12 Νοεμβρίου 2020

Μεταξύ φαιδρότητας και θρασύτητας!

Ερντογάν: Εξοργιστική πρόκληση, θα κάνει πικ νικ με τον Μπαχτσελί στα Βαρώσια. (Αμμόχωστο)
 
Επιμέλεια – Διάταξη από Αντώνη Αντωνά.
 
Μαζί με τον ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, θα βρίσκεται στα κατεχόμενα, στις 15 Νοεμβρίου, ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για την επέτειο της ίδρυσης του ψευδοκράτους, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, λέγοντας ότι θα κάνουν όλοι μαζί *πίκ-νικ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. 
* 
Αναφέρει ιταμά … 
 
«Ιδού τώρα δόξα τω Θεώ έγιναν εκλογές στην βόρεια Κύπρο. Και ως αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, ναι, «Έγινε πρόεδρος ένας *αδελφός μας, που αγαπάει την Τουρκία, που αποδέχτηκε την Τουρκία. Και πρώτα ο Αλλάχ θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία στην Κύπρο». 
 
(Οι ΤΚ του γύρισαν την πλάτη, οι δεκάδες χιλιάδες έποικοι εκ τουρκίας οι οποίοι παράνομα απέκτησαν δικαίωμα ψήφου με δάκτυλο της τουρκικής ΜΙΤ και με εντολή Ερντογάν τον υπερψήφισαν.) 
 
*Ο Τούρκος Τατάρ Ερσίν, πραιτωριανός του Ερντογάν και πρώην κατηγορούμενος από Αγγλικά δικαστήρια για καταχρήσεις… 
 
Είπε επίσης ότι «στις 15 του μήνα εμείς ως Συμμαχία Δημοκρατίας, πρώτα ο Αλλάχ, μαζί με τον κ. Μπαχτσελί και τις *αντιπροσωπείες μας, (Γκρίζους Λύκους, Στελέχη της τρομοκρατικής ΤΜΤ, εξτρεμιστές ολίγους ΤΚ και λοιπούς συνοδοιπόρους ..) θα είμαστε στην βόρεια Κύπρο. Θα συμμετάσχουμε στις τελετές εκεί. Και μετά τις τελετές θα κάνουμε όλοι μαζί πίκνικ στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων». 
 
*Οι αντιπροσωπείες…. και προσκεκλημένοι. Το βιογραφικό τους.  
 
(ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ. Ν. Σαρρής) 
 
Πληροφοριακή παρένθεση: Στις 22 Νοεμβρίου 1996, η Κυπριακή Αστυνομία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ εναντίων των: 
 
Χασίμ Γιλμάζ, εποίκου και πρώην στελέχους της ΜΙΤ (τουρκική ΚΥΠ) 
Νεϊφέλ Μουσταφά Εργκούν, εποίκου από την Τουρκία και αστυνομικού του ψευδοκράτους 
Πολάτ Φικρέτ Κορελί, Τουρκοκύπριου από την Αμμόχωστο 
 
Μεχμέτ Μουσταφά Αρσλάν, τούρκου εποίκου και επικεφαλής των «Γκρίζων Λύκων» στα Κατεχόμενα 
 
Ερχάν Αρικλί, τούρκου εποίκου από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Ο Αρικλί συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2012 στο Κιργιστάν, αλλά αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν πιέσεων του Τουρκίας. 
 
Ο Ερχάν Αρικλί, γνωστός για την εμπρηστικό του λόγο και την πολιτική του δράση, εξελέγη στην Αμμόχωστο πέρυσι και είναι ανάμεσα στους 21 νέους «βουλευτές» του ψευδοκράτους. 
 
Ένας από τους δολοφόνους του Σολωμού Σολωμού ήταν ο έποικος πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού Κενάν Ακίν ο οποίος όταν πυροβόλησε τον 26χρονο Ε/κ ήταν υπουργός του ψευδοκράτους και πράκτορας των Τουρκικών μυστικών δυνάμεων. 
 
Ο Κενάν αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες των ξένων δημοσιογράφων την ώρα που σημάδευε και πυροβολούσε το Σολωμού. Η ιντερπόλ μετά από ευρωπαϊκή απόφαση καταζητεί και τον επικήρυξε με το ποσό των 460 χιλιάδων ευρώ. 
 
Ο δολοφόνος του Σολωμού μίλησε πριν μερικά χρόνια σε Έλληνα δημοσιογράφο και ανέφερε με περισσό θράσος: «Τον πυροβόλησα και θα τον πυροβολούσα και πάλι». Μερικούς μήνες μετά, το 2009 κατέβηκε στις ψευδοεκλογές με το κόμμα της Ελευθερίας και Μεταρρύθμισης και με τους τούρκους εξτρεμιστές Γκρίζους λύκους και εποίκους, να το θεωρούν εθνικό ήρωα! 
 
Συνέχισε ο Ερντογάν…..«Και μαζί με τους *αδελφούς μας στη βόρεια Κύπρο (;) θα προβάλουμε αναβιώνοντας εκεί με την παρουσία μας τους δεσμούς της μητέρας πατρίδας με την μικρή πατρίδα. Υπάρχει ανάγκη γι’ αυτό. Και αυτό καθυστέρησε. Και αυτό πρώτα ο Αλλάχ θα γίνει πάλι. Αν δεν κάναμε όλα αυτά θα μπορούσαμε εμείς να κοιτάξουμε στα μάτια τον λαό μας;» ανέφερε προκαλώντας για άλλη μια φορά. *Τους βάρβαρους έποικους που κουβάλησε από την βαθύτερη απολίτιστη Τουρκία…. Διότι οι γηγενείς τουρκόφωνοι Κύπριοι μουσουλμάνοι, με την τελευταία μεγαλειώδη συγκέντρωση εναντίον του …του έδωσα το μήνυμα… Άσε μας ήσυχους να ζήσουμε ειρηνικά στα χώματα που γεννηθήκαμε …. ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!! 
 
Προσέξτε το πλακάτ δεξιά …. ΝΟ PICNIC OVER THE OTHERS PAIN!!! Με συνθήματα διαδήλωσαν χιλιάδες ειρηνόφιλοι Μουσουλμάνοι τουρκόφωνοι Κύπριοι, στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπως «η Κύπρος είναι κοσμική και θα παραμείνει», «Δεν θέλουμε διορισμένο διαχειριστή», «Με αντίσταση θα κερδίσουμε» και πολλά άλλα, οι Τουρκοκύπριοι διαδήλωσαν κατά του Τούρκου Προέδρου, πέντε ημέρες πριν την κάθοδο Ερντογάν στην Κύπρο. Οι διαδηλωτές βγήκαν την Τρίτη, στους δρόμους με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του ανδρείκελου του Ερντογάν, Ερσίν Τατάρ, ότι θα προωθήσει τα συμφέροντα της Τουρκίας στην Κύπρο. 
 
Τουρκική προειδοποίηση… (Έξω από νεκροταφείο τουρκίας) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ! 
 
 
 
 

 

 
Καλέστε λοιπόν πρόεδρε της Τουρκίας, αφού επιζητείτε να γίνετε μέλος της πολιτισμένης Ευρώπης, διεθνή ΜΜΕ και ειδησεογραφικά κινηματογραφικά συνεργεία, στο πικ-νικ της ‘Αλωσης, για να σας προβάλουν ως νέο Μωάμεθ τον πορθητή, στην έρημη κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου. 
 
Και όταν σας ερωτήσουν …Ποιός βομβάρδισε, λεηλάτησε σύλησε και άλωσε, το 1974, αυτή την όμορφη Ελληνική πόλη ανά τους αιώνες. Μιμηθείτε τα τρία συμπαθή πιθηκάκια…, που έγιναν τέσσσερα…. 
 
ΔΕΝ ΜΙΛΩ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ….ΔΕΝ ΞΕΡΩ….. 
 
Και ούτε να θυμώσετε ως συνηθώς, όταν υποβάλλουν ενοχλητικές ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι, ειδικά οι ξένοι, διότι τους περισσότερους Τούρκους τους μαντρώσατε… 
 
Ούτε καν να στεναχωρεθείτε …. ΦΕΥ! 
 
Ούτε να σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι ….. 
 
Απλά προς απάντηση δείξτε τους τα πιο κάτω προπαγανδιστικά φυλλάδια, που έριχναν το 1974, τα σμήνη των βομβαρδιστικών αεροπλάνων κατά την διάρκεια της … «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ», μαζί με τις απαγορευμένες εμπρηστικές βόμβες ΝΑΠΑΛΜ, που κατέκαψαν χιλιάδες αθώους αμάχους.. 
 

Νοσοκομείο βομβαρδισθέν από τουρκικά αεροπλάνα με βόμβες ΝΑΠΑΛΜ. Ουδείς επιβίωσε… Εξαερώθηκαν οι δυστυχείς …Ούτε τα ιερά οστά τους δεν βρέθηκαν… 
 
6000 άμαχοι δολοφονήθηκαν, 1619 αγνοούμενοι, 300000 γηγενείς Κύπριοι κάτοικοι εκτοπίσθηκαν και με τους μυρίους εισβολείς στρατιώτες σας καταλάβατε το 37% των Κυπριακών εδαφών …..Μια χώρα 82 εκατομ. κατά ενός άοπλου νησιού 500 χιλ. κατοίκων. Γιορτάστε λοιπόν την νέα επική σας ΑΛΩΣΗ … Όπως γιορτάζετε την Άλωση της Κωνσταντινούπολης που 300 χιλιάδες μωαμεθανοί δυσκολεύτηκαν να αλώσουν μια πόλη που υπεραπίζοντο 9000 μαχητές…. Όπως περίπου το ίδιο συνέβη το 1571, όταν 250000 Οθωμανοί, επί ένα χρόνο αγωνίζοντο να αλώσουν την Αμμόχωστο, που υπερασπίζοντο 6-7000 μαχητές …. 
 
Νικάν άδοξον, ηττάσθαι όνειδος. 
 
 
Η νίκη δεν θα φέρει δόξα, η ήττα θα είναι μεγάλη ντροπή. 
 
Κλεομένης, Έλληνας Βασιλιάς της Σπάρτης 
 
(Το 380 π.X., όταν είδε ότι θα μαχόταν εναντίον μιας φούχτας αμάχων στο Άργος και απεχώρησε διότι είχε Στρατιωτική Τιμή!) 
 

 
 

Η σιωπή σας λοιπόν προς απάντηση και ο νοών νοείτω …..! 
Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου. Ευριπίδης, 
 
ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ! 
 
Από Αντώνη Αντωνά – Συγγραφέα.



Share

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Φίλε Θάνο, δεν χρειάζεται να με ρωτάς αν έχω ικανοποιηθεί λόγω της εξαιρετικής διάταξης σου φίλε .... Έχεις δώσει δείγματα γραφής πολλά .....Τουλάχιστον δίνουμε μια ηθική ικανοποίηση σε αυτούς τους καημένους Αμμοχωστιανούς που θα βλέπουν στις ειδήσεις .... τον νέο βάρβαρο πορθητή ολετήρα της Αμμοχώστου μας ....
Έπρεπε να προλάβαινες να δεις την πόλη στις δόξες της ... και θα θρηνούσες σήμερα , όπως όλοι μας ( Ή οικογένεια μου έχει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια , που σήμερα χρησιμοποιεί ο κατοχικό στρατός, δίπλα στην υπέρλαμπρη τότε εκκλησία της Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας .... Συλημένη σήμερα ...Δεν πήγα ποτέ να τα δω......Δειλιάζω και φοβάμαι ότι τα αιματόβρεκτα μολυσμένα από βαρβάρους ιερά χώματα μας θα με ρουφήξουν ψυχή τε και σώματι ..

Ευχαριστούμε.

«Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

«Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)

«Για την τουρκική λογική το σπαθί αποτελεί το πιο σίγουρο μέσον επίλυσης των προβλημάτων».
Ντομινίκ Ντυφούρ ντε Πραντ, Γάλλος διπλωμάτης (Dominique Dufour De Pradt 1759-1837)

Τούρκοι διαβήκαν. Χαλασμός, θάνατος πέρα ως πέρα.
Β. Ουγκώ.

Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού.
Μαρτίνος Λούθηρος, 1483-1546, Γερμανός θεολόγος, Μεταρρυθμιστής

Από Αντώνη Αντωνά – Συγγραφέα.



Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.