1 Ιουνίου 2024

Στην περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ μετέχει η Νίκη Κεραμέως

Τα 70ό γενέθλια της από την ίδρυσή της γιορτάζει η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ στη Μαδρίτη. Η συνάντηση πραγματοποιείται με μεγάλη μυστικότητα και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο ξενοδοχείο Mirasierra της ισπανικής πρωτεύουσας και θα διαρκέσει ως την Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες της Ναυτεμπορικής.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού Τύπου στη συνεδρίαση μετέχουν 130 προσωπικότητες- επιχειρηματίες, τραπεζίτες, πολιτικοί και ακαδημαϊκοί. Από ελληνικής πλευράς φέρεται να μετέχει η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.
 
Στη συνεδρίαση αυτή συνεχίζουν να αποφασίζουν εν μέσω απόλυτης μυστικότητας, για την πορεία που θα ακολουθήσει ο κόσμος και τα οκτώ δισεκατομμύρια των κατοίκων του πλανήτη. «Οι ιθύνοντες της Λέσχης επέλεξαν το ξενοδοχείο Eurostars Suites Mirasierra έτσι ώστε οι παγκόσμιοι μεγιστάνες, επιχειρηματίες και τραπεζίτες, να μπορούν να συναντηθούν με τις πιο σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες στην παγκόσμια σκηνή και να συμφωνήσουν σε κοινές στρατηγικές για αυτές που θεωρούν ότι είναι οι κύριες προκλήσεις που πρέπει να μοιραστούν σήμερα», τονίζουν πηγές στη Μαδρίτη.
 
«Αυτή η συνάντηση, η οποία χαρακτηρίζεται από τη μυστικότητα γύρω από το περιεχόμενο των παρεμβάσεων, οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν επίσης την εξέλιξη και τις προκλήσεις που θέτει η ασταμάτητη απογείωση της τεχνητής νοημοσύνης, τις πολεμικές συγκρούσεις. που μαστίζουν τη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία και τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες», προσθέτουν.
 
Πως ξεκίνησε η δημιουργία της Λέσχης
 
Η πρώτη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πραγματοποιήθηκε μεταξύ 29 και 31 Μαΐου 1954 στο ομώνυμο ξενοδοχείο «Μπίλντερμπεργκ» στο Οστερμπικ της Ολλανδίας. Το 1955 έγιναν δύο συναντήσεις, στη Γαλλία και στη Γερμανία. Το 1956 πραγματοποιήθηκε στη Δανία.
 
Τα θέματα που συζητήθηκαν σε εκείνες τις πρώτες συναντήσεις, στις οποίες συμμετείχε ο πατριάρχης του πετρελαίου Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ήταν μεταξύ άλλων: η στάση απέναντι στη Σοβιετική Ένωση και τον κομμουνισμό, η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και η Ευρωπαϊκή Αμυντική Κοινότητα. ΄Στην ημερήσια διάταξη ήταν επίσης «η κομμουνιστική διείσδυση» στις δυτικές χώρες, οι πολιτικές και στρατηγικές πτυχές της πυρηνικής ενέργεια, η επανένωση της Γερμανίας, ο ρόλος της αντι-αποικιοκρατίας στις σχέσεις Δύσης-Ασίας και μια κοινή προσέγγιση απέναντι στην Κίνα. Από τους ιδρυτές της Λέσχης ήταν ο Τζότζεφ Ρέτινγκερ, πρώην σύμβουλος της εξόριστης πολωνικής κυβέρνησης στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και μέλος της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας MI6.
 
Ο ίδιος ο Ρέτινγκερ ήταν ίσως ο πρώτος που αποκάλυψε την ύπαρξη της Λέσχης σε ένα σύντομο κείμενο με τίτλο “The Bilderberg Group” τον Αύγουστο του 1956. Ένα αντίγραφο του κειμένου αυτού φυλάσσεται στα αρχεία του Ινστιτούτου Χούβερ, στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, στην Καλιφόρνια.
 
Στο κείμενο αυτό, ο Ρέτινγκερ περιγράφει την ιδέα που ώθησε τη δημιουργία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ :» Πριν από μερικά χρόνια, άρχισε να αυξάνεται η ανησυχία για την αυξανόμενη δυσπιστία των ΗΠΑ για τη Δυτική Ευρώπη, και ένα παρόμοιο φαινόμενο της από την Ευρώπη προς την Ουάσιγκτον. Άρχισα να νιώθω ότι ήταν πρωταρχικής σημασίας να αρθούν αυτές οι υποψίες και η δυσπιστία που απειλούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το μεταπολεμικό έργο των Δυτικών Συμμάχων. Αυτός είναι ο λόγος που προσέγγισα την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πρίγκιπα Μπερνάρντο, τον Δρ. Πολ Ρίκενς, Πρόεδρο και ιδρυτή της Unilever και τον (τότε πρωθυπουργό του Βελγίου Πολ φαν Ζίλαντ, προτείνοντας να διοργανώσουμε ιδιωτικές ανεπίσημες συναντήσεις για να συζητήσουμε τις δυσκολίες και τους κινδύνους που μας προκαλούσαν ανησυχία».
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Να υπενθυμίσουμε ότι η νεοταξική Λέσχη Μπίλντεμπεργκ είχε πραγματοποιήσει την ετήσια συνάντησή της τον Μάιο του 2009 στην Ελλάδα στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Τότε είχαν παρθεί οι αποφάσεις για το μέλλον της πατρίδας μας... και την τραγική είσοδό της στα Μνημόνια.
Κατόπιν ο Κ. Καραμανλής δήλωσε ότι κουράστηκε.... Ο αρχιαπατεώνας και προδότης Τζέφρυ είπε "λεφτά υπάρχουν" έγιναν εκλογές στις οποίες κέρδισε το ΠΑΣΟΚ και άρχισε η καταστροφή μας....



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OYK ΟΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΡΥΦΟΜΑΣΩΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΏΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΗΚΟΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. (Ο ΦΙΛΗΚΟΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΣΤΙΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ)
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ *ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
*Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ...
Διαβάστε λίγα για την δόλια λέσχη του διαβόλου και εξάγετε τα συμπεράσματα σας. Κάντε και ένα search "O ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ" για να συμπληρώσετε τις γνώσεις σας...

Όλες οι συσκέψεις ακολουθούν με θρησκευτική

σχεδόν ευλάβεια το τυπικό της πρώτης σύσκεψης που έδωσε και το όνομά της στη

Λέσχη. Ήταν το 1954, όταν ο πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας, που είχε

πολεμήσει ως πιλότος στο πλευρό των Γερμανών στον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ίδρυσε

μαζί με τον Άγγλο βαρόνο και μετέπειτα βουλευτή των Εργατικών, Ντένις Χίλι,

τον Πολωνό Γιόζεφ Ρέτινγκερ και τον Αμερικανό επιχειρηματία Ντέιβιντ Ροκφέλερ

μια ιδιωτική Λέσχη με βασικό στόχο τη "σύσφιγξη" των σχέσεων μεταξύ Ηνωμένων

Πολιτειών και Ευρώπης. Το όνομά της η Λέσχη το οφείλει στο ξενοδοχείο

«Μπίλντερμπεργκ», κοντά στην πόλη Άρνεμ, όπου συναντήθηκαν οι τέσσερις άντρες.

H διαδικασία – η διάρκεια. H συνεδρίαση συγκαλείται μια φορά τον χρόνο

και σε διαφορετικό πάντοτε μέρος, με 3 βασικούς και απαράβατους κανόνες.

Πρώτον: Στη σύσκεψη συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν κληθεί. Κανένας άλλος,

όποιος και αν είναι αυτός, δεν επιτρέπεται να παρακολουθήσει τις εργασίες της.

Δεύτερον: Δεν τηρούνται πρακτικά και ούτε υπάρχει επίσημη ανακοίνωση

για τα θέματα που συζητήθηκαν στη σύσκεψη.

Τρίτον: Απαγορεύεται από τους συμμετέχοντες δημόσια αναφορά στα θέματα

συζήτησης.

«Κάθε άνοιξη συγκεντρωνόμαστε και συζητάμε θέματα που απασχολούν τις ΗΠΑ και

τις χώρες της E.E, όπως "η παγκόσμια οικονομία, οι διεθνείς σχέσεις, οι

ισορροπίες δυνάμεων, το περιβάλλον", θέματα που έχουν σημασία για εμάς»,

υποστηρίζει ο πρόεδρος της Λέσχης υποκόμης Ετιέν Νταβινιόν, που αρνείται

πεισματικά τον χαρακτηρισμό της «ως παγκόσμιας μυστικής διακυβέρνησης που

προσπαθεί να ελέγξει την τύχη του κόσμου». ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ !!!!!

Κάθε σύσκεψη αρχίζει το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώνεται το μεσημέρι της

Κυριακής. Μόνο ο αριθμός των προσκεκλημένων διαφέρει. Συνήθως πάντως

κυμαίνεται από 120 έως 130 πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους,

ακαδημαϊκούς από 30-35 χώρες που λαμβάνουν προσκλήσεις σύμφωνα με τις

εκτιμήσεις της οργανωτικής επιτροπής της Λέσχης. Τον ρόλο αυτό είχαν επωμιστεί
παλαιότερα μεταξύ άλλων οι: Χένρι Κίσινγκερ, Βαλερί Ζισκάρ Ντ’Εστέν,

Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, Τζέιμς Γούλφενσον (πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας

Τράπεζας) Κ.ά. οι οποίοι επι των ημερών τους οι πράξεις τους ήταν δόλιες και έβλαψαν πολλές αδύναμες χώρες. Π.χ. Ο βρωμερός Κίσσιγκερ, που παρέδωσε την Κύπρο, στους βαρβάρους φίλους του Τούρκους...
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΝΟΕΙΤΩ.
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΓΩΝΤΑΙ ..., ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. Και ότι λύκοι είναι καμουφλαρισμένοι με προβιά αρνιού
Ό συ κρύβεις εις την αγοράν κηρύσσεται.
Αρχαιοελληνική παροιμία
(αντίστοιχο του «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο…»)
Α.Α.
Υ.Γ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ...


Ανώνυμος είπε...

Φαρισσαίοι και γραμματείς υποκριτές...

Υποκριτές είναι εκείνοι που επιβάλλουν στους άλλους κανόνες που αρνούνται οι ίδιοι να δεχτούν για τον εαυτό τους.
Νόαμ Τσόμσκυ
Μ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Συντριπτικα.
Α.Τ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.