3 Φεβρουαρίου 2022

Η ΑΠΤΟΗΤΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΟΣ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos                                 
 
Αφού πλέον έχουν αρρωστήσει σχεδόν όλοι που ξεκίνησαν γονιδιακή θεραπεία ανα τον κόσμο ενώ έχουν καταλάβει πως το μεταδίδουν κιόλας και την ίδια ώρα τα κρούσματα και οι θάνατοι ξεκάθαρα παντού πηγαίνουν ανάλογα με τα μπολιάσματα, άρχισαν να ομολογούν στατιστικά υπολογιστικά λάθη όπου αδίκως κατηγόρησαν τους ανεμβολίαστους, λανθασμένους υπολογισμούς για τα θύματα των σκευασμάτων και υπεραυξημένα νούμερα θανάτων από κορονοϊό, για το οποίο βέβαια εμάς ο κύριος Τσιόδρας είχε φροντίσει να μας ενημερώσει από νωρίς. Όπως και να’χει το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι η παραδοχή πως η πολυπόθητη ανοσία της αγέλης αποτελεί τελικά μια φρούδα ελπίδα, το ίδιο προφανώς και η ελευθερία αν κάναμε όλοι αυτό το ένα και μοναδικό πράγμα.
 
Μοιραία λοιπόν φαίνεται πως θα οδηγούνταν σε μια αποκλιμάκωση όπως μας δείχνουν στην Αγγλία, τη Δανία και σε άλλες χώρες δειλά δειλά οπότε λογικά θα πρέπει να περιμένουμε κάτι σχετικό και στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ξεκίνησε τα μπολιάσματα αργότερα. Την ίδια στιγμή βέβαια εμφανίζονται διάφορες αντιδράσεις στον πλανήτη με πιο γνωστό το μακροσκελές κονβόι των φορτηγών στον Καναδά στο οποίο δείχνουν συμπαράσταση ανάλογη και άλλες χώρες. Το θέμα είναι όμως, αυτά αποτελούν μια υγιή αντίδραση των ανθρώπων ή μια ακόμα τεχνητή διέξοδο που προσφέρει το αφεντικό για να μας ρίξει στο επόμενο επίπεδο της ατζέντας με τα ήδη τεράστια προβλήματα στις εφοδιαστικές αλυσίδες.  
 
Τη σήμερον ημέραν όμως βλέπεις όλα φαίνεται πως περνούν από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ένα κέντρο με μια τεράστια υποδομή και σχεδιασμό για τα πάντα μέσα στα χρόνια από του οποίου τα σχολεία έχει περάσει μεγάλο μέρος των ατόμων που στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ως ηγέτες στις χώρες τους ή κατείχαν πολλές άλλες καίριες θέσεις και απλά φορώντας διαφορετικά μπλουζάκια έκαναν πως τσακώνονται και ότι ζούμε σε δημοκρατίες για να οδηγήσουν πάντα τον κόσμο στην κατεύθυνση που η ατζέντα όριζε. Εκεί λοιπόν παρατηρήσαμε πως οι υποτιθέμενοι ηγέτες της Ελλάδος βρίσκονταν συνέχεια παρόντες για να φτάσουμε κιόλας στη δημιουργία του Ελληνικού σπιτιού του Davos και του επίσημου ανοίγματος της χώρας μας στις μεγάλες πολυεθνικές να έρθουν και να ελέγξουν πλήρως κάθε πόρο και θεσμό στη νέα κατάσταση.  
 
Ας είναι καλά για όλα αυτά η δυνατότητα του αφεντικού να δημιουργεί χρήμα και αρα να έχει απεριόριστους πόρους να εξαγοράζει ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε εξυπηρετεί το πλαίσιο της απόλυτης υποδούλωσης της ανθρωπότητας, της παραχώρησης της ελεύθερης βούλησης και εν τέλει τη φυλάκιση της ίδιας της ψυχής που μας έδωσε ο Πατέρας μας. Παρ’οτι όμως η επίθεση είναι τόσο πολυμέτωπη και οι καιροί δύσκολοι, όσο εμμένουμε να σκεφτόμαστε και να δρούμε βάσει των πνευματικών αξιών τότε ακόμα περισσότερο ο Θεός ευνοεί τα εξωτερικά γεγονότα προς όφελος μας ενώ κι εμείς αντιμετωπίζουμε τη ζωή με τρόπο που οποιαδήποτε πρόκληση τη διανθίζει.

Δείτε την εκπομπή του Αγγελου στον ιστοτοπό του ΕΔΩ
 
Δείτε ένα μικρό περιληπτικό βίντεο για την νέα εκπομπή του Αγγελου στο νεοταξικό Youtube ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.