20 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Είσαι τρελός;; Άκουσον – άκουσον “Μακεδονία του Βαρδάρη”;; 

Το όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη» προτείνει η Αθήνα στα Σκόπια
Όλες οι κυβερνήσεις των Σκοπίων, από την πρώτη ημέρα που τα Σκόπια έγιναν ανεξάρτητο κράτος, εκτρέφουν και εκπέμπουν άκρατο αλυτρωτισμό κατά της Ελλάδος, με το όνομα, με τα σύμβολά, με τα αγάλματα! Που δυστυχώς, ανεπαρκείς ελληνικές κυβερνήσεις αποδέχτηκαν να παραχωρήσουν, διά μέσω της διπλής ονομασίας, το όνομα της Μακεδονίας μας στους γείτονές μας (τελεσίδικα το 2013)! Και δεν υλοποιήθηκε αυτή η δέσμευση της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου προς τον Μάθιου Νίμιτς, Αμερικανού διπλωμάτη και επιτετραμμένο του ΟΗΕ, υπεύθυνου για την οριστική συμφωνία περί του ονόματος, γιατί οι Σκοπιανοί λόγω εθνοτικών διαφορών (Βούλγαροι, Αλβανοί κλπ) δεν αποδέχονταν την διπλή ονομασία!

Ωστόσο, σήμερα για πρώτη φορά σχηματίσθηκε κυβέρνηση στα Σκόπια, από τους Σοσιαλδημοκράτες και τα Αλβανικά κόμματα (Αλβανική Πλατφόρμα), που φαινομενικά αντιδρούσαν σ΄ αυτήν την ονομασία!

Τούτο φάνηκε και στο πρόσφατο ταξίδι του ΥΠΕΞ των Σκοπίων, Νικολά Ντιμιτρόφ,  στην Ελλάδα και της συναντήσεως που είχε με τον Έλληνα ΥΠΕΞ κ. Νίκο Κοτζιά, αφού δήλωσε: “δεν δίνουμε σημασία σε ονόματα και αγάλματα”!

Έτσι, είναι Εθνικό χρέος του Νίκου Κοτζιά, να επαναρχίσει τις συζητήσεις για την οριστική λύση του ονόματος των Σκοπίων, από μηδενική βάση! Που δεν θα περιέχει καν τη λέξη “Μακεδονία”! Ας ονομαστούν Βαρντάσκα, όπως δηλαδή ονομάζονταν πριν από τον Τίτο!

Θα είναι Εθνικό έγκλημα, αν ονομαστούν “Μακεδονία του Βαρδάρη”, όπως φημολογείται! Γιατί, αύριο – μεθαύριο θα αποκαλούνται Μακεδόνες, Μακεδονικό Έθνος με Μακεδονική γλώσσα!

Άλλωστε, αυτοί έχουν την ανάγκη της εισόδου τους στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ! Ας τους επιβάλλουμε όνομα που δεν θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία!
Τολμείστε τελικά!! 

Μας αγοράζουν …οι Τούρκοι! 

Δεν είναι κρυφό μυστικό, πως οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει μεγάλα επιχειρηματικά ανοίγματα στην Ελλάδα!

Έτσι, μας μετέφεραν την είδηση ότι τον τελευταίο καιρό Τούρκοι Γκιουλενιστές που εκδιώχτηκαν από την Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν, βρίσκονται στην Ελλάδα και με τα χρήματα που προέρχονται φυσικά από παράνομες  δραστηριότητες, αγοράζουν ότι βρεθεί μπροστά τους.

Μια από τις αγορές τους, είναι και το Καταμαράν SEA STAR,  το οποίο άνηκε στον Δήμο της Τήλου! Λένε οι πληροφορίες μας, πως η δουλειά έγινε στο γραφείο του Κουρουμπλή, στην Αθήνα! Επίσης, μας μετέφεραν την είδηση ότι το Καταμαράν είναι στο ναυπηγείο της Σαλαμίνας, στην Spanopoulos group, για επισκευαστικές εργασίες!

Θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες μας και εάν η πώληση έγινε με σύννομες διαδικασίες! 

Ψεύτης και “κλέφτης” …ο υπάλληλος των Τραπεζών!

Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου του 2015 και σχημάτισε κυβέρνηση στις 27 του ίδιου μήνα μαζί με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του “υπερπατριώτη” Πάνου Καμμένου!

Μια από τις μεγάλες προεκλογικές του υποσχέσεις ήταν η εξασφάλιση των σπιτιών των Ελλήνων από τους άρπαγες τραπεζίτες!

Υποσχόταν, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, τη μη κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων και δη της πρώτης κατοικίας, σε όσους δεν έχουν πληρώσει εμπρόθεσμα τα χρέη τους προς το Δημόσιο!

Έγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”!
Σήμερα, δυόμιση χρόνια μετά, διενεργείται ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ακινήτων – για να αποφύγουν την οργή του λαού – από τη γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων!

Έτσι, αναίμακτα θα βγάζουν στο “σφυρί” ακίνητα οφειλετών του δημοσίου, με συνοπτικές διαδικασίες! Όλων εκείνων των πολιτών, οι οποίοι ήταν νοικοκυραίοι, πληρώνοντας στην ώρα τους τις οφειλές τους, αλλά η οικονομική κρίση των Μνημονίων, τους μείωσαν δραστικά τα έσοδά και τους κατάντησαν “κακοπληρωτές”!

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, εκπληρώθηκε άλλη μια υπόσχεση για κοινωνικό κράτος από τον Αλέξη Τσίπρα!! 

Πανηπειρωτικό γλέντι… 

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στις 21:00, οι ξενιτεμένοι Ηπειρώτες, όλοι οι φίλοι της Ηπείρου και της Παράδοσης, ανταμώνουν στο “Πανηπειρωτικό Πανηγύρι 2017”, της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στο γήπεδο της πρώην αμερικανικής αεροπορικής βάσης του Ελληνικού, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, δίπλα στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ “Ελληνικό”. Για ενίσχυση των οικονομικών της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, θα εκδοθεί λαχειοφόρος αγορά που θα αποτελείται από 5.000 λαχνούς των 2 ευρώ ο καθένας, με πλούσια δώρα και με επιτόπια δημόσια κλήρωση. Θα συμμετέχουν κορυφαίοι μουσικοί κι ερμηνευτές, δοκιμασμένοι και καταξιωμένοι στον αυθεντικό στίβο της παράδοσης, τα πανηγύρια της Ηπείρου. Είσοδος δωρεάν!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.