Τελευταίες αναρτήσεις

21 Μαρτίου 2017

Ελλάδα ‘17: Γερμανοί, στρατιωτικός νόμος και ο «κόπανος»!

Στις 17 Μαρτίου 2017, δημοσιεύτηκε στην έγκριτη ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, crash magazine online, με 13 μήνες καθυστέρηση ένα φαινομενικά, επίκαιρο  άρθρο με τίτλο, «Στρατιωτικός νόμος στην Ελλάδα» - Νέα ύποπτα σενάρια από Αμερικανικό Ινστιτούτο. Ποιό Αμερικανικό Ινστιτούτο και κουραφέξαλα όταν η προσπάθεια των Γερμανών, να επιβάλλουν στρατιωτικό νόμο στην Ελλάδα, είναι ήδη γνωστή από το 2011. Επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Α. Παπανδρέου αντιλήφθηκαν  ότι ο εν λόγω «κύριος» τους κάνει νερά, αφότου κατάλαβε τι σόϊ εγκλήματα διέπραξε, να υπογράψει δηλαδή μνημόνια με τοκογλύφους και να παραδώσει την χώρα αμαχητί στα κοράκια, με αποτέλεσμα να αλλάξουν σχέδια. 
Eπί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου, τους «δόθηκε» για πρώτη φορά η ευκαιρία  να δημιουργήσουν ανώμαλες καταστάσεις στην χώρα (όπως έκαναν λ.χ. αργότερα στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο 2014)

Βρήκαν τον κατάλληλο για την υλοποίηση των σχεδίων τους, στο πρόσωπο Έλληνα, γνωστού λόγω του χαμηλού IQ που τον διακρίνει και της εμμονής του, ότι εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ από την CIA. Τον επιστράτευσαν και τον χρηματοδότησαν μέσω κύκλων, προσκείμενων στο Εβραϊκό λόμπυ της Βοστώνης. Η προσπάθεια τους όμως απέτυχε επειδή, συν τοις άλλοις, δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο, «το κακό όνειρο» (24.02.12) που έγινε και αιτία να μας ρίξουν την ιστοσελίδα. 

Τον Μάιο 2013 έπεσαν…. τυχαία στα χέρια μας, επίσημα έγγραφα του Γερμανικού Υπουργείου Αμύνης που αναφέρονταν σε στρατιωτικές εκθέσεις και σε μελέτες του Ινστιτούτου για πολιτική και θέματα ασφαλείας στο Πανεπιστήμιο του Κιέλου, όπου περιγράφεται πώς σκοπεύει η Γερμανία να αντιδράσει σε περίπτωση που επαναστατήσει ο Ευρωπαϊκός Νότος και ειδικά η Ελλάδα. Την 12η Μαϊου 2013 δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο, «Γερμανία: Πνίξτε το σπόρο στο φύτρο του» αλλά δεν κουνήθηκε ούτε «φύλλο» στην Ελλάδα έως τώρα, ικανό να εμποδίσει τους Γερμανούς στην υλοποίηση των σχεδίων τους. 

Επίσημα σχέδια του Γερμανικού Υπ.Εξ αντικατοπτρίζονται επίσης στις δεκάδες τηλεοπτικές παραγωγές «ταξειδιωτικών» ντοκυμαντέρ που προβλήθηκαν το 2015 στα Γερμανικά κανάλια. Ήθελαν να προετοιμάσουν το κοινό τους, για τυχόν ανάκτηση της εδαφικής κυριαρχίας μέρους της νησιώτικης Ελλάδας, (επιδιώκουν μήπως να την κάνουν αποικία τους με τον ίδιο τρόπο όπως το Ηνωμένο βασίλειο υπενοικίασε το Χονγκ-Κόνγ;), δήθεν για να αποτραπεί ένας Ελληνοτουρκικός πόλεμος στο Αιγαίο. Η δημοσίευση (08.01.2016) του άρθρου, «The deal ist, ….,  παραχωρούνται“ 24+2 νησιά του Αιγαίου για 149 έτη έναντι 156,45 δις € (χρέους)!», μπορεί μεν να σταμάτησε την προβολή αυτών των ντοκυμαντέρ στα κανάλια τους αλλά δεν εμπόδισε το Βερολίνο να πλημμυρίσει τα νησιά μας με Γερμανούς στρατοχωροφύλακές της «FRONTEX». 

Οι δημοσιεύσεις μας, «Συνταγές για στρατιωτικούς νόμους» (31.01.2016) και «ΠΡΟΣΟΧΗ, ποίοι σχεδιάζουν μακελειό» (07.02.2016) ενημερώνουν με απόλυτη σαφήνεια για τα σχέδια των Γερμανών, που ευρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την «εκτέλεσή» τους. Τους «λείπει» μόνο ο «κόπανος», ένας πολιτικός όπως ο Praynth Chan-ocha λ.χ., ο οποίος, με την βοήθεια των Γερμανών (μέσω της Friedrich-Νaumann -Stiftung)  επέβαλε τον Μάϊο του 2014 στην Ταϋλάνδη«πολιτική» δικτατορία. Οι Γερμανοί δεν αφήνουν ποτέ κάτι στην τύχη, πόσο μάλλον τον «κόπανο» και την «έλευσή» του. Ακριβώς με την ίδια σπουδή, που φρόντισαν, τον Νοέμβριο του 2007, σε συνάντηση τους στα Σκόπια, να πάρει ο Αλέξης Τσίπρας το δαχτυλίδι της διαδοχής στο ΣΥΡΙΖΑ από τον Α. Αλαβάνο, μερίμνησαν και το 2016 προκειμένου να αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα ηνία στο κόμμα της ΝΔ. Οι συζητήσεις της Καγκελαρίας με την οικογένεια Μητσοτάκη άρχισαν ήδη από το 2013. (Δημοσίευση, 20.06 2013). 

Η χώρα είναι υπό Γερμανική κατοχή. Η Ελλάδα οδηγείται συνειδητά στον εδαφικό διαμελισμό της και κανείς άλλος, πλήν του Έλληνα πατριώτη δεν πρόκειται να αντισταθεί στον εισβολέα. Ας κάνουμε το καθήκον μας λοιπόν. 
Μας ενώνει ότι μας χώριζε. 

Νέα Φιλική Εταιρεία. 

ΥΓ.: Αφιερωμένο στην μνήμη των 200 αμάχων, κατοίκων των Άνω και Κάτω Κερδυλίων/Σερρών που εκτελέστηκαν στις 17 Οκτωβρίου 1941 από άντρες της Γερμανικής Βέρμαχτ. Είθε οι σημερινοί 1.192 Γενοκτόνοι των Ελλήνων υπό τον Γερμανό Υπ. των Οικονομικών Wofgang Schäuble να μην μείνουν ατιμώρητοι όπως οι Γερμανοί λοχαγοί της Βέρμαχτ, Wendler  και Schreiner, που είχαν το γενικό πρόσταγμα στη «σφαγή των Κερδυλίων». 

Νέα Φιλική ΕταιρείαShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.