17 Νοεμβρίου 2020

Εγκλεισμός και απαγόρευση κυκλοφορίας

Γράφει ο Δημήτρης Μ.
 
Ο συνεχής εκφοβισμός από τα ΜΜΕ για τον ιό, κατόπιν και των ολοένα νέων επιβαλλομένων μέτρων, καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των δελτίων ειδήσεων και αγνοείται επιδεικτικά η συνεχιζόμενη καταπάτηση της ελληνικής κυριαρχίας από τους Τούρκους στις θάλασσές μας, με αποτέλεσμα οι όποιες αντιδράσεις για τον διεθνή διασυρμό που υφιστάμεθα σαν χώρα και σαν λαός να εξασθενούν όλο και περισσότερο.
 
Με τη συνεχιζόμενη αδιαφορία από τους πάντες, την απραγία και αδυναμία (;) των κυβερνώντων για λήψη σωστών αποφάσεων στα εθνικά θέματα, όπως και το σιωπητήριο που έχει πέσει για το Βατερλώ στην οικονομία, της οποίας η νέα κατάρρευση ξεκίνησε μόλις 3 μήνες μετά τις περσινές εκλογές, άνετα μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι πριν την επόμενη εκλογική αναμέτρηση:  
 
• Θα έχουν δημιουργηθεί τέτοια τετελεσμένα γεγονότα, πιθανότατα μη αναστρέψιμα χωρίς πόλεμο, καθοδηγούμενα από τους Γερμανούς και άλλους, για το ξεπούλημα της ελληνικής κυριαρχίας και του υποθαλάσσιου πλούτου στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο προς όφελος της Τουρκίας, των Γερμανών και όποιων άλλων. Ήδη έχουμε προδώσει την προσφερόμενη λύση/βοήθεια των Γάλλων 3 φορές. Η Τουρκία χωρίς συνέπειες για τους S400 και εμείς φοβόμαστε μη μας κάνει ντα η Γερμανία, η οποία ακόμη έχει τεράστιες οικονομικές και ηθικές οφειλές για Καλάβρυτα, Δίστομο, …… και συμπεριφέρεται ως Αυτοκράτειρα και άξια επίγονος των Ράϊχ. Μήπως οι κυβερνώντες έχουν υπόγειες δεσμεύσεις; Μήπως τρέχει κάτι με την «οικογένεια»;  
 
• Θα έχει εξαφανιστεί το απόθεμα των 37 δις.  
• Θα έχουμε καταχρεωθεί με επί πλέον δις και θα έχει επιβληθεί νέο μνημόνιο που δεν θα το λένε μνημόνιο.  
• Θα έχουν πετσοταϊστεί με κάθε τρόπο οι ημέτεροι και οι «προστάτες».  
• Θα έχει πέσει νέα πείνα, εκτός από τους κολλητούς των κυβερνώντων.  
• Θα έχουν αθωωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι σε μεγάλες υποθέσεις.  
• Θα ……  
 
Και εφ’ όσον, και αν, έρθουν νέοι κυβερνώντες με κάπως διαφορετική νοοτροπία, ανεξάρτητα από κόμμα, ο ανυπόμονος κόσμος θα περιμένει και πάλι από τη νέα κυβέρνηση να κάνει θαύματα σε χρόνο μηδέν. Όπως την περίοδο 2015-19 που προσδοκούσε μέσα σε 4 χρόνια να διορθωθούν προδοσίες δεκαετιών. Και ύστερα από μια επανάληψη ατελείωτης προπαγάνδας και ψεμάτων από τα ΜΜΕ, την επόμενη φορά, όλοι όσοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου θα επαναφέρουν και πάλι στην εξουσία τους δυνάστες μας, καλή ώρα όπως τώρα.  
 
Το έχει η μοίρα μας να μην γλυτώνουμε με τίποτα, στο διηνεκές. Μια κατάρα ένα πράγμα. Με τόσους εξωνημένους στον πολιτικό, δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό, αστικό και εργατικό/συνδικαλιστικό κόσμο, οι οποίοι νοιάζονται κυρίως μόνο για την τσέπη τους, και με μια μερίδα κόσμου να έχει καταληφθεί από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης, ούτε νέος Κολοκοτρώνης θα μας σώσει, ούτε κανείς άλλος. Δυστυχώς τέτοιοι ήρωες δεν υπάρχουν στις μέρες μας, ούτε καν προσπαθεί κανείς να τους μοιάσει.  
 
Δημήτρης Μ.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.