Τελευταίες αναρτήσεις

23 Μαρτίου 2017

«Αυτοκτονεί» αυτός που θέλει να τρομοκρατήσει την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μέρες της Μεγάλης Εβδομάδος μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν είναι παίξε γέλασε σουλτάνε. 
Μπήκες και άνοιξες το καπάκι των γεωπολιτικών εξελίξεων που θα ανοίξουν στο τέλος τους και την κρυμμένη μυστική ΠΥΛΗ μέσα σε αυτήν. 
Οι τρομοκράτες ήταν από τους χρόνους του ΧΡΙΣΤΟΥ, απλώς σήμερα άλλαξαν φίρμα.
«ο πόλεμος  αυτός που ήρθε στην Ελλάδα είναι η αυτοκτονία της  Ευρώπης»

Τον ιδιότυπο αυτό πόλεμο τον άνοιξε ο εν δυνάμει σουλτάνος ανοίγοντας τις πύλες της Μικράς Ασίας στις προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη.

ΣΉΜΕΡΑ μπορούμε εναργέστατα να απαντήσουμε στο ερώτημα αν η Ευρώπη έχει τον τρομοκράτη της και ποιος είναι αυτός;
ΑΛΛΑ και να πούμε άλλα 
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε τον πρεσβευτή της Τουρκίας στις Βρυξέλλες για να του ζητήσει «εξηγήσεις» μετά τις απειλητικές δηλώσεις για την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Μάγια Κοτσίγιαντσιτς.» http://www.onalert.gr/ 23 Μαρτίου 2017
Ο τρομοκράτης που τρομοκρατεί την Ευρώπη; 

«Η τελευταία ευθεία απειλή  προς τους Ευρωπαίους ότι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθήσει να κρατά εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία δεν θα μπορεί κανένας Ευρωπαίος να βγει με ασφάλεια στο δρόμο, έρχεται με αμέσως μετά από μια άλλη δήλωσή του που έχει μεν στόχευση σε βάθος χρόνου,  ωστόσο είναι – κατά τους ειδικούς- μια σίγουρη βραδυφλεγής   ”τορπίλη” στα εσωτερικό των ευρωπαϊκών κοινωνιών:» 
http://www.militaire.gr/ 23 Μαρτίου 2017 

Το ισλαμικό κράτος αναλαμβάνει την ευθύνη της ανθρωποσφαγής στο Λονδίνο την στιγμή που το έχουν στριμώξει στην Μοσούλη.

Όλος αυτός ο «καλός κόσμος» των διεστραμμένων της ανθρωπότητας που σταύρωσε την Μεσοποταμία σε ποια πολιτισμένη  ήπειρο θα μετοικήσει και με τις ευλογίες ποιών; 
«Περίπου 400.000 Ιρακινοί εκτιμάται ότι έχουν εγκλωβιστεί στην Παλαιά Πόλη της δυτικής Μοσούλης την οποία ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος εν μέσω ελλείψεων τροφίμων και σε κλίμα πανικού υπό τους συνεχείς βομβαρδισμούς, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR).

Πολλοί άμαχοι φοβούνται να εγκαταλείψουν την περιοχή εξαιτίας των ελεύθερων σκοπευτών που έχει αναπτύξει o ISIS, αλλά περί τους 157.000 έχουν φθάσει σε διαμετακομιστικό κέντρο από τον περασμένο μήνα που ξεκίνησε η επιχείρηση της ιρακινής κυβέρνησης δυτικά της Μοσούλης, αναφέρει η UNHCR.

"Το χειρότερο δεν έχει συμβεί ακόμη, αν μπορώ να το θέσω έτσι. Επειδή υπάρχουν 400.000 άνθρωποι εγκλωβισμένοι στην Παλαιά Πόλη σε αυτή την κατάσταση πανικού και την ανέχεια η κατάσταση αναπόφευκτα κινδυνεύει να οδηγηθεί σε 'έκρηξη' κάπου, κάποια στιγμή προκαλώντας μια νέα (προσφυγική) ροή μεγάλων διαστάσεων", δήλωσε ο Μπρούνο Γκέντο, ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας στο Ιράκ, από τo διαμετακομιστικό κέντρο έξω από τη Μοσούλη στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Γενεύη.»
http://www.imerisia.gr/23 Μαρτίου 2017 

Σκεφτείτε πόσοι τζιχαντιστές έχουν εγκλωβιστεί εκεί και ψάχνουν διέξοδο προς τας Ευρώπας. 
Μήπως  το τέλος της επιχείρησης "Ασπίδα του Ευφράτη" απογίνει η κοινωνική διάλυση της Ευρώπης δια της τρομοκρατίας; 
Υπάρχει άραγε « ηγετικός νους» στην τρομοκρατία;
Ο ένας δείχνει τον άλλον για να ζαλιστεί ο κόσμος.
«Σε επίπεδο υψηλού κινδύνου για εξαγωγή ισλαμικής τρομοκρατίας έθεσε την Τουρκία ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ δίνοντας ένα ισχυρό κτύπημα στην τουρκική οικονομία και τον τουρκικό τουρισμό καθώς εξέδωσε διάταγμα με βάση το οποίο όσοι έρχονται από την Τουρκία και άλλες επτά μουσουλμανικές χώρες δεν θα μπορούν να μεταφέρουν μαζί τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές υπό τον φόβο ότι μέσα σε αυτές θα υπάρχει κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός.» του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
http://www.pronews.gr/portal21/03/2017

Προς το παρόν ο ¨τρομοκράτης¨ θέλει να τρομοκρατήσει τον Χριστιανικό κόσμο συμπροσευχόμενος μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.

Η χριστιανοσύνη των Δυτικών θα χύσει κροκοδείλια δάκρυα με τις γνωστές υποκριτικές δηλώσεις της για την βεβήλωση του πολιτισμικού αυτού μνημείου.

Ο Ερντογάν με την προαναγγελθείσα από την επικαιρότητα αυτή ενέργεια του θέλει να δώσει μήνυμα στους Δυτικούς πρώην συμμάχους του που θα εορτάζουν και αυτοί το δικό τους Πάσχα ότι το ισλάμ είναι εδώ.

Αλλά ο ψυχοδυναμικά ασταθής υποψήφιος σουλτάνος «δίνει μήνυμα στον ουρανό» να τρέξει τα πράγματα πιο γρήγορα.

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν είναι παίξε γέλασε σουλτάνε.
Μπήκες και άνοιξες το καπάκι των γεωπολιτικών εξελίξεων που θα ανοίξουν στο τέλος τους και την κρυμμένη μυστική ΠΥΛΗ μέσα σε αυτήν. 

οι τρομοκράτες ήταν από τους χρόνους του ΧΡΙΣΤΟΥ, απλώς σήμερα άλλαξαν φίρμα. 
Βλέπετε, όλοι οι Γεωστρατηγικοί δρόμοι συγκλίνουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Εκεί επιθυμεί να μπει το «το παλληκάρι» μέρες της Μεγάλης Βδομάδος για να κάνει το κομμάτι του.
Το θέμα είναι πως θα βγει;
Νικητής ή ηττημένος;
Όμως ο Ερντογάν επιμένει ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ «και ξερό ψωμί»

Και το κάνει αυτό για να μας θυμίζει ότι όλα θα ξεκινήσουν από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και θα τελειώσουν σε αυτήν με την υπογραφή  της «συνθήκης της Κωνσταντινούπολης»  μέσα σε αυτήν.
Πολύ σύντομα οι λόγοι των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ θα ¨τρομοκρατήσουν¨ μέσα σε εισαγωγικά την Δύση για την ακρίβεια των λεγομένων τους ενώ το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ θα αναγιγνώσκεται  από τον Ἀμβωνα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.