10 Ιουνίου 2023

Ben Armstrong: Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι παγκοσμιοποιητές πετυχαίνουν με το σχέδιο τους, αυτό του ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΑΣ

Μετάφραση: Απολλόδωρος
26 Ιανουαρίου 2023 | Kevin Hughes | Διαβάστε το εδώ
 
(Natural News) Το σχέδιο αποπληθυσμού των παγκοσμιοποιητών πετυχαίνει, σύμφωνα με τον οικοδεσπότη του podcast Ben Armstrong.
 
"Τα δεδομένα δείχνουν ότι το σχέδιο αποπληθυσμού έχει μεγάλη επιτυχία. Αυτό δεν είναι κάτι που θέλω να σας μεταφέρω, αλλά σας μεταφέρω την αλήθεια. Δεν σας φέρνω αυτό που θέλετε να ακούσετε. Δεν θέλετε να το ακούσετε αυτό, ειδικά αν είστε εμβολιασμένοι. Αλλά φαίνεται ότι το όνειρο των παγκοσμιοποιητών για τον αποπληθυσμό είναι εδώ. Και μπορεί να μην είμαστε σε θέση να το σταματήσουμε", δήλωσε ο Armstrong κατά τη διάρκεια του επεισοδίου "The Ben Armstrong Show" της 24ης Ιανουαρίου.
 
Ο Armstrong δήλωσε ότι το εμβόλιο του κορονοϊού Wuhan (COVID-19) έχει προκαλέσει αρκετή ζημιά για να επιφέρει τον αποπληθυσμό, με δεδομένα από διάφορες περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών που δείχνουν ότι αυτό συμβαίνει ήδη. Δυστυχώς, πρόσθεσε, οι άνθρωποι εξακολουθούν να εμβολιάζονται.
 
Ο οικοδεσπότης αναφέρθηκε σε μια έκθεση της συγγραφέως και αρθρογράφου best seller Dr. Naomi Wolf, η οποία τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι το σχέδιο αποπληθυσμού έχει επιτυχία. Η Wolf εποπτεύει ένα crowdsourced project για την ανάλυση των εγγράφων της Pfizer που δημοσιεύτηκαν μέσω ενός αιτήματος του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA)
 
Ανέφερε ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης και του δυτικού κόσμου θα σημειωθούν περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις.
 
"Νομίζω ότι αυτό συνέβη μόλις στην Κίνα, αλλά θα το δείτε και στον δυτικό κόσμο. Και μόλις φτάσουμε σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι θα κλιμακωθεί πραγματικά. Και αυτό είναι το σχέδιο, διότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι η γονιμότητα των ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί έχει υποστεί μεγάλη ζημιά", δήλωσε ο Armstrong. (Σχετικό: Σοκαριστική νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το εμβόλιο covid ΚΑΤΑΡΓΕΙ 4 στις 5 εγκυμοσύνες μέσω "αυθόρμητων αποβολών").
 
Η Pfizer, ο FDA γνωρίζουν ότι το εμβόλιο mRNA επηρεάζει τον εμμηνορροϊκό κύκλο
 
Στη συνέχεια, ο Armstrong έδειξε ένα βίντεο κλιπ με την Wolf να μιλάει για τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου mRNA, ειδικά στις γυναίκες. Στο βίντεο, η Wolf δήλωσε ότι η Pfizer και ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) γνώριζαν ότι το εμβόλιο mRNA επηρεάζει τον εμμηνορροϊκό κύκλο των γυναικών.
 
Η Wolf ανέφερε ότι το 72% των γυναικών υπέστησαν αναπαραγωγικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο. Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Daily Clout πρόσθεσε ότι μετά τη μαζική εξάπλωση αυτής της ένεσης mRNA, παρατηρήθηκε σημαντική μείωση των γεννήσεων σε 13 από τις 19 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στην Αυστραλία και την Ταϊβάν.
 
Σύμφωνα με την Wolf, στη Γερμανία σημειώθηκε πτώση του ποσοστού γεννήσεων κατά 8,3% έως τα τρία τρίμηνα του 2022, στην Αγγλία και την Ουαλία σημειώθηκε πτώση του ποσοστού γεννήσεων κατά 12% έως τον Ιούνιο του 2022 και στην Αυστραλία τα ποσοστά γεννήσεων μειώθηκαν κατά 21% από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο του 2021, ενώ ακολούθησε μείωση κατά 63% από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2021. Επίσης, η Wolf δήλωσε ότι η μείωση των γεννήσεων στην Ελβετία ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων 150 ετών.
 
Ο Armstrong επεσήμανε ότι το σχέδιο αποπληθυσμού των παγκοσμιοποιητών που χρησιμοποιεί το εμβόλιο έχει μεγάλη επιτυχία λόγω του τεράστιου αριθμού μωρών που δεν γεννιούνται, ενώ πολλές γυναίκες αποβάλλουν και δεν μπορούν να μείνουν έγκυες.
 
Ο οικοδεσπότης του podcast είπε ότι εκτός από την καταστροφή της γονιμότητας και τη μαζική μείωση των ποσοστών γεννήσεων, πολλοί άνθρωποι που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα λόγω των εμβολίων πρόκειται να πεθάνουν. Είπε ότι το 50% των νέων ανθρώπων που παθαίνουν μυοκαρδίτιδα θα πεθάνουν πιθανότατα μέσα σε πέντε χρόνια και ένα σωρό άνθρωποι με μυοκαρδίτιδα πρόκειται να πεθαίνουν κάθε χρόνο.
 
"Δεν θέλουν να φτάσουμε τα εννέα δισεκατομμύρια και νομίζω ότι τα κατάφεραν. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι ότι ο κόσμος δεν θα δει εννέα δισεκατομμύρια. Νομίζω ότι εμβολίασαν αρκετούς ανθρώπους, έβλαψαν αρκετούς ανθρώπους, ώστε θα υπάρξουν αρκετοί άνθρωποι που θα πεθάνουν από το εμβόλιο - από την καταστροφή του ανοσοποιητικού τους συστήματος ή από μυοκαρδίτιδα. Το ένα ή το άλλο", δήλωσε ο Armstrong.
 
Ακολουθήστε το PopulationControl.news για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με την ατζέντα αποπληθυσμού των παγκοσμιοποιητών.
 
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε πώς οι παγκοσμιοποιητές πετυχαίνουν το σχέδιο αποπληθυσμού.
 
----
Δικτυογραφία:
Ben Armstrong: Data shows globalists are succeeding with their DEPOPULATION plan – NaturalNews.comShare

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΩΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ .
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ , ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ .
ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ , ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ,ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.
ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ .
ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ..
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ , ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑΣ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.