27 Φεβρουαρίου 2022

Τώρα που το COVID τελειώνει, ο Klaus Schwab ξεκίνησε τη "Μεγάλη Αφήγηση" και αφορά την υπερθέρμανση του πλανήτη (όπως ακριβώς είχαμε προειδοποιήσει)

Μετάφραση: Απολλόδωρος -HumansAreFree 
 
Καθώς η μανία με το Covid πλησιάζει στο τέλος της και έχοντας πετύχει πολλά από αυτά που είχε θέσει ως στόχο με τη "Μεγάλη Επανεκκίνηση", ο συγγραφέας Klaus Schwab προχωρά στη λεγόμενη "κλιματική έκτακτη ανάγκη" στο δεύτερο βιβλίο της σειράς "Μεγάλη Επανεκκίνηση" (Great Reset).
 
Το 2021, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Schwab και ο Thierry Malleret, συνιδρυτής και κύριος συγγραφέας του Μηνιαίου Βαρόμετρου, δημοσίευσαν ένα βιβλίο με τίτλο "COVID-19: Η Μεγάλη Επανεκκίνηση". Στο βιβλίο, ορίζουν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση ως μέσο αντιμετώπισης των "αδυναμιών του καπιταλισμού" που υποτίθεται ότι αποκαλύφθηκαν από την πανδημία του Covid. 
 
Το νέο βιβλίο έχει τίτλο "Η Μεγάλη Αφήγηση" (The Great Narrative) 
 
"Το περιβάλλον βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και η κλιματική αλλαγή αποτελεί υπαρξιακή απειλή", επιμένει ο Schwab. 
 
Σύμφωνα με τον Schwab, ο κόσμος πρέπει να μετασχηματιστεί ταχύτατα σύμφωνα με τα σχέδια μιας τεχνοκρατικής ελίτ και "εμείς" πρέπει να υιοθετήσουμε τις ιδέες και τις πολιτικές προτιμήσεις 50 επιλεγμένων "αφηγητών" που πήραν συνέντευξη για το βιβλίο, τους οποίους περιγράφει ως "παγκόσμιους στοχαστές και δημόσιους διανοούμενους". 
 
Ο Schwab λέει ότι το βιβλίο "υπερβαίνει τη σφαίρα της θεωρίας", χρησιμεύοντας ως "πρόσκληση για δράση". 
 
Γράφει: "Υιοθετούμε την άποψη ότι, καθώς ανακάμπτουν από την πανδημία και ξεκινούν μια πορεία προς ριζικές και επιταχυνόμενες αλλαγές, οι κοινωνίες και οι οικονομίες μας θα πρέπει να είναι ... συντονισμένες με τις ανάγκες των παγκόσμιων κοινών μας". 
 
Γράφοντας στο The Covid World στις 21 Φεβρουαρίου, ο Jordan Schachtel σημείωσε:  
"Η Μεγάλη Αφήγηση είναι μια απόπειρα υπενθύμισης για να μας κρατήσει σε εγρήγορση. Είναι ένα μεγάλο κάλεσμα να αναλάβουμε σαρωτική δράση "έκτακτης ανάγκης για το κλίμα" μέσω της διαπιστευμένης ελίτ του Klaus Schwab. Σφυρηλατεί αδυσώπητα την προφανή αναγκαιότητα ανάληψης δραματικής τυραννικής δράσης για παρέμβαση στο κλίμα. Και με την παρέμβαση στο κλίμα, εννοεί τον ριζικό αναπροσανατολισμό κάθε έθνους στη γη με την επιβολή μιας ολοκληρωτικής παγκόσμιας τάξης διακυβέρνησης". 
 
Η κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με τον Schwab, είναι το "μεγαλύτερο πρόβλημα συλλογικής δράσης με το οποίο έχουμε έρθει ποτέ αντιμέτωποι", προσθέτοντας ότι "η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ένα εγχείρημα πιο πολύπλοκο, φιλόδοξο και εκτεταμένο από το να αναχαιτίσει την κατάρρευση του οικοσυστήματός μας και να σταθεροποιήσει το κλίμα". 
 
"Ο Schwab έχει ένα απίστευτο σύμπλεγμα Θεού και συχνά υπενθυμίζει στον αναγνώστη τις προφανώς απεριόριστες τεχνοκρατικές του ικανότητες", έγραψε ο Schachtel. "Αποκαλύπτει συστηματικά ότι πιστεύει ότι η ομάδα των συναδέλφων του έχει θεϊκές δυνάμεις και ότι μόλις ενώσουν τη συνολική τεχνογνωσία τους, αυτοί οι τεχνοκράτες, μόλις αναλάβουν την ευθύνη για όλους μας, μπορούν να επιφέρουν πρωτοφανή ευτυχία και τάξη". 
 
Στη Μεγάλη Αφήγηση, ο Schwab ξεκαθαρίζει ότι προτιμά ένα σύστημα κρατικού ελέγχου, το οποίο, κατά την άποψή του, θα μείωνε τις "διαδηλώσεις και τις κοινωνικές αναταραχές". 
 
Υποστηρίζει "ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο" και την ενοποίηση των παγκόσμιων κεντρικών τραπεζών γύρω από τη δράση για το κλίμα. 
 
Στη "βιοοικονομία", όπως την περιγράφει ο Schwab, η αξιόπιστη ενέργεια στοχεύει στην καταστροφή και οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να τρώνε "εναλλακτικές πηγές πρωτεϊνών τροφίμων", όπως τα φασόλια και τα έντομα. 
 
Η "κλιματική μηχανική", σύμφωνα με τη Μεγάλη Αφήγηση, θα χρησιμοποιηθεί για πράγματα όπως το μπλοκάρισμα του ήλιου για να προσπαθήσει να χειραγωγήσει τις παγκόσμιες θερμοκρασίες. 
 
Ο Schachtel γράφει: 
"Ο Κλάους Σβαμπ είναι ένας κακοποιός κόμικς και στο βιβλίο του "Η Μεγάλη Αφήγηση" εκθέτει την πραγματικά παράλογη, εξτρεμιστική ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο, μέσω του φόρουμ του Νταβός, λειτουργεί ως το κατάστημα πολιτικής και ιδεών της άρχουσας τάξης. Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το βιβλίο, ώστε να είστε ενήμεροι για τις "μεγάλες αφηγήσεις" που θα προκύψουν σύντομα από τις παγκόσμιες ελίτ. Σπάνια συναντάτε τόσο γνήσιο, απροκάλυπτο κακό σε αυτόν τον κόσμο. Ο Κλάους και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μέσω της απόπειρας πειρατείας των ελευθεριών μας μέσω του δούρειου ίππου της "κλιματικής έκτακτης ανάγκης", ταιριάζουν απόλυτα στο γνήσιο κακό". 
 
Αναφορά: WorldTribune.comShare

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΓΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣΤΕ Κ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΡΕΜΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΧΑΡΑΣ ;;;
ΠΟΣΟ ΚΟΠΡΙΑ ΣΑΠΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ;;;
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.