Τελευταίες αναρτήσεις

20 Μαρτίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο Ερντογάν ετοιμάζεται… για πόλεμο;; 

Αποτέλεσμα εικόνας για διάστημα ο γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,
Σας είχαμε ενημερώσει, πως πριν λίγο χρονικό διάστημα ο γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε βρεθεί στον Πειραιά διαπραγματευόμενος την αγορά βαποριών από Έλληνες πλοιοκτήτες. Που οι υψηλές πληροφορίες μας, μιλούν ότι αυτές οι συναντήσεις είχαν και άλλο αντικείμενο, που ενδεχομένως να έχει να κάνει με την Ασφάλεια της Πατρίδος μας!

Ως γνωστόν ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ, σύμφωνα με τα WikiLeaks – καθ΄ ότι και Υπουργός Ενέργειας στην κυβέρνηση της Τουρκίας – εμπλέκεται σε υποθέσεις εισαγωγής πετρελαίου από τον ISIS!

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε, ότι την παρελθούσα Δευτέρα ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ βρέθηκε στο Πεκίνο για αγορά 4 -6 βαποριών από τα ναυπηγεία της Κίνας!
Τα γνωρίζει όλα αυτά η ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και εφησυχάζει;;
Μπορούν οι Υπουργοί αυτής της κυβέρνησης και κοιμούνται ήσυχοι;; 

Πάνο Καμμένε… τα πουλήσατε όλα! 

Αποτέλεσμα εικόνας για kamm;enos
Στον προϋπολογισμό του 2017, στον κωδικό 5000 έχει γίνει πρόβλεψη για 563 δις ευρώ! Σε αυτά υπάρχουν 41 δις έσοδα από έκδοση εντόκων γραμματίων ελληνικού δημοσίου και 506 δις ευρώ, έσοδα από πώληση τίτλων με συμφωνία επαναγοράς (Repos;;)!

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε την ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα τον Πάνο Καμμένο:
Τι ακριβώς είναι το σύμφωνο επαναγοράς;;
Ποιος το συμφώνησε;;
Ποιοι οι όροι του;;
Ποιος και πως διαμορφώνει την τιμή του χρεογράφου/ομολόγου;;
Δηλαδή τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει το έσοδο αυτό;;
Ποιος δανείζει έναν οφειλέτη ο οποίος ήδη χρωστά 326 δις ευρώ;;
Μήπως ο κωδικός αυτός περιλαμβάνει ενέχυρο τη δημόσια περιουσία, όπως χρυσό, ορυκτό πλούτο, υδρογονάνθρακες, αποθέματα ταμείων, δήμων κλπ;;
Θα περιμένουμε μια απάντηση!!

Χωρίς άλλα λόγια...

Προδότες πολιτικοί… 

Σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον, στις 9 Οκτωβρίου 2010, ο τότε επικεφαλής των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης και Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν – Κλωντ Γιούνκερ είχε δηλώσει: “Οι Ευρωπαίοι γνώριζαν ότι επέκειτο η ελληνική δημοσιονομική κρίση και θα έπρεπε κάποια μέρα η Ελλάς να την αντιμετωπίσει! Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά όχι με την αντιμετώπισή της το τελευταίο έτος! Θα έπρεπε να είχε αντιμετωπισθεί πριν από δυο ή τρεις δεκαετίες! Γνωρίζαμε πως το πρόβλημα αυτό θα έφθανε στην Ελλάδα! Το συζητούσαμε με τον Πρόεδρο Τρισέ, Γερμανοί και Γάλλοι στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (σημ. ΕΚΤ, ένας από τους “θεσμούς”) και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή! Γνώριζα ακόμη, ότι η Γερμανία και η Γαλλία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα! Εγώ δεν μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα…”!

Από τότε συνεχίζεται η ίδια ευρωπαϊκή πολιτική, με τη συμμετοχή των Προδοτών Ελλήνων Πρωθυπουργών!! 

Το χθες.. που ζούμε και σήμερα… 

Ο Χέρμαν Βίλχελμ Γκαίρινγκ, ήταν στην εποχή της κυριαρχίας του Αδόλφου Χίτλερ, από τους σπουδαιότερους πολικούς εκφραστές του εθνικοσοσιαλισμού στη Γερμανία!

Ήταν Υπουργός Εσωτερικών και Πρωθυπουργός του ομόσπονδου κρατιδίου της Πρωσίας!
Ήταν επικεφαλής της επανιδρυθείσας γερμανικής αεροπορίας, της Λούφτβαφφε. Ήταν ιδρυτής της Γκεστάπο και των στρατοπέδων συγκέντρωσης!

Είπε λοιπόν σε μια συγκέντρωση ηγετικών προσώπων του Ράιχ και των στρατιωτικών διοικητών των κατεχομένων χωρών:

Βλέπετε ομοιότητες με τη σημερινή διακυβέρνηση της Γερμανίας από την Άγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε;;; 

Για να γελάσουμε λίγο…
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.