22 Ιουνίου 2017

Ξεπουληθήκατε, κύριοι. Για μια καρέκλα!

Του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου  

Αντίο Ελλάδα μου! Αντίο, Θράκη!
Με δόξα και τιμή, δυστυχώς, υποδεχόμεθα σήμερα τον κ. Γκιλντιρίμ, τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας, δηλ. ένα εκπρόσωπο της Χώρας, η οποία κάθε μέρα μας παρενοχλεί στρατιωτικά, παραβιάζει τα σύνορα μας, τα εναέρια και τα θαλάσσια, ενώ συγχρόνως δηλητηριάζει εθνικοθρησκευτικά και υπονομεύει την ενότητα του πληθυσμοού της Ελληνικής Θράκης! 

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στην Ελλάδα μας γιά να αυξήσει τις αγαπητικές σχέσεις των δύο Χωρών! Έρχεται για να υπονομεύσει την εθνική μας ακεραιότητα! 'Ερχεται, για να κατακτήσει την Χώρα μας με όπλο τις διπλωματικές σχέσεις και με Συνεργούς αυτούς τους άθεους και απάτριδες, τους αριστερούς, που -δυστυχώς- μας κυβερνούν με τον τίτλο «Πρώτη φορά Αριστερά»!  

Ο Πρωθυπουργός μας κ. Τσίπρας αδιάντροπα ξεπουλάει ό,τι εθνικό, ό,τι ιερό, ό,τι ιστορικό, δηλ. ό,τι έχει κατακτηθεί με αίμα, μόνο και μόνο για να διατηρηθεί στην Εξουσία! Πάει το αεροδρόμιο, πάει ο εναέριος διάδρομος, πάνε οι μεγάλοι παραγωγικοί Οργανισμοί, όπως η Δ.Ε.Η. κλπ., πάει η ΕΡΓΟΣΕ, πάει... πάει... πάει... Τι να πρωτοαναφέρω και τι να παραλείψω;  

Ο Πρωθυπουργός, που προεκλογικά έδειχνε μια -υποκριτική τώρα πιά- λεβεντιά, τα πουλάει όλα, μά όλα! Βολεύτηκε ο ίδιος, βόλεψε τους δικούς του, ακόμη και την γυναίκα του διώρισε στο Πολυτεχνείο και τώρα... κοιμάται ήσυχος! «Άσε τα κορόϊδα, τον ελληνικό Λαό, νά κοιμούνται», λέει στον εαυτό του! «Δεν καταλαβαίνουν τίποτα»!
Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω φωτογραφία!

βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 18.06.2017

Σας ερωτώ: αυτή η έκφραση είναι έκφραση του προσώπου Πρωθυπουργού μιάς ένδοξης Χώρας; Εκφράζει άραγε την εθνική μας ταυτότητα, την εθνική μας υπερηφάνεια; Ο ξένος παράγων τον έχει σφικταγκαλιασμένο από τον λαιμό, δηλ. τον πνίγει..., και ο κ. Τσίπρας το... απολαμβάνει! Κλείνει τά μάτια καί... ονειρεύεται! ΑΙΣΧΟΣ! Ως Έλλην πολίτης ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ! 

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, έπειτα από τις επίσημες σχέσεις και εκδηλώσεις στην Αθήνα, θα μεταβεί στην Θράκη ως απλός Τούρκος Πολίτης!!! Δηλ. εκεί ψηλά στη Θράκη, την οποία η Τουρκία με επιμονή διεκδικεί, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ από παράγοντες του Ελληνικού Κράτους! Θα κινείται μόνος και ανεξέλεγκτος, έτσι όμως θα μπορεί να υπονομεύσει τήν ενότητα του πληθυσμού, θα δώσει φτερά στους υποτιθέμενους δικούς του-Τούρκους-πολίτες της Θράκης, θα διχάσει και «εν δυνάμει» θα καθυποτάξει την Θράκη! Έπειτα από λίγο καιρό τελικά ο Σουλτάνος κ. Ερντογκάν θα προβάλει στο προσκήνιο και θα απαιτήσει την προσάρτιση της Θράκης στην Τουρκία, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα από τά «ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ» του Πρωθυπουργού του! 

Έλληνες Αδελφοί μου, 

Διερωτώμαι στην Ελλάδα τώρα πιά δεν υπάρχουν Έλληνες; Δεν βλέπουν την υπονόμευση της Χώρας; Δεν αισθάνονται την προδοσία, που συντελείται σε όλους τους τομείς, τον οικονομικό, τον διπλωματικό, τον θρησκευτικό, τον εδαφικό, τον εθνικοπατριωτικό;  

Γιατί δεν υπάρχουν φωνές; Ακούσθηκε μόνο μία φωνή! Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων βροντοφώναξε: 
«Η ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ»! 

Μπράβο, Αδελφέ! Σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. 

Περιμένουμε και τις φωνές των υπολοίπων: 

Του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας,
Της Ιεράς Συνόδου, της Εκκλησίας,
Των Αρχηγών των άλλων Πολιτικών Κομμάτων,
της Ακαδημίας Αθηνών,
Της Ηγεσίας του Στρατεύματος,
Των Επιστημονικών, πατριωτικών, επαγγελματικών κλπ Συλλόγων
Την φωνή ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 

***************** 

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ,
Να κοιμάσθε ήσυχοι! Το ξεπούλημα της Ελλάδος προχωράει ακάθεκτα!
Σε λίγο οι ΑΛΛΟΙ θα είναι τα αφεντικά μας Κι εμείς οι δουλοπάροικοι!
Ξένοι στο σπίτι μας!
Εργάτες στο χωράφι μας!
Τα τζαμιά θα δεσπόζουν καί οι Ορθόδοξοι Ναοί θα γκρεμίζωνται!
Η Ελληνοχριστιανική μας παράδοση θα είναι στον τάφο της λησμονιάς!
Άλλωστε, μας τα είπε τόσο καθαρά ο κ. Φίλης!
(βλ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 18.06.2017, σελ.12) 

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ Αίγιον, 19.06 2017

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 18.6.2017 ΕΝΘΕΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 

το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.