14 Μαρτίου 2017

Σας επιστρέφω το μίσος σας φτύνοντας στα μούτρα σας την περιφρόνησή μου...

Γράφει ο Κωνσταντίνος -Οδυσσέας Πάτσης

....ΘΛΙΒΕΡΑ, κακόψυχα και ψυχανώμαλα καθάρματα είτε είστε πολιτικοί, είτε είστε «μεγαλοδημοσιογράφοι» και δημοσιογράφοι (αγράμματοι και της πλάκας εδώ που τα λέμε), όλων των ειδικοτήτων «καλλιτέχνες» (και πάλι της πλάκας μιας και δεν θα στεκόσαστε σε κανένα θέατρο, καμμία σκηνή ή πίστα, καμμία έκθεση του εξωτερικού), « αριστεροί πνευματικοί άνθρωποι» όλων των τομέων που ότι παρουσιάζετε σαν δημιουργία σας είναι προϊόν κλοπής ξένης πνευματικής ιδιοκτησίας, όλοι σας επαγγελματίες εκμεταλλευτές , με τον τρόπο σας ο καθένας, της ιδεολογίας της αριστεράς, εσείς που σε κάθε λόγο προφορικό και γραπτό ξερνάτε τον βρώμικο και σάπιο ψυχισμό σας και φτύνετε τον εμετό του ανύπαρκτου μυαλού σας.

Που πουλάτε μια ανύπαρκτη, ξεφτιλισμένη και καταδικασμένη ψευτοϊδεολογία ελπίζοντας ότι, όταν έλθει η ώρα να «καταλάβετε πραγματικά την εξουσία», εσείς θα είστε η εξουσία ή έστω «δίπλα» στην εξουσία και όχι στον όχλο του προλεταριάτου το οποίο (προλεταριάτο) θα το χρησιμοποιήσετε για το κτίσιμο του κράτους της αρεσκείας σας όπως συνέβη σε όλα τα κράτη του αλήστου μνήμης ανύπαρκτου «υπαρκτού» της Αν. Ευρώπης, της Κίνας, της Β. Κορέας, της Κούβας και όπου αλλού ο άνθρωπος έχασε την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά του γιατί εσείς και οι όμοιοί σας τον μετετρέψατε σε εργαλείο στήριξης ολοκληρωτικών καθεστώτων.

Που, γεννημένοι δούλοι, πάντα υπερασπίζετε τα συμφέροντα ξένων λαών και κρατών όπως της Τουρκίας, των Σκοπίων, της Γερμανίας, παλαιότερα της ΕΣΣΔ, της Βουλγαρίας, της Αλβανίας με το αζημίωτο βέβαια οι πιο έξυπνοι από εσάς και καλά θα κάνει το κράτος να ψάξει τραπεζικούς λογαριασμούς σας στις προαναφερθείσες χώρες.

Που ενώ δεν έχετε την ικανότητα να μεγαλώσετε σωστά τα ίδια σας τα παιδιά αφού ο γιος σας διαπρέπει ως ληστής τραπεζών και η κόρη σας έμπορος ναρκωτικών, φιλοδοξείτε με δήθεν μεταρρυθμίσεις να «εκπαιδεύσετε» τα παιδιά των Ελλήνων ώ καθίκια....

Υποκριτές του κερατά που ενώ καταπίνετε την δική σας κάμηλο (δολοφόνοι της οργάνωσης 17Ν και των άλλων αριστερών εγκληματικών οργανώσεων), διυλίζετε τον κώνωπα της Χρυσής Αυγής.

....ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ τσογλανόπαιδα των «αριστοκρατικών προαστίων» που αντί να λερώσετε τους τοίχους του σπιτιού και να καταστρέψετε την κινητή και ακίνητη περιουσία των μανάδων σας λερώνετε τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ τοίχο και καταστρέφετε την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ακίνητη και κινητή περιουσία είτε αυτή είναι το αυτοκίνητό μου ή οι τζαμαρίες του καταστήματός μου είτε είναι τα πεζοδρόμια ΜΟΥ, οι κάδοι απορριμμάτων ΜΟΥ, τα ακυρωτικά μηχανήματα ΜΟΥ, τα λεωφορεία ΜΟΥ και οποιαδήποτε άλλη δημόσια περιουσία  ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ έστω και στο ένα δεκάκις εκατομμυριοστό (1/10,000,000) όσο σε όλους τους άλλους Έλληνες.

Και επιμένω να λέω των μανάδων σας και όχι των πατεράδων σας γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό σας είστε μπάσταρδα, καρποί της μολυσμένης κοιλιάς των μανάδων σας που ασφαλώς δεν την μόλυναν  οι φερόμενοι ως πατέρες σας. Ψάξτε πρώτα να μάθετε ποιος είναι ο πατέρας σας και μετά, είμαι σίγουρος, δεν θα χρειάζεται να φοράτε κουκούλα όταν «τα σπάτε» και τα «καίτε».

Κι ενώ βρίσκω ελαφρυντικά  στην δράση της νεολαίας της φτωχολογιάς αναγνωρίζοντάς της το δικαίωμα ακόμη και να εκτραπεί διεκδικώντας αυτό  που θεωρεί δίκαιο, σ' εσάς δεν αναγνωρίζω τίποτε απολύτως μικρά κακομαθημένα καθάρματα επειδή ότι κάνετε, το κάνετε για να γεμίσετε την ανούσια ζωή σας και,  αφού «τα σπάσετε» και τα «κάψετε», σπεύδετε να ξεκουραστείτε στην σάουνα και τους μαλακούς καναπέδες του αρχοντικού σας, αναπληρώνοντας με πλουσιοπάροχα γεύματα τις καμένες θερμίδες και απολαμβάνοντας την ασυλία για τις πράξεις σας στην αμαρτωλή αγκαλιά της μανούλας η οποία θεωρεί ότι ο ρόλος της τελειώνει με το να σας «χαρτζιλικώνει» και με το να καλλιεργεί σε σας αισθήματα υπεροχής και ατιμωρησίας.

Αλήθεια, μήπως έπρεπε να διωχθεί ποινικά για «πλημμελή επίβλεψη ανηλίκου» εκείνη  η μανούλα που έχασε τον γυιό της από την σφαίρα αστυνομικού τότε που κάηκε η Αθήνα και όλη η Ελλάδα;
Δεν ξέρω, ρωτάω....

.....ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ κερατάδες των «αριστοκρατικών προαστίων», εσείς που καμαρώνετε τα φυντάνια σας και τρέχετε από υπουργό σε εισαγγελέα για να απαλλάξετε της κατηγορίας αυτά που θεωρείτε καμάρια και συνεχιστές του «ένδοξου ονόματός σας».... που ψάχνετε μάταια στο πρόσωπό τους να βρείτε χαρακτηριστικά ομοιότητας με τον πατέρα, τον παππού και την γιαγιά σας .... που δεν αναρωτιέστε γιατί όταν έμεινε έγκυος η κυρά σας έπαψε ξαφνικά να μαγειρεύει καλά ο σεφ, να μην κλαδεύει καλά τα φυτά ο κηπουρός, να μην οδηγεί σωστά ο οδηγός σας, να έγινε απότομα αγενής ο μπάτλερ με αποτέλεσμα να απολυθούν κακήν κακώς μαζί με το γυμνασμένο «pοοl boy» και αντί να ανατρέξετε φέρνοντας στην μνήμη σας τα πρόσωπά τους μήπως και βρείτε τα στοιχεία που ΔΕΝ θέλετε να βρείτε, προτιμάτε «να κλείνετε τα μάτια σας»γιατί φοβάστε να χαλάσετε την ησυχία σας αλλά.... έτσι είναι οι κυριλέ κερατάδες. Εφησυχασμένοι και ταυτόχρονα επικίνδυνοι για το σύνολο και την χώρα.

....ΑΝΩΜΑΛΑ, κομπλεξικά και ενοχικά ανθρωπάκια, εσείς οι χωρίς ιδεολογία και ιδανικά κεντρώοι και κεντρογενείς φιλελέδες υποκριτές που κάνατε κατάληψη στο κόμμα μου αλλάζοντας εντελώς την φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας , που ενώ εκμεταλλεύεστε την παράταξη γιατί μόνοι σας θα είσαστε σκέτα μηδενικά στην ουσία μισείτε και την παράταξη και τον λαό της και αυτό φαίνεται από το ότι, αντί να κοινοποιήσετε προς έγκριση το πρόγραμμά σας (που ένας Θεός ξέρει τι σκαρώνετε) στον ελληνικό λαό, σπεύδετε ώ δουλοπρεπείς να το υποβάλετε στην Μέρκελ και τον Σόϊμπλε δείχνοντας απερίφραστα την περιφρόνηση που τρέφετε για εμάς.

Εσείς που αισθάνεστε ντροπή επειδή οι πατεράδες και οι παππούδες σας είτε πολέμησαν, είτε, χωρίς οι ίδιοι να πιάσουν το όπλο (φύλαγαν το τομάρι τους), έστειλαν από θέσεως εξουσίας τον ελληνικό λαό να σκοτωθεί πολεμώντας τα κομμούνια στα βουνά της Ηπείρου και της Μακεδονίας, εσείς που σήμερα «αναγνωρίζετε τους αγώνες της αριστεράς (κι εσείς καταπίνετε  την κάμηλο της 17Ν ενώ δυσκολεύεστε με τον κώνωπα της ΧΑ ) συμπλέοντας μαζί της όταν δεν πρέπει προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός ο απέθαντος πατέρας, ενώ τώρα που πρέπει αντιδράτε για να γίνει πρωθυπουργός ο γιος Κούλης τρομάρα μας!!!!

Με ποιο δικαίωμα άραγε και τι ανταλλάγματα ; Ποιος σας εξουσιοδοτεί γελοίοι;
Και ποιους αγώνες χρήσιμοι πανηλίθιοι; Πείτε για να μάθουμε κι εμείς.

Εσείς που σήμερα στηρίζετε τα λαμόγια μεγαλοεκδότες - μεγαλοκαναλάρχες, τους ίδιους που πολέμησαν ανηλεώς την ΝΔ οσάκις  κυβέρνησε την χώρα, που αντί να βοηθήσετε να εξαφανιστούν από προσώπου ελληνικής γης τους δίνετε το φιλί της ζωής για να τους βρείτε αύριο - μεθαύριο και πάλι απέναντί σας αποδεικνύοντας πόσο επιπόλαιοι, ολιγόμυαλοι και αμοραλιστές είστε.

Πάντως να ξέρετε. Εμείς οι απλοί άνθρωποι του μόχθου ή της σύνταξης όσο βλέπουμε να σας στηρίζουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, τόσο σας υποψιαζόμαστε και τόσο μας δημιουργείτε συναισθήματα απέχθειας και αναρωτιόμαστε...

...Ως πότε θα πληρώνουμε το τρίτο μεγαλύτερο σφάλμα του Κων/νου Καραμανλή  που σας νεκρανέστησε και σας δέχθηκε στο κόμμα την στιγμή που πνέατε πολιτικά τα λοίσθια.... εσάς την οικογένεια Μητσοτάκη που με την μορφή του πατρός, του υιού και της κόρης προκαλέσατε την μεγαλύτερη καταστροφή στην παράταξη και στην χώρα στηρίζοντας τότε αλλά και σήμερα ακόμη, με κάθε τρόπο την ύπουλη και προδοτική πολιτική των Σημίτη (Άκη, Γιάννου) και Παπανδρέου νομίζοντας ότι θα πλήξετε τον Κώστα Καραμανλή (απλή διαπίστωση κάνω), εσείς που τώρα θέλετε να αποτελειώσετε παράταξη και χώρα γελοία πολιτικά καθάρματα; 

Αλήθεια Κούλη. Δεν σου αξίζει, δεν πρέπει να γίνεις και δεν θα γίνεις πρωθυπουργός ούτε τώρα, ούτε ποτέ.
Αυτά και τι λέτε; 
Μήπως είναι καιρός να το διαλύουμε σιγά σιγά. 

Κων/νος-Οδυσσεύς Πάτσης




Share

1 σχόλιο:

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ είπε...

Αυτο το καταιγιστικό με τις βρωμιές του συστήματος άρθρο πρέπει να αναρτηθεί παντού και να το δουν όλοι κι όχι μόνο ο λαός... να το δουν κι αυτά τα αποβράσματα που νομίζουν πως είναι κυβερνήτες μας... χίλια μπράβο στον αρθρογράφο που τους ξεβράκωσε κυριολεκτικά και δίνει το μήνυμα στους βολεμένους "ελληναράδες" πως δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται τους δουλοπρεπείς προσκυνημένους αλήτες! Εμπρός λοιπόν ας σηκώσουν ανάστημα και να τους φτύνουν όπου τους βλέπουν να εμφανίζονται με θράσος τα θρασίμια!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.