Τελευταίες αναρτήσεις

17 Μαρτίου 2017

Ερχόμαστε στον χώρο σας!..

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Άρχισε λέει πάλι το κομματικό "μασάζ" για σαράντα-τόσους κυβερνητικούς βουλευτές, που διατηρούν, ξαναλέει, τις επιφυλάξεις τους για τα νέα μέτρα και την καινούργια φάρσα που έχουν ονομάσει "αντίμετρα". 

Τώρα τί σόϊ επιφυλάξεις είναι αυτές που περνάνε με ένα απλό μασαζάκι; Περίεργο. Θα είναι κάτι σαν ψύξη ένα πράμα φαίνεται.

Κι ύστερα πάλι, και τί σόϊ μασάζ είναι αυτό;
Πονάει; Ή είναι κάτι σαν άλλη μία παροχή επιπλέον στις τόσες που έχουν οι βουλευτές;
Ή μήπως είναι κάτι ενδιάμεσο, πώς λέμε: "πονάει αλλά μ' αρέσει"; 

Και μήπως θάπρεπε να ζητήσουμε να μας κάνουν κι εμάς ένα, μπας και δούμε με νέο μάτι μέτρα και αντίμετρα;
Σιγά όμως. Να δούμε και ποιός το κάνει.
Αν το κάνει η Αχβαχτσιόγλου, χαλάλι. Να κάτσουμε να μας το κάνει.
Αν το κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, κομμάτια να γίνει. Για τεκνό περνιέται ακόμα. Άλλες (και άλλοι) σκίζουν τα καλσόν τους για ένα "μασαζάκι".

Αν είναι να μας το κάνει όμως ο Τσαλακωτός, όχι ρε παιδιά. Δεν κάνει. Θα μας βγεί τζάμπα το όνομα.

Πέρα όμως από το απολύτως γελοίο του θέματος, υπάρχει και η σοβαρή πλευρά.
Αυτή που λέει πως όσο κι αν είναι χιλιοξεφτιλισμένοι οι βουλευτές, κάποιος που θα είχε έστω και δέκα γραμμάρια αξιοπρέπεια δεν θα δεχόταν καν να του κάνουν τέτοια πρόσκληση για ένα τέτοιο δημόσιο "μασάζ".

Γιατί όταν ανακοινώνεται από τηλεοράσεις και λοιπά ΜΜΕ δημόσιο είναι. Δεν είναι ανάγκη να το βλέπεις κιόλας. Ξέρεις πολύ καλά τί γίνεται εκεί.  Σαν τα "κανονικά" "μασάζ" που διαφημίζονται στις αγγελίες πως έρχονται στον χώρο σου με εγγυημένη απόλαυση.

Ακόμα και αυτή η ίδια ή έκφραση "μασάζ" που διάλεξαν για τον κομματικό εξαναγκασμό και την πλύση συνειδήσεων, είναι εξευτελιστική και ενδεικτική της ποιότητας του πολιτικού μας τσίρκου.

Κάθε βουλευτής, δυνητικά, από το Σύνταγμα, είναι και ένας υποψήφιος υπουργός. Ή και πρωθυπουργός. Άρα ισότιμός του.
Δεν μπορεί να δέχεται να τον ξεφτιλίζει (κι άλλο), όποιος κι αν είναι αυτός, υποδεικνύοντάς του τί πρέπει να καταλαβαίνει από τα νέα μέτρα και τα "αντίμετρα".

Πως δηλαδή, παραδείγματος χάριν, το να κόβεις κι άλλο τις συντάξεις και να αφαιρείς απ' το κοινωνικό σύνολο 200 και 300 εκατομμύρια τον μήνα, ισοβαθμίζεται με το να δίνεις 500 χιλιάδες ή ένα εκατομμύριο για αύξηση και βελτίωση των μερίδων φαγητού στους παιδικούς σταθμούς.

Τέτοια υποβάθμιση της προσωπικότητας και της ευφυίας (της ποιάς;), δεν δέχτηκε αν θυμόμαστε καλά ούτε καν ο περίφημος Κάτμαν, και αποχώρησε από το σόου της επίσης περίφημης Ανίτας.

Το ότι βέβαια ο Κάτμαν θα είχε σίγουρα χώρο για μιά θέση σε μιά τέτοια Βουλή, κανείς σήμερα δεν το αμφισβητεί.
Το ότι όμως δέχονται οι ίδιοι οι βουλευτές (και ίσως και επιζητούν) να εξισωθούν μαζί του, είναι άλλου είδους ξεφτίλα και βίτσιο μαζί.

Ας κάτσουν λοιπόν στον χώρο τους οι "αμφισβητίες" βουλευτές, και ας περιμένουν το κομματικό τους μασάζ για να "πειστούν".

Εμείς ως άπιστοι, όταν έρθουν στον δικό μας χώρο προεκλογικά ή με άλλη ευκαιρία, θα τους υποδεχτούμεμε το δικό μας "μασάζ"!..  

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.