10 Ιουνίου 2024

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Ευρωεκλογές, Αθήνα 9/6/2024 
 
ΔΗΛΩΣΗ
 
Η βαθειά και πολύμορφη κρίση μετά την Μεταπολίτευση συνεχίζεται αμείωτη και το ελληνικό πολιτικό σύστημα, στο πλαίσιο της συγκρούσεως του ολιγαρχικού καπιταλισμού της Δύσης της ΝΤΠ και του Εθνικού Καπιταλισμού της Ανατολής, με την Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει καταστεί δορυφόρος των συμφερόντων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, οδηγεί την Ελλάδα όλο και περισσότερο στην αβεβαιότητα και τον αφανισμό της. 
 
Η μνημονιακή περίοδος, και αυτή του coronavirus, ανέδειξαν ανάμεσα στα άλλα και τη φαυλότητα του πολιτικού συστήματος εξουσίας, ιδιαίτερα τούτο είναι φανερό με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την απουσία σοβαρής εναλλακτικής αντιπολιτευτικής πρότασης. 
 
Οι Δημοκρατικές Πατριωτικές Πολιτικές Δυνάμεις, σε όλο το παραπάνω διάστημα, δεν μπόρεσαν να οργανωθούν σε ενιαίο πολιτικό σύνολο, με αποτέλεσμα το πολιτικό κατεστημένο να συντηρεί την φαυλότητα του να εξυπηρετεί άριστα τη διεθνή ολιγαρχία και τη διεθνή και εθνική Ελίτ, σε βάρος των συμφερόντων του λαού μας. 
 
Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών σήμερα πιστοποιεί απόλυτα, ότι η «Πολιτική Κατάσταση και Πολιτικό Κατεστημένο σήμερα και αύριο αποτελεί μεγάλο ζήτημα για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και απαιτεί ουσιώδη πολιτική πρόταση προοπτικής τόσο για το μέλλον του Λαού μας και του Έθνους των Ελλήνων, όσο και για το ρόλο της Ελλάδος στη διαμόρφωση των διεθνών σχέσεων σε Ανατολή και Δύση με στόχο την ειρήνη και τη συνεργασία των λαών και τον ανθρώπινο πολιτισμό. 
 
Οι Έλληνες μαζί, ενωμένοι, μπορούμε, με μια άλλη νέα πολιτική οντότητα που έχουν Ανάγκη οι Έλληνες και το έθνος, να χτίσουμε την Ελληνική Πολιτεία για μια Ελλάδα του φωτός και της ανάδειξης ξανά του Ανθρώπου διεθνώς, που κατά μοναδικό τρόπο αναδείχθηκε σε τούτον τον τόπο. Την Ελλάδα της Εθνικής και Λαϊκής κυριαρχίας που κάνει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ξανά περήφανους. 
 
Υπογράφουν και προκαλούν: 
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Δικηγόρος/Καθηγητής ΕΚΠΑ 
ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Δικηγόρος/Καθηγητής Παν/μίου Μακεδονίας 
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ , τ. Βουλευτής – τ. Υπουργός 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Δημοσιογράφος, Πολ. Αναλυτής
 Share

4 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ Κ ΕΝΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ ΑΡΧΗΓΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ....ΔΙΑΙΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΑΝΑΟΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΚΑΠΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ.
ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΑΡΧΗΓΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ....
Ή ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ή ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ ....

Τα ξεκαθαρίζει αυτά ο Εθνικός μας ποιητής, ο Σολωμός, που στον Εθνικό  Ύμνο λέει: «Απ’ εσάς απομακραίνει // κάθε δύναμη εχθρική*// αλλ’ ανίκητη μια μένει // που τες δάφνες σας μαδεί*// Μία, που όταν ωσάν λύκοι// ξαναρχόστενε ζεστοί,// κουρασμένοι από τη νίκη ,// αχ! τον νου σας τυραννεί.// Η Διχόνοια που βαστάει// ένα σκήπτρο η δολερή*// καθενός χαμογελάει ,// πάρ’ το, λέγοντας, και συ». Ο Σολωμός  μάλιστα προειδοποιεί λέγοντας: «Κειο το σκήπτρο που σας δείχνει// έχει αλήθεια ωραία θωριά*// μην το πιάστε , γιατί ρίχνει // εισέ δάκρυα θλιβερά». Η διχόνοια αυτή που εκδηλώθηκε στο στρατόπεδο των Ελλήνων όχι μόνο έθεσε σε κίνδυνο την έκταση του αγώνα, αλλά απογοήτεψε  και πολλούς φιλέλληνες, όπως ο Λόρδος Βύρων, τον οποίο φαίνεται πως υπαινίσσεται ο Σολωμός όταν λέει: «Μην ειπούν στον στοχασμό τους// τα ξένα έθνη αληθινά:// Εάν μισούνται ανάμεσά τους // δεν τους πρέπει ελευθεριά». 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΕΙΧΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ .... ΙΔΟΥ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ....

Α.Α.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ είπε...

"Οι Δημοκρατικές Πατριωτικές Πολιτικές Δυνάμεις, σε όλο το παραπάνω διάστημα, δεν μπόρεσαν να οργανωθούν σε ενιαίο πολιτικό σύνολο"
όμως το αίτημα θα τίθεται ξανά και ξανά μέχρι να γίνει πράξη.
Κάθε σύναξη προσώπων είναι σεβαστή, ας αρχίσουν λοιπόν οι 4 υπογράφοντες.

Η ενότητα για να πάψει να είναι καραμέλα που τελικά γίνεται βλήμα που το εκτοξεύει ο ένας εναντίον του άλλου, πρέπει να έχει πρακτικό, πολύ πρακτικό περιεχόμενο.
Να καθοριστεί λίστα ενός μικρού αριθμού βασικών αρχών, έστω 10, με τη μεγαλύτερη δυνατή περιεκτικότητα αλλά και σαφήνεια, που θα διατυπωθεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και θα είναι ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ.
Αυτή τη λίστα θα ασπάζεται και θα προσυπογράφει κάθε νέο μέλος με ορίζοντα όλο το Γένος.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ .
ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΚΛΠ .
ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ''ΥΠΟΤΑΓΗΣ''

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.