1 Σεπτεμβρίου 2014

Το «Ισλαμικό Κράτος» δημιούργησε την «Ταξιαρχία των Βαλκανίων».

Αύγουστος 31, 2014.

Είκοσι τζιχαντιστές του ‘Ισλαμικού Κράτους’ στα Βαλκάνια, είναι πρόθυμοι να ενεργήσουν σχετικά με διαταγές της τρομοκρατικής οργάνωσης. 

Σχετική αναφορά κάνει το δημοσίευμα της  αλβανικής εφημερίδας ‘Σέκουλι’ επικαλούμενη τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν για την απειλητική επιστολή που έλαβε η σερβική πρεσβεία στη Δαμασκό. 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι τρομοκράτες του ‘Ισλαμικού Κράτους’ βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα μέλη του που βρίσκονται στη Σερβία, τη Βοσνία, το Μαυροβούνιο, την Αλβανία και το νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων. 

«Όλα είναι έτοιμα για δράση», αναφέρει η απειλητική επιστολή που απευθύνθηκε στη σερβική πρεσβεία στη Συρία. 

Σύμφωνα με τις αρχές του Βελιγραδίου, η απειλητική επιστολή εστάλη από τους ηγέτες μιας ομάδας της τρομοκρατικής οργάνωσης που αποκαλείται «Βαλκανική Ταξιαρχία» και ο επικεφαλής αυτής της ομάδας είναι από το Κόσοβο και ο βοηθός του από την Κεντρική Σερβία, το Σάντζακ. Οι δύο αυτοί θεωρούνται ως ‘σκληροί’ και είναι ικανοί να αναπτύξουν «ιερό πόλεμο»- τζιχάντ, στα Βαλκάνια. 

Οι μυστικές υπηρεσίες της Σερβίας, έχουν λάβει σοβαρά υπόψη αυτήν την επιστολή, αφού είχαν πληροφορίες για ισλαμιστές από τις μουσουλμανικές περιοχές της χώρας, που είχαν ενταχθεί στην τρομοκρατική οργάνωση της Μέσης Ανατολής. 

-- 

ΣΧΟΛΙΟ
Τζιχάντ και χαζομάρες στα Βαλκάνια....
Εδώ οι "δικοί μας" ετοιμάζουν ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα!!!!
Δηλαδή ένα χτίσμα που μπορεί να αποτελέσει άντρο τρομοκρατίας και αποκεφαλιστών τζιχαντιστών και το οποίο θα μείνει "μαύρη κληρονομιά" στις επόμενες γενιές Ελλήνων...

Πιστεύετε ότι θα μπορέσει ποτέ κανείς να το γκρεμίσει ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι είναι άντρο τρομοκρατών;
Μόνο σε συνθήκες παγκοσμίου ολοκαυτώματος...
Να θυμίσω ότι το τέμενος του Ομάρ βρίσκεται στον ιερότερο τόπο των Εβραίων (στα ερείπια του ναού του Σολομώντος) εδώ και χιλιετίες και δεν τολμάνε να το αγγίξουν οι πανίσχυροι Εβραίοι...

Καταλαβαίνεται ότι το τέμενος που θα φτιάξουν οι αρχιπροδότες στην Αθήνα θα μείνει για ΠΑΝΤΑ.... καθώς οποιαδήποτε απειλή προς αυτό θα ισοδυναμεί με ιερό πόλεμο των μουσουλμάνων!!!!

Παράλληλα αν και μερικοί αιθεροβάμονες νομίζουν ότι θα το χρησιμοποιήσει η ελληνική εξωτερική πολιτική για δικαιολογία προς ενίσχυσιν των Ελλήνων Ορθοδόξων στην Τουρκία (που με αυτούς τους προδότες αποκλείεται) μάλλον το αντίθετο πρόκειται να συμβεί...

Εκτός από το να μας απειλούν για τα χωρικά μας ύδατα, την υφαλοκρηπίδα, την ΑΟΖ, τον εναέριο χώρο μας και όλα τα υπόλοιπα, οι Τούρκοι θα βρουν και κάτι ακόμα για να μας απειλούν... το τέμενος.
Ο ιερός ισλαμικός πόλεμος κοινώς "Τζιχάντ" πλησιάζει την Ευρώπη και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιά χώρα της Ευρώπης θα αντιμετωπίσει, για μια ακόμα φορά στην ιστορία, πρώτη την ισλαμική λαίλαπα...
Μόνο που αυτήν την φορά οι επιτιθέμενοι δεν θα είναι εξωτερικοί εισβολείς αφού οι προδότες φρόντισαν να φέρουν μέσα στα σύνορά μας πάνω από 2 εκατομμύρια ισλαμιστές εκ των οποίων το 10%, ένας στους δέκα (λέμε τώρα) να είναι φανατικοί ισλαμιστές μιλάμε για 200.000 αποκεφαλιστές!!!!
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στην πατρίδα μας...

Το μόνο που μένει είναι να καταφέρουν οι εχθροί μας να εξοπλίσουν αυτό το πλήθος (πράγμα καθόλου δύσκολο με αποδιοργανωμένες κι αδύναμες τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις λόγω της τεχνιτής οικονομικής κρίσης) και όλα θα γίνουν μαύρα στο τόπο μας και δεν θα χρειάζεται να βλέπουμε τους αποκεφαλισμούς σε Συρία, Ιρακ, Νιγηρία κλπ αφού θα τους έχουμε μέσα στα πόδια μας να αποκεφαλίζουν τις οικογένειές μας...

Δείτε πόσο εύκολα εξοπλίστηκαν οι αντάρτες της Συρίας από ΗΠΑ και Ε.Ε., πόσο εύκολα και γρήγορα εξοπλίστηκαν οι Ρώσοι της Ανατολικής Ουκρανίας από την Ρωσία κ.α. 

Το ευκολότερο πράγμα στην σημερινή εποχή είναι ο εξοπλισμός του πλήθους....

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ δεν ψήφισα ποτέ τους προδότες και δεν αισθάνομαι καμία ενοχή όσο κι αν λυπάμε και πονάω για την πατρίδα μας και το κατάντημά της....
Απεναντίας προσπάθησα με νύχια και με δόντια να σταματήσω το κακό που έρχεται έστω και με την μικρή δύναμη της "ηλεκτρονικής πέννας" μου και του μικρού μας οικογενειακού, ακομμάτιστου και πατριωτικού ιστολογίου όλα αυτά τα χρόνια...

Οπως και να έχει εύχομαι σε όλους μόλις σκάσει το κακό στην πατρίδα μας...,
Καλή αντάμωση και ο "σώζων εαυτόν σωθείτο"....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.