4 Ιουνίου 2024

Ο θάνατος της Ευρώπης σε ένα βίντεο: Ο Γερμανός αστυνομικός έδωσε τη ζωή του για να προστατέψει τον ισλαμοφασίστα που τον σκότωσε

Ένας αστυνομικός δολοφονήθηκε στο Μάνχαιμ επειδή τον έπεισαν ότι ο θύτης είναι θύμα - Τα ΜΜΕ κάνουν το τέλειο ξέπλυμα της ισλαμικής τρομοκρατίας
 
 
Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης
 
Εάν η εξελισσόμενη αυτοχειρία της Ευρώπης μπορούσε να συμπυκνωθεί σε ένα και μόνο βίντεο, αυτό θα ήταν το βίντεο της φονικής επίθεσης του 25χρονου Αφγανού Σουλαϊμάν Α., στο Μάνχαιμ της Γερμανίας. 
 
Ένα βίντεο – σοκ, που αλλιώς ανέγνωσαν οι ευρωπαϊκοί λαοί και αλλιώς περιέγραψαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, εγχώρια και ξένα. Ένα φρικιαστικό βίντεο που ανέδειξε μέχρι που μπορεί να φτάσει η συστημική πλύση εγκεφάλου που προωθεί την ισλαμοποίηση της Γηραιάς Ηπείρου. Ένα βίντεο – προάγγελος του θανάτου της Ευρώπης. 
 
Ένας ισλαμιστής τρομοκράτης μαχαιρώνει τον 58χρονο πολιτικό και ιδεολογικό επικριτή του ισλάμ, Μίχαελ Στουρτσενμπέργκερ, κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Κινήματος «Pax Europa» σε κεντρική πλατεία του Μανχάιμ. Μπροστά στην άγρια επίθεση, ο 29χρονος αστυνομικός Ρούβεν Λ., αντί να εξουδετερώσει άμεσα τον δράστη που κράδαινε το ματωμένο μαχαίρι, γυρίζει την πλάτη στον μανιασμένο θύτη και ακινητοποιεί ένα από τα άτομα της εκδήλωσης που προσπαθούσε να πάρει το μαχαίρι από τον Αφγανό! 
 
Με αποτέλεσμα ο αφηνιασμένος Αφγανός να βρει ευκαιρία και να μαχαιρώσει τον – απασχολημένο με την πάταξη της… «ακροδεξιάς» – αστυνομικό στην πλάτη και στο κεφάλι, σκοτώνοντας τον τελικά, αφού υπέκυψε στα τραύματα του 3 μέρες αργότερα.
 
Η κίνηση του αστυνομικού να αγνοήσει έναν μαχαιροβγάλτη που πετσόκοβε κόσμο δίπλα του για να ασχοληθεί με έναν άοπλο και μαχαιρωμένο διαδηλωτή, δεν έχει απολύτως καμία επιχειρησιακή λογική. Ακριβώς διότι η woke πλύση εγκεφάλου δεν έχει καμία λογική. Ακριβώς διότι έδρασε σαν αυτοματοποιημένο ρομπότ που βρισκόταν εκεί κρίνοντας τα πράγματα με woke «αλγόριθμο». 
 
Εννοείται ότι η πρώτη κίνηση που αυτονόητα πρέπει να κάνει ο αστυνομικός, είναι να ξεχωρίσει ποιος φέρει όπλο και να τον αφοπλίσει. Για να θολώσουν τα νερά τα ΜΜΕ, επιστρατεύτηκε το αφήγημα ότι ο δολοφονημένος αστυνομικός πήγε να προστατέψει το άτομο που περιφρουρούσε την εκδήλωση. Όμως δεν ευσταθεί με τίποτα αυτό. 
 
Πρώτον διότι δεν έχει λογική να πας να προστατέψεις κάποιον, γυρίζοντας την πλάτη στον δράστη. Ισοδυναμεί με αυτοκτονία. Δεύτερον διότι φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ότι ο δολοφονημένος αστυνομικός πέφτει με δύναμη πάνω στον διαδηλωτή ρίχνοντας τον κάτω και βάζει με δύναμη το γόνατο πάνω στην κοιλιά του για να τον κρατήσει στο έδαφος. Δηλαδή μια κλασσική κίνηση ακινητοποίησης. Άλλωστε και αφού πυροβόλησαν τον Αφγανό, μια αστυνομικός συνέχισε να σφίγγει πισθάγκωνα και μπρούμυτα τον διαδηλωτή που πήγε να σώσει ζωές, συλλαμβάνοντάς τον! 
 
Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο αστυνομικός πήγε να προστατέψει (!) τον Αφγανό από τα άτομα που όρμησαν να τον αφοπλίσουν! Σε κλάσματα δευτερολέπτου μάλλον έκρινε ότι ο έχων τη μακριά γενειάδα ήταν εκείνος που κινδύνευε! Υπνωτισμένα όργανα μιας αποδομητικής ατζέντας που ευνουχίζει την αστυνομία και την κάνει να μην μπορεί να ξεχωρίσει ούτε καν τον θύτη από το θύμα! 
 
Ο ισλαμιστής μαχαίρωσε 6 άτομα συνολικά, ενώ την επίθεση παρακολουθούσαν άπραγοι πάνω από 20 αστυνομικοί (άντρες και γυναίκες) που δεν έκαναν απολύτως τίποτα, μέχρι που μαχαιρώθηκε ο συνάδελφός τους. Τότε μόνο πυροβόλησαν τον Αφγανό. Και αν ακόμα κάνουμε την ακραία υπόθεση ότι ο δολοφονημένος αστυνομικός δεν είδε ποιος δίνει τις μαχαιριές, δεν το είδαν ούτε οι 20 αστυνομικοί που περικύκλωσαν τους εμπλεκόμενους; 
 
Γιατί τέτοια διστακτικότητα; Δεν οφείλεται μόνο στην ελλιπή εκπαίδευση, αλλά και στη φοβία που εμφυτεύεται πλέον στα όργανα της τάξης, να μην κατηγορηθούν για «ρατσιστική βία». Μια φοβία που υπερισχύει ακόμα και αν ισλαμιστής σφάζει κόσμο μπροστά στα μάτια τους. Κανένας δεν πυροβολούσε τον μακελάρη για να μη βρει τον μπελά του. 
 
Το ότι το τραγικό γεγονός συνδεόταν άμεσα με τη δαιμονοποίηση της δεξιάς που σε τεράστιο βαθμό επιχειρείται (και) στη Γερμανία, φάνηκε από τα δημοσιεύματα που το περιέγραψαν. Το ευρωπαϊκό σύστημα προπαγάνδας δεν ήθελε με τίποτα να δώσει τροφή στους συντηρητικούς και τους ευρωσκεπτικιστές, στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές. Δεν ήθελε με τίποτα να φουντώσει η οργή για την επιδιωκόμενη άλωση της Ευρώπης από τον ισλαμισμό. 
 
Στο 95% των αναφορών του Τύπου (ξένου και εγχώριου) δεν υπήρχε πουθενά η λέξη «ισλαμιστής», «μουσουλμάνος», «τρομοκρατικό χτύπημα». O δολοφόνος περιγραφόταν απλά ως «άτομο» ή ως «άντρας», ενώ ακόμα και σήμερα γράφεται ότι τα κίνητρά του παραμένουν… ασαφή! 
 
Στον αντίποδα, από την πρώτη στιγμή τα συστημικά ΜΜΕ επιχείρησαν να θυματοποιήσουν τον μαχαιροβγάλτη ως αγανακτισμένο… δολοφόνο, και να παρουσιάσουν ως «τέρας» της υπόθεσης τον Στουρτσενμπέργκερ. Πλήρης διαστροφή της πραγματικότητας. Πηχυαίοι τίτλοι σε όλα τα νεοταξικά μέσα, άρχισαν να ξεπλένουν τον ισλαμιστή τρομοκράτη και να μετακινούν το επίκεντρο προσοχής στον «ακροδεξιό», «ισλαμοφοβικό», «ξενοφοβικό», «εθνικιστή», Στουρτσενμπέργκερ, υπονοώντας ούτε λίγο – ούτε πολύ ότι του άξιζε αυτό που έπαθε! 
 
Το πρόβλημα της παρανοϊκής woke θρησκείας ήταν ο «ισλαμοφοβικός» που μαχαιρώθηκε και όχι ο ισλαμοφασίστας που μαχαίρωσε! Η άμεση απειλή της Ευρώπης είναι η… «ισλαμοφοβία» και όχι ο μωαμεθανός χασάπης που μαχαίρωσε το όργανο της τάξης στο κεφάλι! Μια αστυνομία που καταστέλλει τον διαμαρτυρόμενο πολίτη, ενώ το ισλάμ με τη σειρά του καταστέλλει τον αστυνομικό. 
 
Η Φρανκφούρτη έγινε η πρώτη γερμανική πόλη που στολίστηκε επίσημα για το Ραμαζάνι. Την ίδια στιγμή αρχίζουν να απαγορεύονται οι στολισμοί για τα Χριστούγεννα. Στη Γερμανία πολλοί μαθητές γίνονται μουσουλμάνοι από φόβο γιατί είναι μειοψηφίες σε πολλά σχολεία. Κανονικός γενιτσαρισμός. Την ίδια στιγμή το γερμανικό κράτος βάζει εξαντλητικά πρόστιμα ακόμα και στα γήπεδα, αν εμφανιστεί ένα πανό που λέει ότι υπάρχουν μόνο 2 φύλα. 
 
Το Ισλάμ και ο wokeισμός είναι οι 2 θρησκείες που καταλαμβάνουν τη Γερμανία (όπως και την Ελλάδα και άλλες χώρες της ΕΕ). Και τα κατευθυντήρια της ΕΕ δεν ενδιαφέρονται καν για το ότι το Ισλάμ θα κατασπαράξει τον wokeισμο πρώτο – πρώτο. Έχουν ακόμα την ψευδαίσθηση ότι το πείραμα τους θα πετύχει μέσω του ελιτισμού και της «ενσωμάτωσης». Τελικά όμως δεν ενσωματώνεται το Ισλάμ στην Ευρώπη, αλλά η Ευρώπη στο Ισλάμ. 
 
Παρακολουθούμε μπροστά στα μάτια μας τον θάνατο της Ευρώπης, και τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ βαφτίζουν «ακροδεξιό» όποιον δεν θέλει να πάρει μέρος σε αυτήν την αυτοχειρία. Ο Αφγανός έκανε κάτι που είναι αποδεκτό για την κουλτούρα του. Πήγε να σκοτώσει «απίστους». Αυτό ήταν το ευχαριστώ για τη χώρα που τον υποδέχθηκε. Οι ευρωπαϊκοί λαοί είδαν ακριβώς τι έγινε στο Μάνχαιμ. Όσο και αν οι μηχανές προπαγάνδας δούλεψαν υπερωρίες, η αλήθεια της εικόνας δεν μπορεί να κρυφτεί. Η πολιτική ορθότητα σκοτώνει, γιατί δεν αφοπλίζει μόνο αστυνομικούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς. Αφοπλίζει ακόμα και την ίδια τη λογική, ακόμα και το ίδιο το ένστικτο επιβίωσης ενός λαού. 
 
Και όσο περισσότερο η πολιτική ορθότητα ενσωματώνεται στον κρατικό μηχανισμό, τόσο περισσότερες σφαγές υπογράφουμε για το αύριο της Ευρώπης.
 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ.
ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΏΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ. Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΥΤΟΝ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ...
ΤΕΙΝΑΤΕ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΟΥΝ ΜΕ ΛΕΠΙΔΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΣΑΣ... ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ, ΣΤΕΓΑΣΗ, ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΧΡΑ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ...
ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑ ...
ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ; ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΣΑΝ ΧΟΛΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ...
Α.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικο και το σχολιο
Αυτη ειναι η ωμη αληθεια.
Ν.Ι.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι πισω στις βαρβαρες χωρες τους μαζι με αυτους που τους στηριζουν.
Ντ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.