Τελευταίες αναρτήσεις

15 Μαρτίου 2017

Ξεκίνησε και δεν σταματάει. Και η κάρα του ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ θα λειτουργηθεί μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ζυγιάζει η ώρα που οι Νεομάρτυρες Άγιοι μας μετά την Άλωση θα τιμηθούν δεόντως μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Τώρα ξημερώνει –νυκτώνει και δεν καταλαβαίνουμε τίποτε, λες και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ κολόβωσε τις μέρες για να περάσει ποιο εύκολα η δαιμονική μπόρα και ο πνευματικός τυφώνας. 

Εδώ μέσα, ξύπνησαν οι Εφιάλτες, οι Νενέκοι και ο Πήλιος Γούσης και πυροβολούν το φιλότιμο, το χαμόγελο και την Ελληνική ψυχή.

Τόσοι πολλοί που πολλαπλασιάστηκαν στις μέρες μας από το σαπρό φράγκικο χρήμα, στολίστηκαν και έγιναν ψευτοάρχοντες και ψευτοαφεντικά σε μια χώρα που το δένδρο της ελευθερίας καρπίζει όλες τις εποχές.

Όλοι αυτοί ταμπουρώθηκαν στα ταμπούρια της προδοσίας και πυροβολούν αδιάκριτα ότι Ελληνο –Ορθόδοξο κινείται στο οπτικό τους πεδίο.

Και μαζί τους και οι τουρκαλάδες και οι αλβανοί ξαναβρήκαν πάλι την ευκαιρία, όπως συνήθως έκαναν από παλιά να θέλουν να πετσοκόψουν τα κυριαρχικά δικαιώματα μας.

Και δεν γνωρίζουν όλα αυτά τα ζοντόβολα ποιος είναι ο πραγματικός Έλληνας-Ορθόδοξος-Ρωμηός.

Σήμερα οι ευαίσθητες συνοριογραμμές και ακτογραμμές της πατρίδας μας φρουρούνται από τις χορείες των Νεομαρτύρων μετά την Άλωση Αγίων μας με ΓΕΕΘΑ την Αρχιστράτηγο Υπεραγία Θεοτόκο.

Τι τρέχει αυτές τις ώρες;

Οι επικείμενες εκλογές στην Ολλανδία και η συνδυασμένη υψηλής έντασης κρίση με την Τουρκία έχει "παγώσει" κάθε συζήτηση στις Βρυξέλλες. Ακόμα και τα σχετικά με την διαπραγμάτευση για το ελληνικό πρόγραμμα έχουν μπει στο... περιθώριο.» http://www.capital.gr/ 14 Μαρτίου 2017

Ερεθίζουν οι Δυτικοί τον τούρκο για να στραφεί εναντίον μας πιο γρήγορα.

Δεν τον θέλουν σουλτάνο με αυλή και πάνε να πειράξουν την υδάτινη αυλή του Αρχιπελάγους μας ΑΙΓΑΙΟΥ. 

Τώρα τούρκοι και τοκογλύφοι έχουν συντονιστεί ταυτόχρονα εναντίον της Ελλάδος, «φως φανάρι»

Προσωπικά όσα συμβαίνουν σήμερα τα αρθρογραφήσαμε προ διετίας όταν ισχυριζόμασταν ότι «τούρκοι και τοκογλύφοι προθερμαίνονται» δεχόμενοι τον χλευασμό αυτών που σήμερα βλέπουν τα γεγονότα όπως τα καθορίζει ο η ψυχοπαθολογία του κ. Ερντογάν.

Και ο ψυχισμός του υποψήφιου Σουλτάνου είναι άπαικτος.
«Ο Ρ.Τ.Ερντογάν κηρύσσει θρησκευτικό πόλεμο: «Ο Αλλάχ έρχεται στην Τουρκία για να την οδηγήσει στην τελική μάχη στην οποία θα καταστραφεί η Χριστιανοσύνη» ο βουλευτής Sevki Yılmaz, αρθρογράφος του φιλοκυβερνητικού καναλιού  Yeni Akit TV, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή μεταξύ των «κοσμικών» Τούρκων πολιτών μιλώντας για την εμφάνιση ενός νέου «μεγάλου» προφήτη αναφέροντας κάποιες περίεργες δημοκρατικές εκτροπές στην Τουρκία. 

Ο Γιλμάζ συνέχισε εκπλήσσοντας τους πάντες είπε: «… Όλοι οι καταπιεσμένοι άνθρωποι στη γη χρειάζονται την Τουρκία … Η Τουρκία έχει γίνει «το σπίτι του Αλλάχ», ενώ οι Τούρκοι θα πολεμούν με τους άπιστους «Ababeel».

«Η Χαντίθ από τον προφήτη Μωάμεθ πρόκειται να εκπληρωθεί με τη νίκη του Ερντογάν στις 16 Απριλίου», είπε ο ίδιος.» http://www.pentapostagma.gr/ 13 Μαρτίου 2017 
Να γιατί οι φοβισμένοι τούρκοι ανέσυραν δικές τους «προφητείες» 

Είναι καταφανές το γεγονός ότι τα λεγόμενα-ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ έκαναν τόση ζημία στους Τούρκους πριν ακόμα τυχόν εμπλακούμε μαζί τους. 

Για αυτό μπήκαν μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τον περασμένο Ιούνιο ένα μήνα πριν το πραξικόπημα και θέλησαν να βεβηλώσουν το ιστορικό και πολιτισμικό αυτό μνημείο. 

Τότε αρθρογραφήσαμε λέγοντας ότι «με την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ οι τούρκοι δείχνουν ΑΙΓΑΙΟ» και αυτό κάνουν σήμερα. 

Μόλις όμως πάνε να πειράξουν το ΑΙΓΑΙΟ θα χάσουν και την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. 
Μπροστάρης στην σημερινή αγωνιώδη προσπάθεια της Ελλάδος να αναχαιτίσει την ισλαμική λαίλαπα είναι ο Πρωτομάρτυρας-Νεομάρτυρας μετά την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, ο ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ο Νεοφανής. 

Είναι αυστηρός και δεν χαρίζεται σε κανένα, πόσο μάλλον στους τούρκους τζιχαντιστές διότι το μαρτύρια του Ένηπτου Λόφου των Καρυών της Θερμής Λέσβου ήταν προδρομικά της δαιμονικής απανθρωπιάς του τζιχάντ. 

Κοιτάξτε την ευεργεσία του Ουρανού στις ημέρες μας!!! που μας χαρίζει την γνήσια παρουσία ενός Ρωμιού Οσιομάρτυρα που είναι ένας από τους συνδετικούς κρίκους της Ιστορίας του Ορθόδοξου Γένους για να ενώσει τα σπασμένα κομμάτια της Ρωμαίικης ιστορικής συνέχειας και παράδοσης μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Ένας τέτοιος πραγματικά Άνθρωπος της πονεμένης Ρωμιοσύνης που έζησε την προσφυγιά εκείνων των ρημαγμένων χρόνων, και δεν κατέφυγε στην εφησυχάζουσα ασφάλεια της Δύσης, όπως προτίμησαν να κάνουν άλλοι εκκλησιαστικοί της εποχής εκείνης , αλλά επέλεξε να σταθεί ακλόνητος παρηγορητής δίπλα στον κατατρεγμένο Ρωμαίικο λαό.

Στο τέλος του Μαρτυρίου του πέταξε η αγία ψυχή του και γιόμισε ο Ουρανός με Φως γιατί εισήλθαν μέσα στο ΦΩΣ οι πρώτοι Νεομάρτυρες μετά την άλωση της Βασιλεύουσας, ανοίγοντας τον επουράνιο χορό των ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ του Γένους μας μέχρι και την στιγμή της Παλιγγενεσίας του 1821. 

Έτσι ο Άγιος Ραφαήλ έγινε ο μπροστάρης και ο πρωτοχορευτής σε χορό πρωτόγνωρο και Άγιο ανάμεσα σε οσιομάρτυρες και μάρτυρες και ομολογητές της αγιοπνευματικής σοδειάς των δίσεκτων χρόνων της Βάρβαρης Τουρκοκρατίας που πρέσβευαν ικετευτικά ενώπιον του Θρόνου του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ για την λευτεριά του Γένους των Ορθοδόξων Ελλήνων Χριστιανών. 

Και πράγματι ο ΘΕΟΣ του Κολοκοτρώνη και των κατατρεγμένων Ρωμιών έβαλε την υπογραφή του για ξεκινήσει η πολυπόθητη ΛΕΥΤΕΡΙΑ ανήμερα του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ της Υπεραγίας Θεοτόκου Μητρός ΤΟΥ με σκοπό να την ολοκληρώσει με το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ της ΠΟΛΗΣ.

Αυτό δεν μας λέει και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ έχοντας την άνωθεν πληροφορία και ο πολύς Βυζαντινολόγος Στηβ Ρανσιμαν έχοντας την λογική προσέγγιση μέσα από την ιστορία.

Οι πρώτοι που θα εισέλθουν μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα είναι οι Νεομάρτυρες της τουρκοκρατίας για να τιμηθούν δεόντως από το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα γιατί πότισαν με το αίμα και το μαρτυρίου τους το δένδρο της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ και της Παλιγγενεσίας. 

Με πίστη και ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.