10 Ιουνίου 2023

Πώς η BlackRock, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και η Παγκόσμια Συμμορία για το κλίμα ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ τους φορολογούμενους

Μετάφραση: Απολλόδωρος
7 Ιουνίου 2023 | Richard Abelson | Διάβαστε το εδώ.
 
Ενώ το καθεστώς Biden χρηματοδοτεί τη "μείωση της ρύπανσης του κλίματος" με 5 δισεκατομμύρια δολάρια από την γελοία ονομαζόμενη "Πράξη για τη μείωση του πληθωρισμού", η BlackRock Investment αναμένει να κάνει 100 τρισεκατομμύρια δολάρια σε επιχειρήσεις χάρη στο λεγόμενο Green New Deal (Πράσινη Νέα Συμφωνία).
 
Το πρόσφατο σκάνδαλο διαφθοράς των Γερμανών Πράσινων αποκάλυψε πώς στελέχη της BlackRock, ακτιβιστές για το κλίμα και "μη κυβερνητικές" οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους υπονομεύουν τη δημοκρατία μας σε μια προσπάθεια τρισεκατομμυρίων δολαρίων να καταστρέψουν την οικονομία, ενώ παράλληλα γίνονται πάμπλουτοι.
 
Το καθεστώς Biden προσέλαβε τα στελέχη της BlackRock Brian Deese για να υπηρετήσει στο Εθνικό Οικονομικό Συμβούλιο, τον Adewale Adeyemo για να ηγηθεί του Υπουργείου Οικονομικών και τον Michael Pyle ως κύριο οικονομικό σύμβουλο του Αντιπροέδρου Harris.
 
Οι Deese, Adeyemo και Pyle εργάστηκαν στο παρελθόν για την κυβέρνηση Ομπάμα.
 
Μια δημοσίευση από τη βουλευτή Beatrix von Storch (φωτογραφία):
 
Ο Σουηδός οικονομικός επιχειρηματίας Ingmar Rentzhog δεν είναι μόνο σύμβουλος της BlackRock και της JPMorgan, αλλά και ο "ανακαλυπτης" της Greta Thunberg. Τι σύμπτωση!
 
Η πρώτη κιόλας διαμαρτυρία της Greta Thunberg τον Αύγουστο του 2018, όταν κάθισε μπροστά στο σουηδικό Riksdagen με μια χαρτονένια πινακίδα, διαφημίστηκε επαγγελματικά από τον Rentzhog και την ομάδα του στα μέσα ενημέρωσης, με φωτογραφίες, βίντεο και αγγλόφωνα δημοσιεύματα στον Τύπο.
 
Αυτό που σκηνοθετήθηκε ως αυθόρμητη διαμαρτυρία μαθητών γυμνασίου ήταν στην πραγματικότητα μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων που σχεδιάστηκε από έναν σύμβουλο επικοινωνίας της BlackRock, προκειμένου να μετατραπεί το αυτιστικό νεαρό κορίτσι σε παγκόσμιο είδωλο και παιδί-ποστάρ για την "κλιματική αλλαγή".
 
"Η ώρα ήταν ώριμη για να δώσουμε στην κλιματική κρίση ένα ανθρώπινο πρόσωπο", δήλωσε ο Rentzhog. Η Greta πόζαρε με το μήνυμα "Δεν έχουμε χρόνο", το οποίο τυχαίνει να είναι το όνομα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Renthzogs. Η φιλοσοφία του: "Δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ της διάσωσης του κλίματος και της παραγωγής χρημάτων".
 
Το πρόσφατο σκάνδαλο στη Γερμανία αποκάλυψε πώς το υπουργείο Οικονομίας που διοικείται από τον πράσινο "αντικαγκελάριο" Ρόμπερτ Χάμπεκ είχε διεισδύσει σε ένα δίκτυο δισεκατομμυρίων δολαρίων από ΜΚΟ, ιδρύματα, δεξαμενές σκέψης και οργανώσεις πίεσης που χρηματοδοτούνται από δισεκατομμυριούχους της Wall Street, όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Λάρι Φινκ.
 
Ορόσημο στην εξέλιξη αυτή αποτέλεσε η ίδρυση μιας "Σύμπραξης για τη χρηματοδότηση του κλίματος" ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων το 2018, μια σύμπραξη μεταξύ της BlackRock, των κυβερνήσεων της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιαπωνίας και μεγάλων αμερικανικών ιδρυμάτων, όπως το Ίδρυμα Hewlett.
 
Η BlackRock κατέχει μετοχές σε 17.000 εταιρείες και διαχειρίζεται μετοχικό κεφάλαιο ύψους 10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων - το ένα δέκατο του παγκόσμιου ΑΕΠ. Μαζί με τα δύο άλλα μεγάλα αμοιβαία κεφάλαια, τη Vanguard και τη State Street, οι "τρεις μεγάλοι" ελέγχουν το 88% των κορυφαίων αμερικανικών εταιρειών.
 
Hal Harvey: Ο Αμερικανός Βασιλιάς
 
Το Ίδρυμα Hewlett είναι ο κύριος χρηματοδότης του Αμερικανού ακτιβιστή για το κλίμα Hal Harvey, ιδρυτή της εταιρείας ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής Energy Innovation με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, καθώς και ενός ολόκληρου δικτύου "μη" κυβερνητικών οργανώσεων, όπως το Climate Works Foundation, το European Climate Foundation, το Climate Imperative Foundation και το Climate Neutrality Foundation, και το Agora Energy Transition, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο του σημερινού σκανδάλου νεποτισμού και μίζας που ανάγκασε τον αναπληρωτή γραμματέα της "Πράσινης Οικονομίας" Patrick Graichen να παραιτηθεί στις 17 Μαΐου.
 
Ο λόγος για τον οποίο η Μεγάλη Χρηματοοικονομία (Big Finance) είναι παντού μέσα στην "κλιματική αλλαγή" είναι τα τεράστια κέρδη που προσφέρει: Το Ινστιτούτο Επενδύσεων BlackRock εκτιμά ότι οι συνολικές επενδύσεις που απαιτούνται για την επίτευξη των "παγκόσμιων κλιματικών στόχων" ανέρχονται σε 50 έως 100 τρισεκατομμύρια δολάρια - όσο δηλαδή το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας.
 
Η "Πράσινη Νέα Συμφωνία", την οποία το BlackRock Investment Institute περιγράφει ως μια "επενδυτική ευκαιρία που παρουσιάζεται μία φορά στη ζωή", θα αποτελέσει έτσι τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου στην ιστορία.
 
Το 2018, η BlackRock ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τον όγκο των "βιώσιμων επενδυτικών" κεφαλαίων της από 25 δισεκατομμύρια δολάρια σε 400 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στην επόμενη δεκαετία.
 
Ταυτόχρονα, η BlackRock επεκτάθηκε στον τομέα της κλιματικής πολιτικής με μια επικερδή επιχείρηση παροχής συμβουλών. Αρχικά, η BlackRock συμβούλευσε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σχετικά με το πού να επενδύσει, ενώ στη συνέχεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνήψε συμβόλαιο συμβούλου με την BlackRock 2020 για την εφαρμογή της "Πράσινης Νέας Συμφωνίας" στον τραπεζικό τομέα. Η BlackRock ήταν έτσι υπεύθυνη τόσο για την "πολιτική για το κλίμα" όσο και για τις "βιώσιμες επενδύσεις".
 
Ήταν ένα τέλειο κόλπο - εκτός από μια απρόβλεπτη μεταβλητή: τη δημοκρατία. Η αγορά της "αειφορίας" και των "πράσινων υποδομών" εξαρτάται σχεδόν 100% από την πολιτική. Η παραγωγή ανεμογεννητριών, ηλιακών συλλεκτών, αντλιών θερμότητας και ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν καθοδηγείται από τη ζήτηση της αγοράς, αλλά από επιδοτήσεις, απαγορεύσεις, κανονισμούς και άλλη κυβερνητική γραφειοκρατία.
 
Τον Φεβρουάριο του 2022, το Ινστιτούτο Επενδύσεων της BlackRock προειδοποίησε ότι "εάν οι κυβερνήσεις δεν συνεχίσουν τη δέσμευσή τους, τα επενδυμένα κεφάλαια μπορεί να πάνε χαμένα". Ο μεγάλος παράγοντας αβεβαιότητας είναι οι εκλογές, διότι με κάθε αλλαγή κυβέρνησης υπάρχει η πιθανότητα, έστω και απομακρυσμένη, να αποσυρθούν οι νόμοι για το κλίμα.
 
Ο Klaus Schwab και η ανίερη συμμαχία της μεγάλης οικονομίας και του μεγάλου κλίματος
 
Στο διαβόητο βιβλίο του "Covid-19: The Great Reset" τον Ιούνιο του 2020, ο Klaus Schwab περιέγραψε το όραμά του για τη συνεργασία της Μεγάλης Χρηματοοικονομίας με ακτιβιστές συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης: "Ας φανταστούμε την ακόλουθη κατάσταση για να καταδείξουμε το θέμα: μια ομάδα πράσινων ακτιβιστών θα μπορούσε να διαδηλώσει μπροστά από ένα εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση άνθρακα για να απαιτήσει μεγαλύτερη επιβολή των κανονισμών ρύπανσης, ενώ μια ομάδα επενδυτών κάνει το ίδιο στην αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου, στερώντας από το εργοστάσιο την πρόσβαση σε κεφάλαια".
 
Η ανίερη συμμαχία της Μεγάλης Οικονομίας και του Μεγάλου Κλίματος που επικαλέστηκε ο Schwab έχει γίνει πλέον πραγματικότητα. Ο γερμανικός βιομηχανικός γίγαντας Siemens το βίωσε αυτό οδυνηρά όταν δέχθηκε επίθεση τόσο από την Greenpeace όσο και από την BlackRock για μια συμφωνία με έναν αυστραλιανό παραγωγό άνθρακα.
 
Επικεφαλής της Greenpeace εκείνη την εποχή ήταν η Jennifer Morgan. Αν και η Greenpeace δεν δημοσιεύει τους δωρητές της, ένας κατάλογος των μεγάλων δωρητών μπορεί να ανακατασκευαστεί από τις οικονομικές εκθέσεις των ιδρυμάτων.
 
Μπροστά και στο κέντρο: Οι εταίροι της BlackRock και οι χρηματοδότες του Hal Harvey, το Ίδρυμα Hewlett και το Ίδρυμα Packard. Οι κύριοι μέτοχοι της Hewlett-Packard είναι η BlackRock, η Vanguard και η State Street. Επιπλέον, ποσά εισρέουν απευθείας στην Greenpeace μέσω του ιδρύματος Climate Works Foundation του Harvey.
 
Όταν το κόμμα των Πρασίνων ανέλαβε την εξουσία μετά τις γερμανικές εκλογές του 2021, η Αμερικανίδα πολίτης Jennifer Morgan έλαβε τη γερμανική υπηκοότητα με μια ταχεία διαδικασία, ώστε να μπορέσει να εργαστεί για τη Γερμανίδα υπουργό Εξωτερικών Annalena Baerbock, ως "υφυπουργός για το κλίμα".
 
Η Morgan εργάστηκε προηγουμένως ως συγγραφέας ομιλιών για την Άνγκελα Μέρκελ το 1996-97, όταν ήταν υπουργός Περιβάλλοντος και έχει διατελέσει διευθύντρια στο World Resources Institute, στους μεγαλύτερους δωρητές του οποίου περιλαμβάνονται το Ίδρυμα MacArthur, το Ίδρυμα Rockefeller και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.
 
Είναι επίσης Συνεργάτης της Ατζέντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Schwab.
 
Διείσδυση στα υπουργικά συμβούλια
 
Μαζί με την BlackRock, ένας από τους πιο επιθετικούς εκφραστές αυτού του κινήματος είναι ο Βρετανός διαχειριστής hedge fund Christopher Hohn, ο οποίος διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία ύψους 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Hohn χρηματοδοτεί το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για το Κλίμα του Harvey, το οποίο χρηματοδοτεί επίσης τη δεξαμενή σκέψης Agora του Graichen.
 
Το Children's Investment Fund Foundation (CIFF) του Hohn δέσμευσε 7.000.000 δολάρια στο Center for Climate Integrity (CCI) και είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της ριζοσπαστικής κλιματικής σέχτας Extinction Rebellion, η οποία δεν σταματά στη βία και το σαμποτάζ.
 
Νομικός σύμβουλος του Christopher Hohn ήταν ο Friedrich Merz, επικεφαλής του γερμανικού κόμματος της "αντιπολίτευσης", των Χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ, ο οποίος στη συνέχεια έγινε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της BlackRock Γερμανίας.
 
Η άλλη πηγή χρηματοδότησης του Extinction Rebellion είναι το Climate Emergency Fund, το οποίο ιδρύθηκε από τον Trevor Neilson, πρώην επικεφαλής επικοινωνίας του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates. Ο πλούτος του Ιδρύματος Γκέιτς προέρχεται από την πώληση των μετοχών της Microsoft του Γκέιτς στις BlackRock, Vanguard και State Street.
 
Το πρόγραμμα Breakthrough Energy του Gates υποστηρίζεται από το Ίδρυμα BlackRock. Το "Breakthrough Energy" ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό την προώθηση των "βιώσιμων μορφών ενέργειας" για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου. Ο Γκέιτς ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της BlackRock, Larry Fink, για τις "πολύ σοβαρές συζητήσεις" που έκανε για να προσελκύσει την υποστήριξη άλλων μεγάλων εταιρειών.
 
Ο Gates και ο Fink έδειξαν τη συνεργασία τους σε κοινή συνέντευξη στο Bloomberg τον Σεπτέμβριο του 2021, προσδιορίζοντας το "πράσινο ασφάλιστρο" ως το κύριο εμπόδιο για τον στόχο του "καθαρού μηδενός".
 
Το "πράσινο ασφάλιστρο" είναι ο τρόπος με τον οποίο περιγράφουν το γεγονός ότι η πράσινη ενέργεια και τα πράσινα προϊόντα είναι πολύ ακριβά και, ως εκ τούτου, δεν είναι ανταγωνιστικά σε μια ελεύθερη αγορά. Ο Fink έχει δηλώσει σε προηγούμενες περιπτώσεις ότι εναπόκειται στις κυβερνήσεις να δημιουργήσουν μεγαλύτερη ζήτηση για "πράσινα" προϊόντα και έτσι να τα καταστήσουν κερδοφόρα για τους χρηματοοικονομικούς επενδυτές όπως η BlackRock.
 
Και αυτό είναι το πρόβλημα: Επειδή στο τέλος, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώσουν το λογαριασμό για το "πράσινο ασφάλιστρο".
 
Η γιγαντιαία επέκταση της αιολικής ενέργειας και των τερματικών σταθμών υγροποιημένου φυσικού αερίου, η καταστροφή του φτηνού ανταγωνισμού με τη σταδιακή κατάργηση του άνθρακα και της πυρηνικής ενέργειας, καθώς και η απαγόρευση των μηχανών εσωτερικής καύσης, του πετρελαίου και της θέρμανσης με φυσικό αέριο έχουν ως σκοπό να καταστήσουν τις επενδύσεις της BlackRock & Co. κερδοφόρες.
 
Η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό ήταν ο Hal Harvey στις ΗΠΑ και ο Patrick Graichen στο γερμανικό υπουργείο Οικονομίας. Αλλά δεν είναι μόνοι τους. Για να λειτουργήσει η πράσινη απάτη, είναι βασικό να "διεισδύσει κανείς στα ντουλάπια".
 
Ως εκ τούτου, το δίκτυο έχει τοποθετήσει τους ανθρώπους του σε πολλά στρατηγικά σημαντικά σημεία.
 
Στη Γερμανία, δεν είναι μόνο οι πολυάριθμοι φίλοι και συγγενείς του Graichen, αλλά και η Jennifer Morgan στο υπουργείο Εξωτερικών και η Elga Bartsch στο ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομίας.
 
Η Elga Bartsch ήταν υπεύθυνη για την κλιματική και νομισματική πολιτική στο Ινστιτούτο Επενδύσεων BlackRock μέχρι το καλοκαίρι του περασμένου έτους, όταν ο υπουργός "Οικονομίας και Κλίματος" Robert Habeck την έφερε στο υπουργείο και την τοποθέτησε επικεφαλής του τμήματος πολιτικής.
 
Το γερμανικό σκάνδαλο διαφθοράς για το κλίμα αποκάλυψε το σχέδιο για το πώς η παγκόσμια χρηματοπιστωτική βιομηχανία συνεργάζεται με τους τρελούς της κλιματικής αλλαγής εις βάρος των φορολογουμένων.
 
Ήρθε η ώρα να εκκαθαριστεί και το υπόλοιπο δίκτυο, από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες μέχρι την Ουάσιγκτον και τη Wall Street.
 
Δείτε περισσότερα εδώ thegatewaypundit
 
-----
Δικτυογραφία:
How BlackRock, the WEF and the Global Climate Cabal are Fleecing Taxpayers | Principia Scientific Intl.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.