2 Δεκεμβρίου 2022

ΟΡΓΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Οι φαύλοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά
 
Του Παναγιώτη Αποστόλου
 
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 
 
Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν βάζει μυαλό με τίποτε, μη αφουγκραζόμενη την υπόλοιπη Ευρώπη! 
 
Αφού διαβάσαμε στην “Καθημερινή”, την φιλοκυβερνητική εφημερίδα του δημοσιογραφικού οργανισμού Γιάννη Αλαφούζου, την παρακάτω είδηση:  
 
«Ανοίγει αύριο το πρωί, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, η πλατφόρμα για τα ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών από 6 μηνών έως 4 ετών κατά του κορωνοϊού. 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, έχουν παραληφθεί στη χώρα μας τα εμβόλια Pfizer που είναι κατάλληλα για τις ηλικίες αυτές. 
 
Οι πρώτοι εμβολιασμοί με τα σκευάσματα αυτά θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα. 
 
Είχε προηγηθεί σχετική σύσταση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για εμβολιασμό όλων των παιδιών από 6 μηνών έως 4 ετών, ειδικά δε αν έχουν υποκείμενα νοσήματα ή βρίσκονται σε ανοσοκαταστολή. 
 
Παράλληλα, η Επιτροπή έχει εγκρίνει και τον εμβολιασμό με πρώτη αναμνηστική δόση για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου, τρεις μήνες μετά τον βασικό εμβολιασμό τους έναντι του κορωνοϊού. Τα ραντεβού για αναμνηστική δόση σε παιδιά δεν έχουν ανοίξει ακόμα.»! 
 
Σφοδρή αντίδραση γονέων…
 
Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως υπήρχε μεγάλη αντίδραση από εκατοντάδες γονείς που αντιδρούσαν σε αυτήν την προσχεδιασμένη κυβερνητική απόφαση. 
 
Ωστόσο μείναμε έκπληκτοι και συνάμα ικανοποιημένοι, όταν διαπιστώσαμε πως μια Ομάδα “Σκεπτόμενων Γονέων και Ενεργών Πολιτών” είχαν αποστείλει επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στους αρμόδιους Υπουργούς, στους αρμοδίους φορείς, από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, δηλαδή πριν από ένα χρόνο, διατυπώνοντας τις ανησυχίες τους και ζητώντας απαντήσεις σε ερωτήματά τους, που όμως μέχρι σήμερα απάντηση δεν έχουν πάρει! 
 
Μιλάμε δηλαδή για μια Πολιτεία, που δεν σέβεται τον πολίτη, από τη στιγμή μάλιστα που οι παχυλοί μισθοί τους γίνονται από την άγρια φορολογία αυτών των Ελλήνων πολιτών! 
 
Αυτήν την επιστολή ολόκληρη, “ΕΠΙΣΤΟΛΗ 801 ΓΟΝΕΩΝ” θα μπορούσατε να την διαβάσετε στην ιστοσελίδα που δημιούργησαν με τίτλο: «Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία»!
 
Όπου ενημερώνουν, πως επειδή έως και σήμερα δεν έχει απαντήσει κανένας αρμόδιος φορέας, η Συλλογή Υπογραφών συνεχίζεται ως παρακάτω:  
 
Αν συμφωνείτε και επιθυμείτε να λάβουμε απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που έχουν τεθεί στείλτε παρακαλώ την απάντησή σας/υποστήριξη στο email: activeparentsandcitizens@gmail.com σημειώνοντας τη λέξη “ΣΥΜΦΩΝΩ”, με το Ονοματεπώνυμό σας, την ιδιότητα ή το επάγγελμα, την πόλη σας, το email σας και εάν θέλετε το τηλέφωνό σας.»!  
 
Θα ενθυμίστε ότι την Τρίτη 29 Νοεμβρίου σας είχαμε κάνει σχετική ενημέρωση στη στήλη μου “Κόκκινο Πιπέρι” στην Ελεύθερη Ώρα και σας είχαμε σημειώσει, πως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 θα δημοσιεύσω όλα τα στοιχεία που μου παρείχαν από την Ομάδα “ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ και ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”! 
 
Έτσι πιστός στη δέσμευσή μου απέναντί σας, σας γνωρίζω παρακάτω με περισσότερες λεπτομέρειες την αντίδραση – παρέμβαση γονέων στην Πολιτεία και τα ΜΜΕ για τον εμβολιασμό των παιδιών με τα νέας γενιάς εμβόλια!  
 
ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ “ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”:  
 
Ανήσυχοι οι Γονείς για τα Νέας Γενιάς Εμβόλια. Ζητούν Αξιόπιστες Απαντήσεις. Γιατί δεν απαντά ΚΑΝΕΝΑΣ αρμόδιος φορέας; Η επιστολή για τον εμβολιασμό των παιδιών που μας ενώνει όλους! Είμαστε όλοι άνθρωποι με τις ίδιες πανανθρώπινες ανάγκες και η ΥΓΕΙΑ είναι το ζητούμενο όλων! Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφού μελετήσαμε σε βάθος το θέμα του κορωνοϊού, συμβουλευόμενοι παράλληλα και γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων για την πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση, θέτουμε κρίσιμα ερωτήματα σε όλη την επιστημονική κοινότητα της χώρας μας, προκειμένου να καταλάβουμε γιατί πρέπει να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας με εμβόλια που είναι σε φάση ελέγχου ως προς την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειες, δεν αποτρέπουν την διασπορά μέσα στην κοινότητα, και μάλιστα την στιγμή που τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν στο σύνολό τους από την ασθένεια COVID 19. Θεωρούμε επιτακτική αναγκαιότητα οι αρμόδιοι να μην αδιαφορήσουν στην αγωνία και στους σοβαρούς προβληματισμούς των ΓΟΝΕΩΝ και να απαντήσουν με πλήρη συνείδηση και επιστημονική τεκμηρίωση, σε ανοιχτό διάλογο με όλους τους επιστήμονες της χώρας μας, όπως αρμόζει σε ένα ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ, προκειμένου να πάρουμε την πιο σωστή απόφαση για τη ζωή των παιδιών μας.  
 
Στην επιστολή που στάλθηκε αναγράφονται αναλυτικά όλοι οι παραλήπτες και στο τέλος σημειώνεται η βιβλιογραφία στην οποία βασίστηκαν οι προβληματισμοί και τα ερωτήματά μας καθώς και οι ευχαριστίες μας στους επιστήμονες από τους οποίους αντλήσαμε σημαντική γνώση μέσα από τα βιβλία τους και τα άρθρα τους.  
 
Διευκρινίζεται ότι η ομάδα των “Σκεπτόμενων Γονέων και Ενεργών Πολιτών” δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές ομάδες και κομματικές πεποιθήσεις. Είμαστε χιλιάδες γονείς και ενεργοί πολίτες σε όλη τη χώρα, που αγωνιούμε για τα εμβόλια νέας γενιάς. Επιθυμούμε μονάχα απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν σταλεί. Ποιος επιστημονικά τεκμηριωμένος λόγος υπάρχει για τον οποίο καλούμαστε να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας, με τα νέας γενιάς και υπό επιτήρηση εμβόλια βραχυπρόθεσμης προστασίας;  
 
Όπως αποδείχθηκε, δεν αποτρέπουν ούτε τη νόσηση ούτε τη μετάδοση. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν υπάρχουν χώρες οι οποίες πλέον σταματούν τους εμβολιασμούς σε άτομα νεαρής ηλικίας.  
 
Να δοθούν αξιόπιστες απαντήσεις και σε ανοιχτό διάλογο με όλους τους επιστήμονες της χώρας μας για το ποιο είναι το πραγματικό όφελος αυτών των εμβολίων σε άκρως υγιή παιδιά, αφού δεν νοσούν σοβαρά από τον κορωνοϊό και σε περίπτωση βλάβης, πώς εξασφαλίζεται η προστασία της ζωής τους και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη.  
 
Η υγιής κοινωνία αποτελεί τεράστιο πλούτο και δύναμη για ολόκληρο το Κράτος
 
Βασίλειος Βαλαώρας 
 
Σκέψεις και ερωτήματα για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της νόσου Covid19. Πόσο σίγουροί είμαστε;
 
Αξιότιμοι κύριοι/ κυρίες, σας αποστέλλουμε την σύνοψη της επιστολής, η οποία εστάλη στις 6 Δεκεμβρίου 2021 σε όλους τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΔΥ, Υπουργεία, Ιατρικούς Συλλόγους της χώρα μας), Συλλόγους και Συνδέσμους Επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων, Παγκόσμιους και Εγχώριους Οργανισμούς για τα παιδιά, στον ΟΗΕ, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ), στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ), σε Συλλόγους Λογοτεχνών και Ποιητών και στην Εκκλησία της Ελλάδας.  
 
Σεβόμενοι τον τρόπο που έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε με πλήρη συνείδηση πράξαμε αυτό που αισθανθήκαμε ενστικτωδώς αναγκαίο για την ζωή των παιδιών μας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφού μελετήσαμε σε βάθος το θέμα του κορωνοϊού, συμβουλευόμενοι παράλληλα και γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων για την πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση, θέτουμε κρίσιμα ερωτήματα σε όλη την επιστημονική κοινότητα της χώρας μας, προκειμένου να καταλάβουμε γιατί πρέπει να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας, σύμφωνα με τα παρακάτω:  
 
Η σχέση κινδύνου-οφέλους των εμβολίων δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί, καθώς οι ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου σε βάθος χρόνου είναι αδιερεύνητες και άγνωστες.  
 
Η περίοδος προστασίας του εμβολιασμού είναι βραχυπρόθεσμη.  
Δεν είναι γνωστή και δεν έχει μελετηθεί επαρκώς η αλληλεπίδραση του εμβολίου με άλλα εμβόλια ρουτίνας της ηλικίας αυτής, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του ΕΟΦ “Comirnaty, INN-COVID-19 mRNA Vaccine”, στην παράγραφο 4.5 σελ. 5 “Αλληλεπιδράσεις με άλλα φαρμακευτικά προϊόντα και άλλες μορφές αλληλεπίδρασης”: “Δεν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες αλληλεπιδράσεων. Η συγχορήγηση του Comirnaty με άλλα εμβόλια δεν έχει μελετηθεί”.  
 
Έχουν παρουσιαστεί ήδη περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας από τα νέα εμβόλια έναντι της Covid19 σε μεγαλύτερα παιδιά και εφήβους.  
 
Τα εμβόλια είναι με “έγκριση υπό όρους” και για πρώτη φορά χορηγούνται μαζικά στον παιδικό πληθυσμό. Είναι επαρκή τα δεδομένα που έχουμε, για να προχωρήσει ο εμβολιασμός και στα παιδιά μας, όταν τα εμβόλια είναι υπό συνεχή παρακολούθηση;  
 
Συγκρίνουμε τα νέας γενιάς εμβόλια, τα οποία βασίζονται σε μία εντελώς διαφορετική τεχνολογία και φιλοσοφία κατασκευής και δράσης, με τα κλασικά εμβόλια, παρόλο που κανένα από τα κλασικά εμβόλια δεν δίνει γενετικές εντολές να παράξουν τα κύτταρά μας πρωτεΐνες ακίδας ενός μολυσματικού ιού. Επιπρόσθετα γνωρίζουμε με πλήρη διαφάνεια τι ακριβώς συστατικά περιέχουν και αν είναι συμβατά με την ανθρώπινη λειτουργία;  
 
Τα νέας τεχνολογίας εμβόλια δεν επιτυγχάνουν την επικαλούμενη “'ανοσία”' και το ίδιο το CDC αλλάζει τον ορισμό του εμβολίου αφαιρώντας τη λέξη “'ανοσία”'. Κατά συνέπεια με βάση τους κλασικούς ορισμούς του εμβολίου, τα κυκλοφορούντα σκευάσματα μπορούν να χαρακτηρισθούν ως “εμβόλια”;  
 
Πόση είναι η θνητότητα του κορωνοϊού (πόσοι δηλαδή από όσους νοσούν από Κορωνοϊό SARS-CoV-2 πεθαίνουν), πόση είναι στα παιδιά και πόση είναι της εποχικής γρίπης;  
 
Η φράση “όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες” μπορεί να εφησυχάσει τους γονείς, όταν τα φάρμακα χορηγούνται σε ασθενείς, ενώ τα εμβόλια σε υγιείς; Γνωρίζουμε από την μέχρι τώρα εμπειρία μας ότι ένα φάρμακο χορηγείται εξατομικευμένα σε κάθε ασθενή και αφού ο γιατρός πάρει ολόκληρο το ιστορικό του. Πώς έχουμε μαζική χορήγηση στον πληθυσμό αδιακρίτως χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ιδιοσυστασία και η παθολογία του κάθε ανθρώπου; Ποια μητέρα ή ποιος πατέρας θα ήθελε να μάθει τις παρενέργειες των νέων αυτών εμβολίων (άμεσες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες) ρισκάροντας πάνω στο σώμα του δικού του παιδιού; 
 
Η εμφάνιση βλάβης σε ένα νεαρό άτομο, που έχει όλη τη ζωή μπροστά του, είναι πολύ διαφορετική από έναν ηλικιωμένο, όπου τα χρόνια της ζωής του φυσιολογικά όλο και λιγοστεύουν.  
 
Απαξιώνεται η ύψιστη σημασία ενός σωστά ρυθμισμένου ανοσοποιητικού συστήματος και η φυσική ανοσία, ενώ υπερτονίζονται η χρήση μάσκας, τα test και τα εμβόλια. Γιατί;  
 
Οι φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια έχουν “Ασυλία”, η επιτροπή λοιμωξιολόγων που είναι οι ειδικοί το “Ακαταδίωκτο” και οι γιατροί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Κατά συνέπεια ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση παρενεργειών ή ακόμα και θανάτων μετά τον εμβολιασμό; Ποιος θα αναλάβει την έρευνα και που θα απευθυνθεί ο πολίτης σε μια τέτοια περίπτωση; Κατά την ώρα του εμβολιασμού υπάρχει ενημέρωση για την κίτρινη κάρτα, για να βοηθηθεί το έργο της Φάρμακο-επαγρύπνησης και να προστατεύεται εγκαίρως η Δημόσια Υγεία;  
 
Πώς υφίσταται η Κοινωνική Ευθύνη όταν με τα συγκεκριμένα εμβόλια νοσούμε και μεταδίδουμε μέσα στην κοινότητα; Επιπρόσθετα τι πιστοποιεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αφού τα εμβόλια δεν αποτρέπουν ούτε τη νόσηση ούτε τη μετάδοση; Γιατί καλλιεργήσαμε τέτοιο ΔΙΧΑΣΜΟ μέσα στην κοινωνία μας και έναν υγιή άνθρωπο που δεν δέχεται ενδοκυτταρικές επεμβάσεις στο σώμα του, τον θεωρήσαμε μολυσματικό και επικίνδυνο για τους άλλους; Σε ποια “Επιστήμη” βασίστηκε όλο αυτό;  
 
Στο εμβόλιο δεν έχει επιτευχθεί η τοπική ανοσία* (δηλαδή η ανοσία στην αρχή της εγκατάστασης του ιού που είναι ο ρινοφάρυγγας), κατά συνέπεια πώς θα χτιστεί το πολυδιαφημισμένο τείχος ανοσίας αφού και οι εμβολιασμένοι νοσούν, μεταδίδουν, χρειάζονται αναμνηστικές δόσεις και ο ιός ταυτόχρονα μεταλλάσσεται; *Για την τοπική ανοσία γίνεται αναλυτική αναφορά στην επιστολή μας (σελ. 19) καθώς μέσα από την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε πως η επίτευξη της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις, για να χαρακτηριστεί ένα εμβόλιο ασφαλές και αποτελεσματικό προκειμένου να τεθεί στην κυκλοφορία.  
 
Ποιος αποφασίζει και ποιος παίρνει αυτό το μεγάλο ρίσκο για τα παιδιά μας; Πώς επεμβαίνουμε στην ακόμα ανερμήνευτη ευφυΐα και ύψιστη εσωτερική νοημοσύνη των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος με φαρμακευτικά παρασκευάσματα, που ακόμα ερευνώνται και δεν αποτελούν “ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ”;  
 
Κ.α. πολλά τα οποία εστάλησαν σε όλους τους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με την μορφή επιστολής, καθώς πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να λάβουν γνώση, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.  
 
Οι παρενέργειες και οι ξαφνικοί θάνατοι που συμβαίνουν σε όλες τις ηλικίες και επιπλέον σε εκατοντάδες αθλητές και σε νέα και άκρως υγιή παιδιά, δεν περνούν απαρατήρητοι. Μας προβληματίζουν, ανησυχούμε και αναρωτιόμαστε:  
 
Είναι ή δεν είναι εμβολιασμένοι; Τα παιδιά που πέθαναν, ήταν ή δεν ήταν εμβολιασμένα; Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν τους ενδεχόμενους κινδύνους από κάθε φαρμακευτικό σκεύασμα που καλούνται να χορηγήσουν στα παιδιά τους και με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικογένεια, τον περίγυρό της και ολόκληρη την κοινωνία. Πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα, καθώς ο λόγος που εμβολιάζουμε τα παιδιά μας με τα κλασικά εμβόλια είναι για να προφυλαχθούν και να σωθούν από ασθένειες δυνητικά θανατηφόρες για αυτά. Δεν θα διανοούμασταν ποτέ να προκληθεί κάποια άλλη τυχόν βλάβη ή ακόμα και θάνατος από τον εμβολιασμό τους!  
 
Με όραμα και στόχο, θέλουμε να χτίσουμε έναν καλύτερο, υγιή, δίκαιο, ισορροπημένο και αξιοπρεπή κόσμο. Μέσα από τα ευλογημένα αυτά πλάσματα, που μας δίνει ο Θεός, αξιωθήκαμε να διαιωνίζουμε το θαύμα της ΖΩΗΣ. Ας τα προστατέψουμε!  
 
Οι φαύλοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά…
 
Αντιλαμβάνεστε από όσα παραπάνω διαβάσατε, την ανησυχία των γονιών για τα παιδιά τους στην συνεχιζόμενη εμμονική αντίληψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, υποχρεωτικά να εμβολιάσει τους πάντες! 
 
Αντιλαμβάνεστε από όσα παραπάνω διαβάσατε, πως αυτή η Πολιτεία βρίσκεται μακριά από τους προβληματισμούς των πολιτών! Δεν σέβονται τους γονιούς των παιδιών μη απαντώντας στις εύλογες ανησυχίες τους! 
 
Συμμέτοχοι και συνένοχοι όμως, σε αυτήν την φασιστική, καθεστωτική αντίληψη και τα ΜΜΕ της “λίστας Πέτσα” στην Πατρίδα μας!  
 
Έτσι εμείς σήμερα τολμούμε να βγάλουμε δημόσια την ανησυχία των ελληνικών οικογενειών, για το μέλλον της Πατρίδας, τα παιδιά μας! 
 
Σε μια εποχή πολύ δύσκολη, που αυτές οι τελευταίες κυβερνήσεις έχουν ακέραια την ευθύνη για την υπογεννητικότητα που μαστίζει την Κοινωνία μας και για την αθρόα μετανάστευση επιστημονικού προσωπικού, που αναζητεί την τύχη του σε χώρες του εξωτερικού!  
 
Θα επικρατήσει όμως κάποια στιγμή η Νέμεσις και οι φαύλοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.