23 Φεβρουαρίου 2022

ΔΥΤΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων 
 
Η Δύση διεξάγει τον 3ον Μεγάλο Εμφύλιο Πόλεμο στην Ευρώπη ο οποίος και θα είναι μάλλον ο τελευταίος πριν από την άφιξη των «Βαρβάρων» Ισλαμιστών και αργότερα των «πολιτισμένων» Κινέζων για να επιβάλουν τη νέα τάξη.
 
Προκαταβολικώς, καταδικάζω κάθε βιαστή του Διεθνούς Δικαίου, των Διεθνών Συνθηκών και του Δικαίου της Θάλασσας από οπουδήποτε και αν προέρχεται και εν προκειμένω το Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για την απόσπαση ουκρανικών εδαφών (Λουγκάνσκ –Ντονέτσκ) και την αποστολή δήθεν ειρηνευτικών στρατευμάτων εντός αυτών. Τούτο μας φέρνει στη μνήμη την «ειρηνευτική» αποστολή του Αττίλα στην Κύπρο.  
 
Καταδικαστέο είναι και το σημερινό δόγμα των ΗΠΑ εκπορευόμενο από το σύμπλεγμα εχθρότητος προς τη Κομμουνιστική Σοβιετία (τότε δικαιολογημένο), το οποίο αδικαιολόγητα συνεχίζεται εναντίον της μικρής σχετικά καπιταλιστικής Ρωσίας [146 εκατ. κατοίκων ΑΕΠ 1,7 τρις $ λιγότερο δηλαδή και από αυτό της Ισπανίας] Να σημειωθεί ότι οι ΗΠΑ με πληθυσμό 330 εκατ. κατοίκους έχει ΑΕΠ 23 τρις.$ περίπου και η Ε.Ε με πληθυσμό 447 εκατ. κατοίκους έχει ΑΕΠ 17 τρις.$ περίπου] Η Ρωσία όμως είναι πλούσια σε χώρο, ενέργεια και πρώτες ύλες.  
 
Οι Αμερικανοί είναι οι πρώτοι διδάξαντες τις εισβολές, κατοχές και καταστροφές χωρών [Βιετνάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν κ.α] καθώς επίσης στις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και στην επιβολή του νόμου του ισχυροτέρου. Θα αναφέρω τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και την απόσπαση του Κοσσυφοπεδίου, η οποία έπνιξε στο αίμα το Σερβικό λαό.  
 
Υπάρχει βέβαια η πάγια εχθρότητα του Προτεσταντικού κόσμου εναντίον του Ορθόδοξου χριστιανικού που εκδηλώθηκε και εναντίον της Κύπρου με τον Τουρκικό Αττίλα. Εκεί ο δήθεν ελεύθερος κόσμος των δημοκρατικών χωρών ήταν τυφλός και δεν είδε τη γενοκτονία ενός μικρού λαού του Κυπριακού με το ξερίζωμα του 1/3 από τις εστίες τους (200.000 πρόσφυγες, 5.000 νεκροί εξ ών 1600 περίπου αγνοούμενοι) Και δυστυχώς παρά τα ψηφίσματα του ΟΗΕ η τουρκική κατοχή και αφομοίωση του 40% της Κύπρου συνεχίζεται και η Τουρκία παραμένει ατιμώρητη και εκδηλώνει τις νέες επεκτατικές της βλέψεις κατάληψη των νησιών του Ανατ. Αιγαίου και της Θράκης.  
 
Την προτεσταντική λογική υιοθέτησε και το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως που προέβη στην δημιουργία ανεξάρτητης από το Πατριαρχείο της Μόσχας Ουκρανικής Εκκλησίας.  
 
Η παράλυτη και διχασμένη Ευρώπη και οι ΗΠΑ επιβάλλουν τώρα εξοντωτικές οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία με αποτέλεσμα αυτές πλήττουν πρώτιστα την Ε.Ε, δεδομένου ότι η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής της Ευρώπης σε ενέργεια και πρώτες ύλες. Αποτέλεσμα των κυρώσεων είναι η άνοδος της ενέργειας και των πρώτων υλών στα ύψη και η φτωχοποίηση των ευρωπαϊκών λαών. Αντίθετα, οι κυρώσεις πλουτίζουν τους ολιγάρχες του Ισλάμ με την αύξηση της ενέργειας και κατά τους χρηματιστηριακούς παρατηρητές τα «ισλαμικά ομόλογα» πήραν φωτιά. Αυτά συγκρατούν την καταρρέουσα τουρκική οικονομία και δεν πέφτει αλλά αντίθετα δίνει φτερά στη στρατιωτική επέκταση της Τουρκίας.
 
Όλα αυτά σε συνδυασμό και με το ισλαμικό μεταναστευτικό ρεύμα προς Ευρώπη την αλλοιώνει δημογραφικά. Η Ε.Ε δεν έχει πλέον φωνή και δυνάμεις αντίστασης διότι τελεί ακόμη υπό Αμερικανική κατοχή μέσω του ΝΑΤΟ. Αν ήταν ελεύθερη θα είχε συνδεθεί με τη Ρωσία, όπως προέβλεπε ο στρατηγός Ντε Γκόλ την «Ευρώπη από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια». Διότι η Ρωσία ανήκει σαφώς στην Ευρώπη πολιτιστικά και ως λευκό γένος. Αυτό θα καθιστούσε την Ε.Ε ισχυρή οικονομικά και στρατιωτικά και ικανή να αντιμετωπίσει την επερχόμενη Κίνα και το Ισλάμ. Αυτό δεν το επιθυμούν οι κοντόφθαλμοι και «στενοκέφαλοι» του βαθέως Αμερικανικού κράτους (Στέιτ Ντιπάρτμεντ) γιατί προτιμά να κρατά υπό κατοχή το «Ευρωπαϊκό προγεφύρωμα» του Β’ Π.Π στην ήπειρο Ευρασία . Για πόσο όμως καιρό ακόμη; Όταν ισχυροποιείται το Ισλάμ στην Ανατ. Μεσόγειο και όταν η Κίνα σε λίγο θα έχει ξεπεράσει τις ΗΠΑ σε ΑΕΠ και τεχνολογία ενώ η Ε.Ε ίσως να έχει αυτοδιαλυθεί θα περιορισθεί στο νησί της;  
 
Δυστυχώς, στις ΗΠΑ ανήλθαν στην εξουσία κατώτερα έμφυλα και έκφυλα στρώματα (έγχρωμοι, ΛΟΑΤΚΙ, αιρετικοί, αμόρφωτοι, εχθροί της οικογένειας, δικαιωματάκηδες κλπ) τα οποία κυριολεκτικά αφόπλισαν τη μεγάλη Συμπολιτεία του ελεύθερου κόσμου με αποτέλεσμα να επικρατεί ο αφύσικος παραλογισμός και αμοραλισμός. Οι ΗΠΑ σήμερα δεν έχουν ισχύ. Γι’αυτό κάθε ισχυρός πλέον δια των όπλων επιβάλλει το δικό του δίκαιο, όπως κάνει η Ρωσία και Τουρκία. Τη Ρωσία την τιμώρησαν όχι όμως και την Τουρκία. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και ο εμφύλιος της Δύσεως συνεχίζεται μέχρις πλήρους εξουθενώσεως του λευκού γένους και του Δυτικού Κόσμου. Τώρα σειρά έχει η Ελλάδα. Από εδώ όμως ίσως να αρχίσει ο Γ’ Π.Π  
 
Αμφικτύων  
23/2/ 22  
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών  
amphiktyon@gmail.com  



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.