6 Δεκεμβρίου 2022

Ιάπωνας καθηγητής λέει ότι δισεκατομμύρια ζωές βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε κίνδυνο λόγω των €μβολίων «Covid»!

Ο Δρ Masanori Fukushima, ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο, προειδοποίησε το ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας για τους κινδύνους της πειραματικής ένεσης Covid. 
 
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου για οικογένειες αδικοχαμένων τον περασμένο μήνα, ο καθηγητής είπε:
«Δεδομένου του ευρέος φάσματος δυσμενών συμβάντων, δισεκατομμύρια ζωές θα μπορούσαν τελικά να κινδυνεύσουν… Ξοδεύετε τρισεκατομμύρια γιεν εισάγοντας και υποκινώντας τον πληθυσμό (να κάνει το εμβόλιο)… Στα επιστημονικά περιοδικά, η αλήθεια έχει έρθει στο φως και τώρα γίνεται κατανοητό πώς είναι επικίνδυνο».
 
Το Expose αναφέρει: Ο Δρ. Masanori Fukushima έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με τη βιοϊατρική έρευνα και τη μεταφραστική ιατρική και, εκτός από ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο, εργάζεται στο Ίδρυμα Βιοϊατρικής Έρευνας και Καινοτομίας του Κέντρου Μεταφραστικής Έρευνας Πληροφορικής, στο Κόμπε στην Ιαπωνία. Έχει επίσης γράψει πάνω από 200 εργασίες που έχουν αναφερθεί πάνω από 7.000 φορές.  
 
Με ολοκληρωμένη εμπειρία που εκτείνεται τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ως ιατρός ογκολόγος στο Aichi Cancer Center και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κιότο, ο Δρ. Fukushima έχει ασχοληθεί με την πρακτική και τη διάδοση της τυπικής θεραπείας του καρκίνου και τη μεταρρύθμιση του συστήματος ιατρικής περίθαλψης της Ιαπωνίας, είναι ενεργός μέχρι σήμερα συμβάλλοντας στην δημιουργία της υποδομής των κλινικών δοκιμών με επίκεντρο τη μεταφραστική έρευνα.  
 
Το Wake Up ανέβασε στο Twitter ένα άλλο απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου, ένας σύζυγος του οποίου η γυναίκα σκοτώθηκε από εμβόλιο Covid είπε:  
«Πόσα άτομα θα σκοτώσετε [με τα εμβόλια]; … Εμείς, οι άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε παιχνίδια, ούτε ινδικά χοιρίδια»
 
Τα παραπάνω αποσπάσματα προέρχονται από ένα σχεδόν δίωρο βίντεο που μπορείτε να βρείτε στο Odysee ΕΔΩ (μόνο για Ιαπωνικά).
 
Το συνέδριο οργανώθηκε από τον Kazuhisa Ukawa με σκοπό να δώσει στα μέλη των οικογενειών όσων πέθαναν μετά τον εμβολιασμό και σε αυτά που υπέστησαν διακρίσεις λόγω εμβολιασμών την ευκαιρία να πουν τις ιστορίες τους και να τους προσφέρει καθοδήγηση και υποστήριξη. Ο σκοπός του συνεδρίου, δήλωσε ο Ukawa στην ιστοσελίδα του , ήταν:
  • Παρέχετε συμβουλές σε άτομα που έχουν τραυματιστεί από εμβόλια για να προετοιμάσουν τα έγγραφα και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για τις εθνικές και τοπικές κυβερνήσεις. 
  • Εξέταση και συνεννόηση με γιατρούς. 
  • Υποστήριξη στα δικαστήρια για όσους έχουν υποστεί διακρίσεις λόγω εμβολιασμών. 
  • Υποστήριξη σχετικά με ομαδικές αγωγές για τις οικογένειες που έχουν τραυματιστεί συγγενείς από το εμβόλιο ή έχουν πεθάνει
Ο ιστότοπος αναφέρει ότι σημειώνονται παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω εμβολίων, για παράδειγμα, τα μη εμβολιασμένα άτομα δεν επιτρέπεται να επισκέπτονται γηροκομεία ή νοσοκομεία, δεν εισάγονται σε νοσοκομεία για θεραπεία και υφίστανται διακρίσεις στην εργασία.
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.