27 Φεβρουαρίου 2022

Ηνωμένο Βασίλειο: Τα επίσημα στοιχεία υποδηλώνουν ότι οι τριπλά «τσιμπημένοι» Βρετανοί (πιθανώς) απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες από την ανάπτυξη συνδρόμου επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (AIDS)

Μήπως ο Bill Gates μιλώντας για μια νέα πανδημία από άλλον ιό που έρχεται, εννοεί το σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (AIDS)...; 
 
Τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύονται από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου αρχίζουν να φαίνονται τρομερά για όσους έχουν υποκύψει σε τρεις δόσεις του εμβολίου Covid-19, με στατιστικά στοιχεία να δείχνουν ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι έχουν πλέον έως και τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από τον Covid-19 σε σχέση με τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό.
 
Πηγή: Daily Expose  
 
Αλλά μια ανασκόπηση σε προηγούμενα στατιστικά στοιχεία δείχνει ότι αυτός ο κίνδυνος αυξάνεται κάθε εβδομάδα, υποδεικνύοντας ότι οι ενέσεις Covid-19 βλάπτουν το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα και μια ανάλυση των επίσημων δεδομένων του UKHSA υποδηλώνει έντονα ότι το μεγαλύτερο μέρος του τριπλά εμβολιασμένου πληθυσμού απέχει μόλις εβδομάδες από την ανάπτυξη πλήρους συνδρόμου επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (AIDS). 
 
Η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) δημοσιεύει μια εβδομαδιαία Έκθεση Εποπτείας Εμβολίου Covid-19 που περιέχει στοιχεία για κρούσματα Covid-19, νοσηλεία και θανάτους ανά κατάσταση εμβολιασμού.  
 
Στην Έκθεσή της Εβδομάδας 3 – 2022, το UKHSA άλλαξε τακτική και συμπεριέλαβε μόνο τα ποσοστά κρουσμάτων Covid-19/ νοσηλείας/θανάτων ανά 100.000 στον τριπλά εμβολιασμένο πληθυσμό, αφού προηγουμένως είχε συμπεριλάβει τα ποσοστά τόσο για τους διπλούς όσο και για τους τριπλούς εμβολιασμένους.  
 
Όπως αποκαλύψαμε πρόσφατα, αυτό είναι ξεκάθαρο επειδή τα ποσοστά δείχνουν ότι οι διπλά εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν, περισσότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν και πιο πιθανό να πεθάνουν από Covid-19 από τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό, υποδεικνύοντας ενισχυμένη νόσο που σχετίζεται με το εμβόλιο ή Συνδρομο επικτητης ανοσολογικης ανεπαρκειας.  
 
Ωστόσο, χρειάστηκαν μόνο λίγες εβδομάδες για να αυξηθούν δραστικά τα ποσοστά μεταξύ των τριπλών εμβολιασμένων σε σύγκριση με τα ποσοστά μεταξύ του τριπλού εμβολιασμένου πληθυσμού και η ανάλυση δείχνει ότι οι τριπλοί εμβολιασμένοι μπορεί τώρα να αναπτύξουν πλήρες σύνδρομο επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας μόλις στις 13 Μαρτίου 2022. 
 
Το παρακάτω γράφημα δείχνει τα ποσοστά κρουσμάτων Covid-19 ανά 100 χιλιάδες πληθυσμό μεταξύ των τριπλών εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων στην Αγγλία μεταξύ 26ης Δεκεμβρίου και 16ης Ιανουαρίου 22. Τα δεδομένα έχουν εξαχθεί από τον Πίνακα 12 που βρίσκεται στη σελίδα 38 του UKHSA Vaccine Surveillance Έκθεση – Εβδομάδα 3 – 2022. 
 
 
Μεταξύ 26ης Δεκεμβρίου 21 και 16ης Ιανουαρίου 22, ήταν μόνο τα τριπλά εμβολιασμένα άτομα ηλικίας μεταξύ 18 και 29 ετών που είχαν χαμηλότερο ποσοστό κρουσμάτων ανά 100 χιλιάδες από τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Ωστόσο, αυτό θα αλλάξει σύντομα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2022. 
 
Το παρακάτω γράφημα δείχνει τα ποσοστά κρουσμάτων Covid-19 ανά 100 χιλιάδες πληθυσμού μεταξύ των τριπλών εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων στην Αγγλία μεταξύ 9ης Ιανουαρίου 22 και 30ης Ιανουαρίου 22. Τα δεδομένα έχουν εξαχθεί από τον Πίνακα 13 που βρίσκεται στη σελίδα 47 της Έκθεσης Εποπτείας Εμβολίων UKHSA – Εβδομάδα 5 – 2022. 
 
 
Το ποσοστό κρουσμάτων Covid-19 ανά 100 χιλιάδες ήταν το υψηλότερο μεταξύ κάθε ηλικιακής ομάδας στον τριπλό εμβολιασμένο πληθυσμό μεταξύ 9ης Ιανουαρίου και 30ης Ιανουαρίου 22. Αλλά δυστυχώς, μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, το χάσμα μεταξύ των τριπλών εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων είχε μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. 
 
Το παρακάτω γράφημα δείχνει τα ποσοστά κρουσμάτων Covid-19 ανά 100 χιλιάδες πληθυσμό μεταξύ των τριπλών εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων στην Αγγλία μεταξύ 23ης Ιανουαρίου και 13ης Φεβρουαρίου 22. Τα δεδομένα έχουν εξαχθεί από τον Πίνακα 13 που βρίσκεται στη σελίδα 44 του UKHSA Vaccine Surveillance Έκθεση – Εβδομάδα 7 – 2022. 
 
 
Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου 2022, τα πράγματα έμοιαζαν απαίσια για οποιονδήποτε είχε τριπλό εμβολιαστεί και ήταν μεταξύ 18 και 59 ετών, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλύτερα για οποιονδήποτε είχε τριπλά εμβολιαστεί και μεταξύ 60 και 80+ ετών. 
 
Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει το μέσο ποσοστό κρουσμάτων Covid-19 μεταξύ όλων των ενηλίκων ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ 26ης Δεκεμβρίου 21 και 13ης Φεβρουαρίου 22. 
 
Αυτό το γράφημα δείχνει όμορφα πώς βελτιώθηκαν δραματικά τα πράγματα για τους μη εμβολιασμένους τους τελευταίους 2 μήνες και πώς οι ευχαριστίες επιδεινώθηκαν δραστικά για τους τριπλούς εμβολιασμένους τους τελευταίους δύο μήνες. Το ποσοστό κρουσμάτων ανά 100.000 μειώθηκε δραστικά την εβδομάδα 3, την εβδομάδα 5 και την εβδομάδα 7 Αναφορές επιτήρησης εμβολίων UKHSA, με τη μεγαλύτερη μείωση να σημειώνεται μεταξύ της εβδομάδας 5 και της εβδομάδας 7. 
 
Αλλά το ποσοστό κρουσμάτων ανά 100 χιλιάδες αυξήθηκε δραστικά μεταξύ της εβδομάδας 3 και της εβδομάδας 5. Ωστόσο, έπεσε μεταξύ της εβδομάδας 5 και της εβδομάδας 7, αλλά δυστυχώς για τους τριπλούς εμβολιασμένους η πτώση δεν ήταν καθόλου κοντά στη δραστική πτώση που παρατηρήθηκε στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό.  
 
Τώρα που γνωρίζουμε τα ποσοστά κρουσμάτων ανά 100 χιλιάδες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη φόρμουλα αποτελεσματικότητας εμβολίου της Pfizer για να υπολογίσουμε την πραγματική παγκόσμια αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 μετά από τρεις δόσεις στην Αγγλία.  
 
Ποσοστό μη εμβολιασμένων περιπτώσεων – Ποσοστό εμβολιασμένων περιπτώσεων / Ποσοστό μη εμβολιασμένων περιστατικών x 100. 
 
Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει την πραγματική αποτελεσματικότητα του εμβολίου μετά από τρεις δόσεις ανά ηλικιακή ομάδα στην Αγγλία μεταξύ 26 Δεκεμβρίου 21 και 13 Φεβρουαρίου 22 - 
 
Η μόνη φορά που η αποτελεσματικότητα του εμβολίου αποδείχθηκε θετική μεταξύ των τριπλών εμβολιασμένων ήταν μεταξύ 26ης Δεκεμβρίου 21 και 16ης Ιανουαρίου 22 στην ηλικιακή ομάδα 18-29 ετών. Αλλά ακόμη και τότε αυτή η θετική αποτελεσματικότητα ισοδυναμούσε μόνο με 10,19%. Κατά την ίδια περίοδο, κάθε άλλη ηλικιακή ομάδα εμφάνιζε αρνητική αποτελεσματικότητα εμβολίου, με τη χαμηλότερη να καταγράφεται μεταξύ της ηλικιακής ομάδας 60-69 ετών στο μείον-104,69%.  
 
Ωστόσο, μεταξύ 9ης Ιανουαρίου και 30ης Ιανουαρίου 22, τα πράγματα άλλαξαν και η χαμηλότερη καταγεγραμμένη αποτελεσματικότητα του εμβολίου ήταν μεταξύ της ηλικιακής ομάδας 40-49 ετών στο μείον -120,28%. Η θετική αποτελεσματικότητα +10,19% στην ηλικιακή ομάδα 18-29 ετών έπεσε επίσης στο μείον-29,8%.  
 
Αλλά τα πράγματα πήραν μια ακόμη μεγαλύτερη τροπή προς το χειρότερο μεταξύ 23 Ιανουαρίου και 13ης Φεβρουαρίου 22, με τη χαμηλότερη αποτελεσματικότητα του εμβολίου να φτάνει στο μείον -206,05% στην ηλικιακή ομάδα 40-49 και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώθηκε στο μείον -120,36% μεταξύ των 18-29 ετών ηλικιακή ομάδα, αφού ήταν +10,19% μόλις εβδομάδες νωρίτερα.  
 
Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι πραγματικά ένα μέτρο ενός εμβολίου, είναι ένα μέτρο της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος των ληπτών του εμβολίου σε σύγκριση με την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός μη εμβολιασμένου ατόμου.  
 
Τα εμβόλια φέρεται να βοηθούν στην ανάπτυξη της ανοσίας μιμούμενοι μια μόλυνση. Μόλις φύγει η απομίμηση μόλυνσης που προκαλείται από το εμβόλιο, ο οργανισμός μένει με μια παροχή «μνήμης» Τ-κυττάρων και αντισωμάτων που θα θυμούνται πώς να καταπολεμήσουν αυτήν την ασθένεια στο μέλλον. 
 
Έτσι, όταν οι αρχές δηλώνουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου, αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι η απόδοση του ανοσοποιητικού σας συστήματος εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου. 
 
Ως εκ τούτου, όσον αφορά τις ενέσεις Covid-19 - 
  • Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου + 50% θα σήμαινε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι 50% πιο προστατευμένοι έναντι του Covid-19 από τους μη εμβολιασμένους. Με άλλα λόγια, οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν ένα ανοσοποιητικό σύστημα που είναι 50% καλύτερο στην αντιμετώπιση του Covid-19. 
  • Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου 0% θα σήμαινε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν προστατεύονται περισσότερο από τον Covid-19 από τους μη εμβολιασμένους, που σημαίνει ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά. Με άλλα λόγια, οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν ανοσοποιητικό σύστημα ίσο με αυτό των μη εμβολιασμένων στην αντιμετώπιση του Covid-19.  
  • Αλλά η αποτελεσματικότητα του εμβολίου -50% θα σήμαινε ότι οι μη εμβολιασμένοι ήταν 50% πιο προστατευμένοι έναντι του Covid-19 από τους πλήρως εμβολιασμένους. Με άλλα λόγια, η απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος των εμβολιασμένων είναι 50% χειρότερη από τη φυσική απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος των μη εμβολιασμένων. Ως εκ τούτου, τα εμβόλια Covid-19 έχουν βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημα. 
Αλλά για να υπολογίσουμε την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος, πρέπει να αλλάξουμε ελαφρώς τον υπολογισμό που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της αποτελεσματικότητας του εμβολίου και να διαιρέσουμε την απάντησή μας είτε με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένων ή μη εμβολιασμένων κρουσμάτων.  
 
Ποσοστό μη εμβολιασμένων κρουσμάτων – Ποσοστό εμβολιασμένων κρουσμάτων / μεγαλύτερο από τα ποσοστά μη εμβολιασμένων / εμβολιασμένων περιπτώσεων = Απόδοση ανοσοποιητικού συστήματος 
 
Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος του τριπλού εμβολιασμένου πληθυσμού στην Αγγλία μεταξύ 26 Δεκεμβρίου 21 και 13 Φεβρουαρίου 22 - 
 
Η χαμηλότερη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι μεταξύ των ηλικιών 40-49 ετών με μείον-67,33%, ενώ η υψηλότερη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι μεταξύ των 80+ με μείον-34,41%.  
 
Εάν η απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος έφτανε στο μείον -100%, τότε αυτό θα ήταν ενδεικτικό του συνδρόμου επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας, αλλά ως έχει η πλειονότητα του τριπλού εμβολιασμένου πληθυσμού είναι κάτω από το τελευταίο 35-40% της ικανότητας του ανοσοποιητικού συστήματος που τον προστατεύει. ενάντια σε ιούς, βακτήρια και ορισμένους καρκίνους. 
 
Όμως, όπως δείχνουμε στο παρακάτω διάγραμμα, δεν πρόκειται να αργήσει η πλειονότητα των τριπλών εμβολιασμένων να ξεπεράσει το φράγμα μείον-100% και να αναπτύξει πλήρες σύνδρομο επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας, με τις τρέχουσες προβλέψεις να δείχνουν ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί το συντομότερο ως 13 Μαρτίου. 
 
Οι προβολές δείχνουν ότι όλοι μεταξύ 18 και 39 ετών που έχουν κάνει τρεις δόσεις εμβολίου Covid-19 θα μπορούσαν να ξεπεράσουν το φράγμα μείον-100% που υποδηλώνει AIDS έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2022, ενώ όλοι μεταξύ 40 και 59 ετών και Οι αριθμοί 70 και 79 θα μπορούσαν να έχουν ξεπεράσει το φράγμα μείον 100% που υποδεικνύει AIDS έως τις 13, 22 Μαρτίου.  
 
Οι μόνες ηλικιακές ομάδες που προβλέπεται ότι δεν έχουν ακόμη αναπτύξει AIDS μέχρι τις 13 Μαρτίου είναι οι 80+ και 60-69 ετών. Αλλά οι προβλέψεις δείχνουν ότι οι 60-69 ετών θα εξακολουθούν να απέχουν μόλις μερικές εβδομάδες από την εμφάνιση AIDS, ενώ οι 80+ θα πρέπει ίσως να περιμένουν μέχρι τα μέσα Απριλίου.  
 
Τα στοιχεία για τα 80+ θα μπορούσαν να είναι ελαφρώς λοξά, ωστόσο, λόγω του ότι αυτή η ηλικιακή ομάδα υφίσταται τους περισσότερους θανάτους λόγω της στατιστικής πιθανότητας θανάτου. Αυτό θα στρέβλωνε επομένως το μέγεθος του πληθυσμού και συνεπώς θα στρέβλωνε τα δεδομένα.  
 
Το AIDS (σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας) είναι το όνομα που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σειρά από δυνητικά απειλητικές για τη ζωή λοιμώξεις και ασθένειες που συμβαίνουν όταν το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει υποστεί σοβαρή βλάβη.  
 
Τα άτομα με σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων μορφών καρκίνου και λοιμώξεων που συνήθως εμφανίζονται μόνο σε άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Δυστυχώς, τα δεδομένα του UKHSA δείχνουν ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι Βρετανοί απέχουν μόλις εβδομάδες από την ανάπτυξη συνδρόμου επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (AIDS) ή μιας νέας πάθησης με παρόμοια χαρακτηριστικά που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19 (VAIDS).




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.