10 Ιουνίου 2023

Ο ζόφος της Νέας Τάξης: Θεοποιούν την ιατρική – Εμπορεύονται τον θάνατο – Αποφασίζουν ποιος πρέπει να ζει και ποιος όχι

Η ιατρική στην υπηρεσία του εμπορίου θανάτου - Ο Σ. Πνευματικός δεν ήρθε ουρανοκατέβατος - Είναι εκλεκτό μέλος του συστήματος που μας κυβερνά
 
 
Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης   
 
Μια κοινωνία γεμάτη από πνευματικές ασθένειες, μοιραία θα σου φέρει κάποια στιγμή στην πόρτα σου «Πνευματικούς». Συγκεκριμένα, θα σου φέρει ανθρώπους σαν τον Σπύρο Πνευματικό, αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο που τόλμησε να βάλει σε ζυγαριά κόστους – οφέλους, την πιο ιερή, την πιο κρίσιμη, την ύστατη ώρα του κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου. 
 
Όποιος έχει περάσει από το οδυνηρό βίωμα να βλέπει ένα δικό του άνθρωπο στα τελευταία στάδια του καρκίνου, μπορεί να καταλάβει ως το μεδούλι της ύπαρξής του πόσο μισανθρωπική και κτηνώδης είναι αυτή η φιλοσοφία επιχειρηματικής σκέψης που πρεσβεύει ο κ. Πνευματικός και οι ομοϊδεάτες του. 
 
Όσοι έχουν ζήσει αυτόν τον εφιάλτη, ξέρουν πόσο καθοριστικής σημασίας είναι η ανακούφιση του πόνου του ασθενούς, μέσω φαρμακευτικής ή μηχανικής υποστήριξης. Είναι η μοναδική παροχή βοήθειας που εξασφαλίζει – κατά το δυνατόν – την αξιοπρέπεια του ασθενούς, ως τη στερνή του ώρα. 
 
Η παρηγορητική αγωγή και η ανακούφιση του πόνου έως το τέλος, είναι μια ανεκτίμητη κατάκτηση της επιστήμης που έχει γλυτώσει αναρίθμητους ανθρώπους από φρικτό θάνατο. Και αυτή την κατάκτηση, θέλουν να την πάρουν πίσω κάποιοι διεστραμμένοι εγκέφαλοι που ετοιμάζονται να μας οδηγήσουν έναν αιώνα πίσω στην ιατρική, όσον αφορά τη φροντίδα του ετοιμοθάνατου. 
 
Σε προηγούμενο άρθρο, είχαμε γράψει για την ευθανασία και την υποβοηθούμενη αυτοκτονία που προωθείται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και προπαγανδίζεται από σύγχρονους «Μένγκελε» οι οποίοι προαναγγέλλουν τις μαζικές εκκαθαρίσεις υπό το πρόσχημα της «ανθρωπιάς», της «αξιοπρέπειας» και της δημοσιονομικής «λογικής».
 
Και τώρα και στη χώρα μας, αρχίζουν να επιστρατεύονται τα πρώτα επιχειρήματα ώστε να εγκαταλείπονται οι άνθρωποι στα νύχια της απόγνωσης και του θανάτου, προκειμένου να εμφανιστεί η ευθανασία ως «ιδανική λύση» ή καλύτερα «τελική λύση», όπως ήταν η κωδική ονομασία μαζικής εξολόθρευσης, που είχαν δώσει οι Ναζί.
 
Και η ελπίδα του Θεού; Η ελπίδα του θαύματος; Δεν έχει θέση αυτή στον αθεϊστικό κόσμο τους. Στη νεοταξική «αυτοκρατορία» τους, νομίζουν ότι είναι οι ίδιοι θεοί, και ότι μπορούν όποτε θέλουν να τραβούν μια γραμμή και να λένε «ως εδώ» για τον κάθε δύστυχο άνθρωπο που πέφτει στα χέρια τους. Ασφαλώς η συνομοταξία τους θα απολαμβάνει την καλύτερη ιδιωτική φροντίδα στο κρεβάτι του πόνου, σε αντίθεση με τους «κοστοβόρους» πολίτες. 
 
Έτσι λοιπόν δεν θα αποφασίζει ο Θεός πότε θα αναχωρήσει μια ψυχή, άλλα θα αποφασίζει ένας πτυχιούχος «χασάπης» με λευκή ποδιά και αύριο – μεθαύριο η Τεχνητή Νοημοσύνη. Είναι άλλωστε γνωστές οι επιδιώξεις του WEF (και οι προβλέψεις του Γ.Ν. Χαράρι) να αντικατασταθούν σε μεγάλο βαθμό οι γιατροί από προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης που ήδη δίνουν… «καλύτερες» ιατρικές συμβουλές στους ασθενείς από τους γιατρούς. 
 
Είτε θα έχεις να κάνεις με έναν αδίστακτο και ανήθικο γιατρό, είτε με ένα άψυχο ρομπότ, η βιομηχανία θανάτου ετοιμάζεται να δουλέψει σε φουλ ταχύτητες. 
 
Φτήνυναν οι αξίες, φτήνυνε η ηθική, φτήνυνε ο άνθρωπος, φτήνυνε η ζωή του, φτήνυνε η αρρώστιά του, φτήνυνε και ο θάνατός του. Και σπεύδουν τώρα όλοι οι νεοφιλελέ πραματευτάδες να στήσουν βιομηχανία με συνεταίρο τον Χάρο. 
 
Ο άνθρωπος γίνεται ένα χειραγωγούμενο, ανοϊκό «εμπόρευμα» με μηδενικά πολιτικά δικαιώματα, που όμως βαυκαλίζεται για τα σεξουαλικά του δικαιώματα και τα θεωρεί ως κορωνίδα της ελευθερίας του, αντί να τα θεωρεί ως τις κύριες αλυσίδες της δουλείας του. Και όταν αυτό το «προϊόν» φτάσει να κοστίζει περισσότερο από όσο παράγει, βγαίνει στην απόσυρση, όχι μεταφορικά πλέον, άλλα κυριολεκτικά. Οδηγείται στον υποβοηθούμενο θάνατο.
 
Ο εξευτελισμός της ζωής και του θανάτου 
 
Όμως, γιατί πέφτουν από τα σύννεφα όλοι αυτοί οι μπλε, πράσινοι, κόκκινοι ή αδιευκρίνιστου χρώματος υποκριτές, για τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού; 
 
Αφού στο δημόσιο σύστημα Υγείας μπήκαν στο μενού τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή, αφού άνθρωποι πεθαίνουν συνεχώς γιατί δεν υπάρχει ένα ασθενοφόρο να τους μεταφέρει σε ένα νοσοκομείο, αφού ιδιωτικοποιούν το μοναδικό ογκολογικό Κέντρο Παίδων της Αττικής, για ποιο λόγο τους κάνει εντύπωση η σχολή σκέψης Πνευματικού; Μήπως κατέβηκε από άλλον πλανήτη; 
 
Η ΝΔ είναι γεμάτη από «Πνευματικούς»! Το ότι τον έβγαλαν από τον συνδυασμό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Οι επιδιώξεις της ΝΔ παραμένουν ίδιες και απαράλλαχτες. Και η ένοχη σιωπή των υπόλοιπων συστημικών κομμάτων, προσφέρει συνεχόμενο άλλοθι. Την ίδια κάλυψη έδωσαν στη ΝΔ και στα αίσχη που εφάρμοζε στον καιρό της πανδημίας. Πού υπήρχε σεβασμός στον ετοιμοθάνατο τότε; 
 
Σεβάστηκαν τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας που έσβησαν πριν καταφέρουν να βρουν μια κλίνη ΜΕΘ; Σεβάστηκαν όλα αυτά τα γεροντάκια που αργοέσβηναν παρατημένοι σε ράντζα, χωρίς να μπορεί να βρεθεί δίπλα τους ούτε ένας συγγενής, να τους κρατήσει το χέρι; 
 
Σεβάστηκαν τους «επικίνδυνους» νεκρούς που αντιμετωπίζονταν ως… φορείς μετάδοσης του ιού, σφραγίζονταν μέσα σε φέρετρα τυλιγμένα με νάιλον και θάβονταν σαν τοξικά απόβλητα; Σεβάστηκαν τους νεκρούς στα Τέμπη, που παραδόθηκαν και εκείνοι σε σφραγισμένα φέρετρα με κυβερνητικές εντολές να μην ανοιχτούν, και δίνοντας μια πρόχειρη κοινή αιτία θανάτου για τους 57 αναγνωρισμένους νεκρούς; 
 
Πρώτα εξευτέλισαν τα δικαιώματα. Μετά την ελευθερία. Μετά την υγεία. Μετά τη ζωή. Μετά εξευτέλισαν και τον θάνατο. Τώρα εξευτελίζουν και την επιθανάτια ώρα του ανθρώπου. Για όσο παραμένουμε συνένοχοι ή αδιάφοροι, δεν πρόκειται να τους σταματήσει τίποτα.
 Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. Απόδοση στα νέα Ελληνικά
Ορκίζομαι στον Απόλλωνα τον γιατρό, και στον Ασκληπιό και στην Υγεία και στην Πανάκεια και όλους τους θεούς και όλες τις θεές μάρτυρες βάζω πως θα τηρήσω τον όρκο μου αυτόν και αυτό το συμβόλαιο, όσο θα διατηρώ τις δυνάμεις μου και την κρίση μου.

Τον μεν διδάξαντά με την τέχνη αυτήν θα τιμώ όσο και τους δικούς μου γονείς και θα τον κάνω κοινωνό του δικού μου βίου και θα του οφείλω τα νενομισμένα. Τους δε γιους του θα θεωρώ ίσους προς αδερφούς μου και θα τους διδάξω την τέχνη αυτήν, αν νιώθουν την ανάγκη να τη μάθουν, χωρίς μισθό και χωρίς έγγραφο συμβόλαιο.

Θα διδάξω τα προφορικά και γραπτά μαθήματα και όλη γενικά την υπόλοιπη εξάσκηση του επαγγέλματος μόνο στους δικούς μου γιους, στους γιους του διδασκάλου μου και σε μαθητές που με όρκο και σύμβολαιο, κατά τους άγραφους νόμους της ιατρικής, θα έχουν συνδεθεί μαζί μου. Σε κανέναν άλλον.

Θα χρησιμοποιήσω τις θεραπευτικές δίαιτες μόνο προς όφελος των ασθενών, όσο μπορώ και όπως κρίνω ορθό, να αποφύγω δε κάθε βλάβη και αδικία.

Δεν θα χορηγήσω κανένα θανατηφόρο φάρμακο, όποιος κι αν μου το ζητήσει, και δεν θα δώσω καμία τέτοια συμβουλή. Επίσης, δεν θα δώσω σε καμία γυναίκα φάρμακο εκτρωτικό. Αγνό και θείο θα διατηρήσω όλον μου τον βίο, καθώς και την τέχνη μου.

Να μην ευνουχήσω δε κανέναν, όπως το ζητούν, αφήνοντας την εργασία αυτή για άλλους που ασχολούνται με τέτοιες πράξεις.

Σε όσα σπίτια πηγαίνω, θα εισέρχομαι μόνο προς όφελος των ασθενών, μακριά από κάθε θεληματική αδικία και βλάβη. Και μακριά από αφροδίσιες πράξεις, επί γυναικείων σωμάτων και αντρικών, ελευθέρων ή δούλων.

Όσα κατά τις θεραπείες (ή και πέραν της ασχολίας μου, στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων) ακούσω ή δω, για τα οποία δεν πρέπει να λέγεται τίποτε, θα σιωπώ θεωρώντας τα ως εμπιστευτικά μυστικά.

Όσο τον όρκο μου, λοιπόν, θα τηρώ και δεν θα τον παραβαίνω, είθε να έχω καλό όνομα και στη ζωή και στη τέχνη μου και να με εκτιμούν για πάντα όλοι οι άνθρωποι. Εάν δε παραβώ τον όρκο μου και επιορκήσω, να πάθω τα αντίθετα.

ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ...

ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ή ΦΙΛΟΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΙΑΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΦΥΓΕΙ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ. ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ... Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο κ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΊΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΟΡΘΑ. ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΟΡΝΤΙΔΑΣ. Ο κ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΘΕΝΗ ΤΟΥ ...
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.
Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.