Τελευταίες αναρτήσεις

13 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Τι ρόλο παίζει διαχρονικά ο ΣΥΡΙΖΑ;;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Η σημαία της υποκινούμενης αυτοδιάθεσης της Κρήτης που εμφανίσθηκε στη συγκέντρωση των αγροτών από την Κρήτη, στην Αθήνα, είναι σίγουρο ότι είναι προβοκάτσια 100%. Το άτομο που την “εμφάνισε” – σύμφωνα με την αδιάψευστη πηγή μας, η οποία πολλάκις έχει επιβεβαιωθεί – ήταν αλλοδαπός λαθρομετανάστης, ένας από τις χιλιάδες που “προώθησαν” στην Κρήτη η προηγούμενη κυβέρνηση αλλά και η σημερινή, ή ήταν πράκτορας Μυστικών Υπηρεσιών ξένης χώρας που έχει μεγάλα συμφέροντα από μια τέτοια αυτοδιάθεση της Κρήτης μας!

Για κανένα λόγο δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δυνατόν να ήταν Κρητικός!
Γιατί, ο Κρητικός θεωρούσε και θεωρεί πάντα τον εαυτό του Έλληνα και ποτέ δεν αμφισβητήθηκε αυτό! Το αποδεικνύουν οι Θυσίες που έχει υποστεί ο Κρητικός υπερήφανος λαός και οι Αγώνες του κατά όλων εκείνων που θέλησαν κατά καιρούς να κατακτήσουν την Ελλάδα μας!

Γιατί, ο Κρητικός είναι κομμάτι της Ορθοδόξου Πίστης μας! Είναι ένα Σώμα με την Ελλάδα! Το αποδεικνύουν οι χιλιάδες Εκκλησιές που είναι διάσπαρτες στην Κρητική γη!

Το παιχνίδι της ανεξαρτησίας της Κρήτης είναι σκληρό και σατανικό… 

Αλλά αυτή η προβοκατόρικη πράξη πρέπει να μας ανησυχεί, αλλά ταυτόχρονα να μας κρατάει εν εγρηγόρσει (σε επαγρύπνηση)! Γιατί, το έργο αυτό έχει παιχθεί κατά το παρελθόν πολλές φορές. Όπως στις αρχές του 2011, όταν η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone παρουσίασε διαφήμιση στους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου πίσω από τον ηθοποιό της διαφήμισης εμφανιζόταν η σημαία της δήθεν ανεξαρτησίας της Κρήτης. Η οποία τελικά μετά την γενική κατακραυγή αποσύρθηκε και η διαφήμιση δημιουργήθηκε εκ νέου χωρίς τη συγκεκριμένη προβοκατόρικη σημαία. Αναγκάζοντας την εν λόγω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να ζητήσει συγνώμη!

Ωστόσο, η πράξη αυτή για μας ήταν ενταγμένη μέσα στο γενικότερο πλαίσιο δημιουργίας εκείνου του κλίματος στο βάθος του χρόνου, της πραγμάτωσης δηλαδή του σατανικού σχεδίου περί αυτονομίας – αυτοδιάθεσης της Κρήτης μας!

Ξύπνησαν “Μνηστήρες” για την Κρήτη… 

Έχουμε γράψει επί αρκετά χρόνια ότι η περίοδος των Μνημονίων που ξεπουλούν την Πατρίδα στους ξένους και εξαθλιώνουν το λαό της, ήταν μια στοχευμένη καλοστημένη προσπάθεια των “εταίρων” μας στην ΕΕ και των “Συμμάχων” μας στο ΝΑΤΟ!

Θέλουμε να πιστεύουμε, όσο είναι δυνατό αυτό, πως σε αυτό το διαβολικό παιχνίδι δεν συμμετείχαν οι τελευταίες κυβερνήσεις της Πατρίδος μας, δηλαδή οι κυβερνήσεις των Μνημονίων!

Όμως, πώς να το πιστέψουμε αυτό, όταν η Κρήτη μας – καθώς και άλλα σημεία στην Ελληνική Επικράτεια – έχουν κατακλεισθεί από λαθρομετανάστες;;  

Όταν αυτή η Κυβέρνηση εξαθλιώνει οικονομικά και τους Κρητικούς, δημιουργώντας τους περίσσια οργή και αγανάκτηση, την οποία εκμεταλλεύονται Ξένα Κέντρα αποφάσεων για να δημιουργούν προϋποθέσεις αυτοδιάθεσης της Κρήτης;;

Τα οποία παπαγαλίζουν και προπαγανδίζουν καθημερινώς ότι η Κρήτη μπορεί να γίνει μια νέα Κύπρος;; Από τη στιγμή που η Κρήτη είναι γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ της Δύσης και της Ανατολής;; Από τη στιγμή που είναι σημαντικός εμπορικός σταθμός των θαλάσσιων διαδρομών της Μεσογείου;;

Όταν έχει τέτοια φυσική ομορφιά, ιστορικά μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους, ιερά προσκυνήματα, έναν Πολιτισμό που μαγεύει τον κάθε επισκέπτη;;

Και το σπουδαιότερο! Έχει ανεκτίμητο πλούτο στον υποθαλάσσιο χώρο της! Αυτό εποφθαλμιούν οι νέοι “Μνηστήρες της Πηνελόπης”!!

Πρωτοστατεί η Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων!! 

Θυμηθείτε τι ακριβώς είχα γράψει στην Ελεύθερη Ώρα της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου 2017: “… Πρόκειται για μια οργάνωση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Μειονοτήτων που εδρεύει στο Φλένσμπουργκ (Flensburg) της Βορείου Γερμανίας και που διευθύνεται από το “Μακεδονολόγο” και ανθέλληνα ακαδημαϊκό Γερμανό Στέφαν Τρεμπστ. Ιδρύθηκε το 1996 και στο συμβούλιό του εκπροσωπείται και η Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων. Και οι δυο οργανώσεις είναι κατευθυνόμενα όργανα του Γερμανικού ΥΠΕΞ, του ΥΠΕΣ και των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών με σκοπό την ανακάλυψη εθνογλωσσικών και θρησκευτικών μειονοτήτων στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια.

Προπαγανδίζουν και στηρίζουν αυτονομιστικές και αποσχιστικές τάσεις για την αποσταθεροποίηση των Κρατών – Εθνών, για λογαριασμό της Νεοναζιστικής εξωτερικής πολιτικής και του Νεοναζιστικού κεφαλαίου, σε συνεργασία και με την Αμερικανική Νέα Τάξη Πραγμάτων του Ιδρύματος Κλίντον – Ομπάμα και Σία για μια Ευρώπη των Περιφερειών!

Το εν λόγω Κέντρο, στην Ελλάδα διαθέτει το ΚΕΜΟ (Κέντρο Έρευνας Μειονοτικών Ομάδων) που αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες στη γλώσσα και την ταυτότητα μειονοτικών ομάδων στην Ελλάδα (Μακεδόνες, Μουσουλμάνοι τουρκικής εθνικής ταυτότητας, Βλάχοι κλπ)!

Το ΚΕΜΟ είναι υπό τον Δημήτρη Τρεμόπουλο και τον Παναγιώτη Δημητρά, οι οποίοι έχουν “ανακαλύψει” Τουρκική, Αλβανική, Μακεδονική και Βλάχικη μειονότητα στην Ελλάδα!

Αυτές οι κινήσεις της Ένωσης Ευρωπαϊκών Εθνο-φυλετικών Ομάδων φέρεται να χρηματοδοτούνται από Ιδρύματα και ΜΚΟ του Σόρος.”!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ντόπιος προβοκάτορας;; 

Το σχέδιο λοιπόν είναι οργανωμένο από τα ντόπια και ξένα Κέντρα αποφάσεων. Είναι τα ίδια ακριβώς που διαμόρφωσαν στις αρχές του 2011 τις συνθήκες κατάληψης της Νομικής Σχολής των Αθηνών από 250 λαθρομετανάστες, όλοι μικρής ηλικίας και οι οποίοι αφίχθησαν στον Πειραιά από την Κρήτη!

Όταν νεολαίοι φοιτητές του ΣΥΡΙΖΑ και ομάδες αριστερών φοιτητών αλληλέγγυων των μεταναστών εισήλθαν στο χώρο του Ιδρύματος και προετοίμασαν το έδαφος για την άφιξη και την “φιλοξενία” των λαθρομεταναστών!

Όταν η Νομική Σχολή τέθηκε εκτός λειτουργίας επί τριημέρου με εντολή της Πρυτανείας, προκειμένου να βρεθεί χώρος να “φιλοξενήσει” τους κομάντος  λαθρομετανάστες, οι οποίοι – υποτίθεται – ζητούσαν εργασία την οποία δεν έβρισκαν στην Κρήτη!

Όταν το ΚΚΕ εξέδωσε δριμύτατη ανακοίνωση, θεωρώντας το ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητή της όλης προβοκατόρικής κατάστασης!

Όταν αυτοί μεταφέρθηκαν στο ιστορικό και επιβλητικό κτήριο “Υπατία” και τους επισκέφθηκε ο σημερινός Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας – τότε Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – δηλώνοντας: «Διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι όλα όσα ακούγαμε το τελευταίο διάστημα, ότι εδώ στο κτήριο “Υπατία” υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι στοιβαγμένοι, που διεκδικούν την αξιοπρέπειά τους, διεκδικούν δικαίωμα στη ζωή και είναι αποφασισμένοι να δώσουν την ίδια τους τη ζωή προκειμένου να την αποκτήσουν…»!

Λόγια – λόγια που δεν φορολογούνται, που δίνουν όμως δικαίωμα στους ξένους άρπαγες της Ελλάδος να εξυφαίνουν τα νοσηρά σχέδιά τους!

Συνοδοιπόροι ξένα κέντρα αποφάσεων...

Θυμηθείτε επίσης, τους δυο εμπρησμούς που έγιναν κατά της Εβραϊκής Συναγωγής στα Χανιά στις 5 και 16 Ιανουαρίου το 2010! Τους οποίους εξιχνίασε η τοπική Αστυνομία, προχωρώντας στη σύλληψη δυο Βρετανών πολιτών και στην αναζήτηση δυο ακόμη υπηκόων ΗΠΑ!

Από εκεί και μετά σταμάτησε κάθε περαιτέρω πληροφόρηση!
Έτσι, σήμερα θα σας ενημερώσει η πάντα καλά πληροφορημένη πηγή μας, ότι αυτοί οι εμπρησμοί έγιναν από πράκτορες ξένων Μυστικών Υπηρεσιών, προκειμένου να υπονομεύσουν τις καλές σχέσεις που είχαν αναπτυχθεί μεταξύ της Ελλάδος (κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή) και του Ισραήλ. Αφού υπήρχε και από τις δυο πλευρές θετική προσέγγιση για την ανακοίνωση της ΑΟΖ!

Ένα δυναμίτισμα αυτής της προσέγγισης που εξυπηρετούσε απόλυτα την Τουρκία!
Εκτός όμως, της Τουρκίας υπήρχαν άλλες δυο χώρες (;;;) που είχαν συμφέρον από την ανατροπή αυτής της προσέγγισης!!

Γι΄ αυτό Έλληνες γρηγορείτε!! Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι!!
Και αν κάποιος διαρωτηθεί αν συνδέονται τα παραπάνω… Συνδέονται, συνδέονται…
Γι΄ αυτό επανέρχομαι…
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.