Τελευταίες αναρτήσεις

17 Μαρτίου 2017

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Έγραφε η πρόσκληση του Καρατζαφέρη στο κάλεσμα προς τους “πολυπληθείς” ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ:

“Στην επανεκκίνηση του Πατριωτικού μας Αγώνα δηλώνουμε όλοι παρόντες! Ο Πατριωτικός παρεμβατισμός είναι αυτός που μας καθοδηγεί! Ιδεοληψίες του παρελθόντος τύπου αριστερά – δεξιά κλπ. Έχουν αποβληθεί προ πολλού από εμάς! Όλοι όσοι αισθάνονται Έλληνες (και όχι Ελληνόφωνοι), όλοι όσοι προτάσσουν πάνω απ΄ όλα το Έθνος των Ελλήνων είναι καλοδεχούμενοι να συστρατευθούν στον κοινό Εθνικό μας Αγώνα!!”.

Έτσι, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC μαζεύτηκαν μερικές δεκάδες “καλοδεχούμενοι Πατριώτες” για να απολαύσουν το “μεγάλο” αρχηγό! Ο οποίος αφού είχε ακυρώσει την ύπαρξη του ΛΑΟΣ, προσπάθησε να κάνει μια νέα αρχή με τη δημιουργία μιας νέας Μεγάλης Πατριωτικής Παράταξης. Ατυχώς όμως η ίδρυση της “Εθνικής Ενότητας” που συνοδεύθηκε με βαρύγδουπες μεγαλοστομίες, απαρτιζόταν μόνο από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Παναγιώτη Μπαλτάκο. Ο οποίος αφού διαπίστωσε ότι χαΐρι δεν μπορεί να κάνει με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αποχώρησε και επανήλθε στις αθλητικές του δραστηριότητες. Έτσι, τελείωσε η “Εθνική Ενότητα” και επανεκκινεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης το ΛΑΟΣ, αφού είναι μαγαζάκι του...

Η “μεγάλη” συγκέντρωση… 

Σ΄ αυτήν τη συγκέντρωση φίλων – όπως ενημερωνόμαστε – πρώτος έλαβε το λόγο ο πρώην ευρωβουλευτής Νικόλαος Σαλαβράκος (με μηδέν Πατριωτικό έργο στην ευρωβουλή), ο οποίος έχει χρησθεί από τον Γιώργο Καρατζαφέρη ως Αντιπρόεδρος του επανεκκινούμενου ΛΑΟΣ. Δεύτερος μίλησε ο πρώην Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης.

Ακολούθως, πήρε το λόγο ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ, πρώην Ευρωβουλευτής, πρώην Υπουργός στην κυβέρνηση Παπαδήμου, κ. Γεώργιος Γεωργίου! Ο άνθρωπος που τα πήρε όλα και δεν έφυγε ποτέ από το πλάι του Γιώργου Καρατζαφέρη - παρ΄ ότι οι κακές γλώσσες λένε ότι όπου βρεθεί τον “στολίζει” καταλλήλως - ποτέ δεν παρουσίασε όλα αυτά τα χρόνια μια εποικοδομητική πρόταση για το κόμμα και κυρίως όταν ο ΛΑΟΣ ήταν στα φόρτε του!

Στη συνέχεια μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που απ΄ ότι μας είπαν ήταν άνευρος, σκυθρωπός και παρουσίαζε σημάδια απογοήτευσης!!

Ο “πολύς” κ. Γεωργίου και ο τεράστιος Σταθόπουλος… 

Πολλά χρόνια ήθελα να γράψω μερικά λόγια για τον Πατριώτη αγωνιστή Σπύρο Σταθόπουλο, από τη στιγμή που πλέον δεν είναι ανάμεσά μας! Η παρουσία του οποίου κόσμησε επί σειρά ετών το ΛΑΟΣ και είμαι τυχερός γιατί υπήρξα φίλος του, με πολλές ώρες κουβέντα στο σπίτι του στη οδό Ζωοδόχου Πηγής στη Νεάπολη Αθηνών (κοντά στα Εξάρχεια)!

Μετά από πολλούς αγώνες – στους ποίους συμμετείχε ο αείμνηστος Σπύρος Σταθόπουλος - ο ΛΑΟΣ εισήλθε στην Ευρωβουλή το 2004, εκλέγοντας Ευρωβουλευτή τον Πρόεδρό του Γιώργο Καρατζαφέρη!

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2007 διεξήχθησαν οι Εθνικές εκλογές και ο ΛΑΟΣ έλαβε ποσοστό 3,80% καταλαμβάνοντας 10 έδρες στη Βουλή!

Αυτομάτως, έπρεπε να αντικατασταθεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την Ευρωβουλή και να αναπληρωθεί η θέση του. Η συμφωνία που σφραγίσθηκε με το σφίξιμο των χεριών ήταν να πάνε στην Ευρωβουλή, με ένα χρόνο ο κάθε ένας, οι Γεώργιος Γεωργίου και Σπύρος Σταθόπουλος (υπήρχε και χαρτί που είχε υπογραφεί και το οποίο κρατούσαν οι Καρατζαφέρης Γεωργίου και Σταθόπουλος)!

Ωστόσο, παρ΄ ότι ο Γεώργιος Γεωργίου τον Σεπτέμβριο του 2007 αντικατέστησε τον Γιώργο Καρατζαφέρη στην Ευρωβουλή, εν τούτοις ουδέποτε παρέδωσε τη θέση του στον Σπύρο Σταθόπουλο, όπως είχε συμφωνηθεί!

Και βέβαια ήταν τέτοιο το ήθος του φίλου Σπύρου Σταθόπουλου – μας σύνδεε και η αγάπη μας για την ΑΕΚ (θυμάμαι το καταπληκτικό δαχτυλίδι που φορούσε πάντα με το δικέφαλο αετό) – που ουδέποτε δημοσιοποίησε το χαρτί που είχε συνυπογράψει με τους Καρατζαφέρη - Γεωργίου!

Όμως, εάν ήταν ο Σπύρος Σταθόπουλος στην Ευρωβουλή, θα μπορούσε να φαντασθεί κάποιος ότι θα έλεγε σε αγόρευσή του τα Σκόπια ως “Μακεδονία”;;
Θα συμμετείχε ποτέ ο Σπύρος Σταθόπουλος στην Προδοτική κυβέρνηση Παπαδήμου;;;

Η καταστρατήγηση της ετυμηγορίας της λαϊκής βάσεως… 

Αλλά δεν θα “έριχνε” ο Γιώργος Καρατζαφέρης το Σπύρο Σταθόπουλο, όταν ο ίδιος και η υπόλοιπη 14μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ παραβίασαν τις αποφάσεις της λαϊκής βάσεως του κόμματος, που έλαβε το Εκτελεστικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ, ανωτάτου θεσμικού οργάνου, την Παρασκευή 7 Μαίου 2010, καταψηφίζοντας με συντριπτική πλειοψηφία 9 προς 2 την πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη περί στηρίξεως από το κόμμα του πρώτου Μνημονίου;; Η άλλη θετική ψήφος ήταν του Άδωνη Γεωργιάδη!

Έτσι, η 15μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ κατά παράβαση της λαϊκής βάσεως του κόμματος που εκφράζεται από το Εκτελεστικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του, ψήφισε μερικές ημέρες μετά την άθλια και μονομερή απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, για παράδοση της Πατρίδος στα κοφτερά δόντια και τα αρπαχτικά νύχια του ΔΝΤ!

Η όποια συγνώμη είναι ψεύτικη και περιστασιακή… 

Η πολλάκις εκφρασθείσα από τον Γιώργο Καρατζαφέρη απολογία του, πως έπραξε την ψήφιση του Μνημονίου, προκειμένου να πάρουν οι συνταξιούχοι τη σύνταξή τους ή γιατί η Ελλάς δεν θα είχε χρήματα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, είναι παντελώς έωλη και ψευδής!

Υποχρέωσε εκβιαστικά και τους Βουλευτές του κόμματος να ψηφίσουν το Μνημόνιο, καταστρατηγώντας την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του, γιατί ήθελε πάση θυσία να στηρίξει την εισβολή του ΔΝΤ στην χώρα με την αρπαγή της Πατρίδος μας! Παράτυπα, παράνομα, αντιδημοκρατικά, εκβιαστικά!

Γιατί βέβαια, λίγοι πιθανότατα θυμούνται ότι τότε το ΠΑΣΟΚ διέθετε άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 163 εδρών και δεν χρειαζόταν τη στήριξη του Λαϊκού, Εθνικού, Πατριωτικού Κινήματος. Απλά χρειαζόταν την ευρύτερη νομιμοποίηση της Βουλής προκειμένου να επιβάλλει τη βάρβαρη εισβολή των διεθνών τοκογλύφων – δανειστών στην Ελλάδα μας!

Η δε απόσυρσή του από τη δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, έγινε όχι για τους λόγους που επικαλείται τακτικά, αλλά έγινε όταν αντιλήφθη ότι τα δημοσκοπικά του ποσοστά κατέρρεαν καθημερινώς, μετά τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου! Μια επιλογή για τη θέση του Πρωθυπουργού - υπαλλήλου της Goldman Sachs – που επιβλήθηκε από την Άγκελα Μέρκελ και το Νικολά Σαρκοζί στην σύσκεψη κορυφής της ΕΕ στις Κάννες της Γαλλίας!

Απλά, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως υποτακτικός του Συστήματος υπάκουσε στις άνωθεν εντολές!

Γι΄ αυτό, Γιώργο Καρατζαφέρη: “ουκ έστιν θλίψις μείζων του ενθυμίσθαι χρόνων ευδαίμων εν συμφοραίς”!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.