26 Ιουνίου 2021

Η ΥΠΟΥΛΗ ΡΑΣΤΩΝΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Ούτως ώστε το κοπάδι να θεωρήσει τις ραγδαίες αλλαγές απλές συνέπειες των τυχαίων συνθηκών που σταδιακά προέκυψαν, όπως με όλα έτσι και με τα καλοκαίρια θα έπρεπε να περάσουμε διαδοχικές προσομοιώσεις που θα μας απομακρυναν όλο και πιο πολύ από την παλιά κανονικότητα παρότι το λογικό θα ήταν το ανάποδο, μιας και τώρα έχουμε στα χέρια μας τούτο το μεγάλο όπλο για να ποδοπατήσουμε τον ιό. Αυτό όμως βλέπεις δεν μπορεί να γίνει όσο υπάρχουν οι ξεροκέφαλοι που από την μια απειλούν τους θωρακισμένους από την άλλη ψάχνουν να βρουν το πώς γίνεται να συμβαίνει αυτό.
 
Στο πλαίσιο αυτό, όμοια με τις εταιρίες θεάματος και μάρκετινγκ, πρέπει να υπάρχουν διαρκώς νέα ερεθίσματα που όταν μάλιστα φτάσουν στην έλλειψη επιλογών ευελπιστούν πως με την αλλαγή μιας ονομασίας μπορούν να παρουσιάσουν σα διαφορετική μια ιστορία που έχει επανεμφανιστεί ολόιδια πολλάκις και που όσα επεισόδια κι αν έχεις χάσει πάντα είσαι μέσα στο σενάριο. Όπως περιμέναμε λοιπόν έφτασε και στην Ελλάδα η έκδοση Δέλτα του ιού, η οποία βέβαια και συνέχισε το σερί του αυξανόμενου επιπέδου μεταδοτικοτητας σε σημείο που μάλλον έχει αρχίσει και φλερτάρει επικίνδυνα με την ταχύτητα του φωτός.  
 
Και πάνω από όλα αυτά παρατηρούμε πως η οργανωμένη ενορχήστρωση δεν είναι κάτι που γίνεται πίσω από τις κουρτίνες αλλά τα στοιχεία βρίσκονται παντού. Αρκεί να παρατηρήσει κάποιος πως όλες κι όλες 3 εταιρίες στις ΗΠΑ και κυρίως η Blackrock και η Vanguard βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας και διαχειρίζονται ασύλληπτα ποσα στο επίπεδο των ¾ του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος των ΗΠΑ και είναι μεγαλομέτοχοι στις περισσότερες μεγάλες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων media και φαρμακευτικές φυσικά δημιουργωντας μια ξεκάθαρη μονόπωλη με ασύλληπτη δύναμη να επιβάλλουν οποιαδήποτε πολιτική θέλουν σε παγκόσμιο επίπεδο, παίζοντας κυριολεκτικά χωρίς αντίπαλο.  
 
Οπότε μέσα στους αντανθρωπιστικούς τους στόχους και την ένωση του ανθρώπου με τις μηχανές ποντάρουν για μια ακόμα φορά ότι οι άνθρωποι στα πλαίσια της “διευκόλυνσης” και της διαστρεβλωμένης έννοιας της βελτίωσης θα επιλέξουν πάλι το μαγικό χάπι που χωρίς προσπάθεια θα τους δώσει αυτό που ποθούν πάνω στην ύλη. Θα χάσουν όμως αυτούς που έχουν μάθει να κοιτούν την ουσία και να αντιλαμβάνονται τη ζωή σαν ένα δώρο από το Θεό που αξία έχει κάθε στιγμή και όχι μόνο εκείνη που έχει μέσα της κάποιου είδους επίτευγμα.
 
Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου και στον ιστότοπό του ΕΔΩ  
 
Δείτε ένα μικρό περιληπτικό βίντεο (αν υπάρχει ακόμα) με την νέα εκπομπή στο νεοταξικό Youtube ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.