26 Φεβρουαρίου 2022

ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ" ΖΟΥΓΚΛΑΣ

Γράφει ο Δαναός
 
 
Από την εποχή πού ο άνθρωπος κυριάρχησε στον πλανήτη, στην συνέχεια η μοναδική του σχεδόν σκέψη ήταν με τον οποιοδήποτε τροπο να κυριαρχεί καί στο δικό του είδος.
Σαν μονάδα, σαν ομάδα, σαν νομάδα, σαν φυλή, σαν χώρα κ ο κ ....
 
Έχοντας την πρωτιά στην τροφική αλυσίδα την πονηριά την εξυπνάδα και την βήμα βήμα αποκτημένη γνώση, τα μυαλά του πήραν και αέρα περίεργο και πολλές φορές καταστροφικό.
Μία χώρα πού άφησε το ανεξίτηλο πρωτότυπο αποτύπωμα της στους αιώνες που πέρασαν, ήταν και η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!!! .... 
 
Μέσα από παλινωδίες, καταστροφές, πολέμους ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΙΩΝΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ [ΠΕΡΙΕΡΓΟ] ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!! 
ΡΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ!!! 
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ.  
 
Στην πορεία λοιπόν της ζωής δημιουργήθηκαν χώρες μωσαϊκό, που μεγάλωσαν κατακτώντας και πατώντας κυριολεκτικά άλλους μικρότερους λαούς και χώρες.
 
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ''ΚΟΜΠΛΕΞ'' κυριαρχίας και τις σημερινές εποχές και σε αυτό το λάθος μπαίνουν στο παιχνίδι, κυβερνήσεις, ηγεσίες, μεμονωμένα ανθρωπάρια φτωχά ηθικής ΑΛΛΑ ντυμένα με κοστούμια και γραβάτες. 
 
Όλοι αυτοί με τα λόγια τα παχιά και τα πλούσια σε υποσχέσεις, πρώτα πείθουν τους λαούς τους ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ και μετά "καταστρέφουν" άλλους λαούς για να τους σώσουν δήθεν και στην ουσία να τους εκμεταλλευτούν ή να τους εξαφανίσουν.  
 
ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΏΝΑ ΜΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ με σκεπτικό γκανγκστερικό και αμέτρητες γενοκτονίες, η ΓΕΡΜΑΝΙΑ με σκεπτικό φασιστικό και δύο πολέμους παγκόσμιους.  
 
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και συνεχίζουν την ίδια τακτική, μόνο που η Γερμανια το ''παιζει'' με την εκδικητική οικονομική καθυπόταξη των λαών, που την πάτησαν στον λαιμό και την νίκησαν στους πολέμους πού έκανε. 
 
ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΙΜΕΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΘΕΣΜΟΣ, ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. 
 
ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ''ΒΟΘΡΟ'' ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, Ω!! ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. 
 
Κάποιες άλλες χώρες ''πολιτισμένες'' --- ''ΕΙΠΑ''!!! κάνουν τα ίδια με πλάγιους τρόπους και με αρρωστημένους ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΔΟΞΑ. 
 
ΤΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ, ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ. 
 
ΤΟ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΥΡΑΝΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ, ΜΙΑΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΈΝΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ. 
 
ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.  
ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΥΓΙΗ, ΘΑΥΜΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΆΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΕΣ ΣΕ ΓΕΝΙΕΣ. 
 
ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ... ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 
 
ΑΥΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΑ Ή ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.  
 
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΎΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ  
ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΝ ΤΙ ΖΩΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ  
ΑΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΎΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ''!!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....

ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.
Σας ευχαριστώ που τα κουβεντιάζουμε έστω και με αυτόν τον απλό τρόπο.




Share

11 σχόλια:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Στην ουσία δυστυχώς στην εποχή μας δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τα δεινά που μας δημιουργούν τα σάπια μυαλά φευγάτων αρχομανών πάσης φύσεως και καιρού.
Η ανθρωπότητα κατηφορίζει δίχως φρένα, σε ίσως πολύ πλέον ανεπίστρεπτες καταστάσεις.
Μακάρι ο ΘΕΟΣ να μας λυπηθεί.
Ειδικά τις νέες πλανεμένες γενιές σε πολλά που τους υπόσχονται.

Παντελής είπε...

και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμα κοιμούνται και θα κοιμούνται ακόμα και ο τουρκος να μπει μέσα μάσκα θα φοράνε και τα ίδια ανδρείκελα θα βγάζουν.

Ανώνυμος είπε...

Εάν μη έλπηται ανέλπιστον, ουκ εξευρήσει.
– Αν δεν ελπίζεις το ανέλπιστο, δεν θα το βρεις.
Ηράκλειτος

Έσσετ’ ήμαρ.....Nil desperandum!

Μ.Ρ.

periklis είπε...

Ως συνήθως είσαι σωστός Γιώργο, δυστυχώς ο άνθρωπος κατήντησε υποχείριο των "κυβερνήσεων" τις οποίες πιστεύει ότι ψήφισε, και πλέον αποτελλεί ένα πειραματόζωο στα σχέδια της παγκοσμίου Ελιτ. Εάν συνεχισθεί το κακό, δεν απομένει πολύς χρόνος στο Ινδικό χοιρίδιο με το όνομα "άνθρωπος" ...

Giannis Katseas είπε...

Νομιζω πως αυτο το "ποιημα" αδερφε και φιλε Γιωρικα σε δικαιωνει απολυτα σε αυτα που περιγραφεις και σκιαγραφει την κακια και το ασβεστο μισος των κτηνοβατων εναντια στην φυλη μας που την πολεμησαν για να την εξοντωσουν με καθε τροπο.

Ο Φρίντριχ Σίλερ (Friedrich Schiller, Μάρμπαχ, 10 Νοεμβρίου 1759 – Βαϊμάρη, 9 Μαΐου 1805) ήταν Γερμανός θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και ιστορικός. Τα έργα του μεταφράστηκαν και παίχτηκαν στην Ελλάδα από πολλά θέατρα. Εδώ και χρόνια κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα υποτιθέμενο ποίημα του με τίτλο “Καταραμένε Έλληνα”.

Καταραμένε Έλληνα…
Όπου να γυρίσω τη σκέψη μου, όπου και να στρέψω τη ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω.
Τέχνη λαχταρώ, ποίηση, θέατρο, αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά μου, πρώτος κι αξεπέραστος.
Επιστήμη αναζητώ, μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος.
Για δημοκρατία διψώ, ισονομία και ισοπαλία, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος.
Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη γνώση…
Γιατί να σ’ αγγίξω;
Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός;
Γιατί δεν μ’ αφήνεις στη δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Παντελής
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΡΙΚΥΜΙΑ !

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Ανώνυμος 26 Φεβρουαρίου, 2022 18:43
ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Κ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΣΠΙΘΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΙΔΩΜΕΝ ...

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ periklis
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΕΡΙ ;;
ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.
ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΑΣΠΗ Κ ΤΟ ΧΟΡΤΟ.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Giannis Katseas
ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟ ''ΠΟΙΗΜΑ'' ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ.
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ .
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ.
ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ

Unknown είπε...

Ας δώσουμε κι εμείς τον έσχατο αγώνα. ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΉ. Γιατι είμαστε ο,τι απέμεινε από έναν υπέροχο λαό.Το τέλος ας κριθεί στην πράξη

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ Unknown 27 Φεβρουαρίου, 2022 08:46
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΙΝ ΣΑΝ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΤΟΣΟΥΝ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.