10 Μαρτίου 2017

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ

Να βγει η κυβέρνηση από τη χειμερία της νάρκη

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Προ ημερών το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας έκανε λόγο για ενεργό συνεργασία Αξιωματούχων της Ευρωπαικής Ενώσεως και του ΝΑΤΟ σε μια προσπάθεια να υλοποιηθεί από τα Σκόπια μια Αλβανική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε στα Τίρανα, επί σειρά δεκαετιών, από τους Αλβανούς Πρωθυπουργούς. Αυτή η πλατφόρμα είχε και έχει σκοπό την εξυπηρέτηση των αλυτρωτικών σχεδίων της γείτονας χώρας που ονειρεύονται τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”. Με την αρπαγή και ελληνικών εδαφών. Το σχέδιο αυτό βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, οδηγώντας σε ακυβερνησία τα Σκόπια.

Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος των Σκοπίων αρνήθηκε να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο δεύτερο κόμμα που τυγχάνει της υποστήριξης Αλβανών Βουλευτών. Διότι φοβάται, ότι οι Αλβανοί Βουλευτές υποκινούμενοι από την κυβέρνηση της Αλβανίας, στη συνέχεια θα αξιώσουν την αναγνώριση μεταξύ άλλων, της αλβανικής γλώσσας στα Σκόπια, ως της επίσημης γλώσσας του κρατιδίου. Θα είναι ένα τεράστιο βήμα όπως εκτιμάται από τη Ρωσία, προκειμένου να αποσπασθεί τμήμα των Σκοπίων και να ενσωματωθεί με την Αλβανία.

Ιδιαίτερα το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας τόνισε ότι επιβεβαιώνονται έτσι οι αξιώσεις της Αλβανίας για αρπαγή εδαφών της Ελλάδος, της Σερβίας, του Μαυροβουνίου και των Σκοπίων στο πλαίσιο της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”. Γι΄ αυτό εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης των Τιράνων αλλά και κατά της Ευρωπαικής Ενώσεως και του ΝΑΤΟ.

Με άλλα λόγια ο Βλαδιμίρ Πούτιν βγάζει στην επιφάνεια το δόλιο σχέδιο των “Δυτικών μας Συμμάχων”, αλλά και των Ευρωπαίων “εταίρων” μας για τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”.

Επιβεβαιωθήκαμε πλήρως!!! 

Ειλικρινώς χαίρομαι ιδιαίτερα από τη στιγμή που επιβεβαιωθήκαμε πλήρως, η εφημερίδα ΕΩ, ο υπογράφων το παρόν κείμενο, αλλά πρωτίστως η ακριβέστατη υψηλότατη πηγή μας που επί ένα και πλέον μήνα διά μέσω πλειάδας άρθρων μας, σας ενημερώσαμε για αυτό το Εθνικό θέμα λεπτομερέστατα, πριν από τον Βλαδιμίρ Πούτιν και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας!

Όταν την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έγραφα στο άρθρο μου: “Η γέννηση της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας – εξελίξεις στα Βαλκάνια”, μεταξύ των άλλων:
“…  Επιστρέφοντας στο ξετύλιγμα του κουβαριού αυτού του μεγάλου Εθνικού ζητήματος, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, καταγράφοντας την αδιάψευστη και φερέγγυα πηγή μας, για τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”!!

Μετά τον θάνατο του Γιόσιπ Μπροζ Τίτο της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας (Πρόεδρός της από 14 Ιανουαρίου 1953 – 4 Μαίου 1980), εισήλθαμε στη διαδικασία της διάλυσης της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, με σκοπό τις αλλαγές στα Βαλκάνια και τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”, αρχικά με αυτόνομες Αλβανικές οντότητες!!

Παρακάτω αναφέρουμε κάποιες από αυτές:

Κοσσυφοπέδιο (περιοχή της Σερβίας, στη συντριπτική πλειοψηφία είναι Αλβανοί), 
Τέτοβο (περιοχή των Σκοπίων με αυξημένο το Αλβανικό στοιχείο), 
Μπουγιάνοβατς (πόλη της νότιας Σερβίας στα σύνορα με την ΠΓΔΜ), 
Ούλτσιν Μαυροβουνίου (στην πλειοψηφία είναι Αλβανοί οι 10-11 χιλιάδες κάτοικοι αυτής της πόλεως), 
Τσαμουριά (κατά τους Αλβανούς τμήμα της Ηπείρου στη βορειοδυτική Ελλάδα, σχετιζόμενη με τους Τσάμηδες που διεκδικείται από την Αλβανία στο πλαίσιο αλυτρωτισμού τους)!!...”!

Δεν πιστεύω να μην διαπιστώνετε τεράστιες ομοιότητες με τα όσα ανέφερε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας!!

Πρωτοστάτης ο Αμερικανικός παράγοντας στη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”! 

Συνεχίζοντας στο ίδιο άρθρο κατέγραφα τη συμμετοχή του Αμερικανικού παράγοντα σε όλο αυτό το εγχείρημα, δημοσιεύοντας πληροφορίες που πρώτη φορά έβλεπαν το φως της δημοσιότητας:

“… Το καλοκαίρι του 1985 επισκέφθηκε, σύμφωνα πάντα με την πηγή μας, την Κέρκυρα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ (1977-1981) Τζίμμυ Κάρτερ και φυσικά όχι για τις “διακοπές” του. Τον συνόδευε σ΄ αυτό το ταξίδι του (με κάθε μυστικότητα) ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Βορείου Αμερικής Ιάκωβος (γεννηθείς στην Ίμβρο – όταν πέθανε, στις 10 Απριλίου 2005, κατά την έξοδό του από τα επίγεια χαιρετίστηκε από  τους πρώην Προέδρους των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον, Τζωρτζ Μπους τον πρεσβύτερο και Τζίμμυ Κάρτερ, που όλως τυχαίως ήταν όλοι τους ανθέλληνες).

Ο Τζίμμυ Κάρτερ, στην παρούσα φάση ήταν το βαποράκι των Νονών των ανίερων σχεδίων της δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”, ο οποίος με τον ερχομό του στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες που επισκέφτηκε μετά την Κέρκυρα, αποσκοπούσε στη μεταφορά μηνυμάτων – εντολών για τις διαγραφόμενες γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια με επίκεντρο τη Γιουγκοσλαβία και την Αλβανία!!

Η “Μεγάλη Αλβανία” πέρναγε από τη “Μακεδονία”!! 

Από το 1986, η τότε πολιτική ηγεσία της Αλβανίας καθώς και οι Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών της, είχαν πληροφορηθεί ότι μεθοδεύονται μεγάλες κα σεισμικές ανατροπές στις χώρες του Ανατολικού Συνασπισμού, με πρώτη τη διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως.

Επίσης, το 1986 – όπως μας εξιστορεί η πηγή μας – πραγματοποιήθηκε μια μυστική σύσκεψη στα Σκόπια που μεταξύ των άλλων συμμετείχαν ο Κίρο Γκλιγκόροφ (1991-1999 Πρόεδρος της ΠΓΔΜ), ο Αλβανός επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αλβανίας, ο αρχηγός της Τουρκικής ΜΙΤ (Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών της Τουρκίας) και ο απεσταλμένος των ΗΠΑ, διπλωμάτης Τζον Νεγρεπόντε (*). Εκεί, φέρεται μεταξύ των άλλων να δόθηκαν οι ακριβείς οδηγίες για τη δημιουργία του “Μακεδονικού” Κράτους, με πρώτο Πρόεδρο τον Κίρο Γκλιγκόροφ (όπως και έγινε το 1991, δηλαδή 5 χρόνια μετά)!!

Επιθυμία της Ρωσίας ο Άξονας Σερβίας – Ελλάδος… 

Στο άρθρο μου “Φωτιά στα Βαλκάνια” που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, σας ενημέρωνα για τα σχέδια της ρωσικής ηγεσίας, γράφοντας:
“… Όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρεία των ΗΠΑ!

Πηγή μας που έχει επεξεργασθεί την όλη κατάσταση στα Βαλκάνια επί σειρά ετών, μας εκμυστηρεύθηκε ότι η Ελλάς θα πρέπει να επιδιώξει τη δημιουργία συνοριακής επαφής με τη Σερβία! Το οποίο σημαίνει σύνδεση του Άξονα Βελιγραδίου – Αθήνας, κάτι που όπως αναφέρουμε επιζητούν και οι Σέρβοι!

Γι΄ αυτό εκτιμάται ότι τους επόμενους μήνες θα έχουμε εξελίξεις στο ζήτημα Μαυροβουνίου. Δηλαδή, της ενσωμάτωσής του με τη Σερβία!!

Ωστόσο, αυτός ο συνδυασμός εξυπηρετεί και το στρατηγικό εθνικό δόγμα της Βουλγαρίας, που τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια χορηγεί αφειδώς τη Βουλγαρική υπηκοότητα σε Σκοπιανούς πολίτες καθώς και σε χιλιάδες Σκοπιανούς φοιτητές που φοιτούν σε Βουλγαρικά Πανεπιστήμια, λαμβάνοντας υποτροφίες από το Βουλγαρικό Κράτος!!

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του Εθνικιστικού κόμματος των Σκοπίων (MRO) και πρώην Πρωθυπουργός Λιούμπο Γκεοργκέφσκι, διαμένει μόνιμα στη Σόφια έχοντας λάβει τη Βουλγαρική υπηκοότητα!!  

Είναι βέβαιο ότι ο Βλαδιμίρ Πούτιν μετά την αυτοκρατορική κάθοδό του στη Συρία και γενικά στη Μέση Ανατολή, αλλά και την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, έχει στρέψει την προσοχή του στη διείσδυση της Ρωσίας στα Βαλκάνια!
Που δεν βρίσκει αντίθετο τον Ντόναλντ Τραμπ, παρ΄ ότι έκανε προ ημερών δήλωση για την Κριμαία και βγήκε προς τα έξω πως ενόχλησε τον Πούτιν. Η δήλωση αυτή εκτιμάται πως έγινε για εσωτερική κατανάλωση των επικριτών Τραμπ στις ΗΠΑ!
Αφού όλοι γνωρίζουν πως ο επανασχεδιασμός  των Βαλκανίων δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη Ρωσική συγκατάθεση με συγκεκριμένες οικονομικές και πολιτικές επιρροές”!!

Διά ταύτα… 

Η ελληνική κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών θα έπρεπε ήδη να επεξεργάζεται και να αποκωδικοποιεί τις θέσεις του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας και του πλέον έμπιστου ανθρώπου του Πούτιν, Σεργκέι Λαβρόφ!

Να αφήσουν τα πολιτικά κόμματα του “Συνταγματικού Τόξου” κατά μέρος το Προδοτικό Δόγμα της Μεταπολιτεύσεως: “Δεν διεκδικούμε τίποτε” και να διεκδικήσουμε και εμείς ότι Μας Ανήκει…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.