Τελευταίες αναρτήσεις

13 Μαρτίου 2017

Η υποκρισία των σιωνιστών της Ευρώπης

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου

Από χθες ένα κύμα αντιτουρκισμού ξέσπασε στην Ευρώπη. Οι ταλαίπωρες και ταλαιπωρημένες από τις σιωνιστικές ιδεοληψίες ηγεσίες της Ευρώπης ανακάλυψαν ξαφνικά ότι οι Τούρκοι δεν είναι Ευρωπαίοι! Αλλά και πάλι έσπευσαν να συσκοτίσουν την ανακάλυψή τους αυτή, συνδέοντάς την αποκλειστικά και μόνο με τον Ερντογάν. Δηλαδή δεν φταίνε οι Τούρκοι, αλλά ο κακός Ερντογάν. Δεν έχει και μεγάλη σημασία ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Τούρκων τον υποστηρίζει, αλλά δεν φταίνε οι Τούρκοι που τον υποστηρίζουν και θέλουν τα ίδια με αυτόν, αλλά ο Ερντογάν. Οι Τούρκοι, στο πλαίσιο του σιωνισμού και της παγκοσμιοποίησης, πρέπει να συνεχίσουν να θεωρούνται από τους μελλοντικούς υπηκόους του παγκόσμιου σιωνιστικού κράτους, δηλαδή τους Ευρωπαίους πολίτες, ως καλοί και αποδεκτοί. Είπαμε, λεπτομέρεια ότι υποστηρίζουν τον γνήσιο ισλαμισμό του Ερντογάν. Οι μελλοθάνατοι Ευρωπαίοι πρέπει να μαθαίνουν ότι είναι καλοί! Αλλά έστω και στο επίπεδο της ηγεσίας, επιτέλους οι Ευρωπαίοι παραδέχονται την πραγματικότητα, ότι δηλαδή η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη και δεν έχει καμία σχέση με τις ευρωπαϊκές χώρες!

Αλλά πόση υποκρισία χωράει στην Ευρώπη! Μόλις οι Τούρκοι εφαρμόζοντας παλαιότερη πρακτική της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους έκλεισαν μία πρεσβεία, αμέσως τους χαρακτήρισαν τρελούς και απαράδεκτους. Όταν όμως οι Τούρκοι παλούκωναν, κατέσφαζαν και πουλούσαν ως σκλάβους τους Έλληνες κατά την Τουρκοκρατία, αυτοί οι άθλιοι Ολλανδοί που σήμερα τους χαρακτηρίζουν έτσι, τους έβρισκαν άξιους συνομιλητές και νόμιμη δύναμη. 

Όταν ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση και κρέμασαν τον Γρηγόριο Ε΄ και άλλους κληρικούς και φαναριώτες στην Πόλη, πάλι δεν τους βρήκαν τρελούς, βάρβαρους ή απαράδεκτους αλλά νομίμως δρώντες. Όταν κατέσφαξαν τους Κρητικούς και προκάλεσαν το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου (1866-1869) πάλι οι Ευρωπαίοι ήταν μαζί τους και τους κάλυψαν. 

Όταν κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο προέβησαν στην γενοκτονία των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων του Πόντου και της Μ. Ασίας, πάλι οι Ευρωπαίοι τους υποστήριξαν και θεώρησαν την ηγεσία τότε των Τούρκων, τον άθλιο αιμοσταγή δολοφόνο Μουσταφά Κεμάλ, ως καλό συνεργάτη και συνομιλητή για τα θέματα της Μ. Ανατολής.

Όταν πιο πρόσφατα, η Τουρκία κατά παράβαση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου εισέβαλε παράνομα στην Κύπρο και κατέλαβε το 37% του Κυπριακού εδάφους, πράγμα που συνεχίζεται ως τις μέρες μας, όχι μόνο την κάλυψαν αλλά με αυτό δεδομένο άρχισαν και ενταξιακές διαπραγματεύσεις μαζί της!!! Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν και συμβαίνουν στην Τουρκία ο ελεεινός και τρισάθλιος σιωνιστής επίτροπος για την διεύρυνση βρήκε σήμερα και μόνο να πει ότι η Τουρκία βαδίζει σε δρόμο αντίθετο από την Ευρώπη! 

Η υποκρισία στο μεγαλείο της!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.