29 Ιουνίου 2021

Η Μητσία πάει στο Τόκιο!

Η Μητσία ήταν θρυλική μορφή του θεσσαλονικιού υποκόσμου στον Βαρδάρη. Την αναφέρει ο Ηλίας Πετρόπουλος στο έργο του. Ανήκε στο σπάνιο είδος που ονομαζόταν «π@υστόμαγκας».
 
Από τον Φάηλο Μ. Κρανιδιώτη
 
Κίναιδος, με καβουράκι φορεμένο στραβά, μουστάκι, όλο μαγκιά, με μαχαίρι στο ζωνάρι, που το είχε όλο απλωμένο για καβγά και το τράβαγε για ψύλλου πήδημα. Ήταν Μήτσος, βαπτισθείς Δημήτριος, που τον φώναζαν όμως… Μητσία. Αν δεν τα μάθατε, μια συνάδελφος της Μητσίας, που «αυτοπροδιορίζεται» ως «γυναίκα», θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. 
 
Αι πλεροφορίαι από τη Νέα Ζηλανδία λένε πως η μακρινή αυτή χώρα, down under, σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει πως η Λόρελ Χάμπαρντ θα είναι μέλος της ολυμπιακής της ομάδας άρσης βαρών στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με ρίγη συγκίνησης, ο πολιτισμένος κόσμος πληροφορήθηκε πως η πρώτη transgender αθλήτρια, τουτέστιν μαντράχαλος που αυτοπροσδιορίζεται ως «γυναίκα», εν προκειμένω ένα θηριώδες γομάρι, θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα σαρώσει. Ευκολάκι, αφού ως βιολογικά άντρας με μάζα μυών τουλάχιστον 30% περισσότερη από τις άτυχες συναθλήτριές «της» τους έριξε στα αυτιά και κέρδισε την πρόκριση για την Ολυμπιάδα των σχιστομάτηδων. 
 
Μιλάμε για κανονικό άντρα, κοτζάμ αρκούδα, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία βαρέων βαρών και φυσικά είναι φαβορί, αφού, παρά τα χρονάκια «της» -είναι 43-, ξεκινά με όλα τα πλεονεκτήματα από τη Φύση ενός άντρα, σε μια κυριολεκτική διακωμώδηση του αθλήματος, αφού θα κλέψει τη νίκη από τις αληθινές γυναίκες αθλήτριες, που αυτές και μόνον αυτές θα έπρεπε να αγωνίζονται στα γυναικεία αθλήματα. Επειδή όμως παράγουμε περισσότερους ψυχανώμαλους μηδενιστές (μ)προοδευτικούς από όσους μπορούμε να καταναλώσουμε, πρέπει να κάνουμε τη σουρεαλιστική συζήτηση γιατί στα γυναικεία αγωνίσματα πρέπει να αγωνίζονται μόνο γυναίκες. Και, φυσικά, οι δραπέτες του μαρξιστικού Ψυχιατρείου θα μας πουν «φασίστες» και μαντραχαλοτρανσφοβικούς. 
 
Η τραγελαφική εξέλιξη, βέβαια, είναι μια ήττα της λογικής αλλά και των γυναικών από την πολιτική «ορθότητα». Οι πιο απίθανοι βαρεμένοι και ημίτρελες ακτιβίστριες ήδη μας εξηγούν, χωρίς να παίζουν βλέφαρο και με «επιστημονικά» επιχειρήματα της μοδέρνας κοινωνιολογίας, γιατί ο Μήτσος, που κάνει την καλόγρια, κατά το ανέκδοτο, έγινε Μητσία και δικαιούται να αγωνίζεται μαζί με τα κορίτσια και να τους κλέβει τα μετάλλια. 
 
Η Λόρελ Χάμπαρντ γεννήθηκε Γκάβιν και, αφού ως το 1998 κατείχε το ρεκόρ Νέας Ζηλανδίας στην κατηγορία βαρέων βαρών, αποφάσισε το 2012 να δηλώσει αλλαγή φύλου. Το γύρισε στο πιο καλλιτεχνικό «Λόρελ» και πλέον αγωνίζεται με τις γυναίκες, σαρώνοντας τα μετάλλια, αφού, ως άντρας, υπερτερεί μυϊκά. Φανταστείτε τον αείμνηστο Σουγκλάκο να το γύριζε σε Γενοβέφα και να κατέβαινε στο ρινγκ ενάντια σε γυναίκες. Αλλά ο Σουγκλάκος ήτο σοβαρός άνθρωπος, σε αντίθεση με τις αφιονισμένες ιέρειες του πολιτισμικού μαρξισμού. 
 
Θυμίζω πως, το 2015, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, υπό την πίεση των γνωστών σαλταρισμένων, αποφάσισε πως οι transgender «αθλήτριες» έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, υπό την προϋπόθεση ότι η τεστοστερόνη τους θα είναι κάτω από 10 νανογραμμομόρια/lt επί τουλάχιστον ένα έτος πριν από τους αγώνες, κάτι που ρυθμίζεται με ορμονοθεραπεία, ε; 
 
Η ορολογία και οι ψεκασμένες θεωρίες του πολιτισμικού μαρξισμού είναι εχθρός της ελευθερίας μας, εχθρός του ορθολογισμού. Τα 62 «φύλα», η «γυναικοκτονία», η στοχοποίηση των λευκών, των ανδρών, της παραδοσιακής φυσιολογικής οικογένειας, του ελληνικού και ρωμαϊκού πολιτισμού και, εν γένει, του πολιτσιμού της Δύσης, οι τρανς μαντράχαλοι, ήτοι άντρες με φουστάνια, γυναίκες μόνο στα χαρτιά, σε γυναικεία αθλήματα να κλέβουν τη νίκη και ό,τι άλλο κατεβάζει η ψυχασθενής γκλάβα τους έχουν σκοπό τη διάσπαση της κοινωνίας, την επιβολή παράδοξων κατασκευών, ακόμη και ψυχικών διαταραχών ως «φύλων», μια δικτατορία του παραλόγου, τη δημιουργία και διαιώνιση του μίσους, διότι η Αριστερά έχει ως βασικό πολιτικό εργαλείο το μίσος για το Έθνος, την οικογένεια, την ευπρέπεια, το φυσιολογικό, την κοινωνική ενότητα, τον Χριστιανισμό, τον Δυτικό Πολιτισμό και τις ελληνορωμαϊκές βάσεις του, την εργασία ως αξία, ακόμη και την ίδια την καθαριότητα. Χωρίς μίσος και διχασμό δεν υπάρχουν. 
 
Επειδή τα δόγματα της ψευτοθρησκείας τους στην οικονομία έφαγαν φόλα, έστειλαν ολόκληρα έθνη στη φτώχεια, στην εκπόρνευση και στον πιο ανελέητο ολοκληρωτισμό, επειδή όλο το σοσιαλιστικό εγχείρημα κατέρρευσε σε ερείπια, τώρα το έχουν γυρίσει σε άλλα κόλπα, πάλι με κύριο εργαλείο το διχαστικό μίσος και στοχεύοντας το κέντρο της κοινωνίας, που είναι η φυσιολογική οικογένεια. Αφού το ταξικό μίσος δεν ήταν αρκετό, τώρα πρέπει να στοχοποιηθούν η οικογένεια, ο άνδρας, η μητρότητα, η πίστη στον Θεό, η ευπρέπεια, η ίδια φύση. Παράγουν περισσότερο αριστερόστροφο φασισμό και παλαβομάρα από όσα μπορούμε να αντέξουμε χωρίς να πεθάνουμε από τα γέλια. Μπίχλα, αρρωστημένο μίσος, υστερία, αντιχριστιανικό μένος που φτάνει στην ισλαμολαγνεία, επίθεση στην εθνική ομοιογένεια που φτάνει στη λαθρολαγνεία και τώρα διακωμώδηση και του «ευ αγωνίζεσθαι» στον αθλητισμό. 
 
Η απάντηση πρέπει να είναι ανελέητη χλεύη, ξεβράκωμα και κατηγοριοποίηση δίπλα στους λοιπούς κόκκινους και μαύρους ολοκληρωτικούς, εχθρούς άπαντες του πολιτισμένου Ανθρώπου και της ελευθερίας του. Η διαφορά του πολιτισμικού μαρξισμού με τις «γυναικοκτονίες», τις gender studies και τα 62 «φύλα», τις transgender «αθλήτριες» κ.λπ. από τον Ναζισμό και τον Κομμουνισμό είναι πως, επειδή έχουν εξαντληθεί και καταπέσει τα σοβαροφανή ιδεολογήματα, τώρα έχουμε φτάσει στη μαύρη κωμωδία, πίσω όμως από την οποία ελλοχεύει ένας κάθε άλλο παρά αστείος ολοκληρωτισμός.
 
*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.