22 Ιουνίου 2021

Εθνική Κρίση και Παγκοσμιοποίηση

Γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος
 
Η παγκόσμια ανθρωπότητα βρίσκεται προ των θυρών μίας καταστροφικής ομογενοποίησης των πάντων, πολιτικής, θρησκευτικής, ιδεολογικής, οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής, εκπαιδευτικής, γλωσσικής, ψυχολογικής, προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες διεθνείς συνθήκες για την εγκαθίδρυση μίας, δήθεν δημοκρατικής, αλλά στην ουσία της δικτατορικής και νεοφεουδαρχικής, παγκόσμιας κυβέρνησης.
 
Στην κατεύθυνση αυτή λειτουργούν οι παγκόσμιοι πόλεμοι και η παρούσα απροκάλυπτη διάλυση και κατάργηση των εθνικών αυτονομιών, των εθνικών συνόρων, των εθνικών δημοκρατιών, των εθνικών κρατών, των εθνικών πολιτισμών, των εθνικών γλωσσών, των εθνικών οικονομιών, αλλά και η υποταγή των πολιτικών κομμάτων και των πολιτικών ομάδων στην παγκόσμια και ισχυρή ελίτ του διεθνούς οικονομικό-τραπεζικό-χρηματιστηριακού συστήματος.  
 
Για τον λόγο αυτό η πολιτική, πολιτιστική, πνευματική και ψυχολογική αντίσταση στην επιχειρούμενη παγκοσμιοποίηση όχι μόνο δεν είναι πολυτέλεια αλλά άμεση και καθημερινή ανάγκη επιβίωσης της Εθνικής αλλά και της παγκόσμιας δημοκρατίας, της παγκόσμιας ελευθερίας και της παγκόσμιας ανθρωπιάς.  
 
Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει άμεσα,  
 
Να αλλάξει ο πολιτικός χάρτης της Ελλάδας προκειμένου να υπάρξει και να λειτουργήσει η πραγματική πολιτική ΄΄ΑΓΟΡΑ΄΄ της πόλης, μια αληθινή δημοκρατία των άριστων, επιλεγμένων από όλο τον ελληνικό λαό της Ελλάδας και της Ομογένειας.  
 
Να συναντηθούμε οι Έλληνες της Ελλάδας και της Ομογένειας σε ένα κοινό όραμα συνεργασίας και αναγέννησης της πατρίδας μας, προς όφελος δικό μας αλλά και όλης της ανθρωπότητας.  
 
Να λειτουργήσει αφυπνιστικά ο διαχρονικός Ελληνικός πολιτισμός και η διαχρονική εθνική ταυτότητα ως βάση αληθινής παγκοσμιοποίησης και δημιουργικής συνάντησης ανθρώπων, λαών και πολιτισμών.  
 
Να επανιδρυθεί η Ελληνική πολιτεία και η Ελληνική πολιτική λειτουργία ως ιερό λειτούργημα ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινό καλό.  
 
Να διασωθεί η Ελληνική δημογραφία, η Ελληνική Δημοκρατία, Γεωγραφία, Οικονομία-Επιχειρηματικότητα, αλλά πρωτίστως η Ελληνική διαχρονική Ταυτότητα, από τον Όμηρο μέχρι σήμερα.  
 
Να λειτουργήσει η Ελληνική Ιστορία και η Ελλάδα ως αληθινή Δημοκρατία, Εθνική Αυτονομία και Ελευθερία, ως ατομική, κοινωνική και πολιτική αρετή, ανιδιοτέλειας, παιδείας, ανθρωπιάς και φιλότιμου.  
 
Να καταστεί η Ελλάδα Παγκόσμιο Σχολείο και Κέντρο Πολιτισμού, Παιδείας, Επιστήμης, Γνώσης και Ανθρωπιάς.  
 
Να αναπτυχθούν διεθνείς συνεργασίες πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, οικονομικές, και άλλες.  
 
Να αναπτυχθεί και να αξιοποιηθεί δημοκρατικά ο Εθνικός φυσικός πλούτος, υλικός και πνευματικός, χάρη όλων των Ελλήνων αλλά και όλων των ανθρώπων.  
 
Να συναντηθούν ειρηνικά και να συνεργαστούν δημιουργικά οι ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων και της Ανατολής.  
 
Να αποκεντρωθεί η πολιτική λειτουργία σε όλη την ελληνική περιφέρεια μέσω τοπικών λαϊκών Βουλών και αξιοποίησης όλου του ελληνικού και ανθρώπινου δυναμικού.  
 
Και, τέλος, να αναπτυχθεί ο θεσμός της ανοικτής πολιτικής παιδείας-εκπαίδευσης και υπευθυνότητας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία.  
 
Για να εξοντωθεί το τέρας της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν χρειάζεται μόνο ανδρεία, χρειάζεται και πονηριά. Εδώ που φτάσαμε δε γίνεται αλλιώς. Εδώ χρειάζεται ένας Οδυσσέας, να ορμήσει στα δώματα και ν’ ανοίξει τα κεφάλια των μνηστήρων που με την κραιπάλη τους, ξένοι αυτοί, ασωτεύουν το βιος του λαού. Και να μη φοβηθεί πως αυτό είναι φόνος. Ούτε σταγόνα αίμα θα χυθεί. Καθότι τα κεφάλια δεν έχουν εγκέφαλο. Απλώς θα εξαερωθεί το κενό που υπάρχει μέσα στα κρανία τους!
 



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Μετα τα ...ΝΑ ακολουθουν τα ΘΑ αλλα στην ουσια η τελευταια παραγραφος ειναι ολο το ζουμι σαν πρακτικη αμεσου λυσεως κ μετα τα να κ τα θα ....
Αποψη μου βεβαια εδω που φτασαμε.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.