Τελευταίες αναρτήσεις

7 Μαρτίου 2017

Φασισμός, Παραλογισμός, Γενοκτονία.

«104 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα εξ αιτίας της κρίσης»  („κάθε τρίτος νεκρός στην Ελλάδα οφείλεται στην οικονομική κρίση“ ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2013 μέχρι σήμερα) 
 
Τα δικαστήρια, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, οι τράπεζες και οι φυλακές είναι οι βιτρίνες του πολιτισμού μας αλλά και οι δείκτες που δείχνουν πού φτάνει η στάθμη της λευτεριάς, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης στην χώρα. Στη Γερμανική αποικία, νοτίως των Τιράνων, των Σκοπίων και της Σόφιας ανάπτυξη βιώνουν μόνο η φτώχεια, η ανεργία και η κατάθλιψη μαζί με τους αριθμούς, που μετρούν τους θανάτους, τους ανέργους και τους απόρους.
 
Οι εγκληματίες πολέμου, που διέλυσαν την οικονομία, την αγορά εργασίας, την δικαιοσύνη, την υγεία, την παιδεία και τον κοινωνικό ιστό, διαπραγματεύονται επί επτά συνεχή έτη με τους ιθαγενείς, πολιτικούς  χαχόλους, με στόχο, την εξαφάνιση του Έθνους και την διάλυση του κράτους. Οι Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Τόμσεν, Βρεκουλέσκου, Μέρκελ, Γιούνγκερ και οι λοιποί 1.186 σεσημασμένοι Γενοκτόνοι, αντί να καταζητούνται με ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, συνεχίζουν να απειλούν, να εκβιάζουν και να δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό, έχοντας ως συνεργό στο μισάνθρωπο έργο τους, σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τους κομματικούς στρατούς του.
 
Το ξεπούλημα της δημόσιας και η δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, ο πέλεκυς σε μισθούς και συντάξεις, η καταστροφή των γραμμών παραγωγής, οι νόμοι της εργασιακής ζούγκλας, η φορο- και η εισφοροαφαίμαξη, η ακρίβεια, ο μεσαίωνας στο χώρο της υγείας και της παιδείας, η εισαγωγή και η εφαρμογή κατοχικού δικαίου, ο βίαιος εποικισμός και εξισλαμισμός, ο εξευτελισμός των Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, όπως και η αναγκαστική μετανάστευση των νέων μας, ήταν όροι τοκογλυφικοί, άσχετοι με το ύψος του χρέους και την αποπληρωμή του. 
 
Το πρόβλημα της οικονομικοκοινωνικής κρίσης στην Ελλάδα περιγράφεται μόνο μέσα από μία και μοναδική λέξη, «αλητεία»!  Μόνο ασυνείδητοι πολιτικοί αλήτες δεν σέβονται Θεό, μάνα, παιδιά, οικογένεια, συμπολίτες, ζωή, νόμους και ταυτόχρονα ικανοί να παραδώσουν την χώρα μας στον εχθρό. Είναι οι ίδιοι ανόητοι, που εμείς, οι σκεπτόμενοι, εκλέγουμε περιέργως, επί δύο αιώνες στην εξουσία. Το μέγεθος της διαφθοράς είναι αυτό που κάνει τώρα την τωρινή κρίση να διαφέρει, σε σχέση με τις προηγούμενες, που βιώσαμε σαν λαός. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, βιομήχανοι, δημόσιοι υπάλληλοι, κληρικοί, επαγγελματίες και σχεδόν οι πάντες σ’ αυτή την χώρα είναι βουτηγμένοι πατόκορφα στην διαφθορά.
 
Το θέατρο της αξιολόγησης και η πρόσφατη Γερμανοτουρκική «έχθρα» είναι η στάχτη στα μάτια του λαού για να μην βγει στην φόρα η συμφωνία των Μογγόλων με τους Ούννους, που κλείστηκε όταν η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας, Ursula von de Leyen, επισκέφτηκε στην 01.07.16 τη βάση του Iνσιρλίκ. Η συμφωνία θυμίζει, ως προς το περιεχόμενο της, την φωτογραφία από το καλοκαίρι του 1973, όπου αποθανατίζει τους Καραμανλή, Μακάριο και Ντεκτάς, να κάθονται μαζί σε παγκάκι, στο πάρκο των Βερσαλλιών και να τα λένε, με επακόλουθο την προδοσία της Κύπρου το 1974! Ο ερχομός, στις επόμενες μέρες, εκατοντάδων Γερμανών στρατοχωροφυλάκων,  ως FRONTEX, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, δήθεν για να βοηθήσουν στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας, δεν είναι τυχαίος αλλά αντίθετα εκ του πονηρού και με τους Τούρκους, από καιρό, συμφωνημένος. Τον ίδιο «σεβασμό» έναντι της κυριαρχίας του Ελληνικού κράτους και του συμφώνου της Βιέννης επιδεικνύει και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Dr. Peter Schoof, που παίρνει καθημερινά σβάρνα τα ταμεία και τις υπηρεσίες του κράτους για να του δώσουν, επί τόπου, λογαριασμό, οι εντεταλμένοι κοτζαμπάσηδές του. Ποιό άρθρο άραγε του παραπάνω συμφώνου, επιτρέπει στο Γερμανό πρέσβη να μπαινοβγαίνει στα υπουργεία, στις υπηρεσίες και στα δικαστήρια της πατρίδας μας και να ελέγχει τα πάντα ή μήπως δεν αποχώρησαν το ’44 οι Γερμανοί Ναζί από την Ελλάδα; 
 
Η Ελλάδα πεθαίνει και εμείς, οι πολίτες της, είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια και την διεθνή κατρακύλα της. Εμείς ανεχτήκαμε, αδιαφορήσαμε και επιτρέψαμε στους προδότες πολιτικούς να κουρελιάσουν το σύνταγμα και να παραδώσουν, αμαχητί, λαό και κράτος στην ξένη κατοχή. Ανεύθυνοι μισέλληνες και μισάνθρωποι κυβερνούν τον τόπο ή περιμένουν στο κατώφλι της εξουσίας να τους κληρονομήσουν. Δεν υπάρχει κόμμα στην Ελλάδα, με πρόσβαση στα ΜΜΕ ή (και) με πλούσια τα ελέη στα ταμεία του, που δεν ελέγχεται από τη Γερμανία.
 
Εμείς θέλουμε να επαναφέρουμε την χώρα στη συνταγματική της νομιμότητα. Έχουμε όραμα, σχέδιο και τους ανθρώπους που θα τα υλοποιήσουν. Η χώρα πρέπει να βλέπει και να προχωρά πάντα μπροστά και συνάμα να τακτοποιεί τους ανοικτούς λογαριασμούς της με τους κλέφτες και τους επιόρκους του παρελθόντος. Το οφείλει στα γηρατειά και στα παιδιά της, που θέλουν να ‘χουν το παρόν και το μέλλον τους εξασφαλισμένο αλλά και στην μνήμη των ανθρώπων της που έχασαν την ζωή τους, λόγω μνημονίων. 
 
Μας ενώνει ότι μας χώριζε! 
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.