Τότε υπηρετούσε ως "αρχηγός" της λεγόμενης αστυνομίας των κατεχομένων.  
Μεχμέτ Καρλί: Τότε στρατηγός του κατοχικού στρατού.  
 
Άπαντες οι πιο πάνω καταζητούμενοι δολοφόνοι στενοί συνεργάτες και σύμβουλοι του μέχρι πρόσφατα καταζητούμενου από τις Αγγλικές αρχές για σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμύριων Ευρώ Ερσίν Τατάρ και του συνεργάτη του μαφία επιχειρηματία Ναδίρ, ο οποίος εκτός από σύμβουλος είναι και χρηματοδότης με «κλεμμένα» χρήματα τόσον του Τατάρ και άλλο τόσο του Ερντογάν.  
 
ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΣΙΝ ΤΑΤΑΡ!  
 
Και οι συνένοχοι και συναυτουργοί στα εγκλήματα της Τουρκίας …  
 
 
«ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.»
 
Δεν μιλούν, δεν μιλούν, δεν ακούνε, δεν βλέπουν και ….δεν γνωρίζουν! 
 
Συμβολική φώτο. Tουρκάλα αρτίστα, χορεύει τον χορό της κοιλιάς και σαγηνεύει του δόλιους φιλότουρκους Άγγλους «ειρηνευτές» στη Κύπρο….. Η φώτο τραβήχθηκε από ξένο δημοσιογράφο, κατά την διάρκεια των ταραχών 63-67, που προκάλεσαν οι εξτρεμιστές τούρκοι στην περιοχή Κοκκίνων, γραμμή αντιπαράθεσης… Αυτή είναι η προσωποποποίηση της δόλιας Τουρκίας, που χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσον για να …χορεύει τους άπιστους συμμάχους στο ταψί…. Καμαρώστε το ύφος των αποβλακωμένων Άγγλων «ειρηνευτών» και «εγγυητών» της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αιδώς! 
 
Σημειώνεται ότι οι κάννες των όπλων τους, ήταν στραμμένες προς Ελληνική πλευρά, αντί προς πλευρά στασιαστών, που πρώτοι άρχισαν τις επιθέσεις και κατέσφαξαν άμαχους πολίτες……  
 
Τα ίδια πράττουν και σήμερα οι επίδοξοι ολετήρες κατά του Ελληνισμού άσπονδοι σύμμαχοι μας ….  
«Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε» Σολωμός.  
 
Επιμέλεια – Έρευνα από Αντώνη Αντωνά – Συγγραφέα  
www.ledrastory.com



Share

4 σχόλια:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

SOSτε την Ελληνική ακριτική Κύπρο. Το προπύργιο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Διαβαζοντας το αρθρο, ο πονος κ ο θυμος δεν μετριεται ...
Διαβαζοντας το αρθρο παρακαλας να γινοσουν εστω κ για λιγο οσο χρειαζοταν πιο κακος απο ολα αυτα τα επιφανη αποβρασματα....κ να τα διορθωνες ολα.
Ειδικα για τα κρυφα κ υπουλα που φωλιαζουν στις πατριδες μας

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Αγαπητέ Δαναέ, εύτολμοι πατριώτες πρέπει να γίνουμε όλοι και να τηρήσουμε με ευλάβεια τις ιερές παρακαταθήκες αυτοθυσίας των ένδοξων προγόνων μας.
Μας κοιτάνε απού ψηλά και τα πύρινα τους δάκρυα ασταμάτητα ρέουν .... Που είναι οι απόγονοι αυτών των παλληκαριών μας; Που;

Μπάρμπα Γιάννη Μακρυγιάννη και όλοι οι ήρωες μας, πάρτε μαύρο γιαταγάνι κι΄ελάτε στην ζωή μας πίσω, το στραβό να κάντε ίσο ...

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους ....

Το κείμενο της επιστολής του Κολοκοτρώνη, έχει ως εξής: «Εις Ελόγου Σας χωρία της Λιοδώρας, όλα από Ζάτουνα έως Ασπρα Οσπήτια. Ευθύς όπου λάβετε το παρόν μου να ακούσετε την φωνήν του γενναιοτάτου χιλιάρχου Δημητράκη Πλαπούτα, τον οποίον διορίζω με πληρεξουσιότητα να πάρη τα άρματα σας και όλοι μαζύ να ελθήτε το ογληγορώτερον κατά το χρέος σας. Του έδωσα άδεια δια εκείνους από εσάς όπου δεν θελήσουν να θύση και να απολέση με φωτιά και τζεκούρι, οι δε λοιποί είσθε εις την αγάπην μου και κάμνετε το χρέος σας με προυθυμίαν, και ελπίζω ότι θ’ ακολουθήσετε χωρίς δυσκολίας. Ακολουθήσατε λοιπόν καθώς σας γράφω και ακολουθήσατε τον Καπιτάν Δημητράκη να προφθάσετε το ογληγορώτερον.

15 Ιουνίου 1822, Σαραβάλι εκ της πολιορκίας Πατρών. Θ. Κολοκοτρώνης.

Ο Σαγιάς, το πρωτοπαλίκαρό, με εντολή του Κολοκοτρώνη σκότωσε τον προδότη Νενέκο. Λίγες μέρες μετά την εκτέλεση του, το μαζικό προσκύνημα τελείωσε. Ο φόβος ήταν πιο μεγάλος προς τον Κολοκοτρώνη, που έβαζε μπροστά το ιδανικό της ελευθερίας, παρά προς τον Ιμπραΐμ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Αγαπητε Αντωνη...διερωτασαι....Που είναι οι απόγονοι αυτών των παλληκαριών μας; Που;;
Εχω την εντυπωση εκτος πολυ λιγων εξαιρεσεων οτι βρισκονται στον ψηφιακο κοσμο των τζι κ των φανταστικων εμπειριων που τους υποσχονται,αυτοι που τους δεσανε με τροπο κ χωρις κοπο πολλα χρονια απο πριν.
Μακαρι να γυριζε πισω ο χρονος...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.