16 Νοεμβρίου 2020

12,5 εκατομμύρια Έλληνες;

Γράφει ο Νίκος Καραβαζάκης
 
Από την κυβέρνησή μας έχει ανακοινωθεί πως η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει 25 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του κορωναϊού covid-19. Καθώς κάθε εμβολιασμός θα απαιτήσει 2 δόσεις, συνεπάγεται πως έχουμε εξασφαλίσει 12,5 εκατομμύρια εμβόλια για αντίστοιχους κατοίκους της χώρας μας. Ποιοί είναι αυτοί;
 
Κατά την Απογραφή του 2011 οι μόνιμοι κάτοικοι ήταν 10,8 εκατομμύρια και εξ αυτών 9,9 εκατομμύρια είχαν ελληνικήν υπηκοότητα ενώ οι 912 χιλιάδες ήταν αλλοδαποί, νόμιμα ή παράνομα διαμένοντες. Μάλιστα, στα αποτελέσματα της Απογραφής Ξανά για τα στατιστικά της απογραφής του 2011.καταγράφονταν και 904 χιλιάδες εκ των αλλοδαπών ως «μη νόμιμοι, μόνιμοι» κάτοικοι http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/PAGE-interactive-census-map πλην όμως η συγκεκριμένη σελίδα έχει αφαιρεθεί από το διαδίκτυο (!)*. Έκτοτε, έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό, τουλάχιστον 400.000 Έλληνες πολίτες. Δηλαδή, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ο πραγματικός και παρών, ελληνικός πληθυσμός στην χώρα, πρέπει να είναι 9,5 εκατομμύρια και μάλιστα φθίνων, καθώς είναι έντονη η υπογεννητικότητα.  
 
Σήμερα όμως η ελληνική κυβέρνηση αναφέρεται σε ένα πλήθος προς εμβολιασμό μεγέθους 12,5 εκατομμυρίων, ολόκληρων τριών (3) εκατομμυρίων περισσοτέρων απ’ όσοι είναι οι Έλληνες πολίτες. Προφανές δεν είναι πως αυτοί πρέπει να είναι κάθε είδους «μετανάστες», στο σύνολο των κατοίκων το 1/4 (25%);  
 
Και, πέραν των αυθόρμητων ερωτημάτων, από πού ήρθαν, πότε μαζεύτηκαν τόσοι αλλοδαποί στην πατρίδα μας, τι είδους κοινωνικού-μορφωτικού-πολιτισμικού επιπέδου μπορεί να είναι, προκύπτει το αγωνιώδες, τεράστιο ερώτημα: τι προοπτική έχουν στην Ελλάδα 3 εκατομμύρια αλλοδαποί; Στην οικονομικά συντετριμμένη από τα μνημόνια Ελλάδα, στην καταχρεωμένη για 99 χρόνια Ελλάδα, στην Ελλάδα που δεν μπορεί ήδη να εξασφαλίσει περίθαλψη στους φορολογουμένους της πολίτες, στην Ελλάδα με χιλιάδες αστέγους, στην Ελλάδα της υπογεννητικότητας, στην Ελλάδα που απειλείται υπαρξιακά με πόλεμο και εξανδραποδισμό από τον τουρκικό ισλαμοφασισμό; Όλοι αυτοί, οι κατά το πλείστον εξαπατηθέντες, άνεργοι και άεργοι, αρνησιπάτριδες, τυχοδιώκτες, ανεπάγγελτοι, αμόρφωτοι και απαίδευτοι, προς το παρόν δωρεάν στεγαζόμενοι και σιτιζόμενοι, μη αποδεκτοί σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ως πότε θα ζουν την ουρανοκατέβατη «τρυφηλότητα» που ουδέποτε είχαν φαντασθεί πως θα τους παρείχαν ανοιχτόχερα οι πτωχευμένοι παρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης;  
 
Και μετά; Όταν κοπούν τα επιδόματα; Όταν δεν χρησιμεύουν στους «προστάτες» τους; Πώς θα διαβιώσουν; Τα παιδιά τους, πού θα ανήκουν και με τι μέλλον; Δεν είναι πασιφανές πως όλη αυτή η μάζα των απελπισμένων που αυτοκτονικά διεπέρασαν ερήμους και θάλασσες είναι ευεπίφοροι σε κάθε αποκοτιά; Λέτε κύριοι πολυπολιτισμικοί, κύριοι διεθνιστές, κύριοι αλληλέγγυοι-και, κυρίες, βεβαίως βεβαίως- όλοι αυτοί οι άνθρωποι τόσων διαφορετικών προελεύσεων, ηθών και εθίμων, να οσμωθούν με την καταθλιπτική, καταρρακωμένη και πενόμενη κοινωνία μας; Η Ελλάδα δεν είναι USA για να τους απορροφήσει (;) ούτε CCCP για να τους υποτάξει (;) και εδώ το μόνο όνειρο που μπορεί να υπάρξει, το μόνο όνειρο με καταγωγή, παρελθόν και μέλλον είναι το ελληνικό.  
 
Το οποίο όνειρό μας, πρόκειται να εορτάσει 200 χρόνια απελευθέρωσης από τον οθωμανικό, τον μουσουλμανικό, ζυγό!  
 
Τι σχέση έχουν όλοι ετούτοι και τους παίρνετε στον λαιμό σας αλλά και απειλείτε δι’ αυτών την πατρίδα μας; Τα δικά σας παιδιά δεν τα σκέπτεσθε;  
 
*Ο διαχωρισμός μονίμων κατοίκων σε νόμιμους και «μη νόμιμους» (sic!), επιβάλλεται στατιστικά ώστε να μπορεί να προσδιορισθεί το εκλογικό μέτρο. Έτσι, όσο κι αν επιχειρείται η απόκρυψίς του είναι βέβαιον πως το μέγεθος θα αποκαλυφθεί και δημοσιοποιηθεί!
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.