3 Δεκεμβρίου 2022

«Κεραυνοί» κατά της κυβέρνησης από την Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ: Δεν υπάρχει καμία μακεδονική γλώσσα, δεν υπάρχει καμία μακεδονική εθνότητα

Με τεράστια έκπληξη και απογοήτευση ενημερωθήκαμε για την απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας σχετικά με την προπαγάνδα των Σκοπιανών και φιλοσκοπιανών και τα περί δήθεν Μακεδονικής γλώσσας με την αναγνώριση της ΜΚΟ με τον προκλητικό τίτλο «Κέντρο μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα». 
 
Για την ΜΚΟ στην Φλώρινα με την ονομασία «Κέντρο μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα» γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται και κανείς δεν ελέγχει το ποιοι βρίσκονται από πίσω, το τί εκπροσωπούν και το τί επιδιώκουν σε βάρος της πατρίδας μας; Την ίδια ώρα την ΜΚΟ του π. Αντωνίου την έχουν ξεκοκαλίσει με αστραπιαίες κινήσεις Αρχιεπισκοπος, Κυβέρνηση, ΜΜΕ, Ελεγκτικοί Μηχανισμοί!
 
Είναι η ώρα που δεν θα γίνει ανεκτή καμία ολιγωρία και καμιά κωλοτούμπα από τον οποιονδήποτε! Κύριοι της Κυβέρνησης, θυμηθείτε οτι ο λαός τιμώρησε όσους σχεδίασαν, εσπρωξαν και αντιδημοκρατικά επέβαλαν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών! Ο ίδιος λαός θα ξανατιμωρήσει ολους όσους ολιγωρήσουν, αποδεχτούν και επιβάλλουν την συνέχιση της καταστροφικής για την πατρίδα μας συμφωνίας των Πρεσπών.  
 
Η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας είχε δώσει τα διαπιστευτήρια της και είχε ανοίξει την όρεξη σε παρόμοιες εθνομηδενιστικές και καταστροφικές κινήσεις! Η κα Σακελλαροπούλου στην προσφυγή των Παμμακεδονικων Ενώσεων είχε επισημάνει ότι δεν την ενοχλούν πρωτοβουλίες για την δήθεν μακεδονική γλώσσα!  
 
Τώρα έρχεται ένας Πρωτόδικης στην Φλώρινα ο οποίος είτε δε γνωρίζει και δεν αντιλαμβάνεται οπότε είναι επικίνδυνος, είτε γνωρίζει και αντιλαμβάνεται οπότε πάλι είναι επικίνδυνος για την πατρίδα μας και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου σε βάρος της Ελλάδος. Πριν από έναν χρόνο, το Πρωτοδικείο Σερρών απέρριψε μία παρόμοια απαράδεκτη πρωτοβουλία φίλοσκοπιανών για την δήθεν μακεδονική γλώσσα, οπότε τώρα αναρωτιόμαστε τι άλλαξε και βγήκε αυτή η απαράδεκτη απόφαση. Στην Ελλάδα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι και οι κρίνοντές πρέπει να κρίνονται. Δεν ζητάμε αλλά απαιτούμε οι Ανώτατοι Δικαστικοί της χώρας να αναλάβουν δράση και να ανατρέψουν οποιαδήποτε τέτοια απαράδεκτη πρωτοβουλία και απόφαση! Απαιτούμε και αναζητούμε επιτέλους στο δικαστικό σύστημα της χώρας να βρεθεί ένας Τερτσέτης και ένας Πολυζωίδης που να μπορέσουν να σηκώσουν ανάστημα σε όλους τους εθνοτερμίτες που κατατρώγουν την πατρίδα μας.  
 
Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και καμιά ανοχή για όποιονδήποτε επιβάλλει ενεργά ή έμμεσα τον κατακερματισμό της πατρίδος μας.  
 
Πρωθυπουργέ κ. Μητσοτάκη είδαμε γρήγορα αντανακλαστικά σας στο θέμα της ΜΚΟ της Κιβωτού του Κόσμου. Έχετε χρέος να πάρετε θέση άμεσα για την υπόθεση με την διδασκαλία της δηθεν μακεδονικης γλώσσας! Η σιωπη ειναι πλέον συνενοχή!  
 
κ.κ Βουλευτές, Δημαρχοι και Περιφερειαρχες έχετε καθήκον να βγειτε μπροστά και να πάρετε ξεκάθαρες θέσεις για το ζήτημα. Εχετε καθήκον να πιέσετε για την αποκατάσταση της κανονικότητας!  
 
Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας όλοι: Δεν υπάρχει καμία Μακεδονική γλώσσα, δεν υπάρχει καμία μακεδονική εθνότητα, δεν υπάρχει καμία Μακεδονία του βορρά, του νότου, του κέντρου, του διαστήματος! Η Μακεδονία είναι μία και η Μακεδονία αυτή είναι μόνο ελληνική! Παράλληλα ειναι απαράδεκτη οποιαδήποτε στήριξη της Ευρωπαϊκής προοπτικής των Σκοπιανών.  
 
Οσοι δεν γνωρίζετε αν υπάρχει μακεδονική γλώσσα, μπορείτε να ενημερωθείτε από τον Καθηγητή κ. Μπαμπινιώτη ο οποίος έχει απαντήσει στην άθλια αυτή προπαγάνδα.  
 
Εξάλλου, οποιος έχει ανησυχίες για το μέλλον των γειτόνων, μπορεί να μετοικήσει στα Σκόπια και να ζήσει εκεί το ψευτομακεδονικό του όνειρο!  
 
Ο Ύπατος Πρόεδρος Δημήτρης Φιλιππίδης  
Ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Κυριμλής
Ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Ράδος
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Θεμάτων Δημήτρης Χατζής
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.