Τελευταίες αναρτήσεις

15 Μαρτίου 2017

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει η Μαίρη Καρά 

     Τις εξοντωτικές συνέπειες των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ τις βιώνει πια στο πετσί του ο άμοιρος λαός, που αιμορραγεί σε όλους τους τομείς της ζωής του. Βρισκόμενος ένα βήμα πριν τον γκρεμό, που τον ωθούν σκόπιμα τα δουλικά των τοκογλύφων… βαρυγκωμά… αλλά δεν ΑΝΤΙΔΡΑ!
     Ίσως γιατί ακόμα δεν συνειδητοποίησε, πως τώρα είναι η Ιστορική στιγμή ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ! Να αποδείξει έμπρακτα, πως δεν θα ανεχτεί άλλο να τον εξαθλιώνουν τα πολιτικά σκύβαλα, "Αδελφότητες", σκοτεινές ΜΚΟ, "Αλληλέγγυοι", δουλέμποροι, πράκτορες διεθνιστών = ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ! 
     Τώρα πρέπει να διατυμπανίσει πως η Αξιοπρέπεια, η Οικογένεια, η Θρησκεία, Πατρίδα, η Εθνικότητα είναι αδιαπραγμάτευτα κεκτημένα του. Τώρα είναι η τελευταία του ευκαιρία να αγωνιστεί για την Ελευθερία του. ΄Η τώρα θα διεκδικήσει με τόλμη τα δικαιώματά του, ή… ΠΟΤΕ! 
     Με την Εξουσία που του παρέχει το ακροτελεύτιο άρθρο του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, να απαιτήσει όλοι οι πολιτικοί σφετεριστές του Συντάγματος, τα ΜΜΕ, οι Τραπεζίτες, οι  Δικαστικοί και η Θρησκευτική Ηγεσία, να δικασθούν, ως συνένοχοι  στο σχέδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
     Και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και οι ΔΕΞΙΟΙ τον πρόδωσαν. Είναι μόνος του απέναντι στους εγχώριους υποτακτικούς της Νέας Τάξης. Οι ελεύθερες δημιουργικές δυνάμεις του Έθνους να καλέσουν και τους Έλληνες της διασποράς σε κοινό Αγώνα κατά των Ελληνόφωνων ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. 
     Πρέπει με ειρηνική διαδήλωση να αποδείξει πως δεν θα παραδώσει ΓΗ και ΥΔΩΡ στη Νέα Τάξη. Κι ας ελέγχει τα πολιτικά και οικονομικά κέντρα παγκόσμια, απειλώντας την πνευματικότητά του, την ηθική του και την ψυχή του. Πως πάνω απ' όλα βάζει την διάσωση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
     Να ενημερωθεί και να ενημερώσει το περιβάλλον του, για τις επιζήμιες "αφύσικες" επιταγές της νεοταξίτικης μόδας εκφυλισμού της κοινωνίας. Να προστατέψει τον θεσμό της οικογένειας, αποτρέποντας την μετάλλαξή της σε μάζα με παρά φύση υπάρξεις και διαταραγμένη λογική. Να συμβάλλει ώστε να μη προσβληθεί από ΝΕΟΠΛΑΣΙΑ.
     Κι επειδή ΛΑΟΣ είμαστε όλοι, ας αποδείξουμε πως παρά την λυσσαλέα προπαγάνδα των αγορασμένων μέσων τους, η τρομοκρατία τους έπεσε στο κενό. Πως η αδάμαστη ελληνική ψυχή δεν έχει χώρο για εκφοβισμούς και πολεμικές απειλές επίδοξων κατακτητών και δεν παρασύρεται σε σκόπιμη ένοπλη εμφύλια ΔΙΑΜΑΧΗ. 
     Δεν χρειάζεται όπλα για να υπερασπιστεί τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους. Τα ισχυρότερα όπλα της ήταν κρυμμένα μέσα της. Τώρα είναι η στιγμή να τα ενεργοποιήσει και να δώσει το σύνθημα της αφύπνισης στους Έλληνες… για να διεκδικήσουν δυναμικά την ΕΘΝΙΚΗ τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ! 
     Ένα ξεχωριστό ελληνικό "όπλο" είναι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ προς τον συνάνθρωπο. Είναι ο άριστος τρόπος απόδειξης της αξεπέραστης ανθρωπιάς, που χαρακτηρίζει πολλούς  Έλληνες, που συμβάλλουν στα δεινά των διπλανών τους, είτε με υλική βοήθεια είτε και με ηθική ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. 
     Ευτυχώς ακόμα η παραδοσιακή κοινωνία μας δεν έχει διαφοροποιηθεί προς το χειρότερο. Υπάρχει γόνιμο έδαφος καλλιέργειας κοινών επιδιώξεων κι ανάπτυξης πνεύματος καλής συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη που διακατέχονται απ' τις ίδιες ΑΡΧΕΣ και τις ίδιες ΣΚΕΨΕΙΣ. 
     Πρέπει να αποδείξουμε σ' όλο τον κόσμο πόσο φιλεύσπλαχνος λαός είμαστε. Με τα κοινά χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντά μας μπορούμε να γίνουμε αλληλέγγυοι, φροντίζοντας να αναπτυχθούν μεταξύ μας κοινωνικές σχέσεις, ώστε να προκύψουν καλύτερες συνθήκες ΖΩΗΣ. 
     Ας αναπτύξουμε την αλληλεγγύη μας με κοινές δράσεις για βελτίωση της ζωής των Ελλήνων αστέγων ή άνεργων και άπορων οικογενειών. Αυτή η νέα τάξη των νεόφτωχων που δημιουργήθηκε από τις φορομπηχτικές αφαιμάξεις, έχει τώρα όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. 
     Έτσι όπως διαμορφώθηκε το οικονομικό τοπίο της επιβίωσής μας εξαιτίας της ανθελληνικής τακτικής των προδοτών πολιτικών, μόνο η Αλληλεγγύη μεταξύ μας μπορεί να μας προστατέψει απ' τις ανηλεείς επιθέσεις τους. Κανένας δεν θα μπορεί μόνος του να ανταπεξέλθει στις στερήσεις, που θα μας επιβάλλουν. Μόνη ελπίδα είναι η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων και ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ. 
     Η κατανόηση του βάρους του διπλανού μας και η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ μας επιφέρει εκπληκτικά οφέλη σε όλους. Τόσο ως προς την οικονομική ελάφρυνση όσο και γιατί οι διαπροσωπικές σχέσεις μάς ολοκληρώνουν και σαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. 
     Με την στήριξη στον διπλανό επιτυγχάνουμε ευημερία για εκείνον και ηθική ικανοποίηση για μας, επειδή συμβάλλαμε στην επιβίωσή του. Έτσι εκδηλώνεται η αλτρουιστική πλευρά της ανθρώπινης φύσης μας και ξεπερνιέται ο εγωισμός και ο άκρατος ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ. 
     Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσει κανείς την αλληλεγγύη του στον πάσχοντα, προπάντων τώρα που λόγω Κατοχής γέμισαν οι δρόμοι με άστεγους και ζητιάνους. Κάθε πολίτης μόνος του ή πολλοί μαζί μπορούν να οργανώσουν μια δική τους ομάδα ΔΡΑΣΗΣ. 
     Ο κυριότερος και πιο πρόσφορος τομέας δράσης είναι φυσικά η διατροφή μας. Επειδή πολλά ακούγονται πως τώρα πια η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα και είμαστε στο έλεος των εισαγόμενων προϊόντων απ' τις εχθρικές μας χώρες… ας στρέψουμε την προσοχή μας προς την δήθεν ανύπαρκτη παραγωγή κι ας ερευνήσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 
     Ο σωστός τρόπος να φροντίσουμε την διατροφή μας είναι η επιλογή γνήσιων διατροφικών προμηθειών. Να απευθυνθούμε δηλαδή στους ίδιους τους παραγωγούς, ζητώντας τους τα καθαρά κι ανόθευτα γεωργικά προϊόντα τους. Έτσι εξασφαλίζουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΥΓΕΙΑ.  Κι επειδή κανείς μόνος του δεν έχει την ευχέρεια να ανακαλύψει τους… παραγωγούς… ανέλαβαν αυτή την δράση κάποιες κοινωνικές ομάδες πολιτών, για να μας προτείνουν προϊόντα της ελληνικής γης, που πωλούνται χωρίς μεσάζοντες και σε τιμές των ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ. 
     Μας συμφέρει λοιπόν να αγοράζουμε φθηνότερα τα αγροτικά προϊόντα απ' τους ίδιους τους παραγωγούς και χωρίς μεσάζοντες. Και πού τα βρίσκουμε; Μέχρι στιγμής έχουμε ανακαλύψει δύο σχετικές αγορές, μία στη Νέα Σμύρνη και μία στο Νέο Ηράκλειο, που λειτουργούν τις Κυριακές. Την άλλη εβδομάδα θα σας έχουμε λίστα με τα προϊόντα τους κι όλες τις σχετικές ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.